evet toz çıkar benim haftalık temizliğim çok cozutuk önce tüm halıları süpürüp hepsini araya kaldırıyorum sonra sil süpür toz al vileda da kullanmam kanepeleri çekerim
büyük ihtimal stresten dolayı gecikti de bakalım benm hep öyleydi zaten sevgiliyken kavga ederdik gecikirdi öss zamanı 80 gün olmadım stresten falan kaç kere doktora gittim hiçbişey yok
Amann 80 gün nasıl gecikti cok fenaymis. Insallah en kisa zamanda mutlu haberlerini aliriz canım bizim okulda da 4 ogretmen birden hamile kalmaya calisiyolar resmen yarisiyolar gormeniz lazim :))) bakalım birinci kim olcak ama bence böyle şeyleri bu kadar kafaya takmayıp akışına bırakmak lazım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bu kk uygulamasi iyi hosta kimin neyi yazdigini anlamak zor arkadasima gelinlik baktik yoruldum cok. su an yoldayim bir eve varsam ayaklarimi uzatip yatcam
Ay ben çok sevdim atablrm sn neden kendini yoruyorsun olmuoyor böyle
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ohhh keyf sende vallahi sekercim cik tabi bu arada bebek ne zmn geliodu ki
oyy oyy yine valiz hazırladım. yarın dersaneden sonra anneme geçicez ordan da afyona artık cuma mı perşembe mi bilmem. hafta sonu 3 gün düğün.. 3 ayrı kıyafet götürüyorum nasıl yapıcam buruşmadan götürücem bilmem uzun olanı. gerçi kendi arabamızla gidicez ama annemle anneannemde olucak sıkışacak eşyalar biraz
bu arada ben takılarımı düğüne götürmeli miyim kızlar bilemedim ya :26: bayramlarda hiç birini takmamıştım söyleyenler oldu. eşimle konuştuk demin ev kalabalık olur nasıl zapt edeceksin dedi. annemi aradım hiç değilse bileziklerini al bari bir daha ne zaman takacaksın laf ederler dedi. zaten setimi falan takamam elbiselerin yaka kısımları kapalı hoş durmaz.
İyiki bütün bileziklerimi düğünden sonra bozdurmuşumBozdurduğumu herkes bildiği için hiç böyle adetlere maruz kalmadım
1ay 9 gün kalmış kızlar ya :18: eksikleri sayıyorum orta sehpam yok, yemek odamın aynası yok, portmantom yok, girişe ayna almadım, doğalgazım bağlanmadı, o bağlanmadığı için de ocağım yerine takılmadı , kına alışverişine çıkmadık , perdelerimde dikiş hatası çıktı onları da geri götürdüm , düğün orkestrasını ayarlamadık yetişir mi sizce bunların hepsioff içim karardı güya son ay sadece kendimle ilgilenicektim
yetişir canım merak etme hem yetiştiği kadar kalanıda düğünden sonra rahat kafayla halledersin acele etme stres yapma1ay 9 gün kalmış kızlar ya :18: eksikleri sayıyorum orta sehpam yok, yemek odamın aynası yok, portmantom yok, girişe ayna almadım, doğalgazım bağlanmadı, o bağlanmadığı için de ocağım yerine takılmadı , kına alışverişine çıkmadık , perdelerimde dikiş hatası çıktı onları da geri götürdüm , düğün orkestrasını ayarlamadık yetişir mi sizce bunların hepsioff içim karardı güya son ay sadece kendimle ilgilenicektim
ohhh yarasın kuzuşa afiyet olsun sizeBir orta boy pizzayı tek başıma yedim. Şu an çok pişmanımmmmmmmmmmmmmm:2::18:
bende şu tepkileri anlamıyorum hiç ya taktıkları şeylerin peşine düşüyo millet takmışsın bitmiş ister takar ister takmaz sana noluyo artık dimi ama
ben bugune kadar nısanlımın parmagıma taktıgı tektas ve alyans harıc kımsenın hıcbır takısını takmadım takmam da sevmıyorum altın takmayıisteyen istediğini düşünsün inciçiçeğim sen elbisene hangi takın yakışıyosa sadece onu tak o kadar takıyı yanında taşıyıp riske atma evde kalabalıkmış zaten
ohhh yarasın ArdacığaaaBir orta boy pizzayı tek başıma yedim. Şu an çok pişmanımmmmmmmmmmmmmm:2::18:
iki yanda toplandıktan sonra tam ortaya bakan taraflarında dikiş hatası var iki kanadında da. geldiği gibi doyamadan geri gittilerYetişir canım ya, son 1 ayda ev tutanlar var. Perdelerde nasıl dkiş hatası yapmışlar, hepsinde mi var? Sehpa, Ayna, portmanto beğinildikten sonra 1 gündede alınır. düğün orkestrasına öncelik verseniz iyi olur. Düğün sezonu açıldı.
ohhh yarasın Ardacığaaa
iki yanda toplandıktan sonra tam ortaya bakan taraflarında dikiş hatası var iki kanadında da. geldiği gibi doyamadan geri gittileradam görür görmez nasıl olmuş bu böyle dedi aldı hemen hallederiz merak etmeyin dedi. bu arada hemen gösteriyim perdelerimi salonumun geri kalanı tamamen döşendikten sonraaa
Eki Görüntüle 1112864
bende şu tepkileri anlamıyorum hiç ya taktıkları şeylerin peşine düşüyo millet takmışsın bitmiş ister takar ister takmaz sana noluyo artık dimi ama
ben bugune kadar nısanlımın parmagıma taktıgı tektas ve alyans harıc kımsenın hıcbır takısını takmadım takmam da sevmıyorum altın takmayıisteyen istediğini düşünsün inciçiçeğim sen elbisene hangi takın yakışıyosa sadece onu tak o kadar takıyı yanında taşıyıp riske atma evde kalabalıkmış zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?