347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Bu arada bende eşimin iş yerinden biri olduğuyla ilgili hemfikirim.

Şimdi güzelce evine git canım benim eşinlede oturun konuşun.Zaten perişan olmuş çocukcagız.Sende ona keza.Daha hırpalamayın birbirinizi.
Moralli,güzel haberlerini bekliyoruz sabah.

nefret ediyorum milletin sevdiğine göz diken insanlardan ya insanların huzurunu kaçıyıyolar Eşin ne yapar ne eder kendini affettirir diye düşünüyorum, yarın da tatil beraber vakit geçirirsiniz biraz. O kız da en kısa zamanda ortaya çıksın da yol saçını başını ay bazen şeytan çıkıyo içimden

Gunqydinlarrr mutlu gunlerr CANIM PASAM MUSTAFA KEMAL'IN HEPIMIZE TUM DUNYA COCUKLARINA ARMAGAN ETTI BUGUNUMUZ BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN NICE BAYRAMLARAAAA

selamlar güzeller,

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun

herkes nerelerde tatilin tadını mı çıkarıyosunuz?

benim maalesef dersanem vardı bugün. sabah gittim 2 saat matematik dersine girdim geldim. hiç canım durmak istemedi. eşimde evdeydi. geldim kahvaltıyı hazırlamış menemen yapmış

akşama görümcem geliyor pazara kadar bizde. evlendiğimizden beri ilk defa gelecek. ev berbat haldeydi dün kuzenim vardı yatılı. geldim koştur koştur işlendim. çamaşır yıkadım astım evi bal dök yala yaptım valla yemekte yaptım. eşimde sağolsun yardım etti ama öldüm bittim belim çatladı resmen. daha markete gidicez son ana bıraktık hiç iyi yapmadık zor geliyor şimdi gitmek

Lovely eşlerimize ne kadar güvensekte böyle adi insanlar var huzur bozmaya çalışan, ben seni çok iyi anlayabilirim o duyguları yaşadım. Bundan 2 sene önce iş yerinde bir kız benim tanıdığım bir kız eşime yakın davranıyormuş bunu eşimin iş yerinde çalışan üniversite arkadaşımdan öğrendim. Eşim için eşin hiç yüz vermiyor ama kız rahat davranıyor dedi. Arkadaşımdan duyduğumda eşime birşey söylemedim. Bunların whatshap da grubu vardı, birgün yazışmalara baktım bu kız eşime birşeyler yazmış. Ben bu yazıışmayı gördüm nevrim döndü eşime bağırıyorum ne olduğunu bile anlamadı, bu kız sana ne cürretle yazabilir, sana yakın davranıyormuş buna nasıl izin verirsin diye ben hem ağlıyorum hem bağırıyorum eşimin beni ne kadar sevdiğini biliyorum ama bu asla kabullenebilir bir durum değil benim için. Eşim bana sarıldı beni ikna etmeye çalıştı ama sakinleşmedim. Sen bana inanmıyorsan ve güvenmiyorsan ben öliyim dedi kendimi pencereden atarım ben dedi pencereye yöneldi engelledim. O ağlıyo ben ağlıyorum sonra kurana el bastı aklımdan o kıza karşı hiç birşey geçmedi dedi. Eşim hiç bir zaman küs uyumamıza izin vermedi. O günde küs uyumadık ama son sözümü söyledim bunu evlenmeden öncede söylemiştim. Dedimki bir gün beni aldatırsan karnımda çocuğumda olsa senden ayrılırım eğer bunu göze alabilirsen yap dedim. Sonraki günlerde eşime güvenmeme ve inanmama rağmen içimde soğukluk olmuştu. İnsanın elinde olan birşey değil.

