347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Fırsat bu fırsat canım, gidilen görülen insanın yanına kar kalıyor.

Hava ne kadar soğuk ya ufoyu kaldırmıştık, geri mi yaksak diye düşünmeye başladım uyandığımdan beri.

Stankii canım gideyim diyorsun sende.İllaki birileri olur tanışacağım.Ya aman aman sıkı fıkı olmama gerek yok.Zaten çokta sevmem öyle hemen can cıger olayım ama en azından gezerken oraları iyi olur diye düşünüyorum.

Hava sogudu hem ne soguduuu.Ufoyu cıkardım hatta bugun biraz dogalgazı yakmayı düşünüyorum.O degıl kedi bile üşüdü sabaha karşı kendi yatagından kalkıp benim yorganın içine sıvıştı

Kafamda bin tane iş var, havalar düzelmediği için bir türlü başlayamıyoruz. Evde badana yapılacak, halılar yıkamaya verilecek, tüller perdeler yıkanacak, camlar silineceki evde dip köşe temizlilk yapılacak. Arda'nın kıyafetleri yıkanıp hastane cantamız hazırlanacak. Hastanede ve mevlütteki hediyeliklerimiz hazırlanacakki bunun için Eminönüne gitmemiz gerekiyor.

Temızlıgı hazırana bırak canım.Izne ayrıldıktan sonra bol bol vaktın olacak şimdi hiç sıkıştırma bu yapılacaklar.Biz çağanın kıyafetleri son 2 haftada yıkayıp ütülemiştik.Halılar ddesen 3 günde geri getiriyorlar.Boya badana işi ama sıkıntılı onu pek sonralara bırakma.Zaten sonlara dogru hraketlerin iyice azalacak.Onu aradan cıkarın haftaya havalar sıcaklıyor hatta abartıp 30 dereceye dayanacakmış.

Canım korkum, Arda aceleci davranıp erken gelirse işler öyle ortada kalmasın diye. Söylediğin çok mantıklıda, bir süprizle karşılaşırmıyız diye tedirgin oluyorum.

Canım korkum, Arda aceleci davranıp erken gelirse işler öyle ortada kalmasın diye. Söylediğin çok mantıklıda, bir süprizle karşılaşırmıyız diye tedirgin oluyorum.

Stankim günaydın bu nedenle daha da ağırlaşmadan bir an önce başlamalısın diye düşünüyorum.

Chelzy'im zaten gezerken gerekli olmuyor çünkü herkes fotoğraf çekmek için falan başka başka yerlere dağılıyor. Herkesin elinde bir su şişesi bir makina oluyor genelde. Bir tek otobüste yolculuk ederken biraz sohbet edersin sonrası da önemli değil zaten rehberi dinliyorsun foto çekiyorsun falan öyle geçiyor.

Gelemiyorm diyorum ama okuyorum eklentiyi idirmedimm kk yı indirsem iyi olur

Chelzy keşke senle gidebilsem bende bence gitmelisin

Gizcim telefona indir kk'yı ben cok rahat ettim.

Gideyim dimi canım.İyice bır gaza geldim sayenizde kızlar vallahi.Bir adım atmazsam öyle havada kalacak biliyorum bu.Önbasvuuyu ınsallah haftaya yapacagım.Babamda istiyor gitmemi.Hatta sana kıyağım amerıcan express kredı kartı var tum avrupada geçen al onu ne alırsan benden olsun dedi Pişman olmam inşallah.

yaaa çok güzeel gitmelisin gitmelisinnn bencedeee hatta bende gelmeliyim babanda kıyağı geçmiş bebşimm :) şimdi gezip gördün gördün ilerde çocuk oluncaa nerdee, abinlerden biliyoruz en yakın örnek

yaaa çok güzeel gitmelisin gitmelisinnn bencedeee hatta bende gelmeliyim babanda kıyağı geçmiş bebşimm :) şimdi gezip gördün gördün ilerde çocuk oluncaa nerdee, abinlerden biliyoruz en yakın örnek

Duble dunle cevap vereyım kuzum sanaa

Gelsen keşkeee keşşkeeee ne guzel olur cookk.Takılırız beraber ohhh

iki gündür çok yoğun zamanlar geçirdiğim için gelmeye bi türlü fırsat bulamadım kızlar. anneler günü etkinliğimiz çok güzel geçti herkes memnun kaldı bende çok mutlu oldum. günün tek kötü kısmı benim bütün koşturmaca boyunca çok terlemem ve yeşil gömleğimin koltukaltlarının koyu yeşile dönmesiydi tam bi facia gibi görünüyodum , resimlerde de öyle çıkmış ya kendimden iğrendim daha önce de giydim gömleği ama hiç böyle olmamıştı
hehehh hep öyle olur zaten

dünden beri aklıma ne gelirse oturma odasına koydum hep hepi topu 3 güncük atık unuttuysam bişeyler yapacak bişey yok

bu arada anahtarını bulabildin mi canım?
Anahtarımı evin içinde unutmuşum canım nişanlım kapıyı açınca koşup baktım koltuğun üzerinde duruyo çok mutlu oldum Cuma günü hem salon perdelerim hemde salon mobilyalarım geldi herşey çok içime sindi. bugun de gidip halımızı seçtik iki renk arasında kaldık ikisini de getircekler serip bakıcaz birine karar vericez.
Chelzym kesinlikle gitmelisin bu fikir geçen sene gelseydi bende düşerdim peşine ama bu sene ozamanlarda evli mutlu çocuksuz olcam inşallah

