347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Ben aldırcak birini bulduğumdan konuşmuyorum canım. Önce bunu belirteyim. Kimseden bir şey istemem bunu herkes bilir. Eşimde bende çalışıyoruz çok şükür gene bir çok eşyasını yine biz alırız ama her iki taraf içinde ilk torun benim annem hele bir gelsin o günler hepimiz bir elden bir şeyini alırız der hep. Kayınvalidem de aynı şekilde. Zaten aile olmak bu demek, hele ki ailemizde genişliyorsa böylede olmalı. Dedesi şunu ben alacağım dediyse almayın demem. Bana değil nihayetinde torununa yapıyor.

Takilar zor gun dostu :))ben hic birini ellemeyi dusunmuuorum saolsun bnm kendi tarafm bana iyi takti biriktiremem onlari hep ni ev hayalim var istedgm gbi bsy bulursam pesinat yapicam kisnetse ama yani lovelyli bebek icin can feda bnde kiz olursa country olcak mutlaka

Dediğim gibi 3.000 bizim içinde yüksek bir meblağ. Bende o fiyata odasını almayı düşünüyorum. Yine dediğim gibi xplory değil, scoot modelini almayı tercih edeceğim o yüzden. Belki de hiç belli olmaz Kraft alırım ya da başka bir marka. Her zaman istediğimiz ya da planladığımız gibi gitmiyor hayat. O yüzden allah nasip etsin o günler gelsin de bakalım.

Allah allah ya lovelyli ben onu mu dedm ben ailenn nedemk oldgnu biliyrm heleki mutlu bir ailede buyudum halada sukredyrm oyle bi ailenn evladi oldgm icin ben yine esimin ailesine sitem acisindan bahsettm bana kimse bsy almaz die burda iki yildr cene patlatyrm sorumszlar ilgiszler die banada alsalar almayin demem ki bn biliosn evliligmde onlardan ne cok beklentiye grmstm avucumu yaladm her syi kendmiz yaptk bebektede aynisi olcak demek istedm neden beni geriosun lutfeb rica edicem yazdgm anlasilmadiysa ne demk istedgmi sor ben bidaha daha farkli uslupla anlatim aile kavramini bi vok insan dan cok daha iyi biliyrm soyledgn laf laf deil kusura bakma

Neyse onemli degil herkes anlamak istedgni anlayablr bende yanlis anlatmis olablrm ama lutfen bidaha sorun bidaha yazayim gerildim aksam aksam hayatmda en sevmedgm seydr yanlis anlasilmak

Evet o nedenle çok sıkışırsak ben bozarım. Çünkü takılan 10 bin lira takıyla ne peşinat yapılır ne bir şey. Bozmucaklarımı saymıyorum tabi. Setim var, tek taşım var vs. Onları allah bozdurtmasın ama bir kısım bileziği zaten artı bir tv ve bilgisayar alırken bozmuştuk. Elimde 10 bin ya kaldı ya kalmadı onu da bebişe harcamışım çok mu? Zaten o parayla ne araba alınır ne ev.

Neyse onemli degil herkes anlamak istedgni anlayablr bende yanlis anlatmis olablrm ama lutfen bidaha sorun bidaha yazayim gerildim aksam aksam hayatmda en sevmedgm seydr yanlis anlasilmak

Bak Nenacım sen dersen ki bana Lovely aldırcak birini bulmuş ohh sefan olsun biz yine her zaman olduğu gibi kendi başımıza yapıcaz o zaman sen kusura bakmıcaksın ben burda lafımı sakınmam. Çünkü burda söylediğin başka bir şeye kayıyor. Kaldı ki ben Stokke'nin iki modeli olduğunu birisinin 3 bin lira civarında diğer modelin 1.800 lira civarında olduğunu ama 3 bin liranın bizim içinde çok olduğunu ben daha ucuz olan modelini tercih edeceğimi söyledim. Hatta o modelin bile kışın indirime girdiğini belirttim. Sana da iki model arasında fark olmadığını beğendiysen daha ucuz modele bakmanı tavsiye ettim. O lafı etmenin gereği var mıydı? Kusura bakmıcaksın ama burda inceden dokunduran sensin, kırılanda benim.

