347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Bu arada Nenacım Joker mağazaları önermese de ben Kraft'ın Twist setini beğeniyorum. Kraft'a bak canım.

bebekle arabayla her şeyi okudum tam kraft twist travel set yazacaktım sen demişsin benim arkadaşım 2 yaşındaki bebesini hala bildiriyor artı 2. bebeğini gördü o derece sağlam o biraz pahalıya almıştı şimdi daha ucuzladı ben onu alırım büyük ihtimal kızlar

Sağol canım benim Aminnn.

gizim daha evlenmeden bebek arabasi düşünen tek kisisindir herhalde :))))

özellikle bu sezon çok farklı şeyler var gerçekten benim nişanlım da yeniliklere pek açık değildir ama görünce bayıldı bu damatlığa , siz de zamanı geldiğinde en güzelini bulursunuz inşallah

o değilde ben gemişe gittim syafalkar akmış ahahahaha yine çok konuştunuz kızlar gelin gelmiş hoşgelmiş artık gitme sende

lovelym bu arada benim bebem olursa odasını felan annem alcak bana mobilya bakarken bir mobilya beğendiğik country tarz yine annem çek çek fotosunu bunu torunuma aşlcam ben dedi

bu arada stokke scot modeli cidden uygunmuş biz mak 1500 verebiliriz ayyyyy konuşuruz ilerde bunu kanımca aynı ara hamiş olabilirz belki canım

Vayyyy bir gittin, pir gittin kuzu Evliliğin bolca tadını çıkarttın sanırım Sordum seni , giz'den bizi instigramla aldattığını öğrendik
is yerinde forum siteleri engellendi yazmistim size... haftasonu da ancak ev isi falan giremedim.evde hic zaten esjm.sevmiyo yanında Birseylerle.ugrasmami
sonra 1 aydie evdeyim hali koltuk yikadim evintemizledim falan hic pc yuzune bakmıyorum telden instagram a giriyorm. Bi
nasılsın hamilelik nasil gidiyor az kalmış ncanim doguma

özellikle bu sezon çok farklı şeyler var gerçekten benim nişanlım da yeniliklere pek açık değildir ama görünce bayıldı bu damatlığa , siz de zamanı geldiğinde en güzelini bulursunuz inşallah

içine de sinmiş ne güzel, evet öyle güzel ya değişsin biraz:) o günler gelsin buluruz inşallah canım

Ufak aksilikler bizim tadımızı bozamaz, herşey güzel olacak

Hayırlısı olsun canım? Sen mi ayrıldın işten? Bebiş var mı
bebis henüz yok ama düşünüyoruz artık :) 1 deneyimimiz oldu bi kere de hamile kalinmaz zati bakalim.nasip :)
ben ayrılmadim sözleşme. Suresi bitti tekrar baslama durumu da var baska yerlere de bakiyorum bakalim nasip. Kismet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…