347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ya evet mucizeleti bnde cok okudum olmaz die bsy yok gerçekten allah buyuk,evt korunmaui yeni biraktk 4-5 iliskdr korunmuyrz canim baklm bide oluyo mus surprizzz :)

Ayyy nekadr guzel 12 yıl snra bebek sahibi olmk cok mutlu olmslrdr yaaa:)

Bnde lovelynin tarfini aynn uyguluyrm sadece yumurta kirmiyrm ama bnmde inanilmaz lezzetli oluyor ve ben beyaz peynir terch edyyrm ayni zamnda eger seviosan ve evde varsa en uste maudonozlari minik minik yapip komple serpiorm borca ma hem cok yakisio hemde renkli oluo,bu arada daha tek dr a gorundu esim 1-2 dr daha gdck teshis kurbani olmk istemyrm bnde arastrmalara basldm smdiden bakalm

İnciçiçeğim sen anladığım kadarıyla tiramisunun kremasına yumurta kırmıyorsun.

Ellacım sende anladığım kadarıyla fırın makarnanın sosuna kırmıyorsun. Bugüne kadar gördüğüm tiramisu ve fırın makarna tariflerinin hepsinde kırılıyordu. Birde öyle deneyin seviyorsanız zaten ne kokusunu alıyorsunuz ne tadını.

Bu arada Ella canım tek doktorla kalmayın tabiki. Normal doğum yapamazsın diyor mesela bir doktor diğerine gidiyorsun hiç bir sakınca yok diyor. Doğum kontrol hapları içinde yumurtalıkları tembelleştiriyor deniyor. Çevremde kim bıraktıysa tak hamile kaldı. Bizim ofisten bir kız vardı bir o 7. ayında kaldı. En uzun onu gördüm. Bir bakmışsın sen de pıt diye kalıvermişsin canım üzülme.

Aynen lovelym kremasina koymuyordum koku yapabilir diye cunku ben yumurtanin kokusundan hoslanmiyorum yerken bile zorla.. bidaha yapisimda yumurta koyucam ve kedi diliyle denemek istiyorum hep pasta kekleriyle yaptim simdiye kadar

ayyy az önce yerleri silerken düştüm yollukları kıvırdım siliyodum basmıyım üstüne leke olmasın dedim adımı kocaman bi attım ayağım kaydı bacaklarım ayrıldı resmen. elimde de vileda sopası kafamı gözümü bi yere çarpmayım die sıktım kendimi belim acıdı. ödüm patladı valla bi yerim kırılcak diye

eşimde öğlen arası gelince kızdı ne çok silip süpürüyon delimisin sen diye söyleyince iiyice kızacak iş yaparken kendinden geçiyon dikkat etmiyon diye

ay çok geçmiş olsun inciçiçeğimm dikkat et eşin haklı valla hergün silip süpürüyonuzz allahm evlenince öyle mi oluyoooo :18:

ay çok geçmiş olsun inciçiçeğimm dikkat et eşin haklı valla hergün silip süpürüyonuzz allahm evlenince öyle mi oluyoooo :18:

teşekkür ederim canım. ilk başlarda çok sık temizliyordum ama artık haftada 2 süpürüyorum 1 siliyorum fazla değil az bile yani ama bizimkine fazla geliyor işte

Canım dikkat et sende benim gibisin. Temizlik temizlik temizlik. Ne çok seviyoruz. Geçmiş olsun canım. Bende geçenlerde bileğimi incitmiştim mopumu bastırırken.

