müss gördüm canım kabul ettim bende sana istek yolladım
nena benim de aldığımda yatak odasına asmak vardı aklımda bi arkadaşım koridora da olabilir ben oraya astım deyince kafam karıştı size sorayım dedim
Oyy canım iyi haberi vermek isterdim ama malesef oyle değil.Soyle anlatayım.1 mayısta kullanmaya basladın 5 gün kullandın mesela bitti ilaç.Bittikten 6-7 gün sonra adet oluyorsun.Bu sekılde
oda yeter vallla napacağımı şaşırdım çünkü yaniiii cidden ben doğum kontrol hapı kullanmasam zatebn düğünüme denk gelmiyordu şimdi tekrar regl oldum 5 gün kullandım bıraktım faturası baya ağır oldu en iyisi bu ilaca başlıyım ben napayım ki
doktorun yazması mı gerekiyor canım şirket doktoruna izah edeyim durumu yoksa eczaneden alabilirmiyim hangisini kullansam aceba
Merci biz aslinda seneye nisana birakmayi dusunuyorduk dugunu ani fikir degisikligi ile eylule aldik. Ama yetiştirmek zor olacak hele bir ev tutulsun da. Bu arada ig de sen oldugunu tahmin ettigim birini ekledim gizin profilinden. Umarim sensindir.
Incicicegi seni de ekledim ben ig de.
Ama olmuyor böyle hepiniz instigramdan ekleştiniz burayada fotoğraf eklemeyi ihmal etmeyin.
Ayy cnm sen gec mi olmussun annenin hoz bebegisindr ne cok beklemisler gelmeni insallah bulanti konusunda cekmezsn annene bana da cekme lovelyli :)))cok zor geciriyrm vallahi(
Cok hyecanli az kalmis sağlıkla gelsn dunyaya insallah
Lovelym baya sayfa birikmis burada Nenanin donusuyle okumak uzun surdu baya. Bende eylul gelini olacagim. Onun kosturmacasindayim ikiye bolundum resmen iki ayri sehirde dugun yapacak olmak ne zormus. Sen fotografcilik kursuna baslamissin guzel fotolarini takip ediyorum ig den.
Nena ne guzel bir haber ile geri donus yaptin sen. Esin ve senin adina cok uzulmustum okudugumda durumunuza. Dk hapi birakir birakmaz hamile kalman bunun adi bir MUCİZE. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Tahminimce guzel bir kizin olucak. Bu arada seni lovelymin ig listesinden gorup ekledim haberin olsun.
Gizzde butun hazirliklarini tamamlayip rahat bir sekilde dugununu beklio. Heyecan dorukta.
Merci evin cok renkli herseyin cok guzel bende evimi tutup esyalarimi yerlestirdigim gunleri gorebilecekmiyim acaba.
Ardanin annesi az kaldi ki senin de. Sonra da Nena icin gun sayacagiz burada. Anne olmayi bende cok istiyorum ki bir an once.
İncicicegi senin kpss calismalari guzel gidio masallah. Bende girecegim ama kitap yuzu acmadim bu sefer. Umarim emeklerinin karsiligini alirsin.
Muss canım hayırlı olsun, Eylül'ün kaçında düğün. Seneye bu zamanlar inciciceği, lovely ve senden minik kk cılar bekliyoruzMerci 5 yıl bebek istemiyorum dedi ama ben merciden şok bir hamilelik bekliyorum
Yarın sabah çalışabilir raporu almaya gidiyorum, sankim az kaldı
13-14 eylul canim. Ben zaten hic korunmayi düşünmüyorum. Bakalım o günleri görebilecek miyim. Mercinin bu konudaki tavri çok net gozukuyor ama belli olmaz hiç.
benim salon halımda 4030b 2.sayfada hattaha senin bu aldığın halıyı antreye istedim ama sonra düşündüm evi çok çiçekle boğmayım diye sade yaptım melodi serisi 5805a oldu
nena bu arada senin ig hesabını bana mesaj yazarsan sevinirim canım
3 gün izinliyim bugün çamaşır selemi felan aldık son eksikleri aldık kızlar bitiyor şükür
Lovelymm koridor halilarina bayildimm mat hali bile gayet guzel duruyo arkamdan gelen gelin adayi belli olmus demekki hayirli olsun musss :)
Cok beklersin stankim :)))
Bugun 23 nisan gosterimiz vardi resmen bittim ayaklarin tutmuyo. Carsamba persembe evimi gidip yerlestiricem yavastan sizin icin detay fotoğraflar cekicem
kızlar fotoğrafçının büyüttüğü düğün fotoğrafınızı nereye astınız acaba :26:
biz alalı neredeyse 1 ay olacak hala nereye assam bilemedim. 90-130 cm baya büyük. salona istemiyorum zaten yerde yok. ben koridora asalım diyorum eşim yatak odasına diyo. yatağın başında da çok fazla yer yok tepede kolon var. sıkışık mı durur acaba orda diyorum yatağın başından dolayı kafam karıştı :44:
ayyy inciceciğim ben o büyük poster gibi olanla ne yaparım düşünüyorum nişanda kocaman verdi düğünde o paketi istemedim fotoğrafçı o paketi bize hediye etti kaçıyorum beni buluyor poster nereme koycam o posteri yahu türk filmlerinde olur yaa adam o fotoya bakıp şarap içer vallla o hava olcak heeee
canım kızlar sağolun içimi rahatlattınız canım yaaa bilemedim ki bana herkes kullanma dedi nişanlım da bebek diye tuturuyor yani öyle böyle değil soğuması için elimden geleni yaptım kendimi hapla korumaya almıştım ama gördüğünüz gibi elimde patladı ben imkansızı başardım şimdi çoğu kişi gülüyor bana kızamıyorum da valla haklılar
heee olaki hamile olursam lovelym o bebek arabalarından istiyorum ben de söyledim ona vallla o bebek arabalarını alırsın dedim
Öncelikle normalde bu saatte burda olmak adetim değildir. Genelde sıcak yatağımda olmayı tercih ederim lakin siz çok kaynatmışsınız tutamadım kendimi.
