Demi aslında böyle söylenebilir ama atıyorum halı silinecek koltuklar onu nasıl desem ki.:44:
Kuzum bende bu dediğim alışverişi 1 ay önceden yapmıştım.
Gel canım merak ederim seni. Bir ses et git gene. Detayları balayından dönünce alırız.
Nena bebişin büyüyor 10 haftalık olmuş bile.
benim evimi annemelr temizleltti annemde söyleyemiyor diye bir tanıdığmız geldi o kadınalrı hep alıyor evine tek tek dip köşe o söyledii başlarında durdu bende beceremem sölemeyi
Kadin perdelermi yikadi camlarmi sildi anneme demski bi dahaki geldgmde koltuklari silerm koltuklari sadece detayli supurmus bn bidr ortuyorm ya aslnda kiri tozu yok o yuzden ben surayi sil burayi sil demedm diememde heralde aslnda hc bsy diemem de dun kendine gore dizayn edince sinrlendm bidaha cagrdgmda solicem mecburen tatli tatli hatta bugun arkdsm aradi nasil memnun kaldnmi die cunku onun dayisnn kizi bnde isinden memnun kaldgmi ama yer degstrmelernden hoslanmadgmi soledm belki arkdsm ona der de bnm dememe bile gerek kalmaya blr bu arada bebek buyuyor evet sanki karnmda sisti vucudum suan 3lt yakin su topladi 2.5l civari dr normal demisti zaten topuluyum iyice sisicem bogazima dikkat etmeye calsyrm ama cnm cok tatli cikolata vb seyler cekio onun onune gecemiyrm malesef
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selamlarr
Cok yorgunum uykusuzum derslerde resmen uyudum.
Gizimmm süper olur kargolarsan ucretini ben öderim hic sıkıntı olmaz benim icin hem 2adımlık yere gelcek zaten :) sonunda bende uygulamamdan yazabildim giriş yapmadığım icin gorunmuyomus bende.
Benim evi de ben her gittigimde supuruyorum ama her baktigim koseden bi toz cikiyo. Tam temiz oldu diyorum adamlar gelip duvar falan deliyo yine her yer toz. En iyisi dugune yakın bende kadın cagiriyim da dip kose bi temizlesin son kez. Bugun seminerim var aksam 7ye kadar , evde de misafir yemek takimlari beni bekliyo gelip yikayayim da yerlestireyim diye offf off hic enerjim yok bu aralar 😕
Hic farketmez benim icin giz cim her turlu kabulumdur. Zevklerimiz benziyo o yuzden ilac gibi gelir bana sarkilar.
Benim bide cok saçım dokuluyo heryerden sac topluyorum surekli simdiden basladim temizlikten sikayet etmeye 😊
Demi aslında böyle söylenebilir ama atıyorum halı silinecek koltuklar onu nasıl desem ki.:44:
Kuzum bende bu dediğim alışverişi 1 ay önceden yapmıştım.
Gel canım merak ederim seni. Bir ses et git gene. Detayları balayından dönünce alırız.
Hayatım kargoyu zaten şirketinkiainden ücretsiz yapıyorum ama kendi ayırdıklarım birde topluca olanlar var cd alırımı die düşünüyorm en olmadı bellek alır yollarım olur mu canım
Eve her girmeye bende temizlik yapıyorum bembeyaz heryer ama işte saç dökülse görünüyor öyle canım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Saçlarım benimde çok dökülüyordu elidorun kahverengisi çok iyi geldi saç kremiyle birlikte kullanıyorum. Bayağı azaldı. Yerlerde beyaz olunca çok göze batıyor. Ben 2 günde bir elektrik süpürgesi tutuyorum. Herkese evim çok temiz geliyor ama halbuki ben sürekli temizliyorum bilmiyorlarki.
Hümüş sende mi geldin 2014 hamiş kalmak isteyenler topikine? Bat ne diye sormuşsun sanırım "beklenen adet tarihi" demek. Sat var bir de o da "son adet tarihin". Seni aydınlatayım biraz bebişim.
tabiki söyleyeceksin bu hafta şöyle mi yapsak acaba dersin mesela
aynen yaaaa zırt pırt sinir olurum kıla tüyeevim pis diyorum temizlmeme lazım millet diyor senin evin pislenmez Allah allah kimse yaşamıyor sanki tabiki de pisleniyo
Geldim evet canımbat geçti benim sinirim bozuk
Ayy çok mantıklı bebişim sağol. Böyle söyleyebilirim sanırsam insanlara iş buyurmak benim kanımda yok n'apayım.
Bana eşim bile bizim evimiz tertemiz diyor hop sinirlerim fırlıyor. O görmüyor ama ben görüyorum ona sorsan bizim evimiz hiç kirlenmiyor. Halbuki ben müsade etmiyorum kirlenmesine.Tozlar ve saçlar hariç. Bu hafta sonuda eşimin iş yerindn arkadaşı ve nişanlısı gelecek muhtemelen ben dayanamayıp sileceğim mutfak dolaplarımın en azından dışını ve camlarımı. Birde perde yıkasam müthiş olurda ütü isterse diye korkumdan ona bulaşmayacağım galiba.
Bat geçti derken gelmedi mi bu ay? Kaç gün gecikti?
ya benimki de aynı yaaaa evin nesi varmış çok temizmiş ben boşuna canımı yoruyormuşum perdeleri yıkamaya gerek yokmuş amannn biz sürekli toplamasak ev ne hale gelir acaba çok merak ediyorum
3 gün canım.. işten çıktım girdim falan canım sıkkındı ya ondan oldu herhalde sonuçta kan testi yapıldı hamile değildim cuma günü
doktora gidecem yine herhalde muayene yolları gözüküyor
Hah al birini vur ötekine bizimkide aynı. Otur artık diyor ama rahat edemiyor ki içim önce evim benim gözümden temiz olacak sonra dinlenme vakti. Dün oturma odasına tv sehpası kuruldu, duvara bir tablo asıldı ben bütün evi temizledim.
Canım git bakalım neden gecikmiş bende merak ettim şimdi.
evet toz çıkar benim haftalık temizliğim çok cozutuk önce tüm halıları süpürüp hepsini araya kaldırıyorum sonra sil süpür toz al vileda da kullanmam kanepeleri çekerim
büyük ihtimal stresten dolayı gecikti de bakalım benm hep öyleydi zaten sevgiliyken kavga ederdik gecikirdi öss zamanı 80 gün olmadım stresten falan kaç kere doktora gittim hiçbişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?