Kayınvalideme ev çok kirlendi dediğim zaman inanmıyor. Pırıl pırıl evin maşallah diyor. Bende artık diyorum anne sen hep temizlikten sonra geldiğin için temiz görüyorsun. Evin kirlendiğini görmesi için bizle yaşaması gerek. Taşlarımda bembeyaz su damlayıp kurusa belli oluyor. Zaten cadde üzeri her yer toz. İyi ki büyük tutmamışım. Yeminle canım çıkarmış temizlicem diye.

teşekkür ederim canım. ilk başlarda çok sık temizliyordum ama artık haftada 2 süpürüyorum 1 siliyorum fazla değil az bile yani ama bizimkine fazla geliyor işte

Bende haftada 1 kere temizlik yapıyorum artık ama dayanamıyorum lavaboyu 2 güne bir temizliyorum. Birde evi her gün topluyorum. İşten geliyorum önce yatağı topluyorum mesela.

teşekkürler canım benim valla fena düştüm allah korudu viledanın sopası gözüme falan girebilirdi en çok ondan korktum

yapmayınca olmuyor ki mutfakla salon karşı karşıya en çok onlar pisleniyo kırıntı falan dökülüyor günah ee süpürge açmışken her taraf temizlensin diyorum acele de etmiyorum ama dikkat etmek lazım gerçekten.

yol üzeri toz çok olur. bizimde toz fena açık alan die rüzgar fena esiyo bide yapışıyo silerken sinir oluyorum

Bende yapmayınca çok rahatsız oluyorum. Bilgisayara giricem ya da kitap okucam atıyorum ya da en basitinden tv izlicem onu bile yapamıyorum bir işim varsa. Önce ev işi. İşte ilk defa geçen pazar dışarı çıktık, dışarıdada hayat varmış dedim. Normalde cts temizlik yapıp, çamaşır yıkayıp astığım için pazar ütü yapıyorum anca ve cts gelen misafirlerin arkasından bir daha elektrik süpürgesi tutuyorum makinadakileri yerleştiriyorum derken pazarım bitiyor.

Aldem bugünlerinin tadını çıkar canım benim.

Ben haftaya annemde kalıcam bir 3-4 gün, eşim Kıbrıs'a gidiyor. Şuan şafak sayıyorum annemde kalıcam diye. En azından biraz dinlenebilirim. Birde haftada iki gün de iş çıkışı kursa gidiyorum 2.5 saat. Eve gelmem 22:00 oluyor. Bu ara iyice pestilim çıktı.:26:

aynen canım benimde öyle kafam hep işte kalıyo. ee çalışınca daha zor olur tabi kendine vakit ayıramazsın
dün beyazları yıkadım öğlende renklileri atmıştım onları asıcam daha yemek yapıcam canmı mantı istiyo ne zamandır anneme gidemeyince 3 haftadır yaptıramadım yapıp veriyodu buzluğa koyuydum iyi oluyordu şimdi hazır aldım ev yapımı gibi olmuyor ama idare edicez artık :))
hergün ne pişiricem diye kara kara düşünüyorum valla ev hanımlığı zor iş valla

Sen bir de çalışanları düşün kuzum bizim ki 2 kat daha zor. Ne çok isterdim en azından şöyle 17:00 gibi çıkayım. 1 saat bile o kadar önemli oluyor ki. Her gün ne yesek diye düşünüyoruz. Ne pratik olur, ne pişirsek iki saat düşünüyorum işte. Hiç dinlenmeye vaktimiz olmuyor eve gelince yemek hazırla, servis et sonra onları topla duşa gir çık derken bakmışsın saat kaç olmuş.

çamaşırlarımı da astım geldim :))

zor olmaz mı canım tahmin edebiliyorum. dersane günleri 3 gibi evde olduğum halde koştur koştur yemeği anca yapıyorum zaten kafa bi milyon oluyo. eşimde 5 te geliyor biz bide erken yiyoruz 6 da yemiş bulaşıkları toplamış oluyorum ben :))
çalışan bayanlara hayranım zaten hem çalışıp hemde ev işlerini halledebiliyolar bravo onlara

Bravooo bize bencede. Gerçekten benim kafamın kaç bi dünya olduğunu bilmiyorum ben eve geldiğimde. O yüzden doğru düzgünde birşey yapmıyorum zaten. Kayınvalidemde dün diyor ki aklım hep sizde kalıyor ne yediler ne içtiler diye diyor. Bu seferde ben alınıyorum sanki vaktim varda ben tembellik edip yapmıyorum diye. Tabi içimden alınıyorum ona hiç belli etmiyorum.