Hic bir lafimda art niyet yok sen onlari dokundurma anladiysan anlamaya devam et ben sana yanlis anlasilmis olablceni soledm bidaha sorarsn izah ederm cumleler pesin sira gelmis o sekilde anlamis olablrsn mesaideym ve yinede bsylere cvp vermek istedgmden noktalama inla vs hc bsye dikkat edemyrm uzgunum .... nasil anladysan devam et hc bi sekilde duzeltme yapmicam yanlis oldgm bir konuda gerekrse ozrumude dilerm ki diledm gerektgi yerde bicok duzeltmede yaptm burdada yapmam gerekeblr ama yapmiyrm o sekilde anladysan oyle kalsin

Kaldı ki şu konuda sende beni anlamamışsın. Ben mutlu aile profili çizmedim. Sonuçta sizde de babaanne dede yapmasa, anneanne dede mutlaka yardım edecektir. Bu da az da olsa yükünüzü hafifletecektir. Doğduktan sonra bebeğe de kayıtsız kalacaklarını düşünmüyorum belki de bebiş aranızda güzel bir köprü olur. Barışmanıza vesile olur. Yani şimdiden canını sıkmamalısın.

Benim için hiç bir sakıncası yok Nena ben nasıl anladıysam o şekilde kalabilir. Problem değil.

Ben bu zamana kadr beklentlermi yuksek tuttum karsi taraftan ki haklydm bnm ailem beni dusunuosa karsi tarafnda ogullarni dusunmesi gerekrdi onlar bsy yapmadgi muddetce bnde kendi aileme yaptrmiyrm iki yildrda knusyrz bnm yasadklarmi siz biliosnz ben orda ohh lovelyl aldr sefan olsn derken ben yaptramiyrm sen yaptr tamamiyle samimiyten kaynaklanmis bir cumle olmus argo vs yanla anlsilck bir sy soylemedm yadrgamadm da aksine hosumada gdio sen hep kv sana aldklrnn resmni cekip paylasrdin ben dokundrmak isteseydm ozaman derdm ay bsyide kebdin al die aksine hep destek oldm lovelyli cok guzel secmis cok zevkliyms sana cok duskun vs hepte mutlu oldm senn adina ve ben suan o iki kelimeden boyle bir sonuc cikarttgn icin okadr mutszm ki amacim ne kirmak ne yermek bnm nasil bir insan oldgmu az cok bilrsnz ben zaten dokundrmam oyle bi yapimda yok ya direkt soylerm yada hic soylemem icimde tutarm buradaki herkesi okadar bnmsemisimki kus kalmak vs istemem yinede buyukluk bnde olsun kusira bakma ozur dielrm yanlis anlasldgm icin gunumun geri kalan kismini tekrar kotu gecirmek iatemdgmden yazmak istedm herkese iyi aksamlar bnm mesaim bitti eve gdip uyuyacgm midem rahaatsz

