347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Mercim tarz damatları severim alışılmışın dışına çıkanları daha çok beğeniyorum. Farklı bir hava katıyorlar. Bende çok istemiştim eşime farklı bir tarz ama siyahın asaleti başka dediler peki dedik aldık. Güle güle giysin nişanlın.

Allah'ım zihin açıklığı versin canım, bir okuduğnu bir daha unutma inşallah ( Sınavdan sonra unutabilirsin)

Hamililek çok şükür uyku pozisyonlarında sorunlar yaşasakta. Mutluyuz minikimle Az kaldı galiba, Giz'i evlendirdiğimiz gün tam 1 ayımız kalacak.

Stankim doğum günün kutlu olsun, Ardacığın ve eşinle geçireceğin mutlu ve huzurlu günlerin olsun önünde. İyi ki doğdun.

Teşekkür ederim canım Aminnnn.

Bu arada geçen gün doktordan randevu alacağınla ilgili bir yazın vardı. Kan değerleri çok önemli, doktor tahlil isterse yaptırmayı ihmal etme. Benim hamilelik sırasında kan değerlerim düşüktü daha sonra süte gittiği için 2 katı daha düştü demirim. 2. Hamileliğim planlı olursa kan değerlerini düzeltip öyle hamilelik düşüneceğim. Bana doğumdan sonrada devam edeceksin dedi kan haplarına.

Herkese gunaydinlarr ***stankim valla ben sabah ve aksam ogununde beyaz peynrli tost onu cok rahat yiorm ve keyflide oluo oglenleri is yernde bir sey yemyrm zor bekliyrn aksam olsnda eve gdip peynrli tost yesem alistmda:)))

Nena ilk öğrendimden beri bana oğlun olacakmış gibi geliyor. Şu an kaçıncı haftandasın? Niye yapmıyorsun kız şu hamilelik takvimini, takip edelim ordan minnakı

Hamileliğimin başlarında yazmıştım şu şekillli hamilelik tişörtlerini sevmiyorum diye, bugün alışverişe gittik eşim çok istiyordu ne zaman gitsek bir tane beğenip alalım mı diyordu ben kabul etmiyordum. Bugün yine bir tane beğenmiş, bana alalım mı diye sorarken gözleri parlıyordu hadi alalım dedim. Daha alışveriş merkezinde hadi giysene demeye başladı, dedim eve gidince giyerim

Baya farklı oldu bende nisanlimin boyle bi tarz begenicegini hic tahmin etmiyodum ama giyince o kadar yakisti ki baska hicbisey denemeden alip cikalim dedi inanamadim ben. Tamam superdi ama insan bikac dukkan daha gezmek istemez mi ? Gerci o cok sevmez denemeyi begendigini alir cikar hep bunda da boyle olacagini tahmin etmeliydim

Ben cok sempatik buluyorum o tisortlari hamileyken bol bol alip giyicem, eminim sana da cok yakisicaktir :)

Su an evimden yaziyorum kizlar az sonra yemek odasi takimim ve tv unitem geliyooo aksam atarim ilk resimlerini :)

Son düzenleme:
hoşbulduk canım,amin inşallah zamanı geldiğinde

Pukiciğim hoşgeldin bu arada.
hoşbulduk canım:)

:
amin canım sağol ama unutuyorum ya :) hele tarih...evet maşallah size az bir zamanınız kaldı inşallah.

merci ben damatlığı kaçırdım sanırım nasıl bir şey aldınız merak ettim:44:

Lacivert pantolonlu krem ceketli bi smokin aldık canım biraz farklı oldu ama süper oldu

bugun terslikler pek bırakmadı peşimizi
salon takımı geldi ama yemek odasının sandalyeleri yoktu, tv unıtesının dolaplarından bırının kapagını krem ıstemıstık ama cevız geldı. Konsol un ayakları kucuk geldiği için tekrar geri gitti. hıcbısey tamamlanamadıgı ıcın fotograf da cekmedım carsamba gunu gelcekmıs koltuk ve sandalyeler , ınsallah konsolun ayakları da o gune yetısır

Olur böyle aksilikler merve
Allah yoluna koyar merak etme
kimse bana hoşgeldin demeyecek mi ?????

çok şey kaçıyorıyorum farkındayım stankicim mutlu huzurlu arda ve eşin ile güzel yaşlar geçir aileniz ile sağlıklı mutlu günlerniz olsun

merci canım üzülme düzelir zaten var daha merak etme hemen halloluyor herşey damatlık hayırlı olsun canım bizde geçen hafta damattan smokin aldık direk istediğini buldu aldı benimki herşeyi ordan alıp çıktık

Lacivert pantolonlu krem ceketli bi smokin aldık canım biraz farklı oldu ama süper oldu

hayırlı olsun canım çok iyi yapmışsınız bende seviyorum krem ceket damatta,hatta bugün bir arkadaşa takım almaya çıktık erkek arkadaşıma dedim sana siyah pantolon beyaz/krem ceket giydirecem damatlıkta diye hatta bugün damatlıklar gördüm bordo ceketli laciverte yakın mavi ceketli değişik şeyler de vardı...aksilikleri kafana takma hepsi düzelir istediğin şekilde olur merak etme canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…