Bizimde bu sabah beyaz eşyalarımız gelmiş nişanlım hepsini yerleştirtmiş kurulumlarını yaptırtmış bana da süpriz yaptıçok güzel oldu hepsi ya benim gibi buzdolabına falan sarılan başka gelin adayı var mıdır :44:
Sanada mutlu pazarlarrr güzel anne adayıGünaydınnnnnnnnn, Musmutlu pazarlarrr.
biz daha doğalgazı açtırtmadık canım ya hazirana doğru açtırtmayı düşünüyorum ocağımın bağlantılarını da gaz açıldıktan sonra arçelik gelip yapıcak. şimdi kurulum yapmayalım gaz olmadığı için test edemeyiz dediler. Ben daha kınayla ilgili hiçbişeye başlayamadım evin işleri bitmediği için. benim için abiye önemli değil pek abartı bişey almayı düşünmüyorum ama kaftan önemli önümüzdeki hafta hava güzel olursa bi eminönü ne gitsem hiç fena olmıcakayyyy bende öyleydim 8 martta geldi bizimkilerde ben gitmedim nişanlım kurdu çalıştırdı tüm eşyalarımı çok seviyorum sürekli güzellerim akıllı uslu çalışın diprum
dün evimize baymak servisi geldi kombileri test ettik evimiz ısındı bugünde evde dinlenmeye ayırdı haftaya inşallah ya kına abiyesini ya kaftanı ikisinden birini halledeceğiz
evett az kaldı kii. çok heyecanlı zamanlar demi canımayyy 2 ay 30 gün mü yazıyo off heyecanlandım yine
İnciçiçeğim bende kalın fon perde aldım yatak odama. haftaiçi iyi oluyo da haftasonları bende hep yüzüme güneşin vurmasıyla uyanıyorum
Bu gün perdeciyi de hallettim mobilyalarından önce perdeleri gelip takılacak olan bir ben varımdır heralde
Günaydınnnnnnnnn, Musmutlu pazarlarrr.
evett az kaldı kii. çok heyecanlı zamanlar demi canım
ayy ben gece rüyamda hep perdelerle uğraştım. aldım ama acaba koyu kalın bi fon mu alsaydım ki dedim kafama takıldı. jaluzi camı açıp kapatırken engel olur mu ki die düşündüm :26:
benimde mobilyadan çook önce perdelerim takılmıştı. daha ii olur mobilyalara güneş falan gelmez kurulduğu zaman
nasılsınız canım, Paşacık nasıl?
tam olarak jaluzi mi aldığın şey yoksa stor türü bişeymi canım ? jaluzi biraz zorluk çıkarabilir sana temizlerken falan ama önemli olan güneşi engellemesiyse hepsi aynı işi görüyo nasılsa.evett az kaldı kii. çok heyecanlı zamanlar demi canım
ayy ben gece rüyamda hep perdelerle uğraştım. aldım ama acaba koyu kalın bi fon mu alsaydım ki dedim kafama takıldı. jaluzi camı açıp kapatırken engel olur mu ki die düşündüm :26:
benimde mobilyadan çook önce perdelerim takılmıştı. daha ii olur mobilyalara güneş falan gelmez kurulduğu zaman
nasılsınız canım, Paşacık nasıl?
oy Maşallah paşamızaÇok şükür canım, yürüdük bugün sahilde yorduk paşayı. Çarşamba günü 7 aylık oluyoruz büyüyoruz teyzeleri.
maşallah canım kocaman olmuş. az kaldı gelmesineÇok şükür canım, yürüdük bugün sahilde yorduk paşayı. Çarşamba günü 7 aylık oluyoruz büyüyoruz teyzeleri.
tam olarak jaluzi mi aldığın şey yoksa stor türü bişeymi canım ? jaluzi biraz zorluk çıkarabilir sana temizlerken falan ama önemli olan güneşi engellemesiyse hepsi aynı işi görüyo nasılsa.
oy Maşallah paşamıza
Gunaydinlar
Evet lovelym o ofislerde olanlardan. Bizim lojmanda baya kullanan varmis bizde o yuzden aldik. Zaten ustten perdelerimi cikarmicam gunes perdelerede zarar vermez dedik.
2 tane acilan camim var ortasi duvar zaten. Ayri ayri aldik.
Ne guzel buzdolabini trmizlemissin. Bende temizlesem cok ii olucak. Cok oldu silmeyeli.
