347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

iyi geceler fıstıklar

ben yorgun ağrılı ayaklarım ve amele yanıklarımla yattığım yeri beğenirim herhalde bu gece. gömlek giyip çıkmıştım iz kalmasın diye. düğmeleri de köküne kadar ilikledim bağrım yanmasın iz kalıyo die. nerden açıklık bulduysa gene güneş girmiş yakmış bileklerimde fena burnumla alnımın kırmızılığını saymıyorum bile halim çok komik

Canım nasipse temmuzda doktora gideceğim daha var. Ne gerekiyorsa yapılacak artık.

Acep nacep buralarda kimler varmış

Bir adet kaçak geldi

Kaçak gelin nerelerdeydin Pernic??? Bir daha bırakma bizi.

Canım bizde de çok olmuştu bu tarz şeyler. Dün mutfak perdem gelecekti, adam bir tek bizimkini unutmuş. Perdeci bayan aradı zaten aynı mahallede oturuyoruz isterseniz ben yarın getirip takarım dedi. Zahmet etmeyin olur mu öyle şey dedim. Yarına kaldı nasılda merak ediyorum.

Giz'im kraft twist'e bizde bakmıştık eşimle ama Joker mağazasındakiler önermemişti. O günler gelsinde en güzellerini alacağız inş. Siz ne zaman düşünüyorsunuz bebiş bilmiyorum ama bizde çok istiyoruz. Eşim bırak artık diyor hapı ama daha erken gibi geliyor. Bari 1 senemizi doldursaydık diyorum. Mayıs'ı da atlatalım. Belki Haziran ya da Temmuz gibi bırakıcam. 3 ay da folik asit kullanırım. Sonra Eylül Ekim gibi planlıyoruz.

Dün de eşimin kuzeninin bebişini sevmeye gittik 4 günlüktü daha öyle güzel bir kız bebekti ki inşallah dedim allah bizede nasip eder eşim hiç indirmedi kucağından zaten. İnstagramda ve facete de paylaştım. Allah nazarlardan korusun onu. Çok zor ayrıldık. Böyle görünce iyice artıyor isteğimiz.

kızlar iyi akşamlar size birşey sormam lazım ocağım gri inox geçen hafta cifin çelik inoxlar için temizleyicisi ile sildim sarı süngerle sonra tabi üstün körü kuruladım bugün eve bir gittim dairesel su lekeleri şok oldum anladım ki temizlik takıntım ocakta başladı mahfoldum ben o ocak bana sinir getirdi sildim sildim çay yaparken su sıçradı panik oldum aman leke kalmasın diye neyse işte yahu ben bu temizlikten sonra on saat onu mu kurulucam gri kullananlar bir el atın

kısmet lovelym bizde istiyoruz yani nişanlım çok istiyor dün stokkenşn modelini söedin yaa ona baktım oda hoşuma gitti Stokke Scoot Stokke Xplory Puset gibi şekillere giriyormu canım

gizotim birsey olmaz temiz durulamak lazim ama bi zaman sonra lekelere de alisacaksin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Herkese gunaydinlarrrrr cok zor bir sabah gecryrm midem hic iyi degil hafta sonu biraz daha iyiyimdin bu ne yaaa cekilcek gbi degil bu arada lovelyli bileklgi almd
M eczaci kadin onlari hamile bulanti bileklii die satiliolar esasi dejiz yolculugnda otobus uolcglgunda bulantsi olanlar kullanio dedi ve iyi gelmesi biraz tesaduf dedi elinde kalmamis bugun gelick alcm aksam yinede denemek istyrm

Gizoşum Scootta Xplory de port bebe gibi şekillere girmiyor. O üst başlıkları hep ayrıca satın alıyorsun. Demek istediğin buysa.

Üstünde satılan başlık soldaki gibi puset zaten canım hastaneden çıkarken de içine koyup çıkabilirsin. Arabada ister yatırır ister kaldırırsın. Sağdaki ise port bebe diye geçiyor. Yenidoğan için yani onu ayrıca alıyorsun canım. Öyle de çok pahalıya geliyor. Ben Barcelona'dan bakacağım orda burdakinden daha uyguna bulursam ordan alacağım.

Dene bakalım canım kadınlar kulübündede tonla hamiş kullanıyor. Yorumlarını da okuyabilirsin hepsi çok memnun.

