- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
Tünaydın kuzum ah bir de bizimki yapabilse.
ben geldimmm
bugun işler çok yogundu onlarla ugrasmaktan nete girmeye fırsat bulamadım giz in zamanı yaklaştıkça beni heyecan basıyo30 uma kadar bebek düşünmüyorum ben şu anda ama evlenince fikrim değişir mi bilmiyorum
Mercimmm evlenince değişiyor o fikir ben sana söyleyim. Bende öyleydim evlendim nasıl özeniyorum hamişlere.Bu hafta eşimin kuzeninin bebeğinin bebek mevlüdü varmış. Sevicez gene fındığı.
ben şimdi bile özeniyorum hamilelere ama hep içerde kalmıyo ki bu , dışarı çıktıktan sonrası zor zaten
Ama niye öyle diyorsun Mercim çok güzel değiller mi?
harikalar canım ya heryerde bebek arabalarının içlerine bakıyoruz nişanlımla bakma sen benim öyle konuştuğuma. Ama yinede bakmak çok zor ben henüz hazır hissetmiyorum kendimi öyle bir sorumluluk almaya belki de sürekli çocukların içinde olduğumdandır
Cocuk cok buyuk sorumluluk ozellikle maddi anlamda bence.Cocuk rizkiyla gelir lafini nedense kabul etmiyorum ben.Mesela ben kendim bakmak istiyorum cocuguma iki bucuk ,uc yasina kadar.Bunun icinde calismamam ,calismamam icinde birikim olmasi lazim :) Dogumdan itibaren mesela bireysel emeklilik yaptirin maddi imkaniniz varsa mutlaka.Bu aklinizda bulunsun.Bu evlada yapilacak en iyi maddi yatirimlardan biridir.Bir de yas onemli.25-26 yasindaysaniz daha 1-2 sene bekleyebilirsiniz ama 30 a yanastiysaniz cok beklemeye gerek yok.Abimle yengem mesela 33 yasinda anne baba oldular.Daha once olsalardi eminim sac saca bas basa girerlerdi.cocuk olunca sosyal hayat bitiyor.O yuzden yalniz ne kadar vakit gecirebiliyorsaniz gecirin.benim gozlemlerim bunlar :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
tamamen aynı fikirdeyim canım bende hem bebeğimi kendim büyütmeyi hem de ona herşeyin en güzelini almayı isterim. onun için de henüz ne biz , ne sosyal hayatımız ne de maddi durumumuz buna hazır değil
hadi hayırlısı canımmSonundaaaaaa yarınnn cumaa. 27 Mayıs'a doğum iznine çıkmama az kaldı sanırım
korkacak ne var canım tadını çıkar yolculuğun hemencecik gidivericeksiniz. bende uzun yola çıkmadan önce hep bişeyler unutmuş gibi hissederim ve genelde unuturum davaliz hazır ama bişey unutmuşum gibi hissediyorum uzak bi yere gitmeyeli epey oldu. ayrıca yarın ilk defa uçağa binicem içim bi garip sanki içten içten tırsıyorum :18:
hadi hayırlısı canımm
korkacak ne var canım tadını çıkar yolculuğun hemencecik gidivericeksiniz. bende uzun yola çıkmadan önce hep bişeyler unutmuş gibi hissederim ve genelde unuturum dabide valizi hep bi hafta önceden hazırlamaya başlarım nişanlım da yola çıkmadan bi gece önce hazırlar toplam 20dk falan sürer hiçbişeyini de unutmaz
Tum sartlarin olustuguna inaniyosan gelsin ozaman bebiş diyelim lovelycim oncelikle saglikla guzellikle insallah.Allah kucaginiza almayi nasip etsinn.
Az once mudur yardimcimizla atistim bende.Sevmiyorum gerginligi,tartismayi hic.Midem kasiliyor resmen su anda.
Nobetciyim bugun bide haftaya cuma 19 mayis programini ben hazirliyorum.Cocuklara daldim gorevleri paylastiritorum.Herkesin icinde nobetci arkadaslar illa her uyarmamiz mi lazim dedi.Ne diyosunuz hocam 2 dk cikamadi diye mi dedim.Herkes 2 dk dese dedi.Soylenecek en son kisiyim nobetini aksatan dedim ciktim gittim odadan.Yani bu elestiriyi hakedecek en son kisiyim.
Paylassa kuzum da moralim yerine gelsin birazz vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?