Bizde de dun universiteden arkadasim vardi. Sabah kahvaltiya geldi aksam yemekten sonra gitti. 5 yildir falan gorusmemistik cok iyi oldu
Canım ben dolabı hemen hemen ayda bir kere siliyorum. Hani dip bucak olmasada rafları camsille kağıt havluyla siliyorum. Bu haftada camlarım temiz olduğu için kapıdaki rafları boşaltıp sildim. Üst kapının iç tarafını sildim. Köşeler siyah siyah olmuştu. Şimdi pırıl pırıl oldu.
Bende mayıs başı gibi kadın alacağım şu mutfak dolabımdakileri boşaltıp içini dışını güzelce bir silip tekrar yerleştirsin diye. Dışını ben siliyorum gerçi de içi gözümde büyüyor. Nisan da yazlıkları da yıkayıp ütüleyip asacağım ama gözümde büyüyor tüm bunlar oyyy.
Benimde kayınvalidem gitmiş şimdi evime ütüler için. Dün nişan yüzünden ütülerim kalmıştı. Sağolsun o yapıcakmış. Bir sürü ütüm vardı iyi olacak.
Mercim bende heyecanla bekliyorum evinin bitmiş halini çok güzel olacak inş. Sonuçta kendimizin seçerek beğenerek aldığı parçalar elbet güzel olacak.
Yarın 25'i büyük gün. Çıkacak videoyu merakla bekliyorum bu arada.
bende dip köşe olmasa her alışverişten sonra söyle bi aldırıyorum ama dip köşe yapmayalı baya oldu. benim mutfak dolapları da beni sil beni sil diyo camlarımda öyle ama büyük bi temizliğe kalkışamam şuan eşim iyice delirirbi ara annem geldiğinde beraber girişiriz ya da sınavdan sonra komple bi evi kaldırır temizlerim. şimdi böyle devam
ay evet bende merakla beklemedeyim İnşallah ülkemiz için en iyisi olacak bundan sonra
biz annelere babalara hiç anahtar vermedik bizle beraber girip çıkıyolar evimize ya da çok önemli bi durumsa bizden anahtar alıp gidiyolar. Ben şahsen çok da iyi anlaşsam kayınvalidemin tek başına evime girmesini istemem. çok şükür yarım gün çalıştığım için her işimi yetiştirebilicem. Allah sizin gibi tüm gün çalışanların yardımcısı olsun canım ya çok zor
Evet muhteşem bişey canım ya iyiki bu mesleği seçmişim diyorum özellikle ikinci dönemde (ilk dönem çocuklar alışana kadar nefret ediyorum mesleğimdenYarım gün çalışmak ne kadar güzel birşeydir diye düşünüp hayallere kapıldım
Raporlu arkadaş bugün işe döndü, sevinçten cenem düştüm akşama kadar konuştumkendi kendimden yoruldum
Öncelikle izninle bir arkadaşlarıma selam vereyim :)
Selamlar kızlar bu sıralar cok gıremıyorum okula götürmüyorum laptopu boyun fıtıgı baslangıcı var tasımak zulüm geliyor onu.Gelince de yorgunluktan bitap düşüyorum.
oddo canım soruna gelecek olursak.Hayırlısı olsun oncelıkle.Valla sanki binyıl geçmiş gibi o günlerden bu güne.Kastamonunun keyfini çıkarın.En guzel zamanlar onlar.Lovely bahsetmıstır ktmde kalacaklar ordan merkeze gidiyorlar.Biz dağıtımla Bıngolun en uzak ilçesine düşmüştük.O zamanda helikopter,sevkiyat sıkıntısından yaklasık 15 gun ktm de yatıp kalkmıstı erkek arkadasım.Umarım bu sıkıntıyı yaşamaz.İlçeye dagılıtıdıgı ıcın uzulmustuk ama sonradan ne kadar şanslı oldugunu anladık.Umarım ilçeye gider çünkü hepi topu günde 2 saat nobet tutar gerisinde yatar.Ben telefon gondermıstım ınternete girsin diye.Evet çarşı yok ama pek sıkmıyorlar dogudalar diye.Bırde siz şanslısınız şundan 1bucuk sene once hala teror kol geziyordu.Şu 1 senedir durgun.O bakımdan sanslısınız.Hayırlı tezkereler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?