Mercimm geçen gelinlikli fotoğrafında sormuştum yanıt alamadım, geçen günde fotoğraflarına baktım kilo mu verdin sen? Spora devam mı?
Bu arada doğum günün kutlu olsun stankimmmmm :119::119::119::119:
yok canım nerdeeeegelinliğimin içinde çok değişik bişey var giyince incecik görünüyorum halbuki korse falan hiçbişey yok içinde. yoksa hiç sorma 1 kilo almışım deli olcam , millet düğün koşuşturmacasında kilo verir ben alıyorum bide utanmadan
Stanki valla bende onu farkettim sanki merci kılo vermiş gibi en az 5 kılo gibi.Ama vermedim dediğine göre tam isabetli gelinlik tercihi.
Stankicim dogum günün kutlu olsun hatta dogum gününüzzz ne de olsa şu anda iki canlısın biri sen biri Arda kuş
Stanki valla bende onu farkettim sanki merci kılo vermiş gibi en az 5 kılo gibi.Ama vermedim dediğine göre tam isabetli gelinlik tercihi.
Stankicim dogum günün kutlu olsun hatta dogum gününüzzz ne de olsa şu anda iki canlısın biri sen biri Arda kuş
Olsun canım mutluluk sana kilo aldırıyor demekkigayet zarif görünüyorsun.
Hayatımda ilk defa 80 kiloyu gördüm. Kendime bakıyorum bakıyorum göbeğim dışında her yerim aynı bu 15 kilo nerde çözemiyorum
İyi akşamlar kızlar, uzun zamandır yazmıyordum nasıılsınız umarım herkesin keyfi yerindedir. ben iyiyim çok şükür her şey yolunda. hersayfayı okuyamadım ama Nenacım hamileymiş çok çok çok mutlu oldum gözünaydın canım benim Allah tamamına erdirsin inşallah. Stankiminde bugün doğum günüymüş doğum günün kutlu olsun canım inaşallah seneye ardacık kucağında kutlayacaksın. Düğünlerine azıcık zaman kalan kızlar:) heyecanınızı paylaşıyorum her şey çok güzel olacak inşallah
Teşekkür ederim canım :) Sen neler yapıyorsun? Nerelerdesin?
Lovelyli dun gercekten yanlis anlasildim amacim kesinlikle sana dokundurma olamaz ben kendi esimn ailesine olan sitemimi dile getrmekti... ben sana her seyini kv aldi demedim arada da olsa ssana kucuk jestleri oldu ve sen cok buyuk heyecanla bzmle paylastn art niyetm yok bundan sonra cok daha dikkat edicem tekrar kusura bakma....Bak Nenacım bende kimseyi kırmak ya da üzmek istemem. Öyle bir yapıya da sahip değilim burda paylaştığım çoğu şeyi de kendim aldım zaten. Ben tüm çeyizimi kendim yaptım, maaşımla. Kazandığımı çeyize yatırdım. Kayınvalidemin aldığı bir yatak örtüsü vardır çeyizimde, bir gazetelik, bir pasta fanusu. Belki unuttuğum bir kaç şey daha onun dışında bayramlarda kıyafet alırdı ama gönlünden geçenin fazlası olduğunu bilirim. Keşke senin kayınvalidende böyle olsaydı, belki bebekle değişir. Değişmezse de canı sağolsun de kafayı takıp kendini üzmeye değmeyecek kadar değerli vakit. Benim babaannemde senin kayınvaliden gibi bir insandı. Annem hep sorun etti, evliliğine yansıttı nitekim 30 yıldan sonra evlilikleri bitti. Benim kayınvalidem de dört dörtlük değil inan ki. Bir çok bilmediğin sıkıntı yaşadım ben. Hala da yaşıyorum. Anlatsam senin derdin benden büyük dersin belki ama bende yöntemini buldum geçinmeye meyilli davranıyorum. Kırdıysam bende özür dilerim belki kayınvalidene dokundurmak isterken ben yanlış anladım sert çıktım kırdıysam affola, bende özür dilerim. Seni hele de bu durumdayken üzmek istemem sadece rica edicem yazarken yanlış anlaşılmaya mahal vermeyecek şekilde yazmaya özen göster ki yanyana olmadığımız için yazışarak yanlış anlaşılmalara sebebiyet verebiliyoruz istemeden.
puknascim hg nerelerdeydin cok tesekkur ederm iyi dileklern icin canim...allah herkese nasip etsin insallahİyi akşamlar kızlar, uzun zamandır yazmıyordum nasıılsınız umarım herkesin keyfi yerindedir. ben iyiyim çok şükür her şey yolunda. hersayfayı okuyamadım ama Nenacım hamileymiş çok çok çok mutlu oldum gözünaydın canım benim Allah tamamına erdirsin inşallah. Stankiminde bugün doğum günüymüş doğum günün kutlu olsun canım inaşallah seneye ardacık kucağında kutlayacaksın. Düğünlerine azıcık zaman kalan kızlar:) heyecanınızı paylaşıyorum her şey çok güzel olacak inşallah
Lovelyli dun gercekten yanlis anlasildim amacim kesinlikle sana dokundurma olamaz ben kendi esimn ailesine olan sitemimi dile getrmekti... ben sana her seyini kv aldi demedim arada da olsa ssana kucuk jestleri oldu ve sen cok buyuk heyecanla bzmle paylastn art niyetm yok bundan sonra cok daha dikkat edicem tekrar kusura bakma....
puknascim hg nerelerdeydin cok tesekkur ederm iyi dileklern icin canim...allah herkese nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?