347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Evlendikten sonra ilk zamanlar yemek konusunda kendini kanıtlamaya çalışırcasına bir misafir trafiği oluyor, o günlerde bu günleri hatırlarsın

evlendikten sonra iki ay evdeyim Allahtan bütün misafirleri o araya sığdırmam lazım

annemin büyük merakı sonucu bugün yeşil kahve alıp yaptık sonuç: çok fenaaa tadı çok kötü ya içilicek gibi değil ben içemedim küflenmiş kahve gibi kokuyo ucundan tadına baktım hala düzeltemiyorum ağzımın tadını

Bende merak ediyordum nasıl birşey diye, sayende merakımı giderdim

Canım dün bu yazışımdan sonra iki defa aradı. Gece kumarhanedeydiler ve kazanıyorlardı belki de zenginiz şuan haberim yok.

Tunaydin guzeller

Sizden kiskandim buzdolabimi temizledim ohh mis oldu miss.
Bi dunya camasir birikmis onlarida attim. Gardolaba baktim duzelteyim kalinlari kaldirayim baharliklari cikarayim die gozum korktu geri kapattim. Az daha bekleyebilir heralde die dusunuyorum :)))

Ayy İnciçiçeğim bende direkt yazlıkları çıkarmak istiyorum artık. Çok sıkıldım kışlıklardan. Hepsini kaldırmak istiyorum.

Bu arada Funda vardı hatırlayan var mı? Bebişi olmuş onunda bu ayın 21'inde.

Nena neler yapıyor acaba? Hiç uğramıyor artık.

Giz'inde bizi gördüğü yok.

Kisin kat kat lahana gibi kalin seyleri giyinmeyi hic sevmiyorum yazin ne guzel tiril tiril. Gozumde buyudu dolabi bosalt sil otekileri diz falan haftaya falan yaparim artik

Ayy fundayi hatirliyorum ben. Allah anali babali buyutsun insallah hayirli olsun.

Giz dugun telasindadir oradan oraya kosturuyodur heralde. Ellayi bende merak ettim ugramadi coktandir

selam tatlişkolaar
lovely kocanı göndermişsin güle güle gitsin zengin gelsin

evli bayanlarsınız hep evdeki işler falan valla güzel yanlarını yazın yaaa

Bende bu hafta bütün kalın kışlıkları atkıları bereleri yıkadım katladım hurca kaldırdım. İnşallah havalar bozmaz Şimdi son parti yıkanıyo makinede.
Yatak odam gelince gidip yerleştiricem hepsini, geriye bitek baharlık ince kazaklar hırkalar ve yazlık kıyafetlerim kaldı onları da havalar ısındıkça yavaş yavaş taşırım çok sıkıldım bu sene kıştan yaz gelsin artık bencede yaa

Katılıyorum Mercimmm bende çok sıkıldım.

Bu arada anlatmayı unuttum. Dün annem bir orduyu doyuracak kadar döktürmüş yine kayınvalidem alınmasın diye foto koymadım. Şarap bardaklarımızı koymuş karşılıklı, bir sürü mezeler yapmış çatlayıncaya kadar yedim. En son uzandım yatıyordum tabi ki. Karnıma sancılar girdi. Akşamda uyuyamadım evimdeki yatağıma ve eşimin kokusuna alışmışım sanırım. Sabaha kadar bekarlıktan kalma odamdaki eşyalara göz kırptım. Yatar yatmaz uyuduğum yatakta uyuyamadım. Bir de böyle bir durum varmış işte. Bir zamanlar canım yatağım diyerek uyuduğum yatağım şimdi yabancı olmuş bana. Üzülmesin diye söylemedim anneme. Eşimle konuştuk biraz önce o da meğersem Kıbrıs'ta uyuyamamış. Kısacık zamanda ne çok alışmışız birbirimize. Evimizin düzenine.

Hımmm bir de bi Barcelona'ya annemi de götürüyoruz. Yeşil pasaportu var zaten. Daha doğrusu ailede hepimiz yeşilliydik ben o hakkımı işe girince kaybettim ama annem yeniletip hiç vizelere para ödemeden gelebilecek bizimle. Hem orda rahat rahatta foto çekilebileceğiz bu durumda.

Canım bir de öyle paldır küldür hop oraya taşı oraya yerleştir olmuyor ki ben yazlıkları yıkayıp ütülemeden hayatta asmam mesela. O kadar da kılımdır. Halbuki hiç biri kirli değil zaten geçen sene yıkanıp yerine konmuş şeyler ama yok illa ben yıkayıp ütüleyip asıp öyle başlayacağım giymeye.

selam tatlişkolaar
lovely kocanı göndermişsin güle güle gitsin zengin gelsin

evli bayanlarsınız hep evdeki işler falan valla güzel yanlarını yazın yaaa

Canım benim sağolasın ama kaybetmişler.

Kuzum sevdiğinle uyumak-uyanmak, tv izlemek, yemek yemek hepsi ayrı keyif. Güzellikleri sevdiğinle aynı evi paylaşmak, bir hayatı ortak yaşamak tabi ki ama çalışıp eve gelip yemek hazırla, ortalığı topla bunlarda hep stresli şeyler. Bazen yeri geliyor birlikte yediğin yemekten birşey anlamıyorsun o kadar kafan dağınık oluyor. Ben mesela sürekli planlıyorum. Önce şunu sonra bunu yapıcam diye. Bunları düşünürken yediğin yemeğin tadını alamıyorsun bazen.

Takıldım bebişm öylee tabiki çok güzel bişey olmalı daha o evrelere gelemedimya laf söylüyorum
ay bide alışmışsınız birbiniz olmadan uyuyamıyorsunuz yaa Allahm bizede göstersin o günleri inşallah bende nasıl alışıcaz derdindeyim valaa evlenince

Eve yeni girdim, yorgunluktan ölüyorum. Bebek görmeye gittiğimiz ev Leventteydi yol ayrıca yordu. Bebek çok güzeldi ya, maşallah.

Ay bu ozlemin darısı basıma diyorum. Allah ayirmasin lovelymmm.

Darısı en kısa zamanda başınıza fıstıklarım.

Darısı en kısa zamanda başınıza fıstıklarım.
amin bebişim :)
bebekler çok masum oluyo stanki ya gerçekten onlarla birlikte dünya derdini unutuyo insan kuzenlerin bebekleri varda gittiğimizde ayrı bi dünya yaşıyorumm resmen annesinin mutluluğunu tahmin edemiyorum zaten. Allahm sağlıkla sıhatle arda'nızı kucağına almayı nasip etsin inşallah :)

Gunaydinn guzeller

Bugun hic kalkasim gelmedi valla yataktan yorgun kalktim dun baya islendim evde o yuzden sanirim

Evet aldem bebekler bencede ayrı bir dünya allah herkese nasip etsin o mutluluğu yaşamayı.

Bu seneyi de yarıladık nerdeyse, seneye kimleri evlendiriyoruz bakalım. Kimlere bebiş gelecek başka...

Nenayı çok merak ediyorum. Korunmayı bıraktılar inşallah onlardan güzel bir haber alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…