ben kpss ye hazırlanıyorum sınava da az kaldı bir ara derslerim yoğundu giremedim sonra da arada takip ettim sizi ama bir türlü yazamadım,pek derste çalışamıyorum hala adam akıllı düzenli şekilde çalışmıyorum ne olacak bilmiyorumsen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik? az kaldı doğuma maşallah
Stankicim dogum gununnn kutlu mutlu olsun ardamizi sag salim kucagna al sana guzel hediye olsunnnn
Stankim doğum günün kutlu olsun, Ardacığın ve eşinle geçireceğin mutlu ve huzurlu günlerin olsun önünde. İyi ki doğdun.
Herkese gunaydinlarr ***stankim valla ben sabah ve aksam ogununde beyaz peynrli tost onu cok rahat yiorm ve keyflide oluo oglenleri is yernde bir sey yemyrm zor bekliyrn aksam olsnda eve gdip peynrli tost yesem alistmda:)))
Baya farklı oldu bende nisanlimin boyle bi tarz begenicegini hic tahmin etmiyodum ama giyince o kadar yakisti ki baska hicbisey denemeden alip cikalim dedi inanamadim ben. Tamam superdi ama insan bikac dukkan daha gezmek istemez mi ? Gerci o cok sevmez denemeyi begendigini alir cikar hep bunda da boyle olacagini tahmin etmeliydimMercim tarz damatları severim alışılmışın dışına çıkanları daha çok beğeniyorum. Farklı bir hava katıyorlar. Bende çok istemiştim eşime farklı bir tarz ama siyahın asaleti başka dediler peki dedik aldık. Güle güle giysin nişanlın.
Hamileliğimin başlarında yazmıştım şu şekillli hamilelik tişörtlerini sevmiyorum diye, bugün alışverişe gittik eşim çok istiyordu ne zaman gitsek bir tane beğenip alalım mı diyordu ben kabul etmiyordum. Bugün yine bir tane beğenmiş, bana alalım mı diye sorarken gözleri parlıyordu hadi alalım dedim. Daha alışveriş merkezinde hadi giysene demeye başladı, dedim eve gidince giyerim
hoşbulduk canım,amin inşallah zamanı geldiğindeLovelyli dun gercekten yanlis anlasildim amacim kesinlikle sana dokundurma olamaz ben kendi esimn ailesine olan sitemimi dile getrmekti... ben sana her seyini kv aldi demedim arada da olsa ssana kucuk jestleri oldu ve sen cok buyuk heyecanla bzmle paylastn art niyetm yok bundan sonra cok daha dikkat edicem tekrar kusura bakma....
puknascim hg nerelerdeydin cok tesekkur ederm iyi dileklern icin canim...allah herkese nasip etsin insallah
hoşbulduk canım:)Pukiciğim hoşgeldin bu arada.
:Allah'ım zihin açıklığı versin canım, bir okuduğnu bir daha unutma inşallah( Sınavdan sonra unutabilirsin)
Hamililek çok şükür uyku pozisyonlarında sorunlar yaşasakta. Mutluyuz minikimleAz kaldı galiba, Giz'i evlendirdiğimiz gün tam 1 ayımız kalacak.
hoşbulduk canım,amin inşallah zamanı geldiğinde
hoşbulduk canım:)
:
amin canım sağol ama unutuyorum ya :) hele tarih...evet maşallah size az bir zamanınız kaldı inşallah.
merci ben damatlığı kaçırdım sanırım nasıl bir şey aldınız merak ettim:44:
Olur böyle aksilikler mervebugun terslikler pek bırakmadı peşimizi
salon takımı geldi ama yemek odasının sandalyeleri yoktu, tv unıtesının dolaplarından bırının kapagını krem ıstemıstık ama cevız geldı. Konsol un ayakları kucuk geldiği için tekrar geri gitti. hıcbısey tamamlanamadıgı ıcın fotograf da cekmedım carsamba gunu gelcekmıs koltuk ve sandalyeler , ınsallah konsolun ayakları da o gune yetısır
Acep nacep buralarda kimler varmış
Bir adet kaçak geldi
gizotim unutulmusuk vallaaaaaaa kaçak bir gelin gelmiş arkadaşalr bakın bakalım tanıcakmısınız
Lacivert pantolonlu krem ceketli bi smokin aldık canım biraz farklı oldu ama süper oldu
Olur böyle aksilikler merve
Allah yoluna koyar merak etme
kimse bana hoşgeldin demeyecek mi ?????
hosbulduk canim nasil gidiyor sinav hazırlıkları :)hoşgeldin fairytale
hosbulduk canim nasil gidiyor sinav hazırlıkları :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?