- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
canımmm çok geçmiş olsun dikkat et kendine
Kızlar dün uğrayıp yazdıklarınızı okudum da yazmaya fırsatım olmadı o yüzden özeti şimdi aktarıyorum. Dün okul çıkışı geldim annemle perdeciye gittik yatak odasının , mutfağın, salonun perdelerini seçtik. bitek oturma odasının perdesine karar veremedim sizce ne almalıyım o odaya :44: yatak odama pudra ve gri gül desenli bi fon seçtim , üzerinde pudra rengi gülleri olan da bi tül seçtim. salona kahve üzerinde yeşil şekilleri olan bi fon seçtim, içine simli desenli bi tül seçtim, mutfağa da reçel kavanozu desenli bi zebra aldım. hepsi çok içime sindi. bugün de Arçelikten tanıdık olan arkadaşım aradı beğendiğim modellerin hepsinin fiyatlarını mail attı bayiye gidip hepsine alıcı gözle baktım tamamdır dedim. yani beyaz eşyalarımızın hepsi arkadaşımız sayesinde arçelik oluyo sağolsun çok indirim yaptı bize hepsini bayi giriş fiyatından alıcaz. Bayiden çıkıp bauhaus a gittik ordan da bir aydır gözüme kestirip de almayı düşündüğüm avizeyi aldık yatak odası için. Babam da sağolsun beğendiğim yatak odasını alıcak yarın. ohh baya bi iş hallettik iki günde ya
Bu aralar benim çok koşuşturmacam var ondan sizi ihmal ediyorum da diğer kızlar nerelerdeler hepsi unutup gittiler mi bizi
Bu arada eşin haklı ya, sen iş yaptıkça ben yoruluyorum. Hele o balkonları çok sık yıkıyon, banyoları ovuyon ya resmen okuyunca yorgunluk oluyor bende. Ne yalan söyliyim hafta sonundan hafta sonun temizlik yapıyoruz, hafta için dağılırsa dağınıklığı topluyoruz o kadar.
Tadını çıkarıyorumm bebişm Allaha şükür ama sizin gibi sevdiğimede kavuşmak istiyorummm:26:Aldem bugünlerinin tadını çıkar canım benim.
Ben haftaya annemde kalıcam bir 3-4 gün, eşim Kıbrıs'a gidiyor. Şuan şafak sayıyorum annemde kalıcam diye. En azından biraz dinlenebilirim. Birde haftada iki gün de iş çıkışı kursa gidiyorum 2.5 saat. Eve gelmem 22:00 oluyor. Bu ara iyice pestilim çıktı.:26:
Tadını çıkarıyorumm bebişm Allaha şükür ama sizin gibi sevdiğimede kavuşmak istiyorummm:26:
Lovely'm bu arada fırında makarna dün yaptın harikaa oldu annem bayıldıı hiç böyle yememiştim diyee tarifin için çok çok sağoooooll
Ayy süperrr ne güzeeel yaaaaaaa hayırlı olsuunnKızlar seneye 14 Şubat'ı Barcelona'da kutluyoruz sevdicekle. Pegasus promosyon çıkarmış aldım bugün hemen. Gelecek varsa Merci'm düşünürseniz birlikte gezebiliriz.
Ayy süperrr ne güzeeel yaaaaaaa hayırlı olsuunn
Kızlar seneye 14 Şubat'ı Barcelona'da kutluyoruz sevdicekle. Pegasus promosyon çıkarmış aldım bugün hemen. Gelecek varsa Merci'm düşünürseniz birlikte gezebiliriz.
canım süper bi süpriz olurdu aslında ama 14 şubat cuma gününe geliyo benim izin alma gibi bi olanağım yok o gün. zor olur bizim için o kadar uzun vadeli plan yapmak. siz gidin beğenirseniz bizde arkanızdan gideriz yaza inşallah
Kuzum seneye 14 şubat cumartesiye geliyor. Bizde cuma sabahtan gideceğiz. Haftasonu kalıp döneceğiz. Barcelona'yı beğeniriz muhtemelen çünkü herkes 10 kere gitsem giderim diyor, çok güzelmiş. Bende ilk defa göreceğim bakalım.
Heyyyyyy kızlarrrrr selamlar
Yazamadım sizlere benim minik prensesim haftaya 5 aylık olacak. Neşe kızımın ismi. İnanılmaz güzel bi duygu annelik çok da zor ama. İnşallah hepiniz yaşarsınız bu duyguyu. Sizde ne var ne yok? Herkes iyi mi? Hepinizi öpüyorum. Görüşmek üzere....
Lovely canım ne güzel düşümüşsünüz.Barcelona tam isabet bir fikir tabi benim gönlümde yatan Amsterdam veya Roma.
New York demişsinde gidiş geliş zaten 1 günden fazla bişey anlayamazdınız 2 günde ordan. O izin dönemi güzel olur.
Şimdiden para biriktirin en az 500 euroyla gidin.Rahat rahat harcayın para kısmadan hiçbişeyden.
Öncelikle Allah o günleri göstermek nasıp etsin sağlıkla sonra tadını çıkarmak
Yazamadım sizlere benim minik prensesim haftaya 5 aylık olacak. Neşe kızımın ismi. İnanılmaz güzel bi duygu annelik çok da zor ama. İnşallah hepiniz yaşarsınız bu duyguyu. Sizde ne var ne yok? Herkes iyi mi? Hepinizi öpüyorum. Görüşmek üzere....
Kızlar cumartesi çerçeve asacağız diye duvara çivi çaktırdım babama gelmişken duvarım saten alçı olduğu için sıvası döküldü. İki gündür sinir stresten uyku bile uyuyamıyorum. Hemen inşaatın sahibini aradım boya rengini sordum. Kum bejiymiş. Bugün 1 litrelik boya almaya gideceğim. Kayınvalidemde sıva yaptırmaya birini götürecek çok üzgünüm niye matkapla deldirmedim diye.
hoş geldin canımm. maşallah kızına kocaman olmuş. adıyla yaşasın hep neşeli olsun
ayy saten alçı çekiçle dokülüyo bizde hep matkapla deldik. üzülme canım. kayınvaliden halleder merak etme. belli bile olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?