- 25 Nisan 2014
- 3.204
- 1.618
- 178
Amann 80 gün nasıl gecikti cok fenaymis. Insallah en kisa zamanda mutlu haberlerini aliriz canım bizim okulda da 4 ogretmen birden hamile kalmaya calisiyolar resmen yarisiyolar gormeniz lazim :))) bakalım birinci kim olcak ama bence böyle şeyleri bu kadar kafaya takmayıp akışına bırakmak lazım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kendi kendini sisirme yetismicek bsy yok yetismezsede evlendkten snra tamamlarsn bi kismini mercicim1ay 9 gün kalmış kızlar ya :18: eksikleri sayıyorum orta sehpam yok, yemek odamın aynası yok, portmantom yok, girişe ayna almadım, doğalgazım bağlanmadı, o bağlanmadığı için de ocağım yerine takılmadı , kına alışverişine çıkmadık , perdelerimde dikiş hatası çıktı onları da geri götürdüm , düğün orkestrasını ayarlamadık yetişir mi sizce bunların hepsioff içim karardı güya son ay sadece kendimle ilgilenicektim
afyt olsn da orta boyu nasil yedin stankican merak ettmBir orta boy pizzayı tek başıma yedim. Şu an çok pişmanımmmmmmmmmmmmmm:2::18:
Canim herkes perisan herkes uzgun allah yakinlarna sabirlar versn hem ihmaller yuzunden bu ulkede iscilere malesef deger verilmiyor emegn karsiligi verilmiyor soylenecek soz yok mekanlari cennet olsunGünaydın evde izinli olan bir giz var ama çok üzgün gece boyu uyumadı bugün nişanlımın doğum günü ama kızlar inanın birşey yapasım yok dün Manisa olayından sonra gözlerim yaşlı herşeyi iptal edip sesi sedasız evlenesim var millet canı ile uğraşırken maden de mahsur kalırken yüreğim el vermiyor bilmiyorum içim çok acıyor
Zonguldak'ta iki sene önce yine bu zaman da olmuştu çok ağlamıştım ama bu olan hepsinden kötü geldi yüZlerce ailenin direği gittti
Hayat boş ve çok kısa bir anlık herşey
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Stankim sen kaç kilo aldın baştan beri
Ben dün gece uyumaya giderken son dakika haberi vardı. Sabah kahvaltıda öğrendim şok oldum. Gün boyu üzüldüm üzüldüm ağlayıp rahatlayamadım. Şimdi izledim yürek dayanmaz. Allah'ım sabır versin.
Bugün evimizi temizledik annem le balayı kıyafetlerini yerleştirdim nişanlımın bavulunu yaptım dışardan kuru erzak bakliyat aldık kavanozlara koyduk kuyumcudan altını aldık
Bu arada iş yerinde çoğu kişi gelcekti ama benim en sevdiğim insanlardan biri kına mı yakacak kişi gelemicenği aöledi eşi ile karar almışlar ben beklerdim yanım da ağladım dha demin kızlar burda kolay kolay anlatmam pek üzülmem çünkü ama içim acıdı benim suçum mu
Bugün evimizi temizledik annem le balayı kıyafetlerini yerleştirdim nişanlımın bavulunu yaptım dışardan kuru erzak bakliyat aldık kavanozlara koyduk kuyumcudan altını aldık
Bu arada iş yerinde çoğu kişi gelcekti ama benim en sevdiğim insanlardan biri kına mı yakacak kişi gelemicenği aöledi eşi ile karar almışlar ben beklerdim yanım da ağladım dha demin kızlar burda kolay kolay anlatmam pek üzülmem çünkü ama içim acıdı benim suçum mu
Ağladım kızlar şirketten bir arkadşını aradım onun nikah günü babanesi öldü ağlaya ağlaya evlendi arkadşm dedi ki inanmıyprm ölüm Allah'ın emri buda Allah'ın emri giz yanında olxam tabi dedi ama benim moralim aşırı bozuldu çok ağladım belki de sinirlerim bozuk bilmiyorm
düğün stresi seninki canım. Kınaya seni seven herkes gelcek hiç merak etme sen bozma moralini çok güzel çok mutlu bi gelin olcaksın
Üzüntüden sıkıntıdan mıdır bilmiyorum akşam 10'dan bu saate kadar kasılmalarım var geçmedi, kasıklarımda parçalanıyor sanki. Şu saatte annemin yanında olmak istiyorum, yanımda olsn yeter. Miğdemde bulanıyor. Eşimide kaldırdım öyle bekliyoruz, kasılmanın geçmesini.
Gizom arkadaşın şaka yapmıştır canım eşimle karar aldık demesi için senin bir hareketini görmeleri gerek başka türlü eşimle karar aldık denmez boş yere üzüp sıkma canını sen 3 gün sonra evli mutlu huzurlu olacaksın inş. sende benim gibi. Bunu düşün ve bugünlerin keyfini çıkar. Ben çok merak ederim ki seni nasıl görücem o gün? Yarında kınan var yanında olmayı çok isterdim ama maalesef uzakız ya. Aklım sende olacak ama.
65 kilo ile hamile kaldim. su an itibariyle 81 kiloyum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?