347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Bu hafta Giz'i gelin ediyoruz darısı Merci ve diğer bekarlarımızın başına inş. Bende bakıyorum şöyle bir ne çabuk geçmiş biz bile nerdeyse 1 seneyi dolduracağız evliliğimizde. Allah hiç birimizin ağzının tadını bozmasın.

ya evet lovelyli agzımızın tadı hıc bozulmasn bazen baska topıklere bakıyorumda ne eşler var allah korusun bu topıkte bır uyum ıcersndeyz gerek mutlu ılıskılermz olsun gerek bızım hepımzn anlasması olsun onumzdekı ay 2. yılımız kutlama yapalım topıkte giz'i ve merciyide yolluorz kocaya zaten hem onları kutlamıs olurz darısı dıer bekarlarmzn basına en gec seneye onlarda evlenr ohhh .... bıde topıgın adını degstrsekmı kı sizce nasıl olur sıkı dostlar topıkcıgı olsun hehhesadece fikir istemıosanz bu kalsn nema problema

Kuzum kalsın bence böyle topiğimizin ismi. Çünkü o günden hatıra bize bu topic. Hangi dönem böyle yazışmaya devam ediyor gerçekten. Bizim eşler bile askerlik arkadaşlarıyla bu derece görüşmüyor. Kutlamaya katılıyorum ama kutlama hakediyor topiğimiz. 12 Ağustos askere gittikleri gün bir kutlama yapalım.

tama kalsın 12 agustosta da kutlama var o haldeeee

Pernic 15:00'te kan testinin sonucunu alacaktın çok merak ediyorum gel artık.

hamile değilim canım cuma misafirim vardı hafta sonu da düğün falan dün de anneler günü diye annemlerle eşimin ailesini kahvaltıya çağırdım hiç gelemedim
bu arada acaba ramazandan sonra mı yapsak diyorum ben zaten şurada 1 ay kaldı hamile kalırsam oruç tutamam :44::44::44:

Olsun hayırlısı olsun kuzum inş. çok bekletmeden gelir miniğiniz. Bende ekime güzel haberi almak istiyorum inş. ama kader kısmet bu işler birazda.

ocakta da yapalım 16 17 18 ocak

Çok iyi fikir canım. Ocakta da onlar için bir kutlama yaparız, ağustostaki bizler için o günün yeri ayrı.

11 ağustos gece 01.30 da bindi
18 ocak 16.50 de geldi her saniyesi aklımda

inşallah canım belki de aynı anda kalırız sizce çin takvimi doğru mu

Kizlar bnde kk yi yukledm tlfnuma :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Whatsapp kadar pratik oldu )

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

giz gelin oluyor size veda ediyor dermişim gelecem gelecem özlicem hepinizi instagramdan paylaşımlara devam edeceğim allahtan orası varda kopmuyoruz dua edin bana sizin gibi mutlu yuva kurayım

stanki beni ağlattın sabah trafikte okudum yazdıklarını anneler gününüz kutllu olsun kızlar

çok güzel günler geçirirsin inşallah canım geçen sene bugün benim imam nikahımız kıyılmıştı

tekrar evlenecemmmmm aşkımlaaaaaaaaaaaaa

11 ağustos gece 01.30 da bindi
18 ocak 16.50 de geldi her saniyesi aklımda

inşallah canım belki de aynı anda kalırız sizce çin takvimi doğru mu

Hiç bilmiyorum kuzum tutanda var tutmayanda. Hayırlısı ne ise o olsun sen benim kadar beklemezsin ama.

Giz'im inşallah çok mutlu olursun kuzum.

Kızlar programı indirdim ama sizi alıntılardan buldum yaaaa nasıl bulcam bu sayfayı başka ohoooo süper olmuş program

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar programı indirdim ama sizi alıntılardan buldum yaaaa nasıl bulcam bu sayfayı başka ohoooo süper olmuş program

Canım ben abone olduğum konulardan giriyorum hemen zaten bir burası bir çeyiz topiğim var abone olduğum ondan rahat giriyorum ama daha kolayı varsa bende öğrenmek isterim.

Ben buraya abone olayım öyle göreyim sizi de ayyyy balayın da aralar da yazarım size ki ben gözden kaybolmam yani

Ben buraya abone olayım öyle göreyim sizi de ayyyy balayın da aralar da yazarım size ki ben gözden kaybolmam yani

Son 6 gün

Allah'ım ömür boyu ilk günkü kadar mutlu bir evlilik nasip etsin. Baba evinde misafirlik başladı.

Vayy beee, Mercimm sıra sana geliyor.

Eşime doğuma girmeden önce bir mektup yazıp vermek istiyorum. Kafamda mektuba yazacğım cümleleri oluşturuken gözyaşlarıma hakim olamıyorum. Eşimde ne olduğunu anlamadığı için zavallım niye ağlıyorsun diyip duruyor

Ayyy sira sana geliyo demeyin karnıma ağrılar giriyo valla son haftaları dusunemiyorum hicccc :) gizimm Allah cok mutlu etsin sizi dugunden sonra gozlemlerini onerilerini bekliyorum mutlaka dugun günü icin. Stankim gozlerim doldu anneler günü kutlamanizi okuyunca. Bugun mihrabat korusu gezimiz vardi cok yorucu gecti ayaklarim cok fenaa

Iyi aksamlar fistiklar

Kurkcu dukkani misali donduk izmire. Gecmis anneler gununuz kutlu olsun...

Stankim dedigin gibi atakum cok guzelmis oraya gitti. Gerci dugun telasi yorgunluk derken gezmeye firsatimiz olmadi insallah genis bi zamanda gezmeye de gideriz nasilsa ucak korkumu yendim

Gizzzzzz heycan dorukta. Insallah harika bi dugun ve balayi gecirirsiniz..

Eve gidince bi dunya camasir ve is bekliyor beni. Hafta sonu esimin erkek kardesi evlenecek carsamba dinlenemeden tekrar yollara...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…