Bugun okulda anneler gunu programı vardı herkes hunngur hungur agladı candan ercetının ''annem annem '' sarkısında.Bunu kullanabılırsın ya da bir tek annem olsun bana bısey olmaz var ya sertap'ın sanırım o da cok guzel slaytlar için.Gayet soft bır sarkı.
Bu arada kızlar size bişey danışmak istiyorum.Bu yaz Kuşadasına tatile gidemiyorum.Yanı 1 Temmuz - 31 Agustos dönemi boyunca evdeyım.Gecen gün face'te ogretmen sayfasında bir ilan gördüm www.avrupayagezi.com diye.Bır goz atın isterseniz.5-19 Agustos arası 21 şehir 15 ülke geziyorlar otobüsle.Ya avrupa ya da ıskandınavya.Ben avrupayı ılk olark tercıh ederım.İletişim kurdum gidenlerle.Anlata anlata bitiremiyorlar.915 euro.Yaklasık 2500 lira.Yanıma da 1500 alsam 4bıne 15 gün bütün avrupa.Arkadaslarıma soyledım maddi durumdan dolayı kımse istemedi.Bizimkine soyledım daha Türkiyeyi bitirmeden Avrupayı gezmek mantıklı değilmiş !! Kızlar ben gitmek istiyorum yalnız sa yalnız.Görmek istiyorum çok.Evlenmeden rahat rahat şöyleee.Sordum tek basınıza gelırsenız cok daha cabuk ıletısıme gecersınız dediler zaten ıletisim noktasında cok zorlanmam.Şimdi siz benim yerimde olsaydınız gider miydiniz? Fikirleriniz önemli.Şu anda karar verme aşamasındayım.Yaklsık 2 bin liram var.Binbesyuz de nakıt avans ceksem tamamdır.Ne dıyorsunuz ?
Temızlıgı hazırana bırak canım.Izne ayrıldıktan sonra bol bol vaktın olacak şimdi hiç sıkıştırma bu yapılacaklar.Biz çağanın kıyafetleri son 2 haftada yıkayıp ütülemiştik.Halılar ddesen 3 günde geri getiriyorlar.Boya badana işi ama sıkıntılı onu pek sonralara bırakma.Zaten sonlara dogru hraketlerin iyice azalacak.Onu aradan cıkarın haftaya havalar sıcaklıyor hatta abartıp 30 dereceye dayanacakmış.
Canım korkum, Arda aceleci davranıp erken gelirse işler öyle ortada kalmasın diye. Söylediğin çok mantıklıda, bir süprizle karşılaşırmıyız diye tedirgin oluyorum.
Stankii canım gideyim diyorsun sende.İllaki birileri olur tanışacağım.Ya aman aman sıkı fıkı olmama gerek yok.Zaten çokta sevmem öyle hemen can cıger olayım ama en azından gezerken oraları iyi olur diye düşünüyorum.
Hava sogudu hem ne soguduuu.Ufoyu cıkardım hatta bugun biraz dogalgazı yakmayı düşünüyorum.O degıl kedi bile üşüdü sabaha karşı kendi yatagından kalkıp benim yorganın içine sıvıştı
yaaa çok güzeel gitmelisin gitmelisinnn bencedeee hatta bende gelmeliyimGizcim telefona indir kk'yı ben cok rahat ettim.
Gideyim dimi canım.İyice bır gaza geldim sayenizde kızlar vallahi.Bir adım atmazsam öyle havada kalacak biliyorum bu.Önbasvuuyu ınsallah haftaya yapacagım.Babamda istiyor gitmemi.Hatta sana kıyağım amerıcan express kredı kartı var tum avrupada geçen al onu ne alırsan benden olsun dediPişman olmam inşallah.
yaaa çok güzeel gitmelisin gitmelisinnn bencedeee hatta bende gelmeliyimbabanda kıyağı geçmiş bebşimm :) şimdi gezip gördün gördün ilerde çocuk oluncaa nerdee, abinlerden biliyoruz en yakın örnek
Anahtarımı evin içinde unutmuşum canım nişanlım kapıyı açınca koşup baktım koltuğun üzerinde duruyo çok mutlu oldumhehehh hep öyle olur zaten
dünden beri aklıma ne gelirse oturma odasına koydum hep hepi topu 3 güncük atık unuttuysam bişeyler yapacak bişey yok
bu arada anahtarını bulabildin mi canım?
