Teşekkür ederim canımAminnnn.
Bu arada geçen gün doktordan randevu alacağınla ilgili bir yazın vardı. Kan değerleri çok önemli, doktor tahlil isterse yaptırmayı ihmal etme. Benim hamilelik sırasında kan değerlerim düşüktü daha sonra süte gittiği için 2 katı daha düştü demirim. 2. Hamileliğim planlı olursa kan değerlerini düzeltip öyle hamilelik düşüneceğim. Bana doğumdan sonrada devam edeceksin dedi kan haplarına.
Acep nacep buralarda kimler varmış
Bir adet kaçak geldi
bugun terslikler pek bırakmadı peşimizi
salon takımı geldi ama yemek odasının sandalyeleri yoktu, tv unıtesının dolaplarından bırının kapagını krem ıstemıstık ama cevız geldı. Konsol un ayakları kucuk geldiği için tekrar geri gitti. hıcbısey tamamlanamadıgı ıcın fotograf da cekmedım carsamba gunu gelcekmıs koltuk ve sandalyeler , ınsallah konsolun ayakları da o gune yetısır
bebekle arabayla her şeyi okudum tam kraft twist travel set yazacaktım sen demişsin benim arkadaşım 2 yaşındaki bebesini hala bildiriyor artı 2. bebeğini gördü o derece sağlam o biraz pahalıya almıştı şimdi daha ucuzladı ben onu alırım büyük ihtimal kızlar
Eki Görüntüle 1089392 Eki Görüntüle 1089393
o değilde ben gemişe gittim syafalkar akmış ahahahaha yine çok konuştunuz kızlar gelin gelmiş hoşgelmiş artık gitme sende
lovelym bu arada benim bebem olursa odasını felan annem alcak bana mobilya bakarken bir mobilya beğendiğik country tarz yine annem çek çek fotosunu bunu torunuma aşlcam ben dedi
bu arada stokke scot modeli cidden uygunmuş biz mak 1500 verebiliriz ayyyyy konuşuruz ilerde bunu kanımca aynı ara hamiş olabilirz belki canım
Canım nasipse temmuzda doktora gideceğim daha var. Ne gerekiyorsa yapılacak artık.
Kaçak gelin nerelerdeydin Pernic??? Bir daha bırakma bizi.
Canım bizde de çok olmuştu bu tarz şeyler. Dün mutfak perdem gelecekti, adam bir tek bizimkini unutmuş. Perdeci bayan aradı zaten aynı mahallede oturuyoruz isterseniz ben yarın getirip takarım dedi. Zahmet etmeyin olur mu öyle şey dedim. Yarına kaldı nasılda merak ediyorum.
Giz'im kraft twist'e bizde bakmıştık eşimle ama Joker mağazasındakiler önermemişti. O günler gelsinde en güzellerini alacağız inş. Siz ne zaman düşünüyorsunuz bebiş bilmiyorum ama bizde çok istiyoruz. Eşim bırak artık diyor hapı ama daha erken gibi geliyor. Bari 1 senemizi doldursaydık diyorum. Mayıs'ı da atlatalım. Belki Haziran ya da Temmuz gibi bırakıcam. 3 ay da folik asit kullanırım. Sonra Eylül Ekim gibi planlıyoruz.
Dün de eşimin kuzeninin bebişini sevmeye gittik 4 günlüktü daha öyle güzel bir kız bebekti ki inşallah dedim allah bizede nasip eder eşim hiç indirmedi kucağından zaten. İnstagramda ve facete de paylaştım. Allah nazarlardan korusun onu. Çok zor ayrıldık. Böyle görünce iyice artıyor isteğimiz.
