347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Mercicim aynen hangi marka kullanacagina bebisin kendi poposu karar veriyor.

Puset, Ana kucagi ise yegenim hic kullanmadi diyebilirim.Bizimki 3-4 aylikken bile oyle kipirdakti ki atiyodu kendini icinden koyunca agliyordu.Oyuzden birtek aşı ve kontrole giderken kullandik.Tas catlasin 10 defa.Zaten disari cok cikarmiyoduk.Ona da bebis kendi karar vericek yani kullanacak mi diye.

Baston pusetler konusunda da katiliyorum .cok buyuk havaleli bebek arabasi almamanizda fayda var.Daha dogrusu alirsaniz da 2-3-4 yaslari icin kolay kullanim acisindan en az 500 lira daha bayilip hafif baston pusete yonelirsiniz.Cunku cocuk agirasiyor bide bebek arabasinin agirligi tasinmiyor resmen.Pratik olsun diye onu da alirsiniz olmadii.Masraflar bitmez bebis olunca:)

Citcitli body de de boynunda citciti olanlar kullanisli.Kafasi gecerken acimasin diye.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayy ne cok detaylar var hic bsy bilmyrm saolun kizlar en azindan cok fikir verdnz her syi mutlaka dikkate alicam cok inceluyorum netten de arastryrm merci,chelzy,lovelyli hepinize tesekkurlerjmi sunuyrm... daha heyecanlandm bebebk bezi stoklama kisminada merciye cokk katlyrm ama ben kenara parada atamam ki anca bez atablrm para durmaz bende offf napicam yahu.... lovelyli bide neden 3tekerlkli arabalari onermiolar sanki daha rahat gorunuo hem tekerlik buyuk hem kullanimi kolay gbi duruyor...

Bizde de 1 numaradan hizla gecis yapmistik koca popolu yuzunden :)) 5 maxi kullaniyoduk su anda 6 numara kullaniyoruz.Tam bi koca popoo:)

Nenacm Lovelym arabaniz var mi bilmiyorum ama abimlerin cok buyuk diye peugeot a cocugun arabasi disinda hicbisey sigmiyor.Abimin yani sirf bavul,canta oyuncak.cok komik oluyor.sanki almanyadan izne gelenler gibi :)

Canım büyük tekerlek yol tutuş için çok önemli. Büyük tekerlekli bak ama 3 tekerlekler için denge problemi yaşandığını duydum hele ki bir yazı paylaşmıştım burda bir kadın kaldırımdan aşağı inerken arabanın alabora olduğunu görmüş onu kaleme almıştı yazısında. O beni çok etkiledi o yüzden kesinlikle 3 tekerlek almıcam dedim. Sende benim gibi iyi bir şey alacaksan bugaboo ve stokke'ye bak derim.

Kuzum arabamız yok bizim. Kayınvalidem ile de evimin arası 3 durak. Yolumuzda düzgün o yüzden biz bebek arabasını çok kullanırız, kendimizde yürüyerek gidip geliyoruz hep. Onlarda bebek arabasıyla gezerler. O nedenle iyi bir bebek arabası alacağım.

Ben tabiki iyi bsy dusunuyrm her gun kulanicam sabah anneme brakip aksan alicam hafta sonlri sahile inerz saglam kaliteli bir araba alicm.... maxi-cosileri incelydmda turkiyede satisi yok heralde... esmde gecen dedi bunlr nasl denge saglio die bnde sagliodr cnm dedm tekerleklernn buyuk olmasi avantaj gbi gelmsti bana demekki oyle he 4tekerlekli bakayim bnde ozaman

Kuzum maxi cosi satılıyor Türkiye'de hatta en fazla gördüğüm arabalardan ama ben Stokke'den yanayım. Joker'e bak orda bütün markalar var.

Ben geçenlerde paylaşmıştım yine paylaşayım ben şu arabadan alacağım.

Son düzenleme:
Lovelym cok guzel gornuyo ama bu kac kiloya kadarmis? 2-3 yasinda bebis bunda nasil durucak hayal edemedim ben.varsa atsana bi fotosunu buyuk bebeli.telden giriyorum anca attiklarini goruyorum.Ters tarafli oluyordur illa dimi bunlar.O da onemli.

He varmi turkiyede maxicosi bi gdip inceleym jokere bakayim dedn gbi firsat bulunca stokke ve bugaboo yaa baktm dedn gbi vok guzeller dusunule blr ben daha once hc fikir edinmedgm icin marka vs pek bilmem bir gun gdip bizaat bakacgm hersyi ayrntisina kadr gorerek incelemek istyrm...

Canım çift yönlü bunlarda. İster anneye ister çevreye bakıyor. Bebek büyüdükçe üstünü çıkarıp değiştiriyorsun. Mesela ilk resimdeki port bebe. İlk zamanlar kullanılıyor.

