347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ben geldimmm
bugun işler çok yogundu onlarla ugrasmaktan nete girmeye fırsat bulamadım giz in zamanı yaklaştıkça beni heyecan basıyo 30 uma kadar bebek düşünmüyorum ben şu anda ama evlenince fikrim değişir mi bilmiyorum
 

Mercimmm evlenince değişiyor o fikir ben sana söyleyim. Bende öyleydim evlendim nasıl özeniyorum hamişlere. Bu hafta eşimin kuzeninin bebeğinin bebek mevlüdü varmış. Sevicez gene fındığı.
 
Mercimmm evlenince değişiyor o fikir ben sana söyleyim. Bende öyleydim evlendim nasıl özeniyorum hamişlere. Bu hafta eşimin kuzeninin bebeğinin bebek mevlüdü varmış. Sevicez gene fındığı.

ben şimdi bile özeniyorum hamilelere ama hep içerde kalmıyo ki bu , dışarı çıktıktan sonrası zor zaten
 
Ama niye öyle diyorsun Mercim çok güzel değiller mi?

harikalar canım ya heryerde bebek arabalarının içlerine bakıyoruz nişanlımla bakma sen benim öyle konuştuğuma. Ama yinede bakmak çok zor ben henüz hazır hissetmiyorum kendimi öyle bir sorumluluk almaya belki de sürekli çocukların içinde olduğumdandır
 

Evet kuzum haklısın şahsen bende seninle aynı mesleği yapıyor olsam belki böyle hissedebilirdim zaten hazır olmadan çok zor.
 
Cocuk cok buyuk sorumluluk ozellikle maddi anlamda bence.Cocuk rizkiyla gelir lafini nedense kabul etmiyorum ben.Mesela ben kendim bakmak istiyorum cocuguma iki bucuk ,uc yasina kadar.Bunun icinde calismamam ,calismamam icinde birikim olmasi lazim :) Dogumdan itibaren mesela bireysel emeklilik yaptirin maddi imkaniniz varsa mutlaka.Bu aklinizda bulunsun.Bu evlada yapilacak en iyi maddi yatirimlardan biridir.Bir de yas onemli.25-26 yasindaysaniz daha 1-2 sene bekleyebilirsiniz ama 30 a yanastiysaniz cok beklemeye gerek yok.Abimle yengem mesela 33 yasinda anne baba oldular.Daha once olsalardi eminim sac saca bas basa girerlerdi.cocuk olunca sosyal hayat bitiyor.O yuzden yalniz ne kadar vakit gecirebiliyorsaniz gecirin.benim gozlemlerim bunlar :)


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 

tamamen aynı fikirdeyim canım bende hem bebeğimi kendim büyütmeyi hem de ona herşeyin en güzelini almayı isterim. onun için de henüz ne biz , ne sosyal hayatımız ne de maddi durumumuz buna hazır değil
 
tamamen aynı fikirdeyim canım bende hem bebeğimi kendim büyütmeyi hem de ona herşeyin en güzelini almayı isterim. onun için de henüz ne biz , ne sosyal hayatımız ne de maddi durumumuz buna hazır değil


Hayat şartları tabi ne olur bilinmez.Daha cok calısmak ,ev kredisi ödemek gibi durumunda olursun değil haftaiçi haftasonu bile çalışırsın.O işin farklı tarafı ama özel hayat,kişisel hayat diye bişey kalmıyor bunu gözlerimle gördüm.Aksam cocuk uyudugunda sessizce çay içmek bile lüks geliyor bizimkilere mesela :)) O yuzden lovelym 25 yaşındasın bence 1-2 senecik daha kendinize hele ki evine aşık birisin evinize zaman ayırın tabi plan dışı durumlar farklı :) Azcık eşyalarınızı kendiniz eskitin çocuktan önce canımm
 
Sonundaaaaaa yarınnn cumaa. 27 Mayıs'a doğum iznine çıkmama az kaldı sanırım
 
valiz hazır ama bişey unutmuşum gibi hissediyorum uzak bi yere gitmeyeli epey oldu. ayrıca yarın ilk defa uçağa binicem içim bi garip sanki içten içten tırsıyorum :18:
 
