ya evet mucizeleti bnde cok okudum olmaz die bsy yok gerçekten allah buyuk,evt korunmaui yeni biraktk 4-5 iliskdr korunmuyrz canim baklm bide oluyo mus surprizzz :)Canım ben bu forumda öyle olmaz denilip, olan bebek yazıları okudumki 3 tüp bebek denemesinden sonra umudu kesip bırakan biri normal yolla hamile kalmıştı. Allah ol deyince olmayacak birşey yoktur. Bu ay yeni mi bıraktınız korunmayı bir bakmışsın bebiş gelmiş. Doktor da nasıl bir doktormuş denemeden tedavisine bakılmadan nasıl bu kadar kesin konuşabiliyor.
Ayyy nekadr guzel 12 yıl snra bebek sahibi olmk cok mutlu olmslrdr yaaa:)inşallah canım hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin, benimde çok çalıştığım söylenemez ama artık kendimi sıkmaya çalışıyorum.
kuzum haber ilk başta seni üzse de hep olumlu düşünün ikinizde çünkü her şey beyinde biliyorsun ve hemen aklıma gelen bir örneği vermek istiyorum komuşumuzun bebeği olmadı uğraştılar olmadı ve evlatlık aldılar 12 sene sonra falan kadın hamile kaldı doğal yollarla hemde şimdi biyolojik çocuğu da oldu yani Allah'tan ümit kesilmez olmayacak diye bir şey yok.olur olmaz bilemeyiz ama hayırlısı ne ise o olsun Allah'a sığın hakkınızda hayırlı olan olur inşallah.kendinizi yıpratmayın
selam babişlerr şu fırında makarnayı biri bana detaylı anlatabilir mi tutmuyo hiç fırın bozuk bence fırın
ellacım çok üzüldüm yazını okuyunca ama ilk doktorda böyle düşüncelere kapınılmamalı bi ablam var bu durumda olan doktor teşhisi kurbanı oldu dikkat et kuzum çok araştırııp güvendiğinde inan.
ay çok geçmiş olsun inciçiçeğimm dikkat et eşin haklı valla hergün silip süpürüyonuzz allahm evlenince öyle mi oluyooooayyy az önce yerleri silerken düştümyollukları kıvırdım siliyodum basmıyım üstüne leke olmasın dedim adımı kocaman bi attım ayağım kaydı bacaklarım ayrıldı resmen. elimde de vileda sopası kafamı gözümü bi yere çarpmayım die sıktım kendimi belim acıdı. ödüm patladı valla bi yerim kırılcak diye
eşimde öğlen arası gelince kızdı ne çok silip süpürüyon delimisin sen diye söyleyince iiyice kızacak iş yaparken kendinden geçiyon dikkat etmiyon diye
ay çok geçmiş olsun inciçiçeğimm dikkat et eşin haklı valla hergün silip süpürüyonuzz allahm evlenince öyle mi oluyoooo:18:
ayyy az önce yerleri silerken düştümyollukları kıvırdım siliyodum basmıyım üstüne leke olmasın dedim adımı kocaman bi attım ayağım kaydı bacaklarım ayrıldı resmen. elimde de vileda sopası kafamı gözümü bi yere çarpmayım die sıktım kendimi belim acıdı. ödüm patladı valla bi yerim kırılcak diye
eşimde öğlen arası gelince kızdı ne çok silip süpürüyon delimisin sen diye söyleyince iiyice kızacak iş yaparken kendinden geçiyon dikkat etmiyon diye
teşekkür ederim canım. ilk başlarda çok sık temizliyordum ama artık haftada 2 süpürüyorum 1 siliyorum fazla değil az bile yani ama bizimkine fazla geliyor işte
Canım dikkat et sende benim gibisin. Temizlik temizlik temizlik. Ne çok seviyoruz. Geçmiş olsun canım. Bende geçenlerde bileğimi incitmiştim mopumu bastırırken.
