- 25 Nisan 2014
- 3.204
- 1.618
- 178
idare eder diyelim..biz daha önce yazışmadık mı ben hatırlayamıyorsam özür dilerim
Olur böyle aksilikler merve
Allah yoluna koyar merak etme
kimse bana hoşgeldin demeyecek mi ?????
cooook yazistik :))))
kaçak biriyim ben sayfada kaçak kimler varsa sayın belki arada çıkarım
cooook yazistik :))))
kaçak biriyim ben sayfada kaçak kimler varsa sayın belki arada çıkarım
bende tanıyamadım canım kusura bakma ama hoşgeldin yinede
Bu arada Nenacım Joker mağazaları önermese de ben Kraft'ın Twist setini beğeniyorum. Kraft'a bak canım.
çok şey kaçıyorıyorum farkındayım stankicim mutlu huzurlu arda ve eşin ile güzel yaşlar geçir aileniz ile sağlıklı mutlu günlerniz olsun
merci canım üzülme düzelir zaten var daha merak etme hemen halloluyor herşey damatlık hayırlı olsun canım bizde geçen hafta damattan smokin aldık direk istediğini buldu aldı benimki herşeyi ordan alıp çıktık
Hümeyra????????????
gizim daha evlenmeden bebek arabasi düşünen tek kisisindir herhalde :))))bebekle arabayla her şeyi okudum tam kraft twist travel set yazacaktım sen demişsin benim arkadaşım 2 yaşındaki bebesini hala bildiriyor artı 2. bebeğini gördü o derece sağlam o biraz pahalıya almıştı şimdi daha ucuzladı ben onu alırım büyük ihtimal kızlar
Eki Görüntüle 1089392 Eki Görüntüle 1089393
eda dan saklanamadik :))))
Evettt benimmmmmmm
Nasılsınız kuzularrrrrrr
Hosbulduk canımhümmmm hoşgeldin:)) nasılsın,her şey yolunda mı?
eda dan saklanamadik :))))
Evettt benimmmmmmm
Nasılsınız kuzularrrrrrr
Hosbulduk canım
1 aydir issiz olmamin dışında evet cok şükür yolunda :)
hayırlı olsun canım çok iyi yapmışsınız bende seviyorum krem ceket damatta,hatta bugün bir arkadaşa takım almaya çıktık erkek arkadaşıma dedim sana siyah pantolon beyaz/krem ceket giydirecem damatlıkta diyehatta bugün damatlıklar gördüm bordo ceketli laciverte yakın mavi ceketli değişik şeyler de vardı...aksilikleri kafana takma hepsi düzelir istediğin şekilde olur merak etme canım
Hosbulduk canım
1 aydir issiz olmamin dışında evet cok şükür yolunda :)
is yerinde forum siteleri engellendi yazmistim size... haftasonu da ancak ev isi falan giremedim.evde hic zaten esjm.sevmiyo yanında Birseylerle.ugrasmamiVayyyy bir gittin, pir gittin kuzuEvliliğin bolca tadını çıkarttın sanırım Sordum seni , giz'den bizi instigramla aldattığını öğrendik
özellikle bu sezon çok farklı şeyler var gerçekten benim nişanlım da yeniliklere pek açık değildir ama görünce bayıldı bu damatlığa , siz de zamanı geldiğinde en güzelini bulursunuz inşallah
bugun terslikler pek bırakmadı peşimizi
salon takımı geldi ama yemek odasının sandalyeleri yoktu, tv unıtesının dolaplarından bırının kapagını krem ıstemıstık ama cevız geldı. Konsol un ayakları kucuk geldiği için tekrar geri gitti. hıcbısey tamamlanamadıgı ıcın fotograf da cekmedım carsamba gunu gelcekmıs koltuk ve sandalyeler , ınsallah konsolun ayakları da o gune yetısır
bebis henüz yok ama düşünüyoruz artık :) 1 deneyimimiz oldu bi kere de hamile kalinmaz zati bakalim.nasip :)Hayırlısı olsun canım? Sen mi ayrıldın işten? Bebiş var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?