Giz kina yakilirken ki muzigin belli degilse yesim salkimin kina muzgini tavsiyr ederm hemde hic aglamiosn bnm kinamda herkes o muzikte cok eglendi aglama zirlama yoktu gayet keyfliydi yani :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın canlarım ne çok kaynatmışsınız yahu sabah hangi birinizi alıntılayacağımı bilemediğimden bende alıntılamadım gitti.
Ben bu hafta sonunu iple çekiyorum çünkü 3 gün tatiliz mis gibi. Bir de hemen ay sonu gelsin istiyorum bebek için ilk adımı bizde atalım. Biz bu hafta sonu yorgunluğumuzu atarken giz evlenmiş olacak hayırlısıyla. Balayında gel unutma sakın bizi ben balayında bile yazmıştım çünkü. Şimdi siteye girmek daha da kolaylaştı gelmeyeni döverim.
Giz'im kına da şangur şungur takma bence bileziklerini. Yani bilmiyorum bizim adetlerimizde yok öyle. Ben görgüsüzlük gibi algılıyorum, düğüne gelemeyecekler zaten kına da takmak isteyebilir.
Ayy Nena benimde dip bucak temizletmem lazım ama eşyalarımın yeri değişecek diye çok korkuyorum. Mutfak dolaplarımın içini dışını bir güzel sildirmem lazım özellikle.
Stanki o gün zaten oldukça duygusal olacak eşin bir de o notu okursa düşünemiyorum. Bizim ki mektuptan hiç anlamaz, yazsam hiç etkilenmez diye düşünüyorum.
pazartesi yıldönümümüüz
Temizlet fistik vallahi icin acilir bnm her yerrr mis oldu ram bir bahar temizligi oldu 2ay rahatm snra yine cagrcm calisan kadin olunca ev bal dok yala olmuo malesef derin temzlik gerektrio bnm evimde dehisiklik olmadida kadin bi kac kavanozu konmicak yere tikmis tabaklar makinadaydi o da sanirim orayi bos sandida yerlestrdi fena da olmadi ama cikardm aksam ordan tabak rafi orasi :)bidr banyoda ki deterjan kutularmi mak. Ustune koymus ben oraya koymuyorum zevksz olmus onlarida yerine koydm baskada sikinti yoktu bidahakine tembihlicem her sey yernde drsun lutfen dicem....Günaydın canlarım ne çok kaynatmışsınız yahu sabah hangi birinizi alıntılayacağımı bilemediğimden bende alıntılamadım gitti.
Ben bu hafta sonunu iple çekiyorum çünkü 3 gün tatiliz mis gibi. Bir de hemen ay sonu gelsin istiyorum bebek için ilk adımı bizde atalım. Biz bu hafta sonu yorgunluğumuzu atarken giz evlenmiş olacak hayırlısıyla. Balayında gel unutma sakın bizi ben balayında bile yazmıştım çünkü. Şimdi siteye girmek daha da kolaylaştı gelmeyeni döverim.
Giz'im kına da şangur şungur takma bence bileziklerini. Yani bilmiyorum bizim adetlerimizde yok öyle. Ben görgüsüzlük gibi algılıyorum, düğüne gelemeyecekler zaten kına da takmak isteyebilir.
Ayy Nena benimde dip bucak temizletmem lazım ama eşyalarımın yeri değişecek diye çok korkuyorum. Mutfak dolaplarımın içini dışını bir güzel sildirmem lazım özellikle.
Stanki o gün zaten oldukça duygusal olacak eşin bir de o notu okursa düşünemiyorum. Bizim ki mektuptan hiç anlamaz, yazsam hiç etkilenmez diye düşünüyorum.
Nice mutlu seneler ne cbuk gecti zaman beklesek gecmez bakarmsnpazartesi yıldönümümüüz
Oooo harika canım bizde o günleri görebilecekmiyiz...
