Bence oyle bsye cesaret edemz kimse bu disardan biri gbime gelio evlilignizi kiskanip aranzi bozmaya calisan biri oyle hoslantyla alakali degil gbi duruo ya is yernden biri nasl cesaret edeblrki boyle bir seye okadar dipdibe bir ortamda her sey olablr ama mantgm almio umarm biri sadece eglenmstr eger gercktn biri ensteden hoslanmissa ozaman napcgni dusun o daha zor bir durum
Hiçbir yorumu okumadan yorum yapcam direk bilerek huzur bozmak şçin yapıldı seni bilen senin sinirini bilen biri bak aynı olay bana olsa asla takmam nişanlım ise senin tepkini verir senin huzurunu bozmak isteyen biri yaptı canım içimden geçen
Lovely beni çok Ama çok şaşırttın değermi yaaa aynı tepkiyi ben verir eşin gibi şok olur kem küm ederdin etraf öle pisler ile dolu ki birisi kıza yaaa şunu Arasana bakalım nr olcak hudutlarına demiştir sen neden dışa karşı sinirlerini zıplattın eşinin tepkisi normal bir insan tepkisi senin yatağı ayırman çok fevri aynısı sana olsaydı inan neyse benim nişanlım da aynı sen gibi şimdi kızdım o yüzden biz evlenin ce direk telefonları değiştircez etraf pislik dolu ya
Canım benim sinirimi bilen biri değil bence iş yerinde eşimden hoşlanıp evli olduğu için bunu ona söylemeye bir tarafı yemeyen biri kanımca.
Canım bak normal bir tepki şu olmalıydı. "S. git gece gece belanı benden bulma!" Çünkü terbiyesizin, ahlaksızın, kendini bilmezin biri kalkıp gecenin biri insanları arayıp saçmalama cürretini kendinde buluyorsa kusura bakmasın bence en ağır küfürü hakeder bu kim olursa olsun. Biz nasıl uyanıp endişe içinde açtık o telefonu. Gece çalan telefonları zaten hiç sevmem, kaldı ki ertesi sabah işe gideceğiz şakanın da ne vakti ne yeri ki ben böyle bir şakayı kabul etmiyorum. Eğer bunu tanıyan biri yaptıysa evli olduğunu bile bile kimse kusura bakmasın bunun adı o...tur!!! Beni arasa gecenin bir yarısı bir adam eşim aynı tepkiyi verip sakin dinleyebilir miydi tabi ki hayır ama bende onun verdiği tepkiyi vermezdim. Sayar söver kapatırdım. Çünkü bu her kimse tepkisiz kaldığımız için bunu yarın bir gün yine yapmayacağı ne malum. Eşim işim olmaz izlenimi yaratmadı karşı tarafa sağolsun ben buna çok kırıldım.
