- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
lovelymmm senin düğün için stickerları bastırdığın firmanın adı neydi??
Merci canım lovely sticker baskıdan bastırdı google yazın ca çıkıyor bende nişan stickerlarmı ordan yaptırdım bilgin olsun
Lovelym bana ismini sölermisin ekliyim yada burdan özel mesajla bilgi geç olurmu canım çünkü benim bekleyen 200 talebim var bakmıyorum bakmaya vakit yok offff darlanıyor ruhum
Kızlar inanın sizi sevmemekten değil bazı erkekler böyle düşünemiyor inciceciğim üzülme eşin birşeyi stres yapmıştır valla inan lovely demiş ya bak benim nişanlım bana onaylamadan kendine bile bşşi alamaz ben kızmam asla ama adamın karar merkezi ben olmuşum bana sormadan rezerve yapmadığı gibi nerde yicez ki dediğin de gerekli cevabı ben veriyorum artık yoruldum çok yoruldum her haftasonu dışarda çok yoruldum kızlar evlenip yuvamı kurmak istiyorum
Aldı gönlümü almasına da bosuboşuna üzüldük ikimizde işte. çok romantik biri olmadığı için normal karşılanacak bi tepkiydi aslında sadece ben baya heveslendiğim için kafaya taktım. neyse tatlıya bağladık
bir benim instagramım yok heralde. merak ediyorum fotolarınızı
Kızlar güzel dilekleriniz için teşekkür ederim beni de facede ekleyin ayol :) stanki mayıs da mı doğumun 4 gün sonra mı anlamadım??? Cinsiyeti ne? Face kullanıyosan sen de ekle de sormak istediğin olursa yardımcı olurum
Günaydın canlar.
Çağlasam mı çok güzel bir bebişin var canım. Allah bağışlasın. Dün akşam eşimede gösterdim resimlerini. Hatta babasının kucağında bir resmi varki ona içi gitti bizimkinin. Allah mutluluğunuzu daim etsin çok güzelsiniz.
Canım çok teşekkür ederiz darısı başınıza. Bebek çok başka bişey çok yorucu ama dünyanın en güzel duygusu. Videolarını da gördün mü :) adı gibi Neşeli çok şükür benim kızım. Kız çocukları Tam bir baba aşığı bu modeller böyle oluyomuş :)
selamlar hatunlar
bugün misafirlerim geliyor sabahın bi körü kalktım temizlik yaptım düştüğümden beri evi ellememiştim
akşamda tavuk göğsüyle hindistan cevizli kurabiye yaptım. birazdan börek yapıcam sıcak olsun diye sona sakladım. ben hala fırının ayarını tutturamadım yaa. 150 derecede 15 dk da kurabiklerim kopkoyu oldu. gece geç vakitti elektrik voltajı fazla mı geldi ne. birden kızartıyor. geçen annemler geldiğinde yapmştım çok güzel pişmişti o derecede yaptım ama :26:
lovelym açayım bari kısa zamanda bi instagram
çağlasam mı bende eklemek isterim seni faceden. bebişini merak ettim maşallah
Kızlar güzel dilekleriniz için teşekkür ederim beni de facede ekleyin ayol :) stanki mayıs da mı doğumun 4 gün sonra mı anlamadım??? Cinsiyeti ne? Face kullanıyosan sen de ekle de sormak istediğin olursa yardımcı olurum
Canım aç tabi ben facete peylaşmadığım resimleri orda daha rahat paylaşıyorum. Faceteki bütün arkadaşlarım yok orda.
Benim fırın çok basit canım seninki zor mu acaba kullanımı. Ben ortaya alıyorum genelde herşeyi 180'de falan yapıyorum daha hiç bir şeyi yakmadım. Birden kızartıyor diyorsan zaten 150 de kullanıyormuşsun en alt rafa al.
provadan dönmüş bir gelin adayı geldi
önümüzdeki prova 16 nisanda ozaman daha bi ortaya çıkmış olucak gelinlik sizin için resim çekicem. bu hafta gelinliğin dantelini seçtim instagram a yükledim resmini. astarın üzerinde çok şık durdu inşallah dikildiğinde de çok güzel durur.
Bu arada kadıköye gitmişken kendime bikaç iç çamaşırı, mutfağıma da çöp kutusu aldım. hee bide anneme düğün günü giyeceği ayakkabıyı aldık. ayy kızlar dümdüz beyaz astarı giyince bile kendimi bi tuhaf hissettim günler çok hızlı geçiyo bu aralar az mı kaldı nee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?