Temizlet fistik vallahi icin acilir bnm her yerrr mis oldu ram bir bahar temizligi oldu 2ay rahatm snra yine cagrcm calisan kadin olunca ev bal dok yala olmuo malesef derin temzlik gerektrio bnm evimde dehisiklik olmadida kadin bi kac kavanozu konmicak yere tikmis tabaklar makinadaydi o da sanirim orayi bos sandida yerlestrdi fena da olmadi ama cikardm aksam ordan tabak rafi orasi :)bidr banyoda ki deterjan kutularmi mak. Ustune koymus ben oraya koymuyorum zevksz olmus onlarida yerine koydm baskada sikinti yoktu bidahakine tembihlicem her sey yernde drsun lutfen dicem....
Nice mutlu seneler ne cbuk gecti zaman beklesek gecmez bakarmsn
Söyleyin çok müzik var ama oynak şeyler olsun valla bende bir garip oldum bişi dicem şimdi annem diyor ki kına da kırmızı bindallı elbiseni giyince nişnda takılan bilezikleri tak diyor napayım ben yahu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben candan erçetin istiyorm canım
Kızlar ya market alışverşini balayı sonrası mı yaptınız bide ben yemek felan nasıl yapcam yaaaa
Hisardan düdüklü almıştım ama kullanım klavuzu çıkmadı
Söyleyin çok müzik var ama oynak şeyler olsun valla bende bir garip oldum bişi dicem şimdi annem diyor ki kına da kırmızı bindallı elbiseni giyince nişnda takılan bilezikleri tak diyor napayım ben yahu
Temizlet fistik vallahi icin acilir bnm her yerrr mis oldu ram bir bahar temizligi oldu 2ay rahatm snra yine cagrcm calisan kadin olunca ev bal dok yala olmuo malesef derin temzlik gerektrio bnm evimde dehisiklik olmadida kadin bi kac kavanozu konmicak yere tikmis tabaklar makinadaydi o da sanirim orayi bos sandida yerlestrdi fena da olmadi ama cikardm aksam ordan tabak rafi orasi :)bidr banyoda ki deterjan kutularmi mak. Ustune koymus ben oraya koymuyorum zevksz olmus onlarida yerine koydm baskada sikinti yoktu bidahakine tembihlicem her sey yernde drsun lutfen dicem....
Nice mutlu seneler ne cbuk gecti zaman beklesek gecmez bakarmsn
Canım ben söyleyemiyorum valla, şöyle yap böyle yap diye benim senden ders almam lazım bu konuda çok kibarım ben.
Giz'im biz adepodan alışveriş yapmıştık. Adeponun arabası gelip yığmıştı torbaları eve. Temizlik malzemeleri, dolap, bakliyat hepsi ne ararsan vardı. Kahvaltılıklar vs. Sonuçta 3 gün gittik biz balayına buzdolabında dursada bir şey olmazdı. Sende yoğurttu süttü almazsın istersen ki onların bile kullanım ömürleri oldukça fazla. Hele süt açmadan buzdolabı dışında rahatlıkla aylarca bekliyor. Yine sen bilirsin diğerlerini alabilirsiniz. Bize balayından eve dönüşte çok rahatlık olmuştu.
Bende soylemiyorum da dun cinler tepemdeydi ufak bi uyari gecicem bidahakine cunku kahve yapicaktm esime kahveyide bulamadm uic sevmem ole syleri nazikce derim ablacim sen her syi oldgu gbi birak sadece kaldr sil erine tekrar koy lutfen die soylemezsem yine aynisi olcak o da bn soylemyrm die hosuma gttgni sanicak :)bunda bsy yok soylerm yani akil edemedm yoksa dun de soylerdm
Temizlik malzemelerimi çok önce aldık canım bir kaç yıl yetecek kadar aldık sen bana burayı sçlemiştin o mesajı silmedim çok sağol
Lovelym aksesuar takı konusunda senle aynı düşünüyorm bende ama napacam bilmyorm bakalım
Bu arada alışverş için teşekkürler bakalım biz Napıxaz yavaştan çantamı dün hazırladım biraz koydum bişiler
Lovely bide bu uygulama whastap gibi o yüzden gelir yazarım ben
Demi aslında böyle söylenebilir ama atıyorum halı silinecek koltuklar onu nasıl desem ki.:44:
Kuzum bende bu dediğim alışverişi 1 ay önceden yapmıştım.
Gel canım merak ederim seni. Bir ses et git gene. Detayları balayından dönünce alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?