Demek istediğin konum şu sanıyorum.

Son düzenleme:
Hehh tamam simdi kafamda oturdu canim bu fotolarla.son fotodaki toramanin oturdugu usttekilerin aynisiyla cokk guzelll.Biraz pahali sanirim bunlar ama simdiden
para atmak lazim kenara bunlar icin vallaa

İncele canım biz hep gireriz eşimle Joker'e. Bakarız bol bol. Bizde herhalde 7. ayımda falan alırız diye düşünüyorum bebek arabasını.

Canım araba şekilden şekle giriyor ben sitesine girip videosunu izlemiştim. Sürekli üst başlıklar ayak koyma yerleri değişiyor ve arabayı tanıyamıyorsun sonunda.

Araba 3.000 tl civarı ama bir modeli çıktı o 1.800 civarı falan bu ara herkeste o modelinden var hatta o daha ekonomik diye daha çok tercih ediliyor herkeste görüyorum. Başlıkları bile 1.000 tl civarı. Ben baston modeline geçerken başlık değiştirmicem yeni bir baston puset alsam daha karlı çıkarım.

İncele canım biz hep gireriz eşimle Joker'e. Bakarız bol bol. Bizde herhalde 7. ayımda falan alırız diye düşünüyorum bebek arabasını.

Ben hic grmemistm daha once hele bebegmz olmcgni ogrendgmzde o tarz magazlrn onunden gecmemeye ozen gosterrdk uzulmeylmdie smdi hazrliksz yakalannca fikir edinme biraz zor oluo sanki yarn dogurckmsm gbime gelio sanki hic zamnm yokmus gbi okadar heyecan verici bir donemki anlatamam :))esimde alisti aksamlari gelnce once beni sonra karnimi opuo benim bebeklerm bugun nasillar dio dier bebek bnm tabi hehehhehe cok keyfli yaaavalla herkes patir patir hamile kalsnnnn

Bu arada Nenacım Joker mağazaları önermese de ben Kraft'ın Twist setini beğeniyorum. Kraft'a bak canım.

Son düzenleme:
3000 bin mi? Cok ucuk bir rakam.
Bi ara Bebek odasi takimlarina bakiyodum.En fahisi 4000-5000di ki cok guzel odaydi bastan asagi.Dusunsenize kredi kartiyla alicaksin aylik taksidi 500 lira :) Lovelylm sen cok begendin kafana koydun bunu hayirli kolay odemeler olur insalah size simdiden kuzum.

Kuzum ben anneanne ya da dedeye aldırmayı planlıyorum ama 3 bin liralık olan xplory modelini değil de 1.800 liralık olan modeli o da zaten kışa indirime giriyor. Bu kışta fiyatı 1.200'dü yeni artmış. 3.000 lira bize de çok ben bebek odasını meltem bebeden almayı planlayan biri olarak bir de arabaya o kadar para veremem. Daha bunun doktor kontrolleri var, testleri var, doğumu var, hastanesi var, bebeğin cicileri var. Çıktık bir yola allah kolaylık versin.:18:

Nenacım sizde bakarsanız stokke'nin xplory değil de scoot modeline bakın. Xplory gereksiz pahalı ve aralarında hemen hemen hiç fark yok. Ben herkeste scoot modelini görüyorum.

1200-1300 aldiracaksan aldir tabi canim ama daha fazlasi bence lukse giriyor.Bebek odasi da okadar begenmistimki bitane kirik beyaz eflatun tam begendiginiz gii country tarziydi arkadasimda gormustum.2 sene once 4000 e almislardi.Hele o doktor kontrolleri son haftalarda ve dogumdan sonra her gidis 100-120 lira.Abimler zora girmisti valla odemede.Allah yardim ediyor ama o surece kenarda biraz parayla girmekte fayda var.Dogum parasi,odaya ayri para zor zor.Hadi biz bi sekilde kazaniyoruz ya durumu olmayanlar nasil kaldiriyorlar bunca yükü yazik

Bende 900-1200arasi oda max max max yani araba icin 3binler fais rakamlar almam yani alirsamda 1yil oderm hehhe cok gereksz araba icin dedn dogru chwlzy odalar o fiyata lovelyli aldrck birini bulmusss ohhh sefann olsun boiz yine kendi basimiza yapicaz her syi her zamn oldgu gbi bakalim hyrlisi allah kolaylik verir

Evet canım bencede. Bende takılarımı ellemedim çok sıkışırsak artık takılar devreye girecek zaten bebek için bir kenarda tutuyordum. Bebek odası beğendim ben şimdiden ama ne olur o zamana bilemem. Bende country istiyorum kız olursa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…