Hummm hg nasilsin isten cikmassin hyrlisi olsn daha guzellerni bulursn insalah
kızlar iyi akşamlar size birşey sormam lazım ocağım gri inox geçen hafta cifin çelik inoxlar için temizleyicisi ile sildim sarı süngerle sonra tabi üstün körü kuruladım bugün eve bir gittim dairesel su lekeleri şok oldum anladım ki temizlik takıntım ocakta başladı mahfoldum ben o ocak bana sinir getirdi sildim sildim çay yaparken su sıçradı panik oldum aman leke kalmasın diye neyse işte yahu ben bu temizlikten sonra on saat onu mu kurulucam gri kullananlar bir el atın
kısmet lovelym bizde istiyoruz yani nişanlım çok istiyor dün stokkenşn modelini söedin yaa ona baktım oda hoşuma gitti Stokke Scoot Stokke Xplory Puset gibi şekillere giriyormu canım
Herkese gunaydinlarrrrr cok zor bir sabah gecryrm midem hic iyi degil hafta sonu biraz daha iyiyimdin bu ne yaaa cekilcek gbi degil bu arada lovelyli bileklgi almd
M eczaci kadin onlari hamile bulanti bileklii die satiliolar esasi dejiz yolculugnda otobus uolcglgunda bulantsi olanlar kullanio dedi ve iyi gelmesi biraz tesaduf dedi elinde kalmamis bugun gelick alcm aksam yinede denemek istyrm
cok tesekkur ederm allah isteyen herkese nasip etsn insallahhoşbulduk canım inşallah...
bebeğiniz hayırlı uğurlu olsun :) Sağ sağlim kucağınıza alırsınız inşallah tebrik ederim
Gizoşum Scootta Xplory de port bebe gibi şekillere girmiyor. O üst başlıkları hep ayrıca satın alıyorsun. Demek istediğin buysa.
Üstünde satılan başlık soldaki gibi puset zaten canım hastaneden çıkarken de içine koyup çıkabilirsin. Arabada ister yatırır ister kaldırırsın. Sağdaki ise port bebe diye geçiyor. Yenidoğan için yani onu ayrıca alıyorsun canım. Öyle de çok pahalıya geliyor. Ben Barcelona'dan bakacağım orda burdakinden daha uyguna bulursam ordan alacağım.
Dene bakalım canım kadınlar kulübündede tonla hamiş kullanıyor. Yorumlarını da okuyabilirsin hepsi çok memnun.
Gunaydinn guzeller
Dun gitti misafirlerim. Ev berbat olmus cocuklar olunca. Esim sagolsun beraber temiLedik
cok tesekkur ederm allah isteyen herkese nasip etsn insallah
Alicam bu aksam yarn tum gun kullanym gelismeleri yazarm umarm iyi gelr artk bayilacam bu bulantidan
Bendede ynı şey oluyor canım misafir öncesi ve sonrası temizlik sonra pert.Bir de benim eşim hiç anlamıyor o yüzden maalesef ki ona bir şey elletmiyorum.
İnşallah iyi gelir bu ara kimi görsem midesi bulanıyor. Gözüm korkmaya başladı. Eşimde bırak diyip duruyor hapı ama daha vakti var diyorum ama dayanamayıp temmuz yerine haziranda başlayabilirim folik asite bende. Hele biz bebek sevmeye görelim daha çok artıyor isteğimiz.
Bendede ynı şey oluyor canım misafir öncesi ve sonrası temizlik sonra pert.Bir de benim eşim hiç anlamıyor o yüzden maalesef ki ona bir şey elletmiyorum.
.
İnşallah iyi gelir bu ara kimi görsem midesi bulanıyor. Gözüm korkmaya başladı. Eşimde bırak diyip duruyor hapı ama daha vakti var diyorum ama dayanamayıp temmuz yerine haziranda başlayabilirim folik asite bende. Hele biz bebek sevmeye görelim daha çok artıyor isteğimiz.
hayırlısı olsun :) bende şu an düşünmüyordum eşim ilk başlarda 2 yıl falan olmasın diyordu son 2 aydır tam tersi başımı yiyor yani çocuğumuz olsun diye 5 gün önce başladım folik asite
ayy evet canım gelmeden bir ton yap gidince gene yap oyy oyyy valla. bizimde pek anladıgı söylenemez ama ben yönetince baya ii yapıyo. küçük wc temizliği ona ait pırıl pırıl yapıyo valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?