347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

O zaman Chelzy'im iş başa düştü Çağan'ı bir şekilde idare etmenin yollarını bulacaksınız artık.

23 Nisan tören magduru oldum nenacım.Tüm tören boyunca güneşin altındaydım.Hem beyin haşlama oldum heemde ıstakoz.Yogurt hiç aklıma gelmedi bak şimdi pehlivan gibi yaglanmış takılıyorum evde

Chelzycm gecmis olsun kuzucum o yaniin nasl bsy oldgnu bilirim bnde bi keresnde cahilligmden tum gun guneslenmstm bildgn cilk yara olmstu her yerm sonra sitma tutmustu butun acimi yogurt aldi o donemde cok iyi oluo yogurt ama bepantende cok iyi bol bil sur yumusatsn

Lovelyli bnde objektf bakmaya calstm o gun dedm basima gelmedgi icin tepkimi bilemyrm en basinda soyledm talihsz bi olay szn acinzdan uzuldumde ama enstede sasrms ne bileym bide yatak ayrdm demstn bn babanemden ogrendm aranzda ne gecerse gecsn kus yatmayn yatak ayirmayin allah hc sevmez derdi hep o yuzden ama sen diosnki ortam daha gerilmesn die ayirdm vs... her neyse gecti gtti sz problemi cozmssnz densizn biri yapmis bi ayilik olaya oyle bakmani tavsiye ederm

O zaman Chelzy'im iş başa düştü Çağan'ı bir şekilde idare etmenin yollarını bulacaksınız artık.

Gün boyu hiç sıkıntı olmaz düşündüren bizi tek gece.Çünkü abimler dogdugundan beri beşiğinden ziyade aralarında yatırmak gibi bir hataya düştüler.Bence çok yanlış.Artık yanımda yatar melek gibi uyuyo zaten koca kafa

Ooo seninki daha beter bir yanmaymış canım ya.Benimki yüzeysel vurdu geçtii.

Ya bnm ki sorumszca bi yanmaydi gunes bana gelmio snayrm plajda yayildm her yerm ayni yandi ic dis komple bide cok yanikti bidaha da ole olmadm neyse sen ufak bsyle atlatmssn bi kac gune gecer tatlim

Ya bnm ki sorumszca bi yanmaydi gunes bana gelmio snayrm plajda yayildm her yerm ayni yandi ic dis komple bide cok yanikti bidaha da ole olmadm neyse sen ufak bsyle atlatmssn bi kac gune gecer tatlim

İnşallah geçer canım şimdi hafıf ates dusurucu de aldım zaten.

Çağanı sordun sanırım canım.Annesi babası mayıs sonu yurtdısına gidiyorlar cumartesiden persembeye kadar yoklar.Bende olucak tombikte annem babamda kalacaklar bende.Beni şimdiden telaş sardı ondan bahsedıyordum.

Ya oylemi cagan da durmicak onlarsiz tabi onun derdine dustun valla cocugu oyalamanin yollarnibulcksnzz smdi abinle yengenede gtmeyn diyemzsn napicaksnz bilmyrm

avizelerim tamamlandı sizin için çektim bu gün
Bu yatak odamın

bu oturma odamın

Bu koridorlarımın

Bu mutfağımın

Bu da salonumun

Ayrıca dün küçücük mutfak masamızı da aldık mutfağım tamamlandı artık

Bu gün de kışlık kazaklarımı ve kitaplarımı götürdüm yerleştirmeye. Bu kitaplığımın yeni hali

Bunlar da kayınvalidemin english home dan aldığı ciciler

Görmemişin evi olmuş tutmuş heryerini çekmiş gibi oldu ama napıyım çok hoşuma gidiyo ev tamamlandıkça Dün bide paşabahçeye gidip bardak kadeh falan aldım misafir yemek takımım için. ne zamandır erteliyodum o da aradan çıkmış oldu

Gizzzz pinkblueatolye den aldigin konusma balonlarindan almayi dusunuyorum bende. En uygun fiyati da orda gordum. Sen sana gelenlerden memnun kaldin mi? Bi de kac tane alsam yeterli olur bilemedim kina icin yardima ihtiyacim varrr

Gizzzz pinkblueatolye den aldigin konusma balonlarindan almayi dusunuyorum bende. En uygun fiyati da orda gordum. Sen sana gelenlerden memnun kaldin mi? Bi de kac tane alsam yeterli olur bilemedim kina icin yardima ihtiyacim varrr

Canım ben 23 adet aldım 30 tl tutttu o zaman uygundu hoş şimdide uygun ben memnun kaldım Aygen hanım da çok iyidi iyiki ondan yardım almışım diyorum

Canım çok güzel olmuş evcağızın ben kayınvalidenin english homedan aldığı yatak örtüsü sanırım o bayıldım. İzmir'dekinde göremedim onu. Yaaa gözüm hep alışverişte ne olacak benim sonum bilmiyorum. Gördükçe cici cici şeyler alasım geliyor.

Mutfağınızdaki avize çok ilginç duruyor. Oturma odasındaki renkli perden ile avizenin uyumuna bayıldım az buçuk görsemde. Veeee mutfak masanla sandalyen onlarda çok hoş bizde böyle küçücük masa sandalye bakıyoruz balkonumuz için. Onlar nerden?

Bitsin artık evleriniz de içini gezelim merakla bekliyorum. Yatağını örtmüşsünüz sanırım o da çok güzel olmuş.

