347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Acı bir tecrübe olmuş, ama sıkma canını olan ile ölene çare yok.

Canın sağolsun lovelym ya yapilinca yepyeni olur yine. Bende bugun salonumdaki boyalari temizledim tertemiz oldu. Bizim tavanlara da ses yalitimi icin strafor koymuslar o yuzden cok ugrastik tavan dumduz olsun diye ama olmadi maalesef napalim saglik olsun. Simdi de avize nasil takilicak diye stres oldum bende insallah cengeli takilirken tavan komple kafamiza dusmez :) bu arada beyaz esyalari da mobilyalari da hallettik bu haftasonu ustumden koca bi yuk kalkti. Geriye ufak tefek seyler kaldi

Çoğu bitti desene. Şaka maka az kaldı.

Kızlar sizleri çok özledim öpüyorum kocaman ömrüm yollarda geçiyor bu arada ella üzme kendini dua edelim umutsuz olma

Lovelym Barcelona'ya bende çok gitmek istiyorum ama ilk Roma dedik belki Eylül de ya Roma yada Yunan adalarına gideriz diyoruz hamiş olmazsam gideceğiz kısmetse

Bu arada benimde perde rensolarım takıltken duvarda bişiler oldu hatta koltuk gelirken kapının düz duvarına vurdu döküldü alçı sıva hattta fıstık yeşili görntü çıktı ortaya ama umrum olmadı boyacı boya bırakmş onu bulduk boyadık şimdi iki yer kötü daha el sürmedik ama takılmıyoum

Kızlar bizim süreç şükürler olsun güzel geçiyor instagram da napsam paylaşıyorum

Selam kızlar
Ben yazmayalı amma uzun zaman olmuş yahu okuyabildiğim kadar okudum geçmişi.
Giz in ve merci nin hazırlıklar tam gaz devam.
Lovely yurt dışı seyahatine hazırlık oh mis
Chelzy nin göbek büyüyor bebek geliyor
Ella üzülme canım sen bi doktorla kalmayın bu forumda o kadar konu okudum ki her şeyin bi çaresi olduğunu gördüm.

Ben kpss çalışmalarını hızlandırdım bu aralar. Yoğun bi şekilde ders çalışıyorum. Başka değişiklik yok yani kitaplara gömdüm kendimi memur olmadan huzur yok bana.

Selam kızlar moralim çok bozuk. Size müdürünüz "o kaşeleri kafanda kırarım" deseydi siz n'apardınız? İstifa etmeyi düşünüyorum.

Giz'im ben yeni instagram açtığım için artık bende yoksun. Beni tekrar eklermisin?

Sıvamda dün yapıldı bugün zımparalanıp boyancak.

selamlar

benimde canım fena sıkkın. bugün eşimin doğum günü yarında bizim yıldönümümüz. geçen hafta ,salı gün yemeğe çıkarız çarşamba da evde baş başa kutlarız diye karar almıştık. dün gece ellerimle pastada yaptım. dershaneden gelince baktım öğlen yemeğe gelmemiş. dedim acıkmıştır belki gelsin beraber bişeyler atıştıralım diye aradım. tamam yemedim bişey geliyorum dedi. geldi evde de kepek ekmeği kalmamış dedi bende akşam çıkcaz ya alırız gelirken dedim. nereye gitcez falan yaptı bende konuştuk ya dışarı çıkıcaktık falan dedim. bi atarlandı kendi kendine. bende iyi tamam gitmeyiz bi yere falan dedim. bütün hevesimi kursağımda bıraktı valla ağladım ağlayacam şimdi

lovelym ne saygısız bi insanmış öyle. bişeye falan mı sinirlendi acaba öyle tepki verdi. normalde davranışları nasıldır. sıkma sen canını

o nasıl laf öyle yaa ne yaparsan yap öyle bişey demeye hakkı yok ki kadın mı erkek mi bu müdür ?
üzülme canım sen akşama affettirir bence o kendini

Evet canım kargo firmasındaki adama sinirlendi. Adam sabah mesai başlamadan gelmiş kargoları atmış gitmiş bir kenara. Benim masamda ofisin girişinde olduğundan masamdan kaşeleri de alıp basmış kafasına göre. Bir daha masanda kaşe görürsem kafanda kırarım dedi. O an şokla bir şey söyleyemedim ama yerime gelip lafı sindirince çok ağladım. Hemen istifa dilekçemi yazdım. Sakinleştirici ve ağrı kesici içtim, dışarı hava almaya yolladılar zaten. Haber vermişler müdürümüzede Lovely kötü diye gelince ilgilendi benle. Ben müsait olduğunuzda konuşabilir miyiz dedim yarın dedi. Dayanamadı aradı gel yanıma konuşalım diye. O da sonradan üzüldü sanırım ama lafı çok koydu tabi bana. Çok kırıldım. Yanına çıktığımdada neden bana böyle davrandığını falan sordum. Öyle işte. Şuan biraz daha iyiyim. Kötünün iyisi.

