is yerinde forum siteleri engellendi yazmistim size... haftasonu da ancak ev isi falan giremedim.evde hic zaten esjm.sevmiyo yanında Birseylerle.ugrasmami
sonra 1 aydie evdeyim hali koltuk yikadim evintemizledim falan hic pc yuzune bakmıyorum telden instagram a giriyorm. Bi
nasılsın hamilelik nasil gidiyor az kalmış ncanim doguma
olabilir canim adetlerimiz.birlikte Gidiyor çünkü... sen erteleme isini ne.ettino değilde ben gemişe gittim syafalkar akmış ahahahaha yine çok konuştunuz kızlar gelin gelmiş hoşgelmiş artık gitme sende
lovelym bu arada benim bebem olursa odasını felan annem alcak bana mobilya bakarken bir mobilya beğendiğik country tarz yine annem çek çek fotosunu bunu torunuma aşlcam ben dedi
bu arada stokke scot modeli cidden uygunmuş biz mak 1500 verebiliriz ayyyyy konuşuruz ilerde bunu kanımca aynı ara hamiş olabilirz belki canım
Çok şükür canım halimize, az kaldı heyecan dorukta
bebis henüz yok ama düşünüyoruz artık :) 1 deneyimimiz oldu bi kere de hamile kalinmaz zati bakalim.nasip :)
ben ayrılmadim sözleşme. Suresi bitti tekrar baslama durumu da var baska yerlere de bakiyorum bakalim nasip. Kismet
Ufak aksilikler bizim tadımızı bozamaz, herşey güzel olacak
Olur mu olurrrrÖyle tabi canım, hakkında hayırlısı olsun. Evde olmayı özlemiş misin?
Allah im.hic zorluk vermeden aldirsin kucağıniza inşallah :)
valla 1 ay cabuk geçti öyle böyle ama bundan sonra sıkılırim gibi geliyor... her zaman evde durmak iyi degil
sen ayrıldın demi izine
iyi geceler kuzular pek çok kaynatmışsınız ben yokken maşallah. misafirim var giremiyorum. hepicini merak ediyorum okuycam en kısa zamanda
hümm sensin demi hoş geldin nerelerdeydin ?
evet benim ncanim bense şimdi seni.soracaktim :) nasılsın iyi misiniyi geceler kuzular pek çok kaynatmışsınız ben yokken maşallah. misafirim var giremiyorum. hepicini merak ediyorum okuycam en kısa zamanda
hümm sensin demi hoş geldin nerelerdeydin ?
iyo yapmıssin canim tam 3 hafta kala ayrılıyorsun onzamanYok doğum iznine 27 Mayıs da ayrılıyorum. Evde olsam sürekli ves vese yapıp kendimi dinleyeceğim kendimi biliyorum. İş yerinde yoğunluktan kendimi dinlemeye zaman olmuyor.
iyo yapmıssin canim tam 3 hafta kala ayrılıyorsun onzaman
Bende folik asite basladim hamile kalmadan 3 ay önce başlamak lazimmis
tamam canım hamilee kalayim.hemen gidecem :)))İyi yapmışsın canım, kan değerlerine baktırmayı da ihmal etme ben çektim ondan.
Ben kaçıyorum kuzular
artik gelecem söz size :)))))))
Sağol canim teşekkür ederim bende sizleri gördüm cok.mutlu oldumHüm hosgeldin canim seni yeniden gormek ne guzel, sizde bebek hazırlıklarına başladınız demek. Allah tez zamanda kucagina almayi nasip eder insallah.
yok aksilik şükür canım. görümcem var o yüzden giremiyorum gezme tozma yapıyoruz. tahterevalliyi görünce dayanamadım valla biraz küçük geldi ama eğlendik bayaİyi geceler canımm, dün farkettim yokluğunu bugün baktım inciçiçeği mutlu çocukluğuna geri dönmüşDedim tamamn bir aksilik yok çok şükür.
evet benim ncanim bense şimdi seni.soracaktim :) nasılsın iyi misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?