347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Günaydınlar...
Mercim her geçen gün yeni bir şeyler çıkıyor valla. Ben konuşma balonu almamıştım. Çünkü geçtiğimiz yıl daha zor bulunuyordu sanırım çıktığı ilk zamanlardı, bu sene daha revaçta herkeste görüyorum. Dediğin siteden alışveriş yapmadım ama Giz'e sormak lazım.

Kayınvalidem zaten ben eve gelmeden bir kaç saat önce geliyor canım, o da her zaman değil. Haftaiçi evin bir yeri için biri gelecekse. O da zaten artık pek olmuyor. Birde işte ara sıra çok ütüm olurda eşim rica ederse. Bir de şöyle bir durum var biz kayınvalidemle gerçek anne kız gibiyiz. Gittiğimiz her yerdede anneniz mi diyorlar. Kayınvalidem diyince aa ben anneniz sanmıştım hiç kayınvalide-gelin gibi durmuyorsunuz diyorlar. Annem uzak olmasa ona bir anahtar verirdim ama yakın oturmuyoruz maalesef. Bazen ona bile yaptırsam mı diye düşünüyorum. Çok faydasını gördüm.

Bu arada keşke bende yarım gün çalışsam. Dün eve gittim kayınvalidem gördü işte kapıdan adım attığım gibi mutfağa. Bir yandan soyunup bir yandan makarna suyu koyuyorum. Bir yandan yoğurt çırpıyorum. Çok zor gerçekten. Apartmanda öğretmen ve hemşire var onlar erkenden evde. Apartman kapısını bir açıyorum mis gibi yemek kokuları nasıl özeniyorum. Zaten açım daha da acıkıyorum.

Son düzenleme:
selamlar güzeller

Sınava ne kadar kaldı canım?

Raporlu arkadaş bugün işe döndü, sevinçten cenem düştüm akşama kadar konuştum kendi kendimden yoruldum
gözün aydın olsun canım. hakkındır konuş konuş
sınav temmuzun ilk haftası canım çok az kaldı

geçmiş olsun canım dikkat et. oradan oraya koştururken üşüttün mü acaba?
bizde çok merak edyoruz. fotoları bekliyoruz

Ozaman kampanya başlatıyoruz turizm acentaları yarım gün çalışsın bundan sonra İsteyenin bi yüzü kara
madem foto bekliyosunuz hemen gidip gidip sarıldığım beyaz eşyalarımı paylaşıyım sizinle

Mercim gule gule kullanin hepsi cok guzel gorunuyor.
Ayrica benim buzdolabimda aynisi. Yasasin buzdolabi kardesligi o zaman

amann kimselerde gelmiyo bende kendi kendime konuşayım bari
bugün evime ciciler aldım markafoniden misafir terlikleri aldım, runner aldım, dikiş seti aldım ohh ne güzel harcadım paraları rahatladım

amann kimselerde gelmiyo bende kendi kendime konuşayım bari
bugün evime ciciler aldım markafoniden misafir terlikleri aldım, runner aldım, dikiş seti aldım ohh ne güzel harcadım paraları rahatladım

ben yettim kuzum

oo cicilerin hayırlı olsun güle güle kullan

bende çok sıkıldım kuzenimle eşim tv yi ele geçirdi film izliyorlar beni sarmadı hiç ben çalıkuşunu izlemek istiyorum amaaaaaaa

Artık hafta içi misafir ağırlamak çok zor oluyor. Misafir vardı, yeni gittiler. Çok yoruldum, belim kopuyor.

Günaydın bebekler.

Evet inciçiçeğimin buzdolabı da bizimkinden. Var mı arttıran? Çok memnunum ben sessiz sessiz çalışıyor.

Bugün eşim Kıbrıs yolcusu, öğlen kalkacak uçağı. Ben topladım eşyaları bu akşam iş çıkışı anneme gidiyorum ama bu işi hiç sevmedim. Eşim yurt dışı paket tanımlattı mecburen konuşabilmek için bilmiyorum napıcaz...

Allah kavustursun lovelym. Bu arada anneciginle hasret giderirsin artik napcan

Bende daha yeni geldim dersaneden 4 saat matematik vardi. problemlerden kafa uctu gitti gozlerim basim fena agriyo

Sağol stankicimm :)
Lovelym Allah kavustursun canım benim özleyin birazcık birbirinizi , ev islerini de ozlersin biraz :))

Allah kavustursun lovelym. Bu arada anneciginle hasret giderirsin artik napcan

Bende daha yeni geldim dersaneden 4 saat matematik vardi. problemlerden kafa uctu gitti gozlerim basim fena agriyo

Sağol stankicimm :)
Lovelym Allah kavustursun canım benim özleyin birazcık birbirinizi , ev islerini de ozlersin biraz :))

Sağolun canlar. Cuma dönücem mecbur evde yalnız kalcam bir akşamcık. Cts dışarda çekimimiz var. Eşyalarla gidemem annemden o yüzden dönüp eşyaları eve bırakıp ertesi gün evden geçmem lazım.

Pazar da eşimin iş yerinde çok yakın bir arkadaş grubu var o gruptan biri bu sene evlenecek, nişanlısıyla bize gelmek istiyorlarmış hayır diyemedim. Gene doluyum bu hafta gene doluyum. Bünyem daha ne kadar direnecek az uykuya çok işe bilmiyorum.

Biz askerlik günlerimize geri döndük bu arada. Saat 15:00'ten beri bizimkinin aramasını bekliyorum. En son uçak indi onu haber verdi kapattı bir daha da aramadı. Otele girdi mi naptı bilmiyorum. Girse wifi'den bağlanırdı, girmediyse bu saate kadar naptı meraktayım. Çaldırıp kapatıyorum ama aramiyiii.

hahahaha Bulmuş Kıbrıs ı napsın karısını
Şaka bi yana bu Kıbrıs ın yurtdışı işi çok kötü ya biz günlük 10tl lik paketi açtırtmıştık 10 lira ödeyip türkiyedeki paketimizi kullanabiliyoduk o yüzden iki günde bir arıyodum bizimkileri eşin de arar en kısa zamanda canım

Bu akşamda misafirimiz var. Yarın akiam bebek görmeye gideceğiz. Bu hafta içini kapattık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…