347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Ben candan erçetin istiyorm canım

Kızlar ya market alışverşini balayı sonrası mı yaptınız bide ben yemek felan nasıl yapcam yaaaa

Hisardan düdüklü almıştım ama kullanım klavuzu çıkmadı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın canlarım ne çok kaynatmışsınız yahu sabah hangi birinizi alıntılayacağımı bilemediğimden bende alıntılamadım gitti.

Ben bu hafta sonunu iple çekiyorum çünkü 3 gün tatiliz mis gibi. Bir de hemen ay sonu gelsin istiyorum bebek için ilk adımı bizde atalım. Biz bu hafta sonu yorgunluğumuzu atarken giz evlenmiş olacak hayırlısıyla. Balayında gel unutma sakın bizi ben balayında bile yazmıştım çünkü. Şimdi siteye girmek daha da kolaylaştı gelmeyeni döverim.

Giz'im kına da şangur şungur takma bence bileziklerini. Yani bilmiyorum bizim adetlerimizde yok öyle. Ben görgüsüzlük gibi algılıyorum, düğüne gelemeyecekler zaten kına da takmak isteyebilir.

Ayy Nena benimde dip bucak temizletmem lazım ama eşyalarımın yeri değişecek diye çok korkuyorum. Mutfak dolaplarımın içini dışını bir güzel sildirmem lazım özellikle.

Stanki o gün zaten oldukça duygusal olacak eşin bir de o notu okursa düşünemiyorum. Bizim ki mektuptan hiç anlamaz, yazsam hiç etkilenmez diye düşünüyorum.

pazartesi yıldönümümüüz

Temizlet fistik vallahi icin acilir bnm her yerrr mis oldu ram bir bahar temizligi oldu 2ay rahatm snra yine cagrcm calisan kadin olunca ev bal dok yala olmuo malesef derin temzlik gerektrio bnm evimde dehisiklik olmadida kadin bi kac kavanozu konmicak yere tikmis tabaklar makinadaydi o da sanirim orayi bos sandida yerlestrdi fena da olmadi ama cikardm aksam ordan tabak rafi orasi :)bidr banyoda ki deterjan kutularmi mak. Ustune koymus ben oraya koymuyorum zevksz olmus onlarida yerine koydm baskada sikinti yoktu bidahakine tembihlicem her sey yernde drsun lutfen dicem....
pazartesi yıldönümümüüz
Nice mutlu seneler ne cbuk gecti zaman beklesek gecmez bakarmsn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Oooo harika canım bizde o günleri görebilecekmiyiz...

sağolun kızlar siiznde az kaldı ki

Kinada aksesuar takman cok normal giz abartiyi sevmiyorsan rn azindan sadece setni takablrsn bizim adetlermz farkli biraz turk kinalarna gttm nisan takilarni takmayan gormedm herkes takar kimi abartyi sevmez az takar sen blrsn annen takmani istyrsa takablrsn gelinsin sonucta

balayı dönüşü yaptık zaten kuru bakliyatı falan annemler almış koymuş biz balayındayken

ben hepsini takmadım canım sadece hasır setimi taktım kolay oynanmıyor

Kim sordu mutfak alisverisini :)biz balayindan geldgmz gunun ertesi gunu yaptk cunku balayna gtcgmz icin buzdolabni doldurmaya gerek duumamistk sadece ertesi sabah icin kayin validem bize guzel bir canta hazrlamsti eglence oldu o gun yemekler falan soylenmsti catringden ordan kalanlarla guzel bir sey hazrladlar ama biz yemedk tabi birde kahvalti alisversmizi yapmslardi sadece kahvaltmizi yapip balayina gttk ole iste

Canım ben söyleyemiyorum valla, şöyle yap böyle yap diye benim senden ders almam lazım bu konuda çok kibarım ben.

Canım ben söyleyemiyorum valla, şöyle yap böyle yap diye benim senden ders almam lazım bu konuda çok kibarım ben.

Bende soylemiyorum da dun cinler tepemdeydi ufak bi uyari gecicem bidahakine cunku kahve yapicaktm esime kahveyide bulamadm uic sevmem ole syleri nazikce derim ablacim sen her syi oldgu gbi birak sadece kaldr sil erine tekrar koy lutfen die soylemezsem yine aynisi olcak o da bn soylemyrm die hosuma gttgni sanicak :)bunda bsy yok soylerm yani akil edemedm yoksa dun de soylerdm

Giz'im biz adepodan alışveriş yapmıştık. Adeponun arabası gelip yığmıştı torbaları eve. Temizlik malzemeleri, dolap, bakliyat hepsi ne ararsan vardı. Kahvaltılıklar vs. Sonuçta 3 gün gittik biz balayına buzdolabında dursada bir şey olmazdı. Sende yoğurttu süttü almazsın istersen ki onların bile kullanım ömürleri oldukça fazla. Hele süt açmadan buzdolabı dışında rahatlıkla aylarca bekliyor. Yine sen bilirsin diğerlerini alabilirsiniz. Bize balayından eve dönüşte çok rahatlık olmuştu.

Nişanlımın aldığı kolye var altın minik kelebekli onu hiç çıkarmadım ama giyeceğim ilk kıyafet mor ve gri Bell kemeri gümüş ayakkbı felan giycem ama küpe felan takmıcam

Ikinci elbisw de hürrem tarzı kırmızı elbisem altın sarı işlemeler var kafama fes takıcam kımızı duvak var altın da aceba bilezik taksam mı diyorum bilmiyorm takı setim beyaz altın çünkü

Bide hala kırmızı elbisw için ayakkbı almadım sarı birşey almalıyım sanırsam demi

Temizlik malzemelerimi çok önce aldık canım bir kaç yıl yetecek kadar aldık sen bana burayı sçlemiştin o mesajı silmedim çok sağol

Lovelym aksesuar takı konusunda senle aynı düşünüyorm bende ama napacam bilmyorm bakalım

Bu arada alışverş için teşekkürler bakalım biz Napıxaz yavaştan çantamı dün hazırladım biraz koydum bişiler

Lovely bide bu uygulama whastap gibi o yüzden gelir yazarım ben

Demi aslında böyle söylenebilir ama atıyorum halı silinecek koltuklar onu nasıl desem ki.:44:

Kuzum bende bu dediğim alışverişi 1 ay önceden yapmıştım.

Gel canım merak ederim seni. Bir ses et git gene. Detayları balayından dönünce alırız.

benim evimi annemelr temizleltti annemde söyleyemiyor diye bir tanıdığmız geldi o kadınalrı hep alıyor evine tek tek dip köşe o söyledii başlarında durdu bende beceremem sölemeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…