Bak Nenacım bende kimseyi kırmak ya da üzmek istemem. Öyle bir yapıya da sahip değilim burda paylaştığım çoğu şeyi de kendim aldım zaten. Ben tüm çeyizimi kendim yaptım, maaşımla. Kazandığımı çeyize yatırdım. Kayınvalidemin aldığı bir yatak örtüsü vardır çeyizimde, bir gazetelik, bir pasta fanusu. Belki unuttuğum bir kaç şey daha onun dışında bayramlarda kıyafet alırdı ama gönlünden geçenin fazlası olduğunu bilirim. Keşke senin kayınvalidende böyle olsaydı, belki bebekle değişir. Değişmezse de canı sağolsun de kafayı takıp kendini üzmeye değmeyecek kadar değerli vakit. Benim babaannemde senin kayınvaliden gibi bir insandı. Annem hep sorun etti, evliliğine yansıttı nitekim 30 yıldan sonra evlilikleri bitti. Benim kayınvalidem de dört dörtlük değil inan ki. Bir çok bilmediğin sıkıntı yaşadım ben. Hala da yaşıyorum. Anlatsam senin derdin benden büyük dersin belki ama bende yöntemini buldum geçinmeye meyilli davranıyorum. Kırdıysam bende özür dilerim belki kayınvalidene dokundurmak isterken ben yanlış anladım sert çıktım kırdıysam affola, bende özür dilerim. Seni hele de bu durumdayken üzmek istemem sadece rica edicem yazarken yanlış anlaşılmaya mahal vermeyecek şekilde yazmaya özen göster ki yanyana olmadığımız için yazışarak yanlış anlaşılmalara sebebiyet verebiliyoruz istemeden.

Livelyli yazdgini okudum ama suan cvp verck durumda degilm braz uyuycgm yarn daha saglikli hissettgmde kendimi cvp vercm iyi aksamlar

Bu durum çok tanıdık geldi, bir süre beyaz peynirli tost yiyebilmiştim sadece. Geçicek canım bunlar 12. 13. 14. haftalardan sonra geçiyor. Bana her yer kokuyordu. Şimdi sana komik gelicek ama bu günlerin bile tanıdı çıkart. Dönüp bakınca o günler bile güzeldi.

Canım çok yakın bir zamanda arkadaşım doğum yaptı, onlar prima bez stoğu yapmışlar. Prima bebeğe pişik yapmış. Bez değiştirmek durumunda kalmışlar. Biz 90'lık bi paket aldık, ben stok yapmayı düşünüyordum bunu duyunca vazgeçtim.

evet quinny buzz u hiç tavsiye etmem hem çok büyük ve ağır, hemde elinde bebek varken çok zor oluyo, kapatmak için komple üüstünü çıkarmak zorunda kalıyosunuz. Tabi o zamanlar ilk çıktığı zamanlardı çok favoriydi 3 tekerlekli arabalar ama cidden kullanışsınız. ama ana kucağı ve oto koltuğu için tavsiye ederim biz 1 yaşına kadar kullandık o minicik koltuğu 1 yaşına geldiğinde içine binip sallanıyodu parkenin üstünde
Bugün damat tan damatlığımızı aldık bizzzzzzzzzz Ceketi beyaz kenarlarında lacivert biyeleri var , pantolonu da koyu lacivert çok farklı ve çok tarz oldu sarışınlara beyaz daha bi çok yakışıyomuş görmüş oldum

Bende çok araştırıp phillps avent aldım. Şampuan ve sabununu sabamed, pişik kemini nivea aldım. Islak mendil içi Uni aldım, çok yorum okudum onu önermiş herkes.

Bizde eylül de ilk primayla başlamıştık sonra babam yanlışlıkla huggies almış gelmiş çocuk bir pişik oldu inanamazsın. bir haftada zor geçirdik pişğini. sonra da bidaha primadan başka bez kullanmadık

Bende çok araştırıp phillps avent aldım. Şampuan ve sabununu sabamed, pişik kemini nivea aldım. Islak mendil içi Uni aldım, çok yorum okudum onu önermiş herkes.

uni nin yenidoğan ları bir numara ıslak mendilde ama canım sen yinede ılık su ve pamuk kullan ilk başlarda. tabi bazen dışarda oluyosun su ve pamuk bulmak zor olabiliyo o zamanlarda da uni yi kullanırsın

Mercimm geçen gelinlikli fotoğrafında sormuştum yanıt alamadım, geçen günde fotoğraflarına baktım kilo mu verdin sen? Spora devam mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…