Evet Nenacım ben ilk göz ağrısı derler ya onlardanım 9 sene sonra olduğum için acayip kıymetliyimdir hala. Bizim kuzen yarın doğuma gidiyor diye bugün saçlarını kestirmiş, boyatmış bakıma girmiş. Ben yerinde olsam bu akşam heyecandan normal yolla doğururdum zaten.
Canım günler çok çabuk geçiyor sende o günleri göreceksin elbette. Geçmez dediğimiz günlerin üstünden ne sular aktı bunları en iyi bizler biliriz dimi? Bu arada fotoğraflarım için teşekkür ediyorum. Daha iyisi olacak inş.
Stankim planlı bir hamilelik olursa ben seneye eylül, ekim gibi doğum yapmayı planlamaktayım.
Az kaldı gerçekten ama sen heyecan yapma Stanki biz senin yerine de yaparız.
Kuzum eğer 14 Eylül olursa aynı gün evlenmiş olacağız artık her sene aynı gün yıldönümü kutlarız.
Gizzzz ben bayıldım herşeyine canım hele salondaki o halın yok mu??? Çok çok güzel olmuş canım benim. Tamamını görmeyi merakla bekliyorum. Ne zaman paylaşmayı düşünüyorsun? Evin içine girdikten sonra dağılıyor etraf. Evlenmeden bir kaç gün önce paylaş bari. Bu arada halılara bakıcam şimdi.
Canım çok teşekkür ederim bende senin yatak odası halına bayıldım ama. Maşallah zevkli hatunlarız vesselam.
Kuzum bence yatak odana asma, sözüm meclisten dışarı ama bana kıro işi geliyor. Biz koridora astık. Çokta güzel oldu. Kalorifer peteğinin üstünde duruyor. Öyle çok çok büyükte değil, hoş olsa da gene yeri orasıydı.
Kuzum o bebek arabalarının markası Stokke ve bende onlardan alacağım. Alsancak'ta bol bol görüyorum herkeste onlardan var bu kadar tercih edildiğine göre mutlaka konforlu olmalı. Birde Bugaboo markasını çok beğeniyorum yinede tercihim kesinlikle Stokke olacak.
Gunaydin kizlar. 😘😘
Lovelym senin eylul gelini oldugunu biliyorum da ama tam kaciydi onu hatirliyamamistim. Demek ayni gun yildonumuzu kutlayacagiz. 🎉👏
Günaydın kızlar o değil de bana hepsi kötü geliyor benimki tek foto değil yan yana üç foto
Kixlarrrt gunayfdn demeyi unuttum lovelye laf ye tstrcm diye hepinze gunaydblarrrrr bol kazancli az youlmaligunlerrr :)))))herkes nasil bakalim..... kizzz incicegi senn uzunden kiro damgasi yedm sen gelme bugun tipige hehhehe ay valla bugun cok keyfliyim insallah hepnz oylesnzdrrrr opucuklerrrrgonderyrmmm
Günaydın Nenacım ben yatak odası ve salonda sevmiyorum koridora koydum o yüzden. Zaten öyle aman aman büyükte değil. Bana kıro işi geliyor sana gelmiyordur renkler ve zevkler diyelim ama ama zaten ben sözüm meclisten dışarı dedim sen üstüne alınma hehehe.Nena hariç kıro diyim bari nasıl toparlayım bilemedim. Gaf yaptım galiba.
Her neyse şaka bir yana ben bugün hiç gülecek halde değilim. Şimdi size bir şey soracağım bende mi sorun var lütfen söyleyin.