Bak hislerim çok kuvvetli içimden geçende eşinin gram günahı yok biz kadınlar bu senin yaptığını yapıp onları gor görünce olay oluyor cidden bak ben nişanlıma bir kez çok kızdım oda dedi ki yapmadım bişi ama yapsaydım keşke bu bağırtıyı haketmedim ben gururumu kırdın demişti bak erkekler mars kadınalr Venüs kitabı var okursan anlarsın en basit yanlış bir yöne gidiyor araba ile bir yön bulamıyorsun birşeyi bensiz hallet demicez canım boşver oraları keşfedelim demeliyiz onun güveni ni kırmamamlıyız yaaaa bilmiyorm ben senin gibi eğitimli birinin böle davranmasına ablam veremem
Sakın bana kızma gücenme lovely bak ben sarılarak uyurdum facede evi paylaştık bişiler yiyorduk nişanlımı bir numara aradı düşün ama hiç takmadm bilerek birisi huzur bozmak için yaptı sarıldım ona
Lütfen elini tutttuğun adamı kendinden uçaksitırma
Lovelylcm sakin ol sakin kafayla dusun esinle konus ama ne diyecen soyleneck seyleri soylemssn sen cok haklsn ben hak veryrm ama gecenn bi yarisi olma ihtimallernide dusunyrm cok sacma bir saat yahu mutlaka bulunmali bu insan snrada evire cevire doveceksn haysiyetsz kariyi
Nolmus dün gece oyle ya lovelym bende tamamen seninle ayni tepkiyi gosterirdim. Alir yastigimi giderdim. Uyku sersemligi ilk 10-15 sn falan olur, karsisindakine hmm tamam anladim falan diyen uyku sersemi degildir bence. Ama bsyi merak ettim sen sordun mu esine tanidigin biri miydi o kadar uzun dinledigine gore diye, ya da sen sormadan o bisey dedi mi
selamlar fıstıklar, bende anca geldim dersaneden. gece benimde midem de bir şişkinlik oldu uykumdan uyandım baya rahatsız etti hatta şuan bile var bi tıkantı hissi veriyo sanki
lovelym gece yaşadıklarının bir benzeri benimde başıma geldi. daha ilişkimizin ilk yılındaydı sanırım eski sevgilisi bi yerden yeni numarasını bulup aramıştı. bizimki de aynı senin dediğin gibi ne bi terslemek ne bi kötü laf söylemek hiçbir şey yapmadı. benimde sinirlerim zıplamıştı o zaman hala arada vururum yüzüne.
senin eşin uyku sersemi olduğu için olayı anlayamadığından belki de biri şaka yapıyordur falan diye düşündüğü için tepki vermemiş olabilir canım. erkekler bazen ince düşünemiyorlar. belki iş yerinden biridir belki de hiç sizinle alakası olmayan birisi olabilir. rastgele arayıp sapıklık yapan nice insanlar var duyuyoruz. senin ne hissettiğini çok iyi anlayabiliyorum ama sen hiç sıkma canını eşin kötü niyetiyle oyle davranmamıştır
Dün gece saat 02:00'de eşimin telefonu çaldı. 1-2 haftadır da babası hasta kötü bir haber sandık o saatte çalan telefonu doğal olarak. Telefonu şarjdaydı kalktı bizimki yataktan aldı, biraz bekledikten sonra açtı. Bir kız sesi. Bizimki efendim dedi kız alo falan. Her neyse kimi aradınız dedi kız bir şey söyledi ama anlamadım sonra gülüp seni aradım seni dedi. Bizimki de kimsiniz falan dedi söylemedi kız gene gülüyor. Her söylediğini de anlayamıyorum bir şeyler konuşuyor. Şunu da çok net duydum. Bu saatte telefonu açtığına göre sende benden telefon bekliyordun dedi. Ben bu noktada dayanamayıp ver şunu dedim bizimkine bizimki telefonu benden uzaklaştırdı ve daha sonra tekrar kulağına götürdü ben hamlemi geri çekince o sırada kız kapattı. Ben gece bir damla uyumadım, kalktığım gibi de gidip oturma odasına yatak yapıp orda uyudum. Çok üzüldüm, ağladım ve bir damla göz kırpmadım bütün gece.Eşim gece geldi yanıma yatağa geri döndürmek için diller döktü. O zaman burda bende seninle yatıcam dedi kabul etmedim. Her neyse dün gece ayrı gayrı yattık. Sabah sıkı sıkı sarıldı bana ama ben içimde onu affedemiyorum çünkü ben olsam çok ağır bir şekilde konuşur suratına telefonu çarpardım.
Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Bu arada bende eşimde gizli numaralardan çağrı kabul etmiyoruz ama bu arayan kişi telefonda arayan numara yok diye gözüküyor. Bugün aveayı aradım evden yani sabit hattan aranmışsınız dedi. Evden gizli gelen çağrıları telefon arayan numara yok diye gösteriyormuş ve bunu engelleyemiyorlarmış.
