347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Çok şükür canım halimize, az kaldı heyecan dorukta

olabilir canim adetlerimiz.birlikte Gidiyor çünkü... sen erteleme isini ne.ettin

Olur mu olurrrr Öyle tabi canım, hakkında hayırlısı olsun. Evde olmayı özlemiş misin?

iyi geceler kuzular pek çok kaynatmışsınız ben yokken maşallah. misafirim var giremiyorum. hepicini merak ediyorum okuycam en kısa zamanda

hümm sensin demi hoş geldin nerelerdeydin ?

valla 1 ay cabuk geçti öyle böyle ama bundan sonra sıkılırim gibi geliyor... her zaman evde durmak iyi degil
sen ayrıldın demi izine

Yok doğum iznine 27 Mayıs da ayrılıyorum. Evde olsam sürekli ves vese yapıp kendimi dinleyeceğim kendimi biliyorum. İş yerinde yoğunluktan kendimi dinlemeye zaman olmuyor.

iyi geceler kuzular pek çok kaynatmışsınız ben yokken maşallah. misafirim var giremiyorum. hepicini merak ediyorum okuycam en kısa zamanda

hümm sensin demi hoş geldin nerelerdeydin ?

İyi geceler canımm, dün farkettim yokluğunu bugün baktım inciçiçeği mutlu çocukluğuna geri dönmüş Dedim tamamn bir aksilik yok çok şükür.

Yok doğum iznine 27 Mayıs da ayrılıyorum. Evde olsam sürekli ves vese yapıp kendimi dinleyeceğim kendimi biliyorum. İş yerinde yoğunluktan kendimi dinlemeye zaman olmuyor.
iyo yapmıssin canim tam 3 hafta kala ayrılıyorsun onzaman
Bende folik asite basladim hamile kalmadan 3 ay önce başlamak lazimmis

Hüm hosgeldin canim seni yeniden gormek ne guzel, sizde bebek hazırlıklarına başladınız demek. Allah tez zamanda kucagina almayi nasip eder insallah.

İyi geceler canımm, dün farkettim yokluğunu bugün baktım inciçiçeği mutlu çocukluğuna geri dönmüş Dedim tamamn bir aksilik yok çok şükür.
yok aksilik şükür canım. görümcem var o yüzden giremiyorum gezme tozma yapıyoruz. tahterevalliyi görünce dayanamadım valla biraz küçük geldi ama eğlendik baya

evet benim ncanim bense şimdi seni.soracaktim :) nasılsın iyi misin

saol canım iyiyim çok şükür. yuvarlanıp gidiyoruz. sende ne var ne yok özlettin kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…