ay kiyamamki sana ya bndr bugun bebegime mektup yazdim aglamamk icin kendmi zor tuttum sirkette nasil hecanlar yasiyrz yahuEşime doğuma girmeden önce bir mektup yazıp vermek istiyorum. Kafamda mektuba yazacğım cümleleri oluşturuken gözyaşlarıma hakim olamıyorum. Eşimde ne olduğunu anlamadığı için zavallım niye ağlıyorsun diyip duruyor
evetttt sira sana gelio yasasinnnn bekarlarimz azaliyorr herkes bizin kervana katilioooAyyy sira sana geliyo demeyin karnıma ağrılar giriyo valla son haftaları dusunemiyorum hicccc :) gizimm Allah cok mutlu etsin sizi dugunden sonra gozlemlerini onerilerini bekliyorum mutlaka dugun günü icin. Stankim gozlerim doldu anneler günü kutlamanizi okuyunca. Bugun mihrabat korusu gezimiz vardi cok yorucu gecti ayaklarim cok fenaa
Hg kurkcu dukkanina naslsin incicicrgim neler yaptın bakalim :)Iyi aksamlar fistiklar
Kurkcu dukkani misali donduk izmire. Gecmis anneler gununuz kutlu olsun...
Stankim dedigin gibi atakum cok guzelmis oraya gitti. Gerci dugun telasi yorgunluk derken gezmeye firsatimiz olmadi insallah genis bi zamanda gezmeye de gideriz nasilsa ucak korkumu yendim
Gizzzzzz heycan dorukta. Insallah harika bi dugun ve balayi gecirirsiniz..
Eve gidince bi dunya camasir ve is bekliyor beni. Hafta sonu esimin erkek kardesi evlenecek carsamba dinlenemeden tekrar yollara...
Ben buraya abone olayım öyle göreyim sizi de ayyyy balayın da aralar da yazarım size ki ben gözden kaybolmam yani
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Balayin da mi yazican ay valla ben zor grmstm 1defa ondada uzun uzun yazmstm tamm paylasiodm beni siteden atmislardi snra balayindan donene kadar yazmadm bakalim srnbkocacgndan bizi htrlickamisn :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Garip bir mutlluluk var garip bir hüzün de var ben gidiyorum galiba kızlar 😃😃😃😃👰👰👰👰
Şarkı tavsiye edin şimdi evreşe yollarını dinliyorum çok severim varmı şarkı böyle tavsiye edecek bintane müzikten 100 taneye eledim süper müzikler oldu
Şarkı tavsiye edin şimdi evreşe yollarını dinliyorum çok severim varmı şarkı böyle tavsiye edecek bintane müzikten 100 taneye eledim süper müzikler oldu
bende indirdim kk uygulamasini:)
esim diyor bilgisayardan girdigin yetmiyor telefondan da mi gircen
gizim bende istiyorum kına müzikleriniiidaha onlarla uğraşmaya hiç zamanım olmadı :44:
uygulamayı bende indirdim ama cevaplama kısmını bi türlü bulamadım ben mi çok beceriksizim yaaa
vay be giz son günler ha sende gidiyorsun...inşallah çoook mutlu olursun her şey gönlünce olur canım benim.
Söyleyin çok müzik var ama oynak şeyler olsun valla bende bir garip oldum bişi dicem şimdi annem diyor ki kına da kırmızı bindallı elbiseni giyince nişnda takılan bilezikleri tak diyor napayım ben yahu
gunaydinnnnnnn bugun biterse izne cikmama son iki hafta:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?