Merci avizelern cokciciyms mutfak masana ve sandalyelerine bayildmmm ayrica..nereden aldn acaba

Kizlar bebek sielerine grip bakiyrm off allahin ev duzmekten daha zor ne kadr cok tefferuat ve marka var nerden baslanir ne alinir hangisi daha iyidir hic bsy bilmyrm acaba parami biriktrsem son bi kac ay da toptan alsam yoksa smdiden minik ama butcesi yuksek seylerimi alsam evde nereye koyucam nasl yapicam hic bilmiyrm stanki neler yapti biraz tuyo verse szlerde bi akil versenz bebek sonucta her seyine cok ozeniyrm kusursuz olsun istyrm ucuz ve uyduruga kacmamak icin napmam lazm (

Nenacim asiri masraftan kacin derim ben.Tamam o heves cok baska bisey ama oncelikle dogum hangi aya gelecek bak ve onun mevsimine gore yavastan almaya basla biseyler.Tahminim Aralik olacak dogum.Alacagin en fazla sey zibin olsun boynu citcitlilardan.Heiye olarak illa gelecektir ama hastane cikis serin olsun.Bebegi sarmak icin doktora gotururlen hastane cikisinda falan battaniye olsun.Henuz ihtiyacin olmaz 3 aydan sonra baslayacak ama Phillips Avent biberonlardan 60 cc 120 cc obunlardan alabilirsin.Minik minik tulbentler agzini silmek icin.bunun sayisi fazla olsun.Cunku cok ihtiyac oluyor.Simdilik aklima bunlar geliyor.Bunlar en temel ihtiyaclar cunku cagandan hatirladigim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Saol chelzycim ya fikir fikirdir hc bsy bilmeyene altn degernde bunlar saol.. ben kilik kiyafette cok masraf etmem cunku bi kac aya kucuk gelicek o sebepten yatakti bebek arabasydi snra ozel kisisel bakimlarydi ozel pamuklu ic camasrlari bunlarda da ucuza kacmak istemyrm her seyn en iyisi olsun istyrm cok ozenyrm ve icmden bi ses kizim olvk dio pembe pembe seylere bakiyrm

Ben anliyorum seni nenacim:) ama dogumdan sonr hele aylar ilerledikce aldiklarin giyilmeden bile hurclara kaldirildikca elin cok pahaliya gidemiyor:) b&g,gap,mothercare,h&m aliyordum ben ilk zamanlar baktim iki defa giyilip kuculuyor ucuz ama kaliteliye donmeye basladim daha dogrusu basladik:) tabi alimgucuyle de alakali biraz bu.Abimler supriz yapip bez aldigimda altin bulmus gibi srviniyorlardi:) aylik 300e yakin bez parasi ilk zamanlar.Simdilik para biriktir puseti,cocuk arabasi onlar baya bir masraf ama siz kalabaliktiniz sulalece illaki hediye alan olacaktir bunlari.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ya kilik kiyaftte dogu diosn cok paralar vermek akil isi degil ama dier arabaydi pusetti ve sen daha iyi blrsn bi cok syi iucuza almak istemyrm ilerde kardeslerme veririm onlarda kullanr cocuklari icin oyle dusunyrm... bzim sulale kalabalik evet kilik kiyafet altin cok gelr de bebek arabasi falan bnm ailem disinda alan olmaz onlar alrsa iyi olurda esimn ailesi hc bsye parmak oynatmadgi icin bnde ayni evliligmde oldgu gbi adil bi sekilde bolusum olursa kendi ailemede yaptririm onlatdan yine bsy gelmzse kendi ihtyclarmi karsilarm en sevmedgm seydir... bnm ailem yakin olmamdan oturu suan bile bi cok seymde yardmcilar onlar 3haftadr aramiolar bile bsye ihtyc varmi o sebeptn araba falan gelmeye blr muhtemelen kendm alicam

Kizlar ben bu hamileligi cok zor geciriorum inanilmaz mide bulabtisi midede yanma ve eksime kokulara karsi hassasiyt gunesten bile midem bulanio 3gundur yemek yemiyrm sabahlari ve aksamlar beyaz peynrli tost midem onu alio oglenleride yogurt veya sadece corba o da zorla yani daha cok midem bulanmasn die

Günaydın kizlar...

Canım hayırlısı olsun tekrardan. Herhalde evlilikten daha güzel heyecanlar bunlar diye düşünüyorum bizde en yakın arkadaşımla aynı zamanda hamile kalmayı planlıyoruz. Bugün istediğimiz 2 doktorun hastanesini aradık. Biri cts'leri kendi muayenehanesinde, diğeri ise cts'leri de belli bir saate kadar hastanede. Randevu için Mayıs'ın ortasında arayın dedi sekreter. Bizde 28 Haziran cts'ye randevu alıp gideceğiz. Mayıs'ı bekliyoruz şuan. Randevu tarihlerinin açılmasını, hem genel bir kontrol hemde folik asit kullanımına başlamak için. Kısmetse Eylül ayından sonra bizde istiyoruz bebiş.

Ben şimdiden tonla şey araştırıyorum ama almaya 4. aydan cinsiyet belli olduktan sonra başlarım muhtemelen. Benim için giydikleri çok önemli o yüzden beli başlı yerleren alışveriş yapmayı düşünüyorum. Kullandığım biberon, oda takımı hepsini organik istiyorum. Bunun için bol bol okuyorum şimdiden. Bebek arabası markasını bile belirledim. İnşallah bizide çok bekletmez minişimiz. Eylül'den sonra hemen gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…