347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Aldı gönlümü almasına da bosuboşuna üzüldük ikimizde işte. çok romantik biri olmadığı için normal karşılanacak bi tepkiydi aslında sadece ben baya heveslendiğim için kafaya taktım. neyse tatlıya bağladık

Kızlar güzel dilekleriniz için teşekkür ederim beni de facede ekleyin ayol :) stanki mayıs da mı doğumun 4 gün sonra mı anlamadım??? Cinsiyeti ne? Face kullanıyosan sen de ekle de sormak istediğin olursa yardımcı olurum

lovelymmm senin düğün için stickerları bastırdığın firmanın adı neydi??

Gizoş söylemiş canım. Sticker baskıdan yaptırdım.

Gizim özelden yazıyorum ad soyad kuzum.

bir benim instagramım yok heralde. merak ediyorum fotolarınızı

Canım çok sevindim tatlıya bağlandığına. Dedim sana sevmediklerinden değil, hepsi birbirinden farklı bu erkeklerin aynı bizim olduğumuz gibi aslında.

Bu arada aç sende bir instagram artık.

Çağla özel mesajla bizlere isim soyisim yazarsan ekleşebiliriz canım. Bu arada Stanki'nin doğumuna daha var canım 4 gün sonra doğurmuyor. Bebişi de erkek olacak.

Çağlasam mı o nasıl güzel bir bebiş öyle maşallah. Ekledim seni canım. E... S... benim.

Son düzenleme:
Günaydın canlar.

Çağlasam mı çok güzel bir bebişin var canım. Allah bağışlasın. Dün akşam eşimede gösterdim resimlerini. Hatta babasının kucağında bir resmi varki ona içi gitti bizimkinin. Allah mutluluğunuzu daim etsin çok güzelsiniz.

Canım çok teşekkür ederiz darısı başınıza. Bebek çok başka bişey çok yorucu ama dünyanın en güzel duygusu. Videolarını da gördün mü :) adı gibi Neşeli çok şükür benim kızım. Kız çocukları Tam bir baba aşığı bu modeller böyle oluyomuş :)

selamlar hatunlar

bugün misafirlerim geliyor sabahın bi körü kalktım temizlik yaptım düştüğümden beri evi ellememiştim

akşamda tavuk göğsüyle hindistan cevizli kurabiye yaptım. birazdan börek yapıcam sıcak olsun diye sona sakladım. ben hala fırının ayarını tutturamadım yaa. 150 derecede 15 dk da kurabiklerim kopkoyu oldu. gece geç vakitti elektrik voltajı fazla mı geldi ne. birden kızartıyor. geçen annemler geldiğinde yapmştım çok güzel pişmişti o derecede yaptım ama :26:

lovelym açayım bari kısa zamanda bi instagram

çağlasam mı bende eklemek isterim seni faceden. bebişini merak ettim maşallah

Görmez olur muyuz eşimle dün akşam baktık bolca. Maşallah öyle tatlı ki. Hep gülüyor. Babasının göğsüne yattığı poz mükemmel ama ona bayıldık. Küçücük kollarını da açmış sarmış gibi, poposunu da çıkartmış nasıl huzurlu yatıyor orda. Allah nazarlardan korusun canım kızın çok tatlı.

Canım aç tabi ben facete peylaşmadığım resimleri orda daha rahat paylaşıyorum. Faceteki bütün arkadaşlarım yok orda.

Benim fırın çok basit canım seninki zor mu acaba kullanımı. Ben ortaya alıyorum genelde herşeyi 180'de falan yapıyorum daha hiç bir şeyi yakmadım. Birden kızartıyor diyorsan zaten 150 de kullanıyormuşsun en alt rafa al.

provadan dönmüş bir gelin adayı geldi
önümüzdeki prova 16 nisanda ozaman daha bi ortaya çıkmış olucak gelinlik sizin için resim çekicem. bu hafta gelinliğin dantelini seçtim instagram a yükledim resmini. astarın üzerinde çok şık durdu inşallah dikildiğinde de çok güzel durur.
Bu arada kadıköye gitmişken kendime bikaç iç çamaşırı, mutfağıma da çöp kutusu aldım. hee bide anneme düğün günü giyeceği ayakkabıyı aldık. ayy kızlar dümdüz beyaz astarı giyince bile kendimi bi tuhaf hissettim günler çok hızlı geçiyo bu aralar az mı kaldı nee

cağlasammii bana da isim gönder özelden bende ekliyim canım

oyy sorunsuz hallettim misafirleri ama yoruldum

aslında bi zorluğu yok ama hızlı pişiriyor ben hep söylenen derecenin altında pişiriyorum herşeyi zaten gözüm sürekli fırında ama kurabiyeleri daha çabuk kızarttı zaten alt tarafa koyuyorum

hoş geldin gelincik
bu instagramda kesin olmalıyım sanırım bütün fotolardan eksik kalıyorum baksanıza
az kaldı az ohhh tadını çıkara çıkara yap herşeyini ne güzel zamanlar

Günaydın kızçeler.

Twitter'da kapandı sonumuz hayır olsun. Biz en iyisimi seneye Barcelona'dan hiç dönmeyelim. Bu ülkede çocuk doğurmak ve yetiştirmek istemiyorum.

Bu arada twitter'a giremeyenler apple store'dan "hotspot shield vpn for iphone" uygulamasını indirip girebilirler.

Gunqydinn

Ogleden sonra gezmeye gidicem erkenden kalktim yemegimi yaptim dusumu aldim simdide esimin ogle kahvaltisini hazirlicam. Bugun pek hamaratim ev hanimi moduna girdim sanirim iyice

Lovelym ulkece nereye gidiyoruz belli degil allah sonumuzu hayir etsin. Gidisat cok kotu cok...

kimseler gelmemiş. nerelerdesiniz kızçeler ?

biz bugün yatak odasına takmak için koyu kahve jaluzi aldık. uyuyamıyoruz güneşten. yazın hiç uyunmucak. güneş doğar doğmaz gözümüzün içinde bi de sıcak oluyo. bugün sabah yorganı yastığı kaptık oturma odasına gittik. komşular kullanıyomuş biz memnunuz dediler. işe yarar umarım.

Bizimde bu sabah beyaz eşyalarımız gelmiş nişanlım hepsini yerleştirtmiş kurulumlarını yaptırtmış bana da süpriz yaptı çok güzel oldu hepsi ya benim gibi buzdolabına falan sarılan başka gelin adayı var mıdır :44:

ayyy 2 ay 30 gün mü yazıyo off heyecanlandım yine
İnciçiçeğim bende kalın fon perde aldım yatak odama. haftaiçi iyi oluyo da haftasonları bende hep yüzüme güneşin vurmasıyla uyanıyorum
Bu gün perdeciyi de hallettim mobilyalarından önce perdeleri gelip takılacak olan bir ben varımdır heralde

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…