Günaydınnnnn, Mutlu pazarlar diliyorum. Hepinizin anneciğinin anneler gününü kutluyorum. Hepinizi iyiki doğurmuş

Anneler gününüz kutlu olsun topiğimizin güzel anneleri ve adayları :)
Allah hiçbirimizi annesinden ayırmasın inşallah, sizi de çocuklarınızın başından eksik etmesin.

Çok duygusal bir anneler günüydü, dün annemle konuştuk annem gelebilecek misiniz dedi. Bende anne yol artık çok yorucu oluyor anneler günü için gelemiycez yarın dedim. Kayınvalidenlere gidecek misiniz dedi, (kayınvalidamle aramız 10 dk yürüme yolu) evet dedim kahvaltıya gideceğiz dedim telefonu ordan burdan konuştuk güzelce kapattık. Bugün sabah kayınvalidemlere gittik kahvaltımızı yaptık. Eşimle bindik otobüse annemlere gidip anneme süpriz yapıcaz. İndik annemlerin orda annemlere doğru yürüyoruz Annemi aradık anneminin anneler gününü kutladım, ne yapıyorsunuz dedi dedim şimdi kayınvalidemlerden çıktık evimize doğru yürüyoruz, sonra eşim konuştu Anneler gününü kutladı Annemin sesi gayet neşeli geliyor ama. Eşim telefonu kapattığında Annemlerin evinin bahçe kapısına gelmiştik, kapıyı yavaşca açtık bi baktık annem evin merdivenlere oturmuş ağlıyor. Bizle konuştuktan sonra gelemiyoruz diye ağlamaya başlamış. Allah'ım onu öyle görünce bende başladım ağlamaya sarıldık sarıldık ağladık. Sonra sevinçten uçtu uçtu. Babamda bizi yemeğe çıkarttı baya güzel oldu.

Çok duygusal bir anneler günü olmuş gerçekten Chelzy'im. Benimde annem hala Ankara'da dayımlarda olduğu için ben 3 gün önceden çiçek siparişi vermiştim. Kayınvalideme de hediye almıştım. Kayınvalidemlere gidip anneme gidemeyince bende üzüldüm bu sene ama o çiçeğimizle çok mutlu olmuş, güzel de bir not yazmıştım bir sürü fotolar çekip paylaşmış çiçekle birlikte benim de öyle olunca biraz içim rahatladı.

Her kadın bir anne adayıdır diyerekten geleceğin anneleri olarak hepinizin anneler gününü kutluyorum.

gunaydınlaer mutlu haftalar kızlarrr

annelernızın gecmıs anneler gununu kutluyorum onlar bızım melegımz cıcegımız yaaa cok manıdar bir günnnndü dün...

CHELZY IMKANIN VARSA FIRSATI KACIRMA DERIMMM COK HEYECANLI BIR GEZI BIRAZ DA YORUCU OLUCAK...

MERCİ ANNELER GUNU KUTLAMANIZ BASARILI GECMIS TEBRIKLERRR MNIKLERE

STANKI AY CANIM ANNENE KIYAMAM YAAAA KADIN NE DUSUNDUYSE ARTIK OTURMUS AAGLAMIS VALLA YERIM YAAA

GİZ DE GDİO İÇİMİ Bİ HÜZÜN KAPLADI BAYA BI ARADAN SONRA BIR GELIN DAHA EDIYORUZ COK DUYGUSAL KENDI SEYIMDE AGLAMADM AMA NEDEN ICIMI FARKLI DUYGULAR HEYECANLAR SARDI Kİ

LOVELYLİ ANNECIGINE NE IYI ETTN CICEK YOLLADN DUYGULANMSTR KI O DA

BENDE ANNEME HALAMA VE BABANEME 3 GUZEL AYRI BUKET YAPTRDM HER SENE HEDIYE ALIYRM ARTK NE ALCGMI BILEMEDM SADECE CICEK YAPTRDM GENIS AILE OLDGMZDAN 3 NEDE HER SENE MUTLAKA YAPARIM ONLARDA COK MUTLU OLDULAR KAYIN VALIDEMEDE TUNIK ALDIM GUSEL YAZLIK TERLETMEYEN CINSTEN HOSUNADA GTTI HATTA BOYLE BIR SEY ALCAKTM IHTIYCM VARDI DENK GELDI DEDI ONUNDA BEGENMESI HOSUMA GTTI GUZEL BIR GUNDU

BUGUNDE TEMZLIK GUNUM UZUNARADAN SONRA AKASAM EVE GRDGMDE MISS KOKULAR ALCAM ANNEM EVDE KADIN GELDİ CAMLAR PERDELER FUL YIKANICAK MUSMUTLUYUM O YUZDEN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…