Bu arada bende eşimin iş yerinden biri olduğuyla ilgili hemfikirim.
nefret ediyorum milletin sevdiğine göz diken insanlardan ya insanların huzurunu kaçıyıyolarEşin ne yapar ne eder kendini affettirir diye düşünüyorum, yarın da tatil beraber vakit geçirirsiniz biraz. O kız da en kısa zamanda ortaya çıksın da yol saçını başını ay bazen şeytan çıkıyo içimden
Lovely eşlerimize ne kadar güvensekte böyle adi insanlar var huzur bozmaya çalışan, ben seni çok iyi anlayabilirim o duyguları yaşadım. Bundan 2 sene önce iş yerinde bir kız benim tanıdığım bir kız eşime yakın davranıyormuş bunu eşimin iş yerinde çalışan üniversite arkadaşımdan öğrendim. Eşim için eşin hiç yüz vermiyor ama kız rahat davranıyor dedi. Arkadaşımdan duyduğumda eşime birşey söylemedim. Bunların whatshap da grubu vardı, birgün yazışmalara baktım bu kız eşime birşeyler yazmış. Ben bu yazıışmayı gördüm nevrim döndü eşime bağırıyorum ne olduğunu bile anlamadı, bu kız sana ne cürretle yazabilir, sana yakın davranıyormuş buna nasıl izin verirsin diye ben hem ağlıyorum hem bağırıyorum eşimin beni ne kadar sevdiğini biliyorum ama bu asla kabullenebilir bir durum değil benim için. Eşim bana sarıldı beni ikna etmeye çalıştı ama sakinleşmedim. Sen bana inanmıyorsan ve güvenmiyorsan ben öliyim dedi kendimi pencereden atarım ben dedi pencereye yöneldi engelledim. O ağlıyo ben ağlıyorum sonra kurana el bastı aklımdan o kıza karşı hiç birşey geçmedi dedi. Eşim hiç bir zaman küs uyumamıza izin vermedi. O günde küs uyumadık ama son sözümü söyledim bunu evlenmeden öncede söylemiştim. Dedimki bir gün beni aldatırsan karnımda çocuğumda olsa senden ayrılırım eğer bunu göze alabilirsen yap dedim. Sonraki günlerde eşime güvenmeme ve inanmama rağmen içimde soğukluk olmuştu. İnsanın elinde olan birşey değil.
Lovelycım cok sevındım halletmenize tatlıya bağlanmasına.Sen eşinden eminsin.Seni ne kadar sevdiğini biliyorsun.Gerisi ufak tefek anlık hatalar.
O densiz de eger bırıne anlattıysa bu yaptıgını tepkı gorup yapmayacaktır artık.Terbiyesiz !!!
Canını sıkma artık canı.
Bugun tatıl bize de 23 nisan dolayısıyla.Ama eger tatıl olmasaydı da muhtemelen sevk alırdım.Görmeniz lazım halimi.Istakoz gıbı yandım programda 3 bucuk saat boyunca.Tam amele yanıgı.Kollarımdan asağısı,boynumun sol tarafı ve yüzümboyleyım yani.Bepanten sürüyorum devamlı.
Saolasın canımm.Aynen işte peynir gibi beyazım ama hava bir garip puslu güneşliydi deli bir sıcak.Sonuç bu :)Okulda bahçede bir tek gölge yok zaten korunabileceğim.Sürüyorum devamlı şimdi emiyo zaten cildim hemen sıcak birde.
Bu arada dün abimler Çağanı da alıp gelmişler bize.Çok büyük yeşillik bir alan var gölet oraya götürdük.Eve dönerken 2 araba oldugundan çağanı biz arabaya aldık.Çocuk diger arabada annesini babasını gorunce bir aglamaya başladı anne anne diyekendi arabalarından çıkıp bizimkine kalktı geldi annsi.Nasıl yapıcaz 1 hafta bilmiyorum mayıs sonunda.Annem babam yazık bişey diyemiyorlar tatsızlık çıkmasın,sanki bakmak istemiyormuşuz gibi algılanmasın diye ama bu kadar uzun süre ayrı kalınmasını hiç onaylamıyorlar.İşimiz iş bizim.
Lovelymm cok sevindim barismaniza Allah hicbirimizin sevdigini sasirtmasin.
Chelzym cok gecmis olsun bende dun yegenimin gösterisini izlemeye gittim aklima ilk gunes yagi surmeyi unuttugum geldi. Gunesin okdr yakici oldugunu tahmin edemedim ama allahtan iz falan cikmamis, bu aralar en korktugum sey gelinligi giydigimde kollarimda tisort izi falan olmasi :)
Lovelymm cok sevindim barismaniza Allah hicbirimizin sevdigini sasirtmasin.
Chelzym cok gecmis olsun bende dun yegenimin gösterisini izlemeye gittim aklima ilk gunes yagi surmeyi unuttugum geldi. Gunesin okdr yakici oldugunu tahmin edemedim ama allahtan iz falan cikmamis, bu aralar en korktugum sey gelinligi giydigimde kollarimda tisort izi falan olmasi :)
Kuzummm çok küçük daha ya kıyamazlar ona. Bana da iyi bir fikir gelmiyor bu kadar süre ayrı kalması. Çocuk bu sonuçta bir daha gelmicekler diye düşünebilir, korkabilir. Süt kuzusu daha. Acaba sen mi söylesen ya da aslında tam sırasıymış şimdi böyle ağlıyor bir hafta ne yapar bu çocuk mu deseydiniz bilemedim ki...
Sağol canım. Amin inşallah ama böyle insanlar var huzur bozmak isteyen biri de bizim keyfimizi kaçırmak istedi. Çünkü ilkinde arayıp ulaşamayıp bir dakika sonra tekrar denemesi bu kişinin bizi rastgele aramadığını gösteriyor. İnatla uyandırmak istedi. Belki bunu duymasak 3.'yüde deneyecekti. Bu yakınlardan biri ama kim... Bilerek gece aradığını düşünüyorum. Gündüz ayrıyız çünkü amaç aramızı bozmak olduğu için gece aradı. Diğer türlü canımı acıtamayacaklarını biliyorlardı. Bir tanıdığımızın sesini bilmediğimiz birine yaptırdığını düşünüyorum.
Chelzy sen nie oyle istakoz gbi oldun bepaten iyi gelrde ilk etapta yogurt surseydn butun aciyi alirdi
Gunaydnlar nasilsinizzzz?LOvely problemi cozdgnuze sevndm ben yanlis anlasildgm icinde ozur dilerm haddim olmayan seylere bidaha yorum yappip kmseyi uzmek istemyrm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?