oy canım ya kargolar önemliyse birden sinirle öyle bi laf söylemiş fevri davranmış ama oda sonradan üzüldüğüne göre öyle demek istememiştir. yine de kaba bi davranış olmuş çok haklısın canım ama yinede üzme kendini müdürler bazen stres altındayken ne dediklerini bilmiyolar bizimkide öyle. geçen sene bende söylediklerine çok takılıp üzülüyodum. bide stres üstünden kalkınca ne dediğini hatırlamıyodu demedim diyodu. ama artık umursamamayı öğrendim galiba ne söylese alınmıyorum üstüme en iyisi bu heralde

Üzülme İnciçiçeğim. Kendi derdime düşüp sana cevap vermeyi unutmuşum. Erkekler böyle maalesef. Ben Barcelona turunu ona sormadan ayarladım mesela. Çünkü sorsam yok masraf, yok bilmem ne, düşünelim falan derken kalırdı. Kestim gitti biletleri. Düşünmesine fırsat tanımadım. Gitmezsek bilet parasını ödediğimizle kalırız yapcak bir şey yok dedim hiç itirazda bulunmamasına rağmen aklının bir köşesinde olsun diye. Ofise bazı adamlar geliyor nişanlı, yurt dışı gemi turu falan soruyorlar, maldivleri soruyorlar nasıl özeniyorum. Öyle tiplerde var mesela. Biri gelmiş geçenlerde orada nereye güzel bir yemeğe götürebilirim diye soruyordu. Böyle sürpriz yapmayı seven erkeklerde var. Benim eşime kalsa asla bana sormadan Barcelona bileti satın almazdı. Bana sormadan bir yere rezervasyon bile yaptırmaz. Hatta çoğu zaman çok meşgulüm arayıp rezervasyonu sen yaptırırmısın der. Çok takılma yani hepsi böyle olmasada bir çoğu böyle. İnan bu bizi sevmediklerinden değil. Karakter meselesi alışmadıklarından.

o nasıl laf öyle yaa ne yaparsan yap öyle bişey demeye hakkı yok ki kadın mı erkek mi bu müdür ?

üzülme canım sen akşama affettirir bence o kendini

Müdürümüz erkek canım.

Kargolar önemli canım çünkü şuan büyük bir iş aldık. 700 tane kargo gelecek ofise. Bilinen bir firmanın vize işlerini takip ediyoruz. Kargoların içinde pasaportlar var.

pasaport işi tehlikeli tabi canım birden stres olmuş demekki eksik olur kaybolan olur . kargo şirketini arayıp şikayet etseydiniz getiren kişileri. kendi kafalarına göre nasıl kaşe basarlar

pasaport işi tehlikeli tabi canım birden stres olmuş demekki eksik olur kaybolan olur . kargo şirketini arayıp şikayet etseydiniz getiren kişileri. kendi kafalarına göre nasıl kaşe basarlar

Canım zaten şikayet edildi. Sadece biz değil sanırım bir daha Koç çalışmıcak o firmayla.

lovelymmm senin düğün için stickerları bastırdığın firmanın adı neydi??

Merci canım lovely sticker baskıdan bastırdı google yazın ca çıkıyor bende nişan stickerlarmı ordan yaptırdım bilgin olsun

Lovelym bana ismini sölermisin ekliyim yada burdan özel mesajla bilgi geç olurmu canım çünkü benim bekleyen 200 talebim var bakmıyorum bakmaya vakit yok offff darlanıyor ruhum

Kızlar inanın sizi sevmemekten değil bazı erkekler böyle düşünemiyor inciceciğim üzülme eşin birşeyi stres yapmıştır valla inan lovely demiş ya bak benim nişanlım bana onaylamadan kendine bile bşşi alamaz ben kızmam asla ama adamın karar merkezi ben olmuşum bana sormadan rezerve yapmadığı gibi nerde yicez ki dediğin de gerekli cevabı ben veriyorum artık yoruldum çok yoruldum her haftasonu dışarda çok yoruldum kızlar evlenip yuvamı kurmak istiyorum

bu aralar çok iyi anlıyorum seni canımmm bende de var aynı duygu. eskiden haftasonları napıcaz napıcaz diyoduk şimdi bi sn oturmuyoruz birbirimize ayırıcak vaktimiz bile yok. Stickerları kına için aynlara yapıcam bende aynaları da şarkhan dan bulabilirim heralde. giizim sen aldın mı ayna ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…