Kayınvalideme ev çok kirlendi dediğim zaman inanmıyor. Pırıl pırıl evin maşallah diyor. Bende artık diyorum anne sen hep temizlikten sonra geldiğin için temiz görüyorsun. Evin kirlendiğini görmesi için bizle yaşaması gerek. Taşlarımda bembeyaz su damlayıp kurusa belli oluyor. Zaten cadde üzeri her yer toz. İyi ki büyük tutmamışım. Yeminle canım çıkarmış temizlicem diye.
teşekkürler canım benim valla fena düştüm allah korudu viledanın sopası gözüme falan girebilirdi en çok ondan korktum
yapmayınca olmuyor ki mutfakla salon karşı karşıya en çok onlar pisleniyo kırıntı falan dökülüyor günah ee süpürge açmışken her taraf temizlensin diyorum acele de etmiyorum ama dikkat etmek lazım gerçekten.
yol üzeri toz çok olur. bizimde toz fena açık alan die rüzgar fena esiyo bide yapışıyo silerken sinir oluyorum
Bende yapmayınca çok rahatsız oluyorum. Bilgisayara giricem ya da kitap okucam atıyorum ya da en basitinden tv izlicem onu bile yapamıyorum bir işim varsa. Önce ev işi. İşte ilk defa geçen pazar dışarı çıktık, dışarıdada hayat varmış dedim. Normalde cts temizlik yapıp, çamaşır yıkayıp astığım için pazar ütü yapıyorum anca ve cts gelen misafirlerin arkasından bir daha elektrik süpürgesi tutuyorum makinadakileri yerleştiriyorum derken pazarım bitiyor.
aynen canım benimde öyle kafam hep işte kalıyo. ee çalışınca daha zor olur tabi kendine vakit ayıramazsın
dün beyazları yıkadım öğlende renklileri atmıştım onları asıcam daha yemek yapıcam canmı mantı istiyo ne zamandır anneme gidemeyince 3 haftadır yaptıramadım yapıp veriyodu buzluğa koyuydum iyi oluyordu şimdi hazır aldım ev yapımı gibi olmuyor ama idare edicez artık :))
hergün ne pişiricem diye kara kara düşünüyorum valla ev hanımlığı zor iş valla
Sen bir de çalışanları düşün kuzum bizim ki 2 kat daha zor. Ne çok isterdim en azından şöyle 17:00 gibi çıkayım. 1 saat bile o kadar önemli oluyor ki. Her gün ne yesek diye düşünüyoruz. Ne pratik olur, ne pişirsek iki saat düşünüyorum işte. Hiç dinlenmeye vaktimiz olmuyor eve gelince yemek hazırla, servis et sonra onları topla duşa gir çık derken bakmışsın saat kaç olmuş.
ayyy az önce yerleri silerken düştümyollukları kıvırdım siliyodum basmıyım üstüne leke olmasın dedim adımı kocaman bi attım ayağım kaydı bacaklarım ayrıldı resmen. elimde de vileda sopası kafamı gözümü bi yere çarpmayım die sıktım kendimi belim acıdı. ödüm patladı valla bi yerim kırılcak diye
Bravooo bize bencede. Gerçekten benim kafamın kaç bi dünya olduğunu bilmiyorum ben eve geldiğimde. O yüzden doğru düzgünde birşey yapmıyorum zaten. Kayınvalidemde dün diyor ki aklım hep sizde kalıyor ne yediler ne içtiler diye diyor. Bu seferde ben alınıyorum sanki vaktim varda ben tembellik edip yapmıyorum diye. Tabi içimden alınıyorum ona hiç belli etmiyorum.
Ayyy bizim yarın 6. ayımız doluyor maşallah bize. Evlendik ve 1 yılın yarısını tamamladık bile.
Bu arada bizim ofisten bir arkadaş hamile yazık hiç bir şey yiyemiyor sürekli bulanıyor midesi. Stankiş bu ara uğramıyor ama okursa yazar belki senin de öylemiydi canım? Şuan 9. haftasında arkadaşım. Doktor 12. haftadan sonra kesilir demiş.
Benim 7. haftanın sonunda başlayıp 14. haftanın başlarında bitmişti. Ama benimkisi ilginçti sabah işe giderken otobüste bir posta, akşam yemeğini yedikten sonra bir posta istifra ediyordum hiç iş yerinde istifra etmedim. Kokular mahvediyordu beni bu dediğimi hamileyken hatırlarsınız , sanki bütün mahallede yapılan yemek kokuları senin burnuna geliyormuş gibi. İnsan burnunun en randumanlı çalıştığı zaman hamileyken sanırum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?