347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ay kiyamamki sana ya bndr bugun bebegime mektup yazdim aglamamk icin kendmi zor tuttum sirkette nasil hecanlar yasiyrz yahu

evetttt sira sana gelio yasasinnnn bekarlarimz azaliyorr herkes bizin kervana katiliooo

Hg kurkcu dukkanina naslsin incicicrgim neler yaptın bakalim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben buraya abone olayım öyle göreyim sizi de ayyyy balayın da aralar da yazarım size ki ben gözden kaybolmam yani

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Balayin da mi yazican ay valla ben zor grmstm 1defa ondada uzun uzun yazmstm tamm paylasiodm beni siteden atmislardi snra balayindan donene kadar yazmadm bakalim srnbkocacgndan bizi htrlickamisn :)

Programı indirdim lavaboya kaçar yazarım yine ahahahahaha sonuçta evleniyoruz değilmi fonda çalan şarkı

Yaşanacak çok şey var dilersen benimle kal gitme bu gece

Havam yerinde alaturka oldum oynamadan duramam kafam karıştı dilim dolaştı bu akşam benimlesin hayatta bırakmam

Garip bir mutlluluk var garip bir hüzün de var ben gidiyorum galiba kızlar 😃😃😃😃👰👰👰👰

Şarkı tavsiye edin şimdi evreşe yollarını dinliyorum çok severim varmı şarkı böyle tavsiye edecek bintane müzikten 100 taneye eledim süper müzikler oldu

Garip bir mutlluluk var garip bir hüzün de var ben gidiyorum galiba kızlar 😃😃😃😃👰👰👰👰

Kizz cok normal tadini cikar bekarlgn son bir kac gunu :)sonra sevdgnle beraber olcksn okadar guzl bsy ki insallah sonuna kadr mutlu olursnz cok hyecanliyim gizocum senn adina

Aklima gelmio da gelince solerm

Söyleyin çok müzik var ama oynak şeyler olsun valla bende bir garip oldum bişi dicem şimdi annem diyor ki kına da kırmızı bindallı elbiseni giyince nişnda takılan bilezikleri tak diyor napayım ben yahu

bende indirdim kk uygulamasini:)
esim diyor bilgisayardan girdigin yetmiyor telefondan da mi gircen

gizim bende istiyorum kına müzikleriniii daha onlarla uğraşmaya hiç zamanım olmadı :44:

bende indirdim kk uygulamasini:)
esim diyor bilgisayardan girdigin yetmiyor telefondan da mi gircen

uygulamayı bende indirdim ama cevaplama kısmını bi türlü bulamadım ben mi çok beceriksizim yaaa

uygulamayı bende indirdim ama cevaplama kısmını bi türlü bulamadım ben mi çok beceriksizim yaaa

mesela benim mesajimin uzerine gelip bir kere tiklayinca secenekler geliyor cevapla alintila vs diye

vay be giz son günler ha sende gidiyorsun...inşallah çoook mutlu olursun her şey gönlünce olur canım benim.

gunaydinnnnnnn bugun biterse izne cikmama son iki hafta:)

Günaydın kızlar ay Stanki ve nenayı karıştırıyorum ağararlar çok benziyor canlar

Giz kina yakilirken ki muzigin belli degilse yesim salkimin kina muzgini tavsiyr ederm hemde hic aglamiosn bnm kinamda herkes o muzikte cok eglendi aglama zirlama yoktu gayet keyfliydi yani :)

gunaydinnnnnnn bugun biterse izne cikmama son iki hafta:)

Ohhh keyf sende vallahi sekercim cik tabi bu arada bebek ne zmn geliodu ki

Hepinize gunaydnlarrr canlarrr dun eve bir grdm bildgnzss missss otesi missss gozum gonlum acildi keyfm yerine geldi sadrce mutfakta bi kac seyin yeeri degsmis bide banyoyu kadin kendine gore dekore etmis onlari oyle daginik gorunce cok sinirlrndm ama bugun aklima geldkce guluyrm vallahi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…