öncelikle merhaba. burdan bi kaç kere sizden çeyiz önerisi almıştım.bilmiyorum belki hoşlanmazsınız özel konunuza yorum yapmamı. eğer öyle olursa kusuruma bakmayın. akışta konuyu görünce okudum. "ne olursa olsun" size hak veriyorum. bilmiyorum tepkilerinizi biraz da kendi tepkilerime benzettim ben daha da sinir olabilirdim. dediğiniz gibi sizinle muhattap etmek istememeyi düşünmek çok ince bi davranış bunu o uykudan kalkıp düşünebiliyosa. diğerini daha hızlı düşünüp uygulaması gerekirdi bana göre de. ayrıca sizde uykudan uyanmışsınız siz düşünebiliyosanız o niye düşünemesin. bizim de nişanlımla böyle bi konu geçmişti aramızda telefon değilde malum siteye ekleme mevzusuydu. bilmiyorum erkekler bizim gibi düşünemiyor evet bunu kabul etmek gerek fakat bu hiç düşünememeleri anlamına da gelmemeli diye düşünüyorum. nasıl çözersiniz eşinizi nasıl affedersiniz bilemiyorum ama şöyle düşünün. bunu devam ettirirsem ne olacak? evet kızgınsınız ama içinizden kendinizi yatıştırmayı deneyin bence. şöyle bir düşünün affetmezsem ne olacak? onsuz olmayı düşünün. ki yapamazsınız eşinizi seviyorsunuz. o zaman içiniz sakinleşir diye düşünüyorum. ben nişanlıma kızınca böyle düşünüyorum. onsuz ömrümün geçmesini istemediğim için işe yarıyor. ama tabi inşallah eşinizde bu konuda yardımcı olur kolay atlatırsınız.Mercim benimle burda aynı fikirde olan bir sensin sanırım. Buraya göre eşim suçsuz ama bence en büyük suçlu eşim. İnsan uyku sersemi bile olsa yanlış aradınız diyip kapatabilmeli. Evlenmeden önce çok nadirde olsa gece yanlışlıkla arayan insanlar oluyordu beni ama yanlış aradınız sanıyorum dedikten sonra iyi geceler dileyip kapatıyorduk insan gibi ama bizimki efendim diye açmış kız kıkırdamış birşeyler demiş üzerine kimi aradınız demişsin kız saçmalamış bir zahmet kapat artık hiç bir şey söyleyemiyorsan. Ki ben konuşmanın sonlarına doğru eşimin hadsizliğine koptum artık ve ver şunu bana dedim. Çünkü baktım ki bizimki verilmesi gereken tepkiyi veremiyor ve bu tanıdık biriyse ben zaten rezil oldum sayesinde. Benden telefonu uzaklaştırıyor. Kapattıktan sonra niye vermedin diyorum. Seninle muhattap etmek istemedim diyor. Bu cümleyi de kuran adam uyku sersemi değildir. Eşim tanımıyorum dedi bu arada.
