Ayy ne cok detaylar var hic bsy bilmyrm saolun kizlar en azindan cok fikir verdnz her syi mutlaka dikkate alicam cok inceluyorum netten de arastryrm merci,chelzy,lovelyli hepinize tesekkurlerjmi sunuyrm... daha heyecanlandm bebebk bezi stoklama kisminada merciye cokk katlyrm ama ben kenara parada atamam ki anca bez atablrm para durmaz bende offf napicam yahu.... lovelyli bide neden 3tekerlkli arabalari onermiolar sanki daha rahat gorunuo hem tekerlik buyuk hem kullanimi kolay gbi duruyor...
Bizde de 1 numaradan hizla gecis yapmistik koca popolu yuzunden :)) 5 maxi kullaniyoduk su anda 6 numara kullaniyoruz.Tam bi koca popoo:)
Nenacm Lovelym arabaniz var mi bilmiyorum ama abimlerin cok buyuk diye peugeot a cocugun arabasi disinda hicbisey sigmiyor.Abimin yani sirf bavul,canta oyuncak.cok komik oluyor.sanki almanyadan izne gelenler gibi :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım büyük tekerlek yol tutuş için çok önemli. Büyük tekerlekli bak ama 3 tekerlekler için denge problemi yaşandığını duydum hele ki bir yazı paylaşmıştım burda bir kadın kaldırımdan aşağı inerken arabanın alabora olduğunu görmüş onu kaleme almıştı yazısında. O beni çok etkiledi o yüzden kesinlikle 3 tekerlek almıcam dedim. Sende benim gibi iyi bir şey alacaksan bugaboo ve stokke'ye bak derim.
Kuzum arabamız yok bizim. Kayınvalidem ile de evimin arası 3 durak. Yolumuzda düzgün o yüzden biz bebek arabasını çok kullanırız, kendimizde yürüyerek gidip geliyoruz hep. Onlarda bebek arabasıyla gezerler. O nedenle iyi bir bebek arabası alacağım.
Ben tabiki iyi bsy dusunuyrm her gun kulanicam sabah anneme brakip aksan alicam hafta sonlri sahile inerz saglam kaliteli bir araba alicm.... maxi-cosileri incelydmda turkiyede satisi yok heralde... esmde gecen dedi bunlr nasl denge saglio die bnde sagliodr cnm dedm tekerleklernn buyuk olmasi avantaj gbi gelmsti bana demekki oyle he 4tekerlekli bakayim bnde ozaman
Kuzum maxi cosi satılıyor Türkiye'de hatta en fazla gördüğüm arabalardan ama ben Stokke'den yanayım. Joker'e bak orda bütün markalar var.
Ben geçenlerde paylaşmıştım yine paylaşayım ben şu arabadan alacağım.
Lovelym cok guzel gornuyo ama bu kac kiloya kadarmis? 2-3 yasinda bebis bunda nasil durucak hayal edemedim ben.varsa atsana bi fotosunu buyuk bebeli.telden giriyorum anca attiklarini goruyorum.Ters tarafli oluyordur illa dimi bunlar.O da onemli.
He varmi turkiyede maxicosi bi gdip inceleym jokere bakayim dedn gbi firsat bulunca stokke ve bugaboo yaa baktm dedn gbi vok guzeller dusunule blr ben daha once hc fikir edinmedgm icin marka vs pek bilmem bir gun gdip bizaat bakacgm hersyi ayrntisina kadr gorerek incelemek istyrm...
Hehh tamam simdi kafamda oturdu canim bu fotolarla.son fotodaki toramanin oturdugu usttekilerin aynisiyla cokk guzelll.Biraz pahali sanirim bunlar ama simdiden
para atmak lazim kenara bunlar icin vallaa
İncele canım biz hep gireriz eşimle Joker'e. Bakarız bol bol. Bizde herhalde 7. ayımda falan alırız diye düşünüyorum bebek arabasını.
3000 bin mi? Cok ucuk bir rakam.
Bi ara Bebek odasi takimlarina bakiyodum.En fahisi 4000-5000di ki cok guzel odaydi bastan asagi.Dusunsenize kredi kartiyla alicaksin aylik taksidi 500 lira :) Lovelylm sen cok begendin kafana koydun bunu hayirli kolay odemeler olur insalah size simdiden kuzum.
Kuzum ben anneanne ya da dedeye aldırmayı planlıyorum ama 3 bin liralık olan xplory modelini değil de 1.800 liralık olan modeli o da zaten kışa indirime giriyor. Bu kışta fiyatı 1.200'dü yeni artmış. 3.000 lira bize de çok ben bebek odasını meltem bebeden almayı planlayan biri olarak bir de arabaya o kadar para veremem. Daha bunun doktor kontrolleri var, testleri var, doğumu var, hastanesi var, bebeğin cicileri var. Çıktık bir yola allah kolaylık versin.:18:
1200-1300 aldiracaksan aldir tabi canim ama daha fazlasi bence lukse giriyor.Bebek odasi da okadar begenmistimki bitane kirik beyaz eflatun tam begendiginiz gii country tarziydi arkadasimda gormustum.2 sene once 4000 e almislardi.Hele o doktor kontrolleri son haftalarda ve dogumdan sonra her gidis 100-120 lira.Abimler zora girmisti valla odemede.Allah yardim ediyor ama o surece kenarda biraz parayla girmekte fayda var.Dogum parasi,odaya ayri para zor zor.Hadi biz bi sekilde kazaniyoruz ya durumu olmayanlar nasil kaldiriyorlar bunca yükü yazik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?