347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

teşekkür ederim fıstıklar
mercim gene bir sürü şey halletmişsiniz maşallah size

stankim aslında o kadar çok temizlik yapmıyorum haftada 2 kere süpürüyorum 1 kez siliyorum. 2-3 kere banyo ovuyorum. bekarlar temizlemeyip her tarafı kireç bağlattıkları için sinirime dokunuyor. balkonları da salon tarafını nerdeyse ayda bir yıkadığım için temizlemesi zor oluyo. toz toprak yapışıyo. sadece mutfak tarafını sık yıkıyorum oda kapıyı sürekli açtığım için içeri toz girmesin die. bide örtü falan çırpmak yasak o balkona çırpıyorum o yüzden yıkamak gerekiyor. bunların hepsini topluca bir günde yapmadığım için fazla geliyodur sana. hep evdeyim her gün bişeylerle uğraşıyorum

günaydın şekerler

bu akşam anneme gitmeyi düşünüyorduk. köpeğin ameliyatı bugün saat 2 de olucakmış. eşim bi sorun çıkarsa ben gidemem. hafta sonu beklemem gerek dedi. benimde kuaförde çok işim vardı 2 haftadır erteliyorum kaşlarım falan fena oldu bi hafta daha bekleyemez hala burda bi kuaför bulamadım. sen dolmuşla gidersin dedi ama ben de onu bırakmak istemiyorum. inşallah bi sorun çıkmazda gideriz akşama

Tadını çıkarıyorumm bebişm Allaha şükür ama sizin gibi sevdiğimede kavuşmak istiyorummm:26:
Lovely'm buarada fırında makarna dün yaptın harikaa oldu annem bayıldıı hiç böyle yememiştim diyee tarifin için çok çok sağoooooll

Canım benim beğendiğinize çok sevindim. Çünkü bende kayınvalidemde yiyip üzerine tanımayanlardanım. Onun tarifi bu sağolsun harika yapıyor. Ölçüsünü de kendi ayarlayarak bulmuş. Tam ölçü çıkıyor. Afiyetler olsun çok sevindim beğenmenize.

Son düzenleme:
Kızlar seneye 14 Şubat'ı Barcelona'da kutluyoruz sevdicekle. Pegasus promosyon çıkarmış aldım bugün hemen. Gelecek varsa Merci'm düşünürseniz birlikte gezebiliriz.

Ayy süperrr ne güzeeel yaaaaaaa hayırlı olsuunn

Teşekkür ediyorum kuzum darısı başınıza inşallah. Aslında ben Paris ya da New York istemiştim ama dönüşler çok pahalıydı o yüzden Barcelona aldık. Otelide ayarladım tabisi. Merkezde ve metro dibinde duruyor.

selam kızlarrr....
çok yorucu bi gündü koşturmacalı ama güzel geçti
İkea dan banyo dolabı ve çalışma masamızı aldık. bide portmantoyu belirledik onu da çarşamba alıcaz cuma günü evde olucak büyük parça olduğu için montajı da onlar yapıcaklar. şaka maka en sonunda bütün ev ikea dan olucak diye korkuyorum
Bu gün mobilyacımıza gittik kafamızdaki şeyleri anlattık ölçülerimizi verdik. beğendiğimiz mobilyaları yerleştirip yarın mail atıcak ona göre küçültme ve büyütmelere karar verip oklicez. o da aradan çıkıyo çok şükür. marangozun işi olduğu için bugun ankastre yerini açtıramadık o yarına kaldı. onu da halledersek beyaz esya sıparısını vercez haftaya gelcekler. dahaa ççoookkk iş varrr

Kızlar seneye 14 Şubat'ı Barcelona'da kutluyoruz sevdicekle. Pegasus promosyon çıkarmış aldım bugün hemen. Gelecek varsa Merci'm düşünürseniz birlikte gezebiliriz.

canım süper bi süpriz olurdu aslında ama 14 şubat cuma gününe geliyo benim izin alma gibi bi olanağım yok o gün. zor olur bizim için o kadar uzun vadeli plan yapmak. siz gidin beğenirseniz bizde arkanızdan gideriz yaza inşallah

Kuzum seneye 14 şubat cumartesiye geliyor. Bizde cuma sabahtan gideceğiz. Haftasonu kalıp döneceğiz. Barcelona'yı beğeniriz muhtemelen çünkü herkes 10 kere gitsem giderim diyor, çok güzelmiş. Bende ilk defa göreceğim bakalım.