Ayyy bizim yarın 6. ayımız doluyor maşallah bize. Evlendik ve 1 yılın yarısını tamamladık bile.

Bu arada bizim ofisten bir arkadaş hamile yazık hiç bir şey yiyemiyor sürekli bulanıyor midesi. Stankiş bu ara uğramıyor ama okursa yazar belki senin de öylemiydi canım? Şuan 9. haftasında arkadaşım. Doktor 12. haftadan sonra kesilir demiş.

canımmm çok geçmiş olsun dikkat et kendine
Kızlar dün uğrayıp yazdıklarınızı okudum da yazmaya fırsatım olmadı o yüzden özeti şimdi aktarıyorum. Dün okul çıkışı geldim annemle perdeciye gittik yatak odasının , mutfağın, salonun perdelerini seçtik. bitek oturma odasının perdesine karar veremedim sizce ne almalıyım o odaya :44: yatak odama pudra ve gri gül desenli bi fon seçtim , üzerinde pudra rengi gülleri olan da bi tül seçtim. salona kahve üzerinde yeşil şekilleri olan bi fon seçtim, içine simli desenli bi tül seçtim, mutfağa da reçel kavanozu desenli bi zebra aldım. hepsi çok içime sindi. bugün de Arçelikten tanıdık olan arkadaşım aradı beğendiğim modellerin hepsinin fiyatlarını mail attı bayiye gidip hepsine alıcı gözle baktım tamamdır dedim. yani beyaz eşyalarımızın hepsi arkadaşımız sayesinde arçelik oluyo sağolsun çok indirim yaptı bize hepsini bayi giriş fiyatından alıcaz. Bayiden çıkıp bauhaus a gittik ordan da bir aydır gözüme kestirip de almayı düşündüğüm avizeyi aldık yatak odası için. Babam da sağolsun beğendiğim yatak odasını alıcak yarın. ohh baya bi iş hallettik iki günde ya
Bu aralar benim çok koşuşturmacam var ondan sizi ihmal ediyorum da diğer kızlar nerelerdeler hepsi unutup gittiler mi bizi

Dikkat et canım, çok geçmiş olsun. Bende bır kere temizlik yaparken düşmüştüm kalçam mosmor olmuştu.

Bu arada eşin haklı ya, sen iş yaptıkça ben yoruluyorum. Hele o balkonları çok sık yıkıyon, banyoları ovuyon ya resmen okuyunca yorgunluk oluyor bende. Ne yalan söyliyim hafta sonundan hafta sonun temizlik yapıyoruz, hafta için dağılırsa dağınıklığı topluyoruz o kadar.

Benim 7. haftanın sonunda başlayıp 14. haftanın başlarında bitmişti. Ama benimkisi ilginçti sabah işe giderken otobüste bir posta, akşam yemeğini yedikten sonra bir posta istifra ediyordum hiç iş yerinde istifra etmedim. Kokular mahvediyordu beni bu dediğimi hamileyken hatırlarsınız , sanki bütün mahallede yapılan yemek kokuları senin burnuna geliyormuş gibi. İnsan burnunun en randumanlı çalıştığı zaman hamileyken sanırum.

Canım o da 6. haftadan beri kusuyor ama günde 10-15 kere değil tabi 5 kere falan. Kokulara hassasiyeti yok şuanda. Sadece makarna ve meyve yiyebiliyor. Onun dışında canı hiç bir şey yemek istemiyor sadece. Beti benzi atık hep. Onu gördükçe ben hamile kalmaktan korkuyorum. Doktoru mide bulantısı için bir ilaç vermiş. Onu içiyor ama hiç bir işe yaramıyor diyor. Haftasonu ilacı bırakacak bakalım daha da artacak mı kusması deneyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…