Salı günü çalışabilir raporumuzu aldık. 27 Mayıs da doğum iznine ayrılıyorum tabi o zamana kadar doğurmazsam Dün iş çıkışı annemlerle buluştuk doğum günüm için hastanelik 3'lü lohusa takımı hediye aldılar sonra doğum günümü kutladık, dün annemlerde kaldık bugün pikniğe gittik ruhum dinlendi. Yarın akşam kayınvalidemler yemeğe çağırdı, eşim ağzından kaçırdı doğum gününümü kutlayacakmışız. Doğum günüm cuma günü 1 hafta doğum günü kutluyoruz

Günaydınlar eşimle çözdük. Bir an uyku sersemi ne diyeceğimi bilemedim yanlış yaptım dedi. Özür de diledi çok defa uzatmadım artık. Bir daha da arayan olmadı. Yalnız bir şey farkettim ki eşimin telefonunda 02:01'de bir cevapsız çağrı var yani ilk aradığında uyanmamışız. Bir daha aramış 02:02'de onu duymuşuz. Yatarken kısıyoruz tellerimizin sesini hem aniden çalarsa sıçramayalım hemde kimseyi rahatsız etmeyelim diye. Şimdi bu tesadüfi bir arama olsaydı bizim numarayı dener ulaşamayınca kapatır başka bir tel sallardı ama bu kişi 2. kez arıyor o halde bu kişi tanıdık biri.

Maalesef böyle insanlar var. Eşim yanlış davranmış olsa bile bunu bilinçli yaptığını düşünmüyorum bende. İlk defa böyle bir densize denk geldi belki de ne diyeceğini bilemedi bilmiyorum ama hiç şüphe etmedim ondan. Sadece söylemesi gerekeni söylemedi diye kızdım. Kafasını kaldırıp bakan insan değildir, gözümün içine bakar benim. Eşimin iş yerinden çok sevdiği bir arkadaşı var onunda nişanlı olduğu bir kız var çok severim kendisini daha önce eşimin iş yerinde çalışıyordu. Eşim Kıbrıs'a gittiğinde "inan ki Lovely İbo'nun baktığını gördüm ama birlikte çalıştığımız süre zarfında E..'nin bir kere bile bir kıza bakışını yakalamış değilim" demişti. Allah bundan sonrada şaşırtmasın.

Son düzenleme:
Lovelycım cok sevındım halletmenize tatlıya bağlanmasına.Sen eşinden eminsin.Seni ne kadar sevdiğini biliyorsun.Gerisi ufak tefek anlık hatalar.
O densiz de eger bırıne anlattıysa bu yaptıgını tepkı gorup yapmayacaktır artık.Terbiyesiz !!!
Canını sıkma artık canı.

Bugun tatıl bize de 23 nisan dolayısıyla.Ama eger tatıl olmasaydı da muhtemelen sevk alırdım.Görmeniz lazım halimi.Istakoz gıbı yandım programda 3 bucuk saat boyunca.Tam amele yanıgı.Kollarımdan asağısı,boynumun sol tarafı ve yüzüm boyleyım yani.Bepanten sürüyorum devamlı.

Ooo kuzum geçmiş olsun ya. Bende beyaz tenliyim ilk çıktığımda ıstakoz gibi olurum o yüzden dikkat ederim hep yavaş yavaş yanmaya çalışırım çoğunlukla ama seninki mecburi bir durummuş. Bol bol sürmeye devam et.

Saolasın canımm.Aynen işte peynir gibi beyazım ama hava bir garip puslu güneşliydi deli bir sıcak.Sonuç bu :)Okulda bahçede bir tek gölge yok zaten korunabileceğim.Sürüyorum devamlı şimdi emiyo zaten cildim hemen sıcak birde.

Bu arada dün abimler Çağanı da alıp gelmişler bize.Çok büyük yeşillik bir alan var gölet oraya götürdük.Eve dönerken 2 araba oldugundan çağanı biz arabaya aldık.Çocuk diger arabada annesini babasını gorunce bir aglamaya başladı anne anne diyekendi arabalarından çıkıp bizimkine kalktı geldi annsi.Nasıl yapıcaz 1 hafta bilmiyorum mayıs sonunda.Annem babam yazık bişey diyemiyorlar tatsızlık çıkmasın,sanki bakmak istemiyormuşuz gibi algılanmasın diye ama bu kadar uzun süre ayrı kalınmasını hiç onaylamıyorlar.İşimiz iş bizim.