Chelzym kesinlikle gitmelisin bu fikir geçen sene gelseydi bende düşerdim peşine ama bu sene ozamanlarda evli mutlu çocuksuz olcam inşallahBugun okulda anneler gunu programı vardı herkes hunngur hungur agladı candan ercetının ''annem annem '' sarkısında.Bunu kullanabılırsın ya da bir tek annem olsun bana bısey olmaz var ya sertap'ın sanırım o da cok guzel slaytlar için.Gayet soft bır sarkı.
Bu arada kızlar size bişey danışmak istiyorum.Bu yaz Kuşadasına tatile gidemiyorum.Yanı 1 Temmuz - 31 Agustos dönemi boyunca evdeyım.Gecen gün face'te ogretmen sayfasında bir ilan gördüm www.avrupayagezi.com diye.Bır goz atın isterseniz.5-19 Agustos arası 21 şehir 15 ülke geziyorlar otobüsle.Ya avrupa ya da ıskandınavya.Ben avrupayı ılk olark tercıh ederım.İletişim kurdum gidenlerle.Anlata anlata bitiremiyorlar.915 euro.Yaklasık 2500 lira.Yanıma da 1500 alsam 4bıne 15 gün bütün avrupa.Arkadaslarıma soyledım maddi durumdan dolayı kımse istemedi.Bizimkine soyledım daha Türkiyeyi bitirmeden Avrupayı gezmek mantıklı değilmiş !! Kızlar ben gitmek istiyorum yalnız sa yalnız.Görmek istiyorum çok.Evlenmeden rahat rahat şöyleee.Sordum tek basınıza gelırsenız cok daha cabuk ıletısıme gecersınız dediler zaten ıletisim noktasında cok zorlanmam.Şimdi siz benim yerimde olsaydınız gider miydiniz? Fikirleriniz önemli.Şu anda karar verme aşamasındayım.Yaklsık 2 bin liram var.Binbesyuz de nakıt avans ceksem tamamdır.Ne dıyorsunuz ?
Anneler gününüz kutlu olsun topiğimizin güzel anneleri ve adayları :)
Allah hiçbirimizi annesinden ayırmasın inşallah, sizi de çocuklarınızın başından eksik etmesin.
Çok duygusal bir anneler günüydü, dün annemle konuştuk annem gelebilecek misiniz dedi. Bende anne yol artık çok yorucu oluyor anneler günü için gelemiycez yarın dedim. Kayınvalidenlere gidecek misiniz dedi, (kayınvalidamle aramız 10 dk yürüme yolu) evet dedim kahvaltıya gideceğiz dedim telefonu ordan burdan konuştuk güzelce kapattık. Bugün sabah kayınvalidemlere gittik kahvaltımızı yaptık. Eşimle bindik otobüse annemlere gidip anneme süpriz yapıcaz. İndik annemlerin orda annemlere doğru yürüyoruz Annemi aradık anneminin anneler gününü kutladım, ne yapıyorsunuz dedi dedim şimdi kayınvalidemlerden çıktık evimize doğru yürüyoruz, sonra eşim konuştu Anneler gününü kutladı Annemin sesi gayet neşeli geliyor ama. Eşim telefonu kapattığında Annemlerin evinin bahçe kapısına gelmiştik, kapıyı yavaşca açtık bi baktık annem evin merdivenlere oturmuş ağlıyor. Bizle konuştuktan sonra gelemiyoruz diye ağlamaya başlamış. Allah'ım onu öyle görünce bende başladım ağlamaya sarıldık sarıldık ağladık. Sonra sevinçten uçtu uçtu. Babamda bizi yemeğe çıkarttı baya güzel oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?