Ay canım hemde nasıl dökülme. Akşam 21:00 gibi gelecekmiş bakalım kayınvalidemin tanıdığı alçıyla sıvayacaklarmış. Ben zımpara kağıdıyla boya, fırça falan alacağım. İnşallah belli olmaz kapanır. Nasıl üzgünüm duvarımı o hale getirdiğimiz için anlatamam. Hiç mi çalışmaz kafamız satene çivi çakılmayacağını nasıl düşünemeyiz bilmiyorum.
Canın sağolsun lovelym ya yapilinca yepyeni olur yine. Bende bugun salonumdaki boyalari temizledim tertemiz oldu. Bizim tavanlara da ses yalitimi icin strafor koymuslar o yuzden cok ugrastik tavan dumduz olsun diye ama olmadi maalesef napalim saglik olsun. Simdi de avize nasil takilicak diye stres oldum bende insallah cengeli takilirken tavan komple kafamiza dusmez :) bu arada beyaz esyalari da mobilyalari da hallettik bu haftasonu ustumden koca bi yuk kalkti. Geriye ufak tefek seyler kaldi
Çok yoruldum kızın gelmesine dört gün kaldı.
Çoğu bitti desene. Şaka maka az kaldı.
oh az kalmış canım benim 4 gün sonra rahat ediceksin inşallah.. seninde az kaldı kuzucuğuna kavuşmana
o nasıl laf öyle yaa ne yaparsan yap öyle bişey demeye hakkı yok kiSelam kızlar moralim çok bozuk. Size müdürünüz "o kaşeleri kafanda kırarım" deseydi siz n'apardınız? İstifa etmeyi düşünüyorum.
Giz'im ben yeni instagram açtığım için artık bende yoksun. Beni tekrar eklermisin?
Sıvamda dün yapıldı bugün zımparalanıp boyancak.
üzülme canım sen akşama affettirir bence o kendiniselamlar
benimde canım fena sıkkın. bugün eşimin doğum günü yarında bizim yıldönümümüz. geçen hafta ,salı gün yemeğe çıkarız çarşamba da evde baş başa kutlarız diye karar almıştık. dün gece ellerimle pastada yaptım. dershaneden gelince baktım öğlen yemeğe gelmemiş. dedim acıkmıştır belki gelsin beraber bişeyler atıştıralım diye aradım. tamam yemedim bişey geliyorum dedi. geldi evde de kepek ekmeği kalmamış dedi bende akşam çıkcaz ya alırız gelirken dedim. nereye gitcez falan yaptı bende konuştuk ya dışarı çıkıcaktık falan dedim. bi atarlandı kendi kendine. bende iyi tamam gitmeyiz bi yere falan dedim. bütün hevesimi kursağımda bıraktı valla ağladım ağlayacam şimdi
lovelym ne saygısız bi insanmış öyle. bişeye falan mı sinirlendi acaba öyle tepki verdi. normalde davranışları nasıldır. sıkma sen canını
selamlar
benimde canım fena sıkkın. bugün eşimin doğum günü yarında bizim yıldönümümüz. geçen hafta ,salı gün yemeğe çıkarız çarşamba da evde baş başa kutlarız diye karar almıştık. dün gece ellerimle pastada yaptım. dershaneden gelince baktım öğlen yemeğe gelmemiş. dedim acıkmıştır belki gelsin beraber bişeyler atıştıralım diye aradım. tamam yemedim bişey geliyorum dedi. geldi evde de kepek ekmeği kalmamış dedi bende akşam çıkcaz ya alırız gelirken dedim. nereye gitcez falan yaptı bende konuştuk ya dışarı çıkıcaktık falan dedim. bi atarlandı kendi kendine. bende iyi tamam gitmeyiz bi yere falan dedim. bütün hevesimi kursağımda bıraktı valla ağladım ağlayacam şimdi
lovelym ne saygısız bi insanmış öyle. bişeye falan mı sinirlendi acaba öyle tepki verdi. normalde davranışları nasıldır. sıkma sen canını
Evet canım kargo firmasındaki adama sinirlendi. Adam sabah mesai başlamadan gelmiş kargoları atmış gitmiş bir kenara. Benim masamda ofisin girişinde olduğundan masamdan kaşeleri de alıp basmış kafasına göre. Bir daha masanda kaşe görürsem kafanda kırarım dedi. O an şokla bir şey söyleyemedim ama yerime gelip lafı sindirince çok ağladım. Hemen istifa dilekçemi yazdım. Sakinleştirici ve ağrı kesici içtim, dışarı hava almaya yolladılar zaten. Haber vermişler müdürümüzede Lovely kötü diye gelince ilgilendi benle. Ben müsait olduğunuzda konuşabilir miyiz dedim yarın dedi. Dayanamadı aradı gel yanıma konuşalım diye. O da sonradan üzüldü sanırım ama lafı çok koydu tabi bana. Çok kırıldım. Yanına çıktığımdada neden bana böyle davrandığını falan sordum. Öyle işte. Şuan biraz daha iyiyim. Kötünün iyisi.
o nasıl laf öyle yaa ne yaparsan yap öyle bişey demeye hakkı yok kikadın mı erkek mi bu müdür ?
üzülme canım sen akşama affettirir bence o kendini
oy canım ya kargolar önemliyse birden sinirle öyle bi laf söylemiş fevri davranmış ama oda sonradan üzüldüğüne göre öyle demek istememiştir. yine de kaba bi davranış olmuş çok haklısın canım ama yinede üzme kendini müdürler bazen stres altındayken ne dediklerini bilmiyolar bizimkide öyle. geçen sene bende söylediklerine çok takılıp üzülüyodum. bide stres üstünden kalkınca ne dediğini hatırlamıyodu demedim diyodu. ama artık umursamamayı öğrendim galiba ne söylese alınmıyorum üstüme en iyisi bu heralde
Müdürümüz erkek canım.
Kargolar önemli canım çünkü şuan büyük bir iş aldık. 700 tane kargo gelecek ofise. Bilinen bir firmanın vize işlerini takip ediyoruz. Kargoların içinde pasaportlar var.
pasaport işi tehlikeli tabi canım birden stres olmuş demekki eksik olur kaybolan olur . kargo şirketini arayıp şikayet etseydiniz getiren kişileri. kendi kafalarına göre nasıl kaşe basarlar
Merci canım lovely sticker baskıdan bastırdı google yazın ca çıkıyor bende nişan stickerlarmı ordan yaptırdım bilgin olsun
Lovelym bana ismini sölermisin ekliyim yada burdan özel mesajla bilgi geç olurmu canım çünkü benim bekleyen 200 talebim var bakmıyorum bakmaya vakit yok offff darlanıyor ruhum
Kızlar inanın sizi sevmemekten değil bazı erkekler böyle düşünemiyor inciceciğim üzülme eşin birşeyi stres yapmıştır valla inan lovely demiş ya bak benim nişanlım bana onaylamadan kendine bile bşşi alamaz ben kızmam asla ama adamın karar merkezi ben olmuşum bana sormadan rezerve yapmadığı gibi nerde yicez ki dediğin de gerekli cevabı ben veriyorum artık yoruldum çok yoruldum her haftasonu dışarda çok yoruldum kızlar evlenip yuvamı kurmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?