gunaydınlaer mutlu haftalar kızlarrr
annelernızın gecmıs anneler gununu kutluyorum onlar bızım melegımz cıcegımız yaaa cok manıdar bir günnnndü dün...
CHELZY IMKANIN VARSA FIRSATI KACIRMA DERIMMM COK HEYECANLI BIR GEZI BIRAZ DA YORUCU OLUCAK...
MERCİ ANNELER GUNU KUTLAMANIZ BASARILI GECMIS TEBRIKLERRR MNIKLERE
STANKI AY CANIM ANNENE KIYAMAM YAAAA KADIN NE DUSUNDUYSE ARTIK OTURMUS AAGLAMIS VALLA YERIM YAAA
GİZ DE GDİO İÇİMİ Bİ HÜZÜN KAPLADI BAYA BI ARADAN SONRA BIR GELIN DAHA EDIYORUZ COK DUYGUSAL KENDI SEYIMDE AGLAMADM AMA NEDEN ICIMI FARKLI DUYGULAR HEYECANLAR SARDI Kİ
LOVELYLİ ANNECIGINE NE IYI ETTN CICEK YOLLADN DUYGULANMSTR KI O DA
BENDE ANNEME HALAMA VE BABANEME 3 GUZEL AYRI BUKET YAPTRDM HER SENE HEDIYE ALIYRM ARTK NE ALCGMI BILEMEDM SADECE CICEK YAPTRDM GENIS AILE OLDGMZDAN 3 NEDE HER SENE MUTLAKA YAPARIM ONLARDA COK MUTLU OLDULAR KAYIN VALIDEMEDE TUNIK ALDIM GUSEL YAZLIK TERLETMEYEN CINSTEN HOSUNADA GTTI HATTA BOYLE BIR SEY ALCAKTM IHTIYCM VARDI DENK GELDI DEDI ONUNDA BEGENMESI HOSUMA GTTI GUZEL BIR GUNDU
BUGUNDE TEMZLIK GUNUM UZUNARADAN SONRA AKASAM EVE GRDGMDE MISS KOKULAR ALCAM ANNEM EVDE KADIN GELDİ CAMLAR PERDELER FUL YIKANICAK MUSMUTLUYUM O YUZDEN
Bu hafta Giz'i gelin ediyoruz darısı Merci ve diğer bekarlarımızın başına inş. Bende bakıyorum şöyle bir ne çabuk geçmiş biz bile nerdeyse 1 seneyi dolduracağız evliliğimizde. Allah hiç birimizin ağzının tadını bozmasın.
ya evet lovelyli agzımızın tadı hıc bozulmasn bazen baska topıklere bakıyorumda ne eşler var allah korusun bu topıkte bır uyum ıcersndeyz gerek mutlu ılıskılermz olsun gerek bızım hepımzn anlasması olsun onumzdekı ay 2. yılımız kutlama yapalım topıktegiz'i ve merciyide yolluorz kocaya zaten hem onları kutlamıs olurz darısı dıer bekarlarmzn basına en gec seneye onlarda evlenr ohhh .... bıde topıgın adını degstrsekmı kı sizce nasıl olur sıkı dostlar topıkcıgı olsun hehhesadece fikir istemıosanz bu kalsn nema problema
Kuzum kalsın bence böyle topiğimizin ismi. Çünkü o günden hatıra bize bu topic. Hangi dönem böyle yazışmaya devam ediyor gerçekten. Bizim eşler bile askerlik arkadaşlarıyla bu derece görüşmüyor. Kutlamaya katılıyorum ama kutlama hakediyor topiğimiz. 12 Ağustos askere gittikleri gün bir kutlama yapalım.
Pernic 15:00'te kan testinin sonucunu alacaktın çok merak ediyorum gel artık.
tama kalsın 12 agustosta da kutlama var o haldeeee
hamile değilim canım cuma misafirim vardı hafta sonu da düğün falan dün de anneler günü diye annemlerle eşimin ailesini kahvaltıya çağırdım hiç gelemedim
bu arada acaba ramazandan sonra mı yapsak diyorum ben zaten şurada 1 ay kaldı hamile kalırsam oruç tutamam :44::44::44:
ocakta da yapalım16 17 18 ocak
Olsun hayırlısı olsun kuzum inş. çok bekletmeden gelir miniğiniz. Bende ekime güzel haberi almak istiyorum inş. ama kader kısmet bu işler birazda.
Çok iyi fikir canım. Ocakta da onlar için bir kutlama yaparız, ağustostaki bizler için o günün yeri ayrı.
giz gelin oluyor size veda ediyor dermişim gelecem gelecem özlicem hepinizi instagramdan paylaşımlara devam edeceğim allahtan orası varda kopmuyoruz dua edin bana sizin gibi mutlu yuva kurayım
stanki beni ağlattın sabah trafikte okudum yazdıklarını anneler gününüz kutllu olsun kızlar
11 ağustos gece 01.30 da bindi
18 ocak 16.50 de geldiher saniyesi aklımda
inşallah canım belki de aynı anda kalırız sizce çin takvimi doğru mu
giz gelin oluyor size veda ediyor dermişim gelecem gelecem özlicem hepinizi instagramdan paylaşımlara devam edeceğim allahtan orası varda kopmuyoruz dua edin bana sizin gibi mutlu yuva kurayım
stanki beni ağlattın sabah trafikte okudum yazdıklarını anneler gününüz kutllu olsun kızlar
Kızlar programı indirdim ama sizi alıntılardan buldum yaaaa nasıl bulcam bu sayfayı başka ohoooo süper olmuş program
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben buraya abone olayım öyle göreyim sizi de ayyyy balayın da aralar da yazarım size ki ben gözden kaybolmam yani
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?