- 25 Nisan 2014
- 3.204
- 1.618
- 178
Eki Görüntüle 1107366
Eki Görüntüle 1107367
Eki Görüntüle 1107368
Eki Görüntüle 1107370
Eki Görüntüle 1107371
Eki Görüntüle 1107372
Eki Görüntüle 1107373
Eki Görüntüle 1107374
Eki Görüntüle 1107375
Eki Görüntüle 1107376
Eki Görüntüle 1107377
Eki Görüntüle 1107378
Eki Görüntüle 1107379
Eki Görüntüle 1107380
Eki Görüntüle 1107381
Eki Görüntüle 1107382
Eki Görüntüle 1107383
Eki Görüntüle 1107384
Eki Görüntüle 1107385
Eki Görüntüle 1107386
Eki Görüntüle 1107387
Eki Görüntüle 1107388
Eki Görüntüle 1107389
Eki Görüntüle 1107390
Eki Görüntüle 1107391
Eki Görüntüle 1107392
Eki Görüntüle 1107393
Eki Görüntüle 1107394
Eki Görüntüle 1107395
iPhone'dan Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.
yaaaa bunlar ne bayıldımmmmm
işe döndüm geri kızlar ve hemen hasta oldum fış fış
1.5 ay temiz hava falan olunca havasız ortama dönünce :2::2::2::2::2:
doktora gittim dün hamilelik testi yapıldı bugün öğleden sonra alacam sonucu test sonucunu görmeden ilaç vermek istemedi ama çok fenayım şu an 3 te çıkacam erken gidecem sonucu almaya... bana değilmişim gibi geliyor emin olmak istedim ama
Canım hadi hayırlısı sen 3 aylık folik asit alımını tamamladın mı yoksa devam ederkende deniyor musunuz? Benimde bu ay midem çok kötü. Sürekli bulanıyor ama hamile değilimdir çünkü hiç aksatmadan d.k hapı kullanıyorum. Çarşamba günü de regl oldum ama çok az geldi her zamankinden daha da az (normaldede 3 gün sürer ve yoğun değildir) bu sefer 2 gün sürdü bugün takmadım artık.
ben 24 nisan da başladım folik asit kullanmaya canım hemen ilk ay hamile kalmam diye
Ben 3 aya bir talihsizlik olmaz ise ki ona göre önlem alacağız düşünmüyorum canım. Sen d.k kullandın mı hatırlamıyorum ama hem o hapın etkilerini silmek adına hemde en az 3 ay folik asitin gerekli olmasından ötürü 3 aylık süreci tamamladıktan sonra düşünüyorum. Hani sen olmayabilirim dedin ya neye dayanarak dedin bunu? Hamiş olabilme ihtimalinin yüksek olduğu günleri değerlendirdiniz mi? Ovulasyon testi yaptın mı? Sat'ında gecikme mi vardı?
ben doğum kontrol hapı kullanmadım canım eşim korundu
adetlerim çok düzensiz benim canım sıkılsa adetim gecikiyo o yüzden pat pat diye hamile olmam çok kolay değil ayrıca hemen hamile kalmak için adet sonrası gün aşırı birliktelik lazım biz onu yapmıyoruz ne zaman olursa çok acelem yok sadece akışına bıraktık o kadar illa şimdi olacak diye bişey yok yani
Anladım canım zaten görev haline gelmesin çok düşünmemen iyi o yüzden. Gün aşırı birliktelik sperm kalitesini düşürüp gebeliği zorlaştırıyor aksine canım. Senin adetin bittikten 3-5 gün sonra denemelere başlayıp bir dolu bir boş şeklinde geçmeniz lazım doğurganlık günlerini. Spermler içeride en fazla 72 saat yaşadığı için elbet yumurtlama gününü yakalarsın.
Selamlar kuzular
Lovelym o minnak kuzu nasil guzel bisey oyle masallah bayildim bayildim
Humum tekrar ise donmussun hayirli olsun gecmis olsun ayrica da hayirli haberler olur insallah
Bizde havaalanindayiz hava bozdu orda da soguk ve yagmurluymus sansimiza
selam kızlar,geçmişi okuyamadım umarım herkeste her şey yolundadır.
sizden bir fikir almak istiyorum annelere günü için anneme slayt hazırlayacam bunun için şarkı öneriniz var mı?
chelzy teşekkür ederim canım onları bende düşündüm yinede fikrinizi sormak istedim..çok güzel tabi gitsen güzel olur ama ben olsam tek başıma gitmek istemezdim.
Bugun okulda anneler gunu programı vardı herkes hunngur hungur agladı candan ercetının ''annem annem '' sarkısında.Bunu kullanabılırsın ya da bir tek annem olsun bana bısey olmaz var ya sertap'ın sanırım o da cok guzel slaytlar için.Gayet soft bır sarkı.
Bu arada kızlar size bişey danışmak istiyorum.Bu yaz Kuşadasına tatile gidemiyorum.Yanı 1 Temmuz - 31 Agustos dönemi boyunca evdeyım.Gecen gün face'te ogretmen sayfasında bir ilan gördüm www.avrupayagezi.com diye.Bır goz atın isterseniz.5-19 Agustos arası 21 şehir 15 ülke geziyorlar otobüsle.Ya avrupa ya da ıskandınavya.Ben avrupayı ılk olark tercıh ederım.İletişim kurdum gidenlerle.Anlata anlata bitiremiyorlar.915 euro.Yaklasık 2500 lira.Yanıma da 1500 alsam 4bıne 15 gün bütün avrupa.Arkadaslarıma soyledım maddi durumdan dolayı kımse istemedi.Bizimkine soyledım daha Türkiyeyi bitirmeden Avrupayı gezmek mantıklı değilmiş !! Kızlar ben gitmek istiyorum yalnız sa yalnız.Görmek istiyorum çok.Evlenmeden rahat rahat şöyleee.Sordum tek basınıza gelırsenız cok daha cabuk ıletısıme gecersınız dediler zaten ıletisim noktasında cok zorlanmam.Şimdi siz benim yerimde olsaydınız gider miydiniz? Fikirleriniz önemli.Şu anda karar verme aşamasındayım.Yaklsık 2 bin liram var.Binbesyuz de nakıt avans ceksem tamamdır.Ne dıyorsunuz ?
Kuzum Barcelona almasaydık ben gelirdim valla gerçi 2 haftalık toplu izin kullanamıyorum ben ama öyle bir şey olsa süper olurdu. Yalnız da gidebilirsin pek ala çünkü bu tarz organizasyonlarda bir sürü yeni insanda tanıma şansın oluyor mutlaka kafa dengi birileri çıkacaktır grupta ve yalnız kalmayacaksındır o konuda şüphen olmasın. Madem böyle bir şey istiyorsun erteleme derim sonra gidilmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?