347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ayyyy bende öyleydim 8 martta geldi bizimkilerde ben gitmedim nişanlım kurdu çalıştırdı tüm eşyalarımı çok seviyorum sürekli güzellerim akıllı uslu çalışın diprum

dün evimize baymak servisi geldi kombileri test ettik evimiz ısındı bugünde evde dinlenmeye ayırdı haftaya inşallah ya kına abiyesini ya kaftanı ikisinden birini halledeceğiz

Günaydınnnnnnnnn, Musmutlu pazarlarrr.
Sanada mutlu pazarlarrr güzel anne adayı
biz daha doğalgazı açtırtmadık canım ya hazirana doğru açtırtmayı düşünüyorum ocağımın bağlantılarını da gaz açıldıktan sonra arçelik gelip yapıcak. şimdi kurulum yapmayalım gaz olmadığı için test edemeyiz dediler. Ben daha kınayla ilgili hiçbişeye başlayamadım evin işleri bitmediği için. benim için abiye önemli değil pek abartı bişey almayı düşünmüyorum ama kaftan önemli önümüzdeki hafta hava güzel olursa bi eminönü ne gitsem hiç fena olmıcak

evett az kaldı kii. çok heyecanlı zamanlar demi canım

ayy ben gece rüyamda hep perdelerle uğraştım. aldım ama acaba koyu kalın bi fon mu alsaydım ki dedim kafama takıldı. jaluzi camı açıp kapatırken engel olur mu ki die düşündüm :26:

benimde mobilyadan çook önce perdelerim takılmıştı. daha ii olur mobilyalara güneş falan gelmez kurulduğu zaman

Günaydınnnnnnnnn, Musmutlu pazarlarrr.

nasılsınız canım, Paşacık nasıl?

Çok şükür canım, yürüdük bugün sahilde yorduk paşayı. Çarşamba günü 7 aylık oluyoruz büyüyoruz teyzeleri.

tam olarak jaluzi mi aldığın şey yoksa stor türü bişeymi canım ? jaluzi biraz zorluk çıkarabilir sana temizlerken falan ama önemli olan güneşi engellemesiyse hepsi aynı işi görüyo nasılsa.
Çok şükür canım, yürüdük bugün sahilde yorduk paşayı. Çarşamba günü 7 aylık oluyoruz büyüyoruz teyzeleri.
oy Maşallah paşamıza

maşallah canım kocaman olmuş. az kaldı gelmesine

jaluzi canım. daha açıp takmadık zaten. ben biraz tereddütte kaldım da camı rahat açabilirmiyim die. deneyip görücez artık

Günaydın kuzular. Uğrayamadım hiç bu hafta sonu çok meşguldüm. Cts günü chp izmir mitingi vardı ona gittim. Pazar günü kayınvalidemin alt komşusunun nişanı vardı onun nişan çekimini ben yaptım ama çok yoruldum o nedenle dün gece hiç uyuyamadım. Bugün zombi gibiyim. Neyseki eşim çarşamba günü kıbrısa gidiyor bende bir kaç gün annemde kalıp dinleneceğim bol bol.

Mercim hayırlısı olsun bu arada. Bende cts miting öncesi temizlik yaptım tabiki. Buzdolabının içini sildim ve rafların aralıklarını değiştirdim. Bende beyaz eşyalarım geldiğinde diplerinden ayrılmıyordum. Su sebilini bile sever mi insan. Yani yalnız değilsin canım hepimiz aynı yoğun duyguları yaşadık ve yaşamaya devam ediyoruz.

İnciçiçeğim jaluzi şu ofislerden olanlardan dimi? Çok güzel güneşi kesiyor o bence mantıklı davranmışsınız. Yalnız pencerelerin açıldığı bölümleri ayrı yaptır. Yukarı toplar pencere açar üzerine tekrar indirirsiniz. Yani atıyorum sağda ve solda açılan pencere var, ortada açılmayan cam var diye düşünürsen 3 parçadan oluşan jaluzi yaptır. Umarım anlatabilmişimdir.

Stanki bebiş ne kadar büyümüş maşallah. Zaman çok çabuk akıp geçiyor.

Gizcim sen bayağı kolayladın canım.

