347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

en yakın arkadaşlarımdan biri öğretmen okullarındaki bayan öğretmenlerin %90 ı hamileymiş şu an yuh dedim

kendi kendini sisirme yetismicek bsy yok yetismezsede evlendkten snra tamamlarsn bi kismini mercicim

Bir orta boy pizzayı tek başıma yedim. Şu an çok pişmanımmmmmmmmmmmmmm:2::18:
afyt olsn da orta boyu nasil yedin stankican merak ettm

Canim herkes perisan herkes uzgun allah yakinlarna sabirlar versn hem ihmaller yuzunden bu ulkede iscilere malesef deger verilmiyor emegn karsiligi verilmiyor soylenecek soz yok mekanlari cennet olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

morelimiz o kadar bozukki calisacak gucumuz yok

Evime geldim misafir bulasiklarini yikiyorum kizlar. Hepimizin basi sagolsun Allah yakinlarina sabir versin. Egitim sen yarin grev karari aldı

Ben dün gece uyumaya giderken son dakika haberi vardı. Sabah kahvaltıda öğrendim şok oldum. Gün boyu üzüldüm üzüldüm ağlayıp rahatlayamadım. Şimdi izledim yürek dayanmaz. Allah'ım sabır versin.

bende haberleri bu akşam dinleyebildim evimde tv bağlanmadığı için bütün gün habersizdim. maden işçisinin çizmelerimi çıkarayım sedye kirlenmesin haberini izleyince oturdum ağladım tv başında Tüm Türkiye'nin başı sağolsun

Bugün evimizi temizledik annem le balayı kıyafetlerini yerleştirdim nişanlımın bavulunu yaptım dışardan kuru erzak bakliyat aldık kavanozlara koyduk kuyumcudan altını aldık

Bu arada iş yerinde çoğu kişi gelcekti ama benim en sevdiğim insanlardan biri kına mı yakacak kişi gelemicenği aöledi eşi ile karar almışlar ben beklerdim yanım da ağladım dha demin kızlar burda kolay kolay anlatmam pek üzülmem çünkü ama içim acıdı benim suçum mu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

üzülme gizcim sağlık olsun başka biri yakar kınanı nolcak. düğün öncesi hiç bozma moralini

Neyin kararını almışlarki? Ayıp etmiş. Sen morelini bozma, ufak tefek sorunlar o günün güzelliğini bozmasın.

Ağladım kızlar şirketten bir arkadşını aradım onun nikah günü babanesi öldü ağlaya ağlaya evlendi arkadşm dedi ki inanmıyprm ölüm Allah'ın emri buda Allah'ın emri giz yanında olxam tabi dedi ama benim moralim aşırı bozuldu çok ağladım belki de sinirlerim bozuk bilmiyorm

düğün stresi seninki canım. Kınaya seni seven herkes gelcek hiç merak etme sen bozma moralini çok güzel çok mutlu bi gelin olcaksın

düğün stresi seninki canım. Kınaya seni seven herkes gelcek hiç merak etme sen bozma moralini çok güzel çok mutlu bi gelin olcaksın

Sağolun kızlar iyiki varsınız pazar günü beklerim sizi gelebilirsiniz

Inanın içim dolmuş yoksa böyle ağlamam ama işte

Üzüntüden sıkıntıdan mıdır bilmiyorum akşam 10'dan bu saate kadar kasılmalarım var geçmedi, kasıklarımda parçalanıyor sanki. Şu saatte annemin yanında olmak istiyorum, yanımda olsn yeter. Miğdemde bulanıyor. Eşimide kaldırdım öyle bekliyoruz, kasılmanın geçmesini.

Ay stanki bir de sen bebiş geliyor de de düşüp bayılayım artık. Zaen dün akşam o kadar çok haber izledik ki gece rüyamda görücem dedim sabaha kadar madencilere yardım etmeye çalıştım.

Son düzenleme:

Gizom arkadaşın şaka yapmıştır canım eşimle karar aldık demesi için senin bir hareketini görmeleri gerek başka türlü eşimle karar aldık denmez boş yere üzüp sıkma canını sen 3 gün sonra evli mutlu huzurlu olacaksın inş. sende benim gibi. Bunu düşün ve bugünlerin keyfini çıkar. Ben çok merak ederim ki seni nasıl görücem o gün? Yarında kınan var yanında olmayı çok isterdim ama maalesef uzakız ya. Aklım sende olacak ama.

Kötü bir şaka yapmış lovelym o değil diğer arkadşalar da ortak sabah yazacakmış durmuşlar şakayı yapan durun gizem tamam dedi normal de kızması lazım dı dedi şaşırmışlar

Bende sabh tutamadım kendimi yazdım diriye saygın yokmuş en seni ağlıcak kadar sevmiş hata ermişim dedim

Şok oldu naısl ciddiye alırsın allah beni kahretsin şakaydı o dedi
Çok ama çok üzüldü ağladığımw inanamadı

Bu arada babam annemi hastaneye götürdü başı ağrıyor tansiyon die neyse şimdi iyi şükür

65 kilo ile hamile kaldim. su an itibariyle 81 kiloyum.

bende hamile kalmadan zayıflamam lazım biraz 3 ayda ramazanda hele çok kilo alıyorum yawwww evlendikten sonra 10 kilo aldım resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…