347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Mercimm geçen gelinlikli fotoğrafında sormuştum yanıt alamadım, geçen günde fotoğraflarına baktım kilo mu verdin sen? Spora devam mı?

yok canım nerdeeee gelinliğimin içinde çok değişik bişey var giyince incecik görünüyorum halbuki korse falan hiçbişey yok içinde. yoksa hiç sorma 1 kilo almışım deli olcam , millet düğün koşuşturmacasında kilo verir ben alıyorum bide utanmadan

Stanki valla bende onu farkettim sanki merci kılo vermiş gibi en az 5 kılo gibi.Ama vermedim dediğine göre tam isabetli gelinlik tercihi.

Stankicim dogum günün kutlu olsun hatta dogum gününüzzz ne de olsa şu anda iki canlısın biri sen biri Arda kuş

Olsun canım mutluluk sana kilo aldırıyor demekki gayet zarif görünüyorsun.

Hayatımda ilk defa 80 kiloyu gördüm. Kendime bakıyorum bakıyorum göbeğim dışında her yerim aynı bu 15 kilo nerde çözemiyorum

Sağol canım benim Büyüyoruz hep birlikte

ayy çok mutlu oldum bu yorumlaraa

Ardanın kilosu o sana ait değil eğer heryerin aynıysa göbek çabucak yok oluyo genelde. Ayy bazı hamileler var ki hem önden hem arkadan büyüyolar onlar çok fena yaa

İyi akşamlar kızlar, uzun zamandır yazmıyordum nasıılsınız umarım herkesin keyfi yerindedir. ben iyiyim çok şükür her şey yolunda. hersayfayı okuyamadım ama Nenacım hamileymiş çok çok çok mutlu oldum gözünaydın canım benim Allah tamamına erdirsin inşallah. Stankiminde bugün doğum günüymüş doğum günün kutlu olsun canım inaşallah seneye ardacık kucağında kutlayacaksın. Düğünlerine azıcık zaman kalan kızlar:) heyecanınızı paylaşıyorum her şey çok güzel olacak inşallah

Teşekkür ederim canım :) Sen neler yapıyorsun? Nerelerdesin?

Geçen gün arkadaşım milliyette okuduğu bir haberi anlattı, İngilltere'de bir süt firmasında 3-4 adam soyunup süt dolu kazanların içine girip resimlerini feys de süt banyosu diye paylaşmışlar. Bu haberi duyduğumdan beri süt içemiyorum

Teşekkür ederim canım :) Sen neler yapıyorsun? Nerelerdesin?

ben kpss ye hazırlanıyorum sınava da az kaldı bir ara derslerim yoğundu giremedim sonra da arada takip ettim sizi ama bir türlü yazamadım,pek derste çalışamıyorum hala adam akıllı düzenli şekilde çalışmıyorum ne olacak bilmiyorum sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik? az kaldı doğuma maşallah

Herkese gunaydinlarr ***stankim valla ben sabah ve aksam ogununde beyaz peynrli tost onu cok rahat yiorm ve keyflide oluo oglenleri is yernde bir sey yemyrm zor bekliyrn aksam olsnda eve gdip peynrli tost yesem alistmda:)))

Lovelyli dun gercekten yanlis anlasildim amacim kesinlikle sana dokundurma olamaz ben kendi esimn ailesine olan sitemimi dile getrmekti... ben sana her seyini kv aldi demedim arada da olsa ssana kucuk jestleri oldu ve sen cok buyuk heyecanla bzmle paylastn art niyetm yok bundan sonra cok daha dikkat edicem tekrar kusura bakma....
puknascim hg nerelerdeydin cok tesekkur ederm iyi dileklern icin canim...allah herkese nasip etsin insallah

Stankicim dogum gununnn kutlu mutlu olsun ardamizi sag salim kucagna al sana guzel hediye olsunnnn

Kizlar ben bugunde calisyrm aksamda esimin kuzeninin dugunu var izmitte dunya yol gdicez bana gelmemis olsaydi gtmezdm gtcek halimdde yok zaten ama mecburrrrrr eve gdip bi kosu hazrlanmam gerekick mesaim 3te bitio alel acele islerden nefret edermmm

Herkese günaydınlar. Bugün maalesef işteyim ama çıkınca kayınvalidemle birlikte bebek sevmeye gideceğiz. Hemde daha 4 günlük bir bebiş. Foto atarım.

Stankim doğum günün kutlu olsun, Ardacığın ve eşinle geçireceğin mutlu ve huzurlu günlerin olsun önünde. İyi ki doğdun.

Önemli değil yanlış anlaşıldı oldu bitti. Bundan sonra önümüze bakarız. Büyütmek zaten bize yakışmaz, burda uzun zamandan beri arkadaşız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…