Lovely canım ne güzel düşümüşsünüz.Barcelona tam isabet bir fikir tabi benim gönlümde yatan Amsterdam veya Roma.
New York demişsinde gidiş geliş zaten 1 günden fazla bişey anlayamazdınız 2 günde ordan.O izin dönemi güzel olur.
Şimdiden para biriktirin en az 500 euroyla gidin.Rahat rahat harcayın para kısmadan hiçbişeyden.
Öncelikle Allah o günleri göstermek nasıp etsin sağlıkla sonra tadını çıkarmak

işte benim cuma sabahı çıkma ihtimalim yok cmt sabah çıksak ertesi gün geri dönücez bişey anlamıcaz o yüzden en mantıklısı yaz bizim için. eminim çok beğenirsiniz canım

Heyyyyyy kızlarrrrr selamlar

Yazamadım sizlere benim minik prensesim haftaya 5 aylık olacak. Neşe kızımın ismi. İnanılmaz güzel bi duygu annelik çok da zor ama. İnşallah hepiniz yaşarsınız bu duyguyu. Sizde ne var ne yok? Herkes iyi mi? Hepinizi öpüyorum. Görüşmek üzere....

Maşallah Neşe'ye büyümüş annesi. Bizlerde iyiyiz. İşe geri döndün mü? Neşe'yi öp annesı bizim için bide kokla

Kuzum sağolasın. Biz uzun kalamıyoruz sıkılıyoruz yoksa 4 günde kalsak fiyatta bir değişiklik yoktu ama arkadaşımın babası gidip gördüğü için İstanbul'a gittiğinizde 3 günden fazla kalınca sıkılmıyor musunuz orasıda öyle dedi. Yoksa biz perşembe gidiş pazar dönüş alıyorduk son anda vazgeçtik.

cağlaaaa maşallah nasılda geçiyor zaman.ismi Neşe demek inşallah ismi gibi hep neşeli,mutlu olur.
bizlerde iyiyiz çok şükür.

Çağlasam mı adı gibi neşe içinde büyüt bebişini. O da adı gibi hep neşeli, mutlu olsun inş. Darısı hepimizin başına.

Vee günaydın kızlar...

Kızlar cumartesi çerçeve asacağız diye duvara çivi çaktırdım babama gelmişken duvarım saten alçı olduğu için sıvası döküldü. İki gündür sinir stresten uyku bile uyuyamıyorum. Hemen inşaatın sahibini aradım boya rengini sordum. Kum bejiymiş. Bugün 1 litrelik boya almaya gideceğim. Kayınvalidemde sıva yaptırmaya birini götürecek çok üzgünüm niye matkapla deldirmedim diye.

hoş geldin canımm. maşallah kızına kocaman olmuş. adıyla yaşasın hep neşeli olsun

ayy saten alçı çekiçle dokülüyo bizde hep matkapla deldik. üzülme canım. kayınvaliden halleder merak etme. belli bile olmaz

Ay canım hemde nasıl dökülme. Akşam 21:00 gibi gelecekmiş bakalım kayınvalidemin tanıdığı alçıyla sıvayacaklarmış. Ben zımpara kağıdıyla boya, fırça falan alacağım. İnşallah belli olmaz kapanır. Nasıl üzgünüm duvarımı o hale getirdiğimiz için anlatamam. Hiç mi çalışmaz kafamız satene çivi çakılmayacağını nasıl düşünemeyiz bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…