Lovelymm cok sevindim barismaniza Allah hicbirimizin sevdigini sasirtmasin.
Chelzym cok gecmis olsun bende dun yegenimin gösterisini izlemeye gittim aklima ilk gunes yagi surmeyi unuttugum geldi. Gunesin okdr yakici oldugunu tahmin edemedim ama allahtan iz falan cikmamis, bu aralar en korktugum sey gelinligi giydigimde kollarimda tisort izi falan olmasi :)

Kuzummm çok küçük daha ya kıyamazlar ona. Bana da iyi bir fikir gelmiyor bu kadar süre ayrı kalması. Çocuk bu sonuçta bir daha gelmicekler diye düşünebilir, korkabilir. Süt kuzusu daha. Acaba sen mi söylesen ya da aslında tam sırasıymış şimdi böyle ağlıyor bir hafta ne yapar bu çocuk mu deseydiniz bilemedim ki...

Sağol canım. Amin inşallah ama böyle insanlar var huzur bozmak isteyen biri de bizim keyfimizi kaçırmak istedi. Çünkü ilkinde arayıp ulaşamayıp bir dakika sonra tekrar denemesi bu kişinin bizi rastgele aramadığını gösteriyor. İnatla uyandırmak istedi. Belki bunu duymasak 3.'yüde deneyecekti. Bu yakınlardan biri ama kim... Bilerek gece aradığını düşünüyorum. Gündüz ayrıyız çünkü amaç aramızı bozmak olduğu için gece aradı. Diğer türlü canımı acıtamayacaklarını biliyorlardı. Bir tanıdığımızın sesini bilmediğimiz birine yaptırdığını düşünüyorum.

Son düzenleme:

Mercicim aman dikkat et cıkma gunese pek hatta çok kısa kollu giyme düğüne kadar pek te iz çıkmasın.Çok kotu görüntü.

Lovelym hani yengemi severim iyi hoş insandır.Beni sever düşüncelidir hatta dün magazada begendgım şeyi çaktırmadan abime soyleyıp aldırtmıs.Çok düşüncelidir ama işte söylersem böyle bişeyi ters anlayabilir ve ters cevap verebilir.Polemiğe girmek hiç istemem girmem zaten de.Bak hani gitmemizi istemiyor diye düşünmesin.Keyfimiz tadımız kaçmasın yani.Çok zor bu işler.

Gunaydnlar nasilsinizzzz?LOvely problemi cozdgnuze sevndm ben yanlis anlasildgm icinde ozur dilerm haddim olmayan seylere bidaha yorum yappip kmseyi uzmek istemyrm....

Chelzy sen nie oyle istakoz gbi oldun bepaten iyi gelrde ilk etapta yogurt surseydn butun aciyi alirdi

Chelzy sen nie oyle istakoz gbi oldun bepaten iyi gelrde ilk etapta yogurt surseydn butun aciyi alirdi

23 Nisan tören magduru oldum nenacım.Tüm tören boyunca güneşin altındaydım.Hem beyin haşlama oldum heemde ıstakoz.Yogurt hiç aklıma gelmedi bak şimdi pehlivan gibi yaglanmış takılıyorum evde

Gunaydnlar nasilsinizzzz?LOvely problemi cozdgnuze sevndm ben yanlis anlasildgm icinde ozur dilerm haddim olmayan seylere bidaha yorum yappip kmseyi uzmek istemyrm....

Canım yorum yapın diye buraya yazdım ben zaten fakat insan başına gelmeden anlamıyor. Seninde eşini ne kadar çok sevdiğini ve ne kadar kıskanç olduğunu biliyorum. İnan senin başına gelmiş olsaydı benim kadar sakin kalamazdın. Kaldı ki eşin çırpmış olsaydı bile karşı tarafı. Çünkü az çok kişiliklerimizi tanıyoruz artık burdan. Beni sakinleştirmek için söyledin ama ben gerçekleri duymak istedim. Herkes yorum yapsın ama empati kurarak objektif yorum yapsın ki doğru yanlışı ayırt edebilelim içimizde. Şu konuda seninle hem fikirim yatak ayırmak doğru değil bende bugüne kadar bir kez bile eşimle ayırmamıştım ve herkese de ne olursa olsun yatağa küs girmeyin derim. Küsseniz bile ayrı yatmayın derim ama ben o gece ne uyur ne uyuturdum eşimi yanında olsaydım sıkardım boğazını bu nedenle mecburiyetten birbirimize zarar vermemek için uzaklaştım yanından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…