Lovelyli burda sennle ayni fikirde olmayan yok guzelm sadece dier acidanda gormeye calisyrz senn durumunda olmadk ne tepki verilmesi gerektgni bilmiyrz haklisin sen ama tepkini fazla buldm belkide bana oyle gelmstr ayni seyi esim yapsa napardm bilemedhimden otru yani cok icin sikilmis belli paylastn bzmle amacm sana moral vermekti ...ben desedimki vahhh lovelyli var bunun icin bi is smdi eniste de karsilk verdgne gore otur butun gun is yernde kafayi ye yani daha mi jos gorunuo anlamadmki
öncelikle merhaba. burdan bi kaç kere sizden çeyiz önerisi almıştım.bilmiyorum belki hoşlanmazsınız özel konunuza yorum yapmamı. eğer öyle olursa kusuruma bakmayın. akışta konuyu görünce okudum. "ne olursa olsun" size hak veriyorum. bilmiyorum tepkilerinizi biraz da kendi tepkilerime benzettim ben daha da sinir olabilirdim. dediğiniz gibi sizinle muhattap etmek istememeyi düşünmek çok ince bi davranış bunu o uykudan kalkıp düşünebiliyosa. diğerini daha hızlı düşünüp uygulaması gerekirdi bana göre de. ayrıca sizde uykudan uyanmışsınız siz düşünebiliyosanız o niye düşünemesin. bizim de nişanlımla böyle bi konu geçmişti aramızda telefon değilde malum siteye ekleme mevzusuydu. bilmiyorum erkekler bizim gibi düşünemiyor evet bunu kabul etmek gerek fakat bu hiç düşünememeleri anlamına da gelmemeli diye düşünüyorum. nasıl çözersiniz eşinizi nasıl affedersiniz bilemiyorum ama şöyle düşünün. bunu devam ettirirsem ne olacak? evet kızgınsınız ama içinizden kendinizi yatıştırmayı deneyin bence. şöyle bir düşünün affetmezsem ne olacak? onsuz olmayı düşünün. ki yapamazsınız eşinizi seviyorsunuz. o zaman içiniz sakinleşir diye düşünüyorum. ben nişanlıma kızınca böyle düşünüyorum. onsuz ömrümün geçmesini istemediğim için işe yarıyor. ama tabi inşallah eşinizde bu konuda yardımcı olur kolay atlatırsınız.
Canım harme biliyorum seni istediğin zaman yazabilirsin tabi ki bir sakınca yok aksine mutlu da oldum eleştirin bana karşıt bile olsaydı yine eyvallah derdim çünkü yanlışım varsa bilmek isterim ama bu konuda göremediğim için kolayda kabullenemiyorum belki. O yüzden bana kırılanlar olduysa çok özür dilerim kimseyi kırmak değil amacım eşimde böyle kimseyi kırmak istemez. Bu arada eşimle ayrılmayı falan düşünmüyorum tabi bir kendini bilmez yüzünden mutlu olduğum, kapısından içeri girdiğimde huzur bulduğum yuvamı dağıtmam ama eşim kendini de, beni de savunmasını öğrenmeli. Yanlışa yanlış diyebilmeli. Yeri geldiğinde hakediyorsa lafını esirgememeyi öğrenmeli. Belki de tanıdık biri yaptırdı ve eşimin tepkisizliği yüzünden mutlu oldu. Eşi yanında yatıyor, hiç bir şey demedi adam onca lafıma dedi. Hadi kendini geçti beni ne konuma soktu. Evine, eşine bağlılığını göstermedi bu beni çok yaraladı.
anlıyorum canım. doğru söylüyorsun savunabilmeli yuvasını. ama erkekler biraz böyle maalesef bir daha arasa yaparım der o an yine bi gaflete düşebilir ne yazık ki erkeklerin genelinde var bu düşüncesizlik. inşallah bir an önce düzelir aranız
Harme doğru yazmış aslında güzel bir soru sormuş veee lovelym haklı olduğun konu tepkisizliği sanırsam tepki verse idi böle olmucaktı seni biliyorum kızarsan yansın dünya bağırırsın sölersin şaşırdım bağırmadın büyük tepki vermedin demek evlilikle değişiyor insan bak haklısın senin gibi bakamadım bir an senin yerine koyunca nişanlım tepki vermese bende kızardım ama napacağmı bilmezdim
Lovelym dostum bak lütfen üzülme biri adice oyun yapıyor içimden geçen bu cidden adilik bu
Lovely esinin telefon numarasini hemen degistirin.Bana onun isyerinde olan biri gibi geldi bu.Ve esin bugun anlatmissa da az cok durumu kenardan duyup biyik alti gulup hosnut bile olabilir durumdan ve devam edebilir.ilk isiniz degistirin.Fazla yoruma girmeyeyim kizgin ve kirginsin.Kafanda cok kurma su anda ama.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?