Bu akşamda misafirimiz var. Yarın akiam bebek görmeye gideceğiz. Bu hafta içini kapattık
bende kös kös evde oturuyorum ya
Evlendikten sonra ilk zamanlar yemek konusunda kendini kanıtlamaya çalışırcasına bir misafir trafiği oluyor, o günlerde bu günleri hatırlarsın
annemin büyük merakı sonucu bugün yeşil kahve alıp yaptık sonuç: çok fenaaatadı çok kötü ya içilicek gibi değil ben içemedim küflenmiş kahve gibi kokuyo ucundan tadına baktım hala düzeltemiyorum ağzımın tadını
hahahahaBulmuş Kıbrıs ı napsın karısını
Şaka bi yana bu Kıbrıs ın yurtdışı işi çok kötü ya biz günlük 10tl lik paketi açtırtmıştık 10 lira ödeyip türkiyedeki paketimizi kullanabiliyoduk o yüzden iki günde bir arıyodum bizimkileri eşin de arar en kısa zamanda canım
Kisin kat kat lahana gibi kalin seyleri giyinmeyi hic sevmiyorum yazin ne guzel tiril tiril. Gozumde buyudu dolabi bosalt sil otekileri diz falan haftaya falan yaparim artik
Ayy fundayi hatirliyorum ben. Allah anali babali buyutsun insallah hayirli olsun.
Giz dugun telasindadir oradan oraya kosturuyodur heralde. Ellayi bende merak ettim ugramadi coktandir
selam tatlişkolaar
lovely kocanı göndermişsin güle güle gitsin zengin gelsin
evli bayanlarsınız hep evdeki işler falan valla güzel yanlarını yazın yaaa
Canım bir de öyle paldır küldür hop oraya taşı oraya yerleştir olmuyor ki ben yazlıkları yıkayıp ütülemeden hayatta asmam mesela. O kadar da kılımdır. Halbuki hiç biri kirli değil zaten geçen sene yıkanıp yerine konmuş şeyler ama yok illa ben yıkayıp ütüleyip asıp öyle başlayacağım giymeye.
Canım benim sağolasın ama kaybetmişler.
Kuzum sevdiğinle uyumak-uyanmak, tv izlemek, yemek yemek hepsi ayrı keyif. Güzellikleri sevdiğinle aynı evi paylaşmak, bir hayatı ortak yaşamak tabi ki ama çalışıp eve gelip yemek hazırla, ortalığı topla bunlarda hep stresli şeyler. Bazen yeri geliyor birlikte yediğin yemekten birşey anlamıyorsun o kadar kafan dağınık oluyor. Ben mesela sürekli planlıyorum. Önce şunu sonra bunu yapıcam diye. Bunları düşünürken yediğin yemeğin tadını alamıyorsun bazen.
Takıldım bebişm öylee tabiki çok güzel bişey olmalı daha o evrelere gelemedimya laf söylüyorum
ay bide alışmışsınız birbiniz olmadan uyuyamıyorsunuz yaa Allahm bizede göstersin o günleri inşallah bende nasıl alışıcaz derdindeyim valaa evlenince
Ay bu ozlemin darısı basıma diyorum. Allah ayirmasin lovelymmm.
amin bebişim :)Darısı en kısa zamanda başınıza fıstıklarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?