Selamlar hatunlar
Nasil yagmur var oyle. Her yer gol olmus. Sabah dersaneye gidemicem sandim. Esim sagolsun lojmanin girisine kadar arabayla goturdu otobus gelene kadar bekledidurak yok kapali cok islanicaktim. Semsiyede kar etmiyo. Oglen de otobuse bindim geliyorum die msj atmistim erken ciktim die. Indim bi baktim arabayla bekliyo yazik kuzuma. Hic islanmadim desem yeri valla
Lovelym gecmis olsun kuzum yaa. Rapor al dinlen yoksa yapisti mi birakmiyo yakayi. Bi arkadasim 3 aydir hasta. Bikim valla diyo
Ella'nın halıyı buldum. Angora lilyum kremmiş. Fakat ben angoranın sitesini açtım ne göreyim. Giz'im sanıyorum sanada çok uyacak bir bak derim. Siteyi açınca krem pembe bir halı var onu çok beğendim fakat bir türlü modelin adını öğrenemedim.
Günaydın kızlar. Hastalıktan ölüyorum. Hiç uyumuyorum kaç gecedir. Mız mızlanıyorum. Kocişkoda çok üzülüyor başımda. Rapor alıp gelmemem lazım aslında.
canım o sitede ebru gündeşin laptopla yattığı halıyımı diyorsun kuzum
Selam kuzularrr
çalışma odamızın herşeyini aldık ikeadan bakalım biraraya gelince nasıl durucaklarCuma günü eve getiricekler ilk eşyalarımız olduğu için çok heyecanlıyımm bide hepsini biz birleştiricez o yüzden daha özel olucak bizim için ya da beceremicez ozaman da felaket olucak
Evi temizletmeden eşya getiren de bi biz mi varız acaba :44: Neyse en kötü ihtimalle bitek küçük odayı temizleyiveririm hemen. Zaten boyacı tekrar gelicekmiş rötüş yapmaya şimdi evi temizletsem yine batırıcak. Yarın da gelinlik provam var bu aralar hep koşturmacayla geçiyo ama hayatımın en güzel koşturmacaları
Canım çok geçmiş olsun al rapor dinlen biraz yoksa geçmiyo bu meret yapışıp kalıyo insanın üstüne.
selam güzeller
dün regli olmuşum bugün fenalardayım. hafta sonu balkonları yıkarken üşüttüm ayakları galiba. ağrı kesici içmemek içinde direniyorum. öğlen eşime zorla kahvaltı hazırladım valla. hiç halim yok. daha akşam yemeği hazırlanacak. benim kalkacak mecalim yok
ayy yaptım ama zorla. dondurucuda patlıcan vardı hadi dedim musakka yapayım. bi çıkardım ki benim bi dünya patlıcan bi avuç oldu çözülünce. kıymasını falan kavurmuştum. bari patates koyayım dedim. patates musakka oldu benimki. içinde az da olsa görünen patlıcanlarıylaOy oy benimde bugun regl sancısı gibi sancım var, kasıklarım kopuyor. Akşamıda kahvaltıyla geçiştirin boşver. Annem geliyor yatıya misafirliğe bende yemek hazırlıyorum ama hiç halim yok.
bugün okulda birsürü iş hallettim, saat 1de çıktım kadıköye gittim önce gelin ayakkabılarımı aldım aslında pembe arıyodum ama görür görmez aşık oldum ayakkabılarıma tamam budur dedim çok da rahattı aldım gitti, ordan koştur koştur provaya yetiştim ilk prova çok uzun sürmedi sadece kalıbın üstüne gögüs kısmı koltuk altları önden dekoltesi ayarlandı ayın 20 sine ikinci provayı verdi galiba ben bol bol provaya gidicem
Kadıköyden eve geldim bişeyler yedim elektirk supurgesını deterjanları falan alıp eve gıttım oturma odasında baktım boyalar bezle sılınınce cıkmıyo aldım elıme bulasık sungerını, supurgelıklerın uzerını bastıra bastıra sıldım bıde baktım kı boyayı cıkarıyım derken supurgelıklerın boyası komple cıkıyosonra dedım bu ıs boyle olmıcak tıner olsa hemen cıkar o yuzden once bı guzel supurdum sonra da vıledaladım cıktım. elım deymısken butun odalara ve mutfaga da aynı seyı yaptım sağolsun annem de yardım ettı. az once eve geldım ama resmen bıttımmmm :111: Yarın cıhan tınerle lekelerı cıkarır sabahtan ben tekrar sılerım heryerı mıs gıbı olur . bugunun ozetı bu sekılde sımdı dus alıp yatıcam kızlar opuyorumm hepınızııı
Bu arada ayakkabılarım bu şekilde ama bu grı galıba benımkı kırık beyaz rengı uzerı komple tas kaplı , yarın fırsatını bulursam çekicem resmini sizin için
Eki Görüntüle 1011528
Gunaydinlarrr
Kuzucum yok oglen kahvaltiya bugun kopegin birinin bacaginda sorun varmis, ameliyat olucakmis. Ilk defa yalniz kahvalti yapicam( karnim fena ac canim bisey hazirlamak istemedi
Oyy tiramusuya bayilirim lovelym. Birileri gelsede yapsam. 2 kisi olunca bitmiyo surunuyo resmen dolapta. Bende evlendigimden beri hic kitap okuyamadim. Esim bir iki tane okudu. Yatmadan once her gece okuyalim diyoruz ama yapamiyoruz. Aslinda benim bol bol okumam lazim kpss icinde faydasi olur
mercim ellerinize sağlık ne güzel görünüyor küçük odanız. renkli yastıklarla da harika olur. ne kadar çok eğlendiğinizi tahmin edebiliyorum
ayakkabılarını da çok beğendim bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?