347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Canım demiştim sana şakadır diye. Zaten hiç inandırıcı değildi. Annene de geçmiş olsun canım benim bu dönemler çok normal üzgün ve stresli oluyor insan çok kolay mı biricik evladını gelin ediyor.

bende hamile kalmadan zayıflamam lazım biraz 3 ayda ramazanda hele çok kilo alıyorum yawwww evlendikten sonra 10 kilo aldım resmen

Canım benimde biraz zayıflamam lazım öyle gözüken bir kilom yokta 54'lerden 63'e çıktım. Geçen hafta kayınvalidemlerde tartıldık herkes kilo vermiş bir ben almışım.

hamile kalmamıza 3 4 ay var yaklaşık verelim bi 10 kilo diyorum nasıl aldıysak off yani yemek ye çay iç yanında pasta börek sonra meyve ayyyhhhhh

Kızlar bişi sölicem bilgisayar da bakınca kimin nerelere yazdığı profil de görünüyor ya telefon da bakmak için bunu nasıl görebilieim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hamile kalmamıza 3 4 ay var yaklaşık verelim bi 10 kilo diyorum nasıl aldıysak off yani yemek ye çay iç yanında pasta börek sonra meyve ayyyhhhhh
Yazın veririz inş. hümüşüm. Dikkat edelim. Bende 10 kiloyu geri vermek istiyorum çünkü hamileliğimde zaten alıcam pis boğazım çünkü ne versen miğdeye.

Giz'im bilmiyorum hiç bakmadım.

Selam kızlar
Bugum sabah gittik okulda anma töreni yaptık saygı durusunda bulunduk sonra evime gittim. Son kalan bi parti bulasik vardi makinede onu yıkadim cok şükür butun misafir takımları bitti. Kizlar bitek bisey sorcam misafir catal bicak takimi karaca olan varmi? Benimkiler karaca sandikta duruyolar o sandigin ic kismi kadife gibi bisey kapli ve ben onlari yikayip ayni yere yerlestirince ustlerine hep kadifenin tuyleri yapisicak sizce ne yapmaliyim? Acaba konsolun cekmecesine bi kasiklik alip oraya mi yerlestirsem?
Gizim herseyin saka olmasina sevindim ama pek hos bi saka degil yani böyle stresli ve uzgun oldugun bi zamanda hos olmamış.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Stankim iyi mi acaba ya insallah erken falan gelmeye karar vermemistir Ardacık

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mercim onlar çok şaşırdı duygusal biri değilim arayıp kızarım esirgemem lafımı şok oldular ki hepsi benden büyük eşi demiş yapalım şaka die sonra sabah eşi aramış gizemin sesi çıktımı die üzülmüş sonra arkadşam giEm yazdı bana ağlamış demiş eşi de şaşırmış öğlen arkadşın eşi yine aramış sürekli kızı ara sor yaaaa Densizlik ettik die yaaaa ama cidden ağladım kötü arkadşm giz giderayak büyüdğn durağan duygusal biri oldun dedi

Evde olmak çok güzel bu ara da kına detaylarını ekledim çeyiz topiğime

Huhuuu burayada ekle.

Kuzum ben hepsini konsola yerleştirdim. Bence sende öyle yap çok daha hoş gözüküyor hem alması kaldırması da kolay oluyor. Benimde çatal kaşık takımlarım ağaç bir sandık içindeydi ama şimdi o sandığa biz çekiç, tornovida falan gibi şeyler yerleştirdik. Kulplarını da değiştirdim koçtaştan aldım çiçekli çok şık oldu. Hatta bir ara onu verip eskitme yaptırıcam.

Merci canım ben mutfakta ikinci çekmeceye yerleştirdim Birinci'de de günlükler vardı

Giz'im çok güzeller hepsi yarın akşam vur patlasın çal oynasın.

ohhhh maşallah

Gizem kınalı kuzu oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…