Sonundaaaaaa yarınnn cumaa. 27 Mayıs'a doğum iznine çıkmama az kaldı sanırım
hadi hayırlısı canımm
valiz hazır ama bişey unutmuşum gibi hissediyorum uzak bi yere gitmeyeli epey oldu. ayrıca yarın ilk defa uçağa binicem içim bi garip sanki içten içten tırsıyorum :18:
korkacak ne var canım tadını çıkar yolculuğun hemencecik gidivericeksiniz. bende uzun yola çıkmadan önce hep bişeyler unutmuş gibi hissederim ve genelde unuturum da bide valizi hep bi hafta önceden hazırlamaya başlarım nişanlım da yola çıkmadan bi gece önce hazırlar toplam 20dk falan sürer hiçbişeyini de unutmaz
 

hehehh hep öyle olur zaten

dünden beri aklıma ne gelirse oturma odasına koydum hep hepi topu 3 güncük atık unuttuysam bişeyler yapacak bişey yok


bu arada anahtarını bulabildin mi canım?
 
Günaydınlar ben kasımda 26'yı doldurucam herkesin yaş hesaplaması farklı ama şuan içindeyim artık dolu dolu Chelzy'im. Bu arada bebek için yaşın çokta önemli olmadığını düşünenlerdenim. Önemli olan insanların maddi manevi kendini hazır hissetmesi. Ne anneler ne babalar var olgun bir yaşta olup bilinçsizce çocuk yetiştiren. Zaten olgunluğuda yaşla ilişkilendirmeyen insanlardan biriyim. Ben şahsen bu yönden bebeğimi çok şanslı görüyorum. Herşeyden önce çok araştıran ve okuyan bir annesi olacak. Biz kendimizi buna hazır hissediyoruz şimdiden ama çevre daha erken demesin diye bekliyoruz. Annelerimiz babalarımızda yanımızda ne de olsa onlar en büyük destekçimiz o yüzden de pek korkumuz yok. Ayrıca yaş ilerledikçe insanın sabrı azalıyor. O nedenle bence 27-28 yaş en güzel zamanlar anne ve baba olmak için. Bir de evliliğin tadını kısa süre içinde evlenenler çıkarsın. Biz çok eskiden beri birlikteyiz ve mıç mıç bir evlilik yaşamıyoruz karakterimiz gereği de biraz. Zaten böyle de yatmadan yatmaya birbirimizin yüzünü görüyoruz çalıştığımız için o yüzden bir bebek bizde çok şey farkettirmez diye düşünüyorum sadece bizim mutluluğumuza mutluluk katar ikimizde fazlaca seviyoruz çünkü.
 
Son düzenleme:
Tum sartlarin olustuguna inaniyosan gelsin ozaman bebiş diyelim lovelycim oncelikle saglikla guzellikle insallah.Allah kucaginiza almayi nasip etsinn.

Az once mudur yardimcimizla atistim bende.Sevmiyorum gerginligi,tartismayi hic.Midem kasiliyor resmen su anda.


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 

Hayırlısı inş. kuzum.

Neden tartıştınız canım?

Birazdan senin keyfini yerine getirecek fotolar paylaşacağım bekle.
 
Nobetciyim bugun bide haftaya cuma 19 mayis programini ben hazirliyorum.Cocuklara daldim gorevleri paylastiritorum.Herkesin icinde nobetci arkadaslar illa her uyarmamiz mi lazim dedi.Ne diyosunuz hocam 2 dk cikamadi diye mi dedim.Herkes 2 dk dese dedi.Soylenecek en son kisiyim nobetini aksatan dedim ciktim gittim odadan.Yani bu elestiriyi hakedecek en son kisiyim.

Paylassa kuzum da moralim yerine gelsin birazz vallahi


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 

Bu müdürler neden böyle yaparlar anlamam ki... Hepte haketmeyenlere zaten hakedenlere söylese onların canını yakmazda insan haketmediği bir söz işitince çok ağrına gider. Tersinden kalkmıştır belki bugün canım. Huysuz bir gününde olabilir ama seni kırmış tabi söylediğiyle çok üzerinde durmamaya çalış ne de olsa sen kendini biliyorsun, eminim o da biliyordur da dediğim gibi keyfisiz bir gününde olabilir.
 
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…