Gunaydinlar

Evet lovelym o ofislerde olanlardan. Bizim lojmanda baya kullanan varmis bizde o yuzden aldik. Zaten ustten perdelerimi cikarmicam gunes perdelerede zarar vermez dedik.
2 tane acilan camim var ortasi duvar zaten. Ayri ayri aldik.
Ne guzel buzdolabini trmizlemissin. Bende temizlesem cok ii olucak. Cok oldu silmeyeli.

Bizde de dun universiteden arkadasim vardi. Sabah kahvaltiya geldi aksam yemekten sonra gitti. 5 yildir falan gorusmemistik cok iyi oldu

Canım ben dolabı hemen hemen ayda bir kere siliyorum. Hani dip bucak olmasada rafları camsille kağıt havluyla siliyorum. Bu haftada camlarım temiz olduğu için kapıdaki rafları boşaltıp sildim. Üst kapının iç tarafını sildim. Köşeler siyah siyah olmuştu. Şimdi pırıl pırıl oldu.

Bende mayıs başı gibi kadın alacağım şu mutfak dolabımdakileri boşaltıp içini dışını güzelce bir silip tekrar yerleştirsin diye. Dışını ben siliyorum gerçi de içi gözümde büyüyor. Nisan da yazlıkları da yıkayıp ütüleyip asacağım ama gözümde büyüyor tüm bunlar oyyy.

bende dip köşe olmasa her alışverişten sonra söyle bi aldırıyorum ama dip köşe yapmayalı baya oldu. benim mutfak dolapları da beni sil beni sil diyo camlarımda öyle ama büyük bi temizliğe kalkışamam şuan eşim iyice delirir bi ara annem geldiğinde beraber girişiriz ya da sınavdan sonra komple bi evi kaldırır temizlerim. şimdi böyle devam

Ben geldimmm :)))
Sabah bobrek bel ağrısı karisimi bi agriyla uyandim ama simdi iyiyim cok şükür. Bugun evimde hic isim yok evde dinlenmedeyim. Eşyalarımi cok merak ediyorum bu aralar insallah guzel olcak herşey mobilyalar bi tamamlansin bol bol resim cekicem sizin için

Benimde kayınvalidem gitmiş şimdi evime ütüler için. Dün nişan yüzünden ütülerim kalmıştı. Sağolsun o yapıcakmış. Bir sürü ütüm vardı iyi olacak.

Mercim bende heyecanla bekliyorum evinin bitmiş halini çok güzel olacak inş. Sonuçta kendimizin seçerek beğenerek aldığı parçalar elbet güzel olacak.

Yarın 25'i büyük gün. Çıkacak videoyu merakla bekliyorum bu arada.

ay evet bende merakla beklemedeyim İnşallah ülkemiz için en iyisi olacak bundan sonra
biz annelere babalara hiç anahtar vermedik bizle beraber girip çıkıyolar evimize ya da çok önemli bi durumsa bizden anahtar alıp gidiyolar. Ben şahsen çok da iyi anlaşsam kayınvalidemin tek başına evime girmesini istemem. çok şükür yarım gün çalıştığım için her işimi yetiştirebilicem. Allah sizin gibi tüm gün çalışanların yardımcısı olsun canım ya çok zor

Sınava ne kadar kaldı canım?

Yarım gün çalışmak ne kadar güzel birşeydir diye düşünüp hayallere kapıldım

Raporlu arkadaş bugün işe döndü, sevinçten cenem düştüm akşama kadar konuştum kendi kendimden yoruldum

Yarım gün çalışmak ne kadar güzel birşeydir diye düşünüp hayallere kapıldım
Evet muhteşem bişey canım ya iyiki bu mesleği seçmişim diyorum özellikle ikinci dönemde (ilk dönem çocuklar alışana kadar nefret ediyorum mesleğimden ) Bayanların tamamının yarım gün çalışması lazım aslında
Raporlu arkadaş bugün işe döndü, sevinçten cenem düştüm akşama kadar konuştum kendi kendimden yoruldum

Allah ayırmasın bidaha canım

Kızlar müstakbel gelin sitesinden bişeyler almak istiyorum kına için eğlenceli konuşma balonları, bıyıklar, dudaklar vb. siz daha önce alışveriş yaptınız mı bu siteden ? ya da önerebileceğiniz başka bir site var mı?

Ahh ahh umarım ilçeye düşer dedik bizimki ilçeye düştü ama çok vahim durumdayz komutanlar çok fena sürekli bi arama telefona aşırı tepki vaR kastamonu çok iyi günlerimizms. Canım hangi ilçede yapmıştı senin askerin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…