Dün gece saat 02:00'de eşimin telefonu çaldı. 1-2 haftadır da babası hasta kötü bir haber sandık o saatte çalan telefonu doğal olarak. Telefonu şarjdaydı kalktı bizimki yataktan aldı, biraz bekledikten sonra açtı. Bir kız sesi. Bizimki efendim dedi kız alo falan. Her neyse kimi aradınız dedi kız bir şey söyledi ama anlamadım sonra gülüp seni aradım seni dedi. Bizimki de kimsiniz falan dedi söylemedi kız gene gülüyor. Her söylediğini de anlayamıyorum bir şeyler konuşuyor. Şunu da çok net duydum. Bu saatte telefonu açtığına göre sende benden telefon bekliyordun dedi. Ben bu noktada dayanamayıp ver şunu dedim bizimkine bizimki telefonu benden uzaklaştırdı ve daha sonra tekrar kulağına götürdü ben hamlemi geri çekince o sırada kız kapattı. Ben gece bir damla uyumadım, kalktığım gibi de gidip oturma odasına yatak yapıp orda uyudum. Çok üzüldüm, ağladım ve bir damla göz kırpmadım bütün gece.Eşim gece geldi yanıma yatağa geri döndürmek için diller döktü. O zaman burda bende seninle yatıcam dedi kabul etmedim. Her neyse dün gece ayrı gayrı yattık. Sabah sıkı sıkı sarıldı bana ama ben içimde onu affedemiyorum çünkü ben olsam çok ağır bir şekilde konuşur suratına telefonu çarpardım.
Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Bu arada bende eşimde gizli numaralardan çağrı kabul etmiyoruz ama bu arayan kişi telefonda arayan numara yok diye gözüküyor. Bugün aveayı aradım evden yani sabit hattan aranmışsınız dedi. Evden gizli gelen çağrıları telefon arayan numara yok diye gösteriyormuş ve bunu engelleyemiyorlarmış.
Munasebetsizin biri bence yanlis aradi yada biri sizinle eglenio cok umursama dicem ama bn olsam napardm bilemiyorum lovelyli talihsiz bir gece olmus ikinz icinde ,ama ciddiye alincak bir durun deil eniste de sasirmstr adam garibim birinn oyununa maruz kalms belliki onu taniyan biridir hic dusunme dicem yatagi ayirmanda hos degil durum ne olursa olsun kuzun siz birbirinizi sevyrsnz boyle sacma sebepten mi ayri yattnz takilma gercektn birilern gonlunu hos etmeyn aptalin teki knusmasndan belli dalga gectgi sende bnm aramami bekliydn demek sacmaliga bak
Nena bak şimdi eşim o kişi her kimse, arkadaş ya da değil ki arkadaşsa bu arkadaşlık değildir. Evli olduğunu bile bile şaka maksadıyla hiç bir kız gecenin bir köründe aramaz onun adı başka bir şeydir. Eşim deseydi ki "ben evli barklı adamım benden sana iş çıkmaz git kendine başka eğlence bul" o zaman başım gözüm üstüne ya da hiç birini söyleyemiyorsan yanlış aradınız de kapat suratına telefonu benim yanımda uzatmasının alemi yoktu. Ben kıza değil, eşimin tavrına kızıp yatağımı ayırdım. Mecburdum. Aynı yatakta yatamazdım o saatten sonra benim yanımda rahat rahat konuşan biriyle. Demek ki eşimin iş yerinde "biliyorum evlisin ama ben senden çok hoşlanıyorum" dese birisi bizimki "sen ne diyorsun" demeyecekte dinleyecek. Güvenim sarsıldı çok. Şimdi yazıyor keşke bir daha arasa, burda herkes sana hak veriyor ben uyku sersemi şaşırdım diyor. Allah şaşırtmasın gerçekten. Benim eşim böyle davrandıysa herkes davranır.
Hak veriyorum bn bsy demedim lovelyli aama adam hakikaten sasirmstr gecenn 2sinde noluyoruz yani tabiki tepki vermeliydi ama o an aklina gelmemis olablr uyku sersemi belki sesini daha cok duyup kim oldgnu tespit etmek istems olablr vs vs bak bnde diyrm senn yernde olsam napardm bilemyrm ama bunlarn hic biri normal bir saatte yasabmyrki adam bilmem kacnci ruyasnda belkide babasndan haber geldi diyip bi hisimla yataktan cikti sende uzulmekte cok haklsn aman ne bileym ya ne karaktersz insanlar var hayatta daha neleriyle karsilasicaz offf smdi nasil aran knustnzmu sabah
Lovely benimde aklima direk eski sevgilisi falan olabilir mi die geldi. Tabiki kim oldugunun onemi yok tepkisini belli etmeliydi sakin davranmak yerine. Ama Nenada hakli bende boyle bir durumda sakince konusup sesini dinleyip kim oldugunu anlamaya calisirdim.
Konuşmuyorum canım. İçimden gelmiyor çünkü.
Eski sevgilisi tarih oldu kaldı ki ben sesini tanıyorum kızın. Ayrıca nişanlandı geçtiğimiz yıl. Onun olduğunu sanmıyorum. Çalıştığı yerde eşimden hoşlanan biri diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?