347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Amann 80 gün nasıl gecikti cok fenaymis. Insallah en kisa zamanda mutlu haberlerini aliriz canım bizim okulda da 4 ogretmen birden hamile kalmaya calisiyolar resmen yarisiyolar gormeniz lazim :))) bakalım birinci kim olcak ama bence böyle şeyleri bu kadar kafaya takmayıp akışına bırakmak lazım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Akışına bırakıyorum hayırlı zamanda olur inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bu kk uygulamasi iyi hosta kimin neyi yazdigini anlamak zor arkadasima gelinlik baktik yoruldum cok. su an yoldayim bir eve varsam ayaklarimi uzatip yatcam

bu kk uygulamasi iyi hosta kimin neyi yazdigini anlamak zor arkadasima gelinlik baktik yoruldum cok. su an yoldayim bir eve varsam ayaklarimi uzatip yatcam

Ay ben çok sevdim atablrm sn neden kendini yoruyorsun olmuoyor böyle

Ay ben çok sevdim atablrm sn neden kendini yoruyorsun olmuoyor böyle

Çok yakın arkadaşım, birde İstanbuldan Ankaraya gelin gidecek görüşmek kolay olmayacak, kıramadım. O kadar gelinlikci gezdik sadece bir gelinliği beğenir gibi oldu. Boyu kısa olduğu için gelinlik seçmek daha zor.

oyy oyy yine valiz hazırladım. yarın dersaneden sonra anneme geçicez ordan da afyona artık cuma mı perşembe mi bilmem. hafta sonu 3 gün düğün.. 3 ayrı kıyafet götürüyorum nasıl yapıcam buruşmadan götürücem bilmem uzun olanı. gerçi kendi arabamızla gidicez ama annemle anneannemde olucak sıkışacak eşyalar biraz

bu arada ben takılarımı düğüne götürmeli miyim kızlar bilemedim ya :26: bayramlarda hiç birini takmamıştım söyleyenler oldu. eşimle konuştuk demin ev kalabalık olur nasıl zapt edeceksin dedi. annemi aradım hiç değilse bileziklerini al bari bir daha ne zaman takacaksın laf ederler dedi. zaten setimi falan takamam elbiselerin yaka kısımları kapalı hoş durmaz.

İyiki bütün bileziklerimi düğünden sonra bozdurmuşum Bozdurduğumu herkes bildiği için hiç böyle adetlere maruz kalmadım

bende şu tepkileri anlamıyorum hiç ya taktıkları şeylerin peşine düşüyo millet takmışsın bitmiş ister takar ister takmaz sana noluyo artık dimi ama
ben bugune kadar nısanlımın parmagıma taktıgı tektas ve alyans harıc kımsenın hıcbır takısını takmadım takmam da sevmıyorum altın takmayı isteyen istediğini düşünsün inciçiçeğim sen elbisene hangi takın yakışıyosa sadece onu tak o kadar takıyı yanında taşıyıp riske atma evde kalabalıkmış zaten

1ay 9 gün kalmış kızlar ya :18: eksikleri sayıyorum orta sehpam yok, yemek odamın aynası yok, portmantom yok, girişe ayna almadım, doğalgazım bağlanmadı, o bağlanmadığı için de ocağım yerine takılmadı , kına alışverişine çıkmadık , perdelerimde dikiş hatası çıktı onları da geri götürdüm , düğün orkestrasını ayarlamadık yetişir mi sizce bunların hepsi off içim karardı güya son ay sadece kendimle ilgilenicektim

Bir orta boy pizzayı tek başıma yedim. Şu an çok pişmanımmmmmmmmmmmmmm:2::18:

Yetişir canım ya, son 1 ayda ev tutanlar var. Perdelerde nasıl dkiş hatası yapmışlar, hepsinde mi var? Sehpa, Ayna, portmanto beğinildikten sonra 1 gündede alınır. düğün orkestrasına öncelik verseniz iyi olur. Düğün sezonu açıldı.

yetişir canım merak etme hem yetiştiği kadar kalanıda düğünden sonra rahat kafayla halledersin acele etme stres yapma

ohhh yarasın kuzuşa afiyet olsun size

aynen canım bende pek sevmem altın takmayı alyans ve tektaş bazen onlar bile fazla geliyor. işte konuşan olunca sinirlerim bozuluyor o yüzden kararsız kaldım

ohhh yarasın Ardacığaaa
iki yanda toplandıktan sonra tam ortaya bakan taraflarında dikiş hatası var iki kanadında da. geldiği gibi doyamadan geri gittiler adam görür görmez nasıl olmuş bu böyle dedi aldı hemen hallederiz merak etmeyin dedi. bu arada hemen gösteriyim perdelerimi salonumun geri kalanı tamamen döşendikten sonraaa

Vayy perdeler çok şık olmuş. Arkası yarın gibi oldu Kim farketti önce perdeleri, hangi dikkatli göz

Sevgili nisanlim farketti once ama farkedilmicek gibi de diilmis yani makina kumasi toplamis ordan gecerken nasil olmus anlamadım. Bide o duz kisimlari yaptirdigima pisman oldum keske hepsi desenli olsaymis. Zaten perdeciye de soyledim eger kumas tekrar dikilemicek gibi olursa orayi da desenliden devam edin dedim :)

gunaydinnnnn bir is gununden daha herkese merhaba

Günaydın evde izinli olan bir giz var ama çok üzgün gece boyu uyumadı bugün nişanlımın doğum günü ama kızlar inanın birşey yapasım yok dün Manisa olayından sonra gözlerim yaşlı herşeyi iptal edip sesi sedasız evlenesim var millet canı ile uğraşırken maden de mahsur kalırken yüreğim el vermiyor bilmiyorum içim çok acıyor

Zonguldak'ta iki sene önce yine bu zaman da olmuştu çok ağlamıştım ama bu olan hepsinden kötü geldi yüZlerce ailenin direği gittti

Hayat boş ve çok kısa bir anlık herşey

Öncelikle çok üzgünüm bende dün akşam haberlerinde izlediğimden beri kaç eve ateş düştü. Bugün gün aydınlık değil bizim için o yüzden günaydın diyemiyorum kimseye. Allah göçük altındakilere dayanma gücü versin artık daha fazla ölüm haberi almayalım, yürekler yanmasın analar ağlamasın çocuklar ağlamasın. Çok üzgünüm çok.

Mercim alıntıladığımla ilgili sonuna kadar katılıyorum sana bir allahın kulu bana bilezikti vs. ben istemedikten sonra taktıramaz. Annemde sağolsun bir kere lafını etmedi bana, kayınvalidemde öyle. Zaten bizde o tarz şeyler hiç yoktur.

Bu arada perdelerine bayıldım fakat dediğin gibi düz olan yerlerde desenli olsa daha güzel olurmuş sanki. Evin tamamını çok merak ediyorum. Ufak sıkıntılar olur düzeltilir. Sıkma canını az kaldı ama herşey yetişir. Ben evlendiğimde ne ayakkabılığım vardı ne oturma odasında tv sehpam ayakkabımı evlendikten bir kaç ay sonra aldım, tv sehpamı falan daha 2 hafta önce düşün. Ben eve girdikten sonra o kadar çok şey değişti ve alındıki anlatamam. Hepsi tam oldu sanıyorsun ama olmuyor. Birazda yaşamaya başladıktan sonra görüyorsun. Benim bütün halılarım alındı daha 1 ay önce. Mutfak perdem değişti falan düşün yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…