Son düzenleme:
Gunaydinn guzeller

Dun gitti misafirlerim. Ev berbat olmus cocuklar olunca. Esim sagolsun beraber temizLedik ama cok yoruldum. sabah erken kalk bütün gün gez akşama yemek yetiştir gec yat yatılı misafir ağırlamak pek zormuş valla :))

ayrıca gizz maalesef ocağın leke tutmasına alışıcaksın. sildikten sonra çok iyi durulaman gerek. bi su damlasa iz kalıyo. ben dün uzun bi süre uğraştım silip durulayacam dıye. bi sure sonra otomatiğe bağlıyosun bişe dökülünce hopp elıne bez sil

Son düzenleme:
hoşbulduk canım inşallah...

bebeğiniz hayırlı uğurlu olsun :) Sağ sağlim kucağınıza alırsınız inşallah tebrik ederim
cok tesekkur ederm allah isteyen herkese nasip etsn insallah

Alicam bu aksam yarn tum gun kullanym gelismeleri yazarm umarm iyi gelr artk bayilacam bu bulantidan

Gunaydinn guzeller

Dun gitti misafirlerim. Ev berbat olmus cocuklar olunca. Esim sagolsun beraber temiLedik

Bendede ynı şey oluyor canım misafir öncesi ve sonrası temizlik sonra pert. Bir de benim eşim hiç anlamıyor o yüzden maalesef ki ona bir şey elletmiyorum.

cok tesekkur ederm allah isteyen herkese nasip etsn insallah

Alicam bu aksam yarn tum gun kullanym gelismeleri yazarm umarm iyi gelr artk bayilacam bu bulantidan

İnşallah iyi gelir bu ara kimi görsem midesi bulanıyor. Gözüm korkmaya başladı. Eşimde bırak diyip duruyor hapı ama daha vakti var diyorum ama dayanamayıp temmuz yerine haziranda başlayabilirim folik asite bende. Hele biz bebek sevmeye görelim daha çok artıyor isteğimiz.

Gizom bu arada atlamışım ben benimde evde tüm beyaz eşyalarım inox. Camsil ve peçeteyle temizle pırıl pırıl oluyor. Bende çok takıntılıyım ocağımı yemek yaparken bile temizlerim. Zaten üstündekileri her hafta makinaya atıyorum. Çaydanlıktan damlayan su lekesi bile silmezsen kuruyunca berbat gözüküyor o yüzden ben çoğu şeyimi bankonun üzerinde halletmeye çalışıyorum. Ocağı kullanırken de dikkatli dikkatli yapıyorum.

Son düzenleme:

hayırlısı olsun :) bende şu an düşünmüyordum eşim ilk başlarda 2 yıl falan olmasın diyordu son 2 aydır tam tersi başımı yiyor yani çocuğumuz olsun diye 5 gün önce başladım folik asite

Bendede ynı şey oluyor canım misafir öncesi ve sonrası temizlik sonra pert. Bir de benim eşim hiç anlamıyor o yüzden maalesef ki ona bir şey elletmiyorum.

.

ayy evet canım gelmeden bir ton yap gidince gene yap oyy oyyy valla. bizimde pek anladıgı söylenemez ama ben yönetince baya ii yapıyo. küçük wc temizliği ona ait pırıl pırıl yapıyo valla

Yaaa bebek baska bsy smdi icimde bir canli var ve bnm bebgm sevdgm adamdan hayallermi ruyalarimi susleyeen bir aile olmaya az kaldi ki bn cocuum olmicak die kendimi baska seylerle avutuodum bebek ipligi almstm battaniye orup ihtyci olan brine vericktm hayat iste nerden nereye bnm de smdi bir bebegm olck nasipse isteyen herkes yapsn dunyaya yeni kiymetler getrlm cok hyecan verici lovelyli sen planlayarak hamile kalcksn her sey yolunda gdcek cok bilinvlisn masallah duzenini her syni oturt ne zamn niyetlendysen ozaman al bebegni kucgna

Hümüş vallahi ben 5 sene düşünmüyordum. Sonra evlendim 3'e düşürdüm. Şimdi ise tahammül azalmadan, hazır çalışıyorken çıkaralım aradan gitsin dedik bakalım kısmet allah ne zaman nasip eder bilemeyiz ama inşallah çok bekletmez.

ayy evet canım gelmeden bir ton yap gidince gene yap oyy oyyy valla. bizimde pek anladıgı söylenemez ama ben yönetince baya ii yapıyo. küçük wc temizliği ona ait pırıl pırıl yapıyo valla

Canım bende ufak ufak bir şeyler yaptırıyorum ama benim kadar dikkat edemiyor maalesef. Helal olsun eşine bizde eşim kirletir ben temizlerim. Görev paylaşımımız maalesef bu şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…