- 25 Nisan 2014
- 3.204
- 1.618
- 178
Kötü bir şaka yapmış lovelym o değil diğer arkadşalar da ortak sabah yazacakmış durmuşlar şakayı yapan durun gizem tamam dedi normal de kızması lazım dı dedi şaşırmışlar
Bende sabh tutamadım kendimi yazdım diriye saygın yokmuş en seni ağlıcak kadar sevmiş hata ermişim dedim
Şok oldu naısl ciddiye alırsın allah beni kahretsin şakaydı o dedi
Çok ama çok üzüldü ağladığımw inanamadı
Bu arada babam annemi hastaneye götürdü başı ağrıyor tansiyon die neyse şimdi iyi şükür
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bende hamile kalmadan zayıflamam lazım biraz 3 ayda ramazanda hele çok kilo alıyorum yawwww evlendikten sonra 10 kilo aldım resmen
Canım demiştim sana şakadır diye. Zaten hiç inandırıcı değildi. Annene de geçmiş olsun canım benim bu dönemler çok normal üzgün ve stresli oluyor insan çok kolay mı biricik evladını gelin ediyor.
Canım benimde biraz zayıflamam lazım öyle gözüken bir kilom yokta 54'lerden 63'e çıktım. Geçen hafta kayınvalidemlerde tartıldık herkes kilo vermiş bir ben almışım.
Yazın veririz inş. hümüşüm. Dikkat edelim. Bende 10 kiloyu geri vermek istiyorum çünkü hamileliğimde zaten alıcam pis boğazım çünkü ne versen miğdeye.hamile kalmamıza 3 4 ay var yaklaşık verelim bi 10 kilo diyorum nasıl aldıysak off yani yemek ye çay iç yanında pasta börek sonra meyve ayyyhhhhh
Kızlar bişi sölicem bilgisayar da bakınca kimin nerelere yazdığı profil de görünüyor ya telefon da bakmak için bunu nasıl görebilieim
Mercim onlar çok şaşırdı duygusal biri değilim arayıp kızarım esirgemem lafımı şok oldular ki hepsi benden büyük eşi demiş yapalım şaka die sonra sabah eşi aramış gizemin sesi çıktımı die üzülmüş sonra arkadşam giEm yazdı bana ağlamış demiş eşi de şaşırmış öğlen arkadşın eşi yine aramış sürekli kızı ara sor yaaaa Densizlik ettik die yaaaa ama cidden ağladım kötü arkadşm giz giderayak büyüdğn durağan duygusal biri oldun dedi
Evde olmak çok güzel bu ara da kına detaylarını ekledim çeyiz topiğime
Stankim iyi mi acaba ya insallah erken falan gelmeye karar vermemistir Ardacık
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selam kızlar
Bugum sabah gittik okulda anma töreni yaptık saygı durusunda bulunduk sonra evime gittim. Son kalan bi parti bulasik vardi makinede onu yıkadim cok şükür butun misafir takımları bitti. Kizlar bitek bisey sorcam misafir catal bicak takimi karaca olan varmi? Benimkiler karaca sandikta duruyolar o sandigin ic kismi kadife gibi bisey kapli ve ben onlari yikayip ayni yere yerlestirince ustlerine hep kadifenin tuyleri yapisicak sizce ne yapmaliyim? Acaba konsolun cekmecesine bi kasiklik alip oraya mi yerlestirsem?
Gizim herseyin saka olmasina sevindim ama pek hos bi saka degil yani böyle stresli ve uzgun oldugun bi zamanda hos olmamış.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
O zaman ekliyorum buraya
Herşeyi fazla fazla yapmaya çalıştım balon şişirmek için pompa bile aldım kalp balonlar Konfeti 300 adet çerez kesesi 200 minik kına 4 adet tef kızlarrr çerez keseme ve kınalara ödememdim malum kalabalık olcak o yüzden şimdilik bunları hemen paylaşıyorum
Eki Görüntüle 1115260 Eki Görüntüle 1115261 Eki Görüntüle 1115262 Eki Görüntüle 1115267
O zaman ekliyorum buraya
Herşeyi fazla fazla yapmaya çalıştım balon şişirmek için pompa bile aldım kalp balonlar Konfeti 300 adet çerez kesesi 200 minik kına 4 adet tef kızlarrr çerez keseme ve kınalara ödememdim malum kalabalık olcak o yüzden şimdilik bunları hemen paylaşıyorum
Eki Görüntüle 1115260 Eki Görüntüle 1115261 Eki Görüntüle 1115262 Eki Görüntüle 1115267
O zaman ekliyorum buraya
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE
gizz çok güzeller yarın cok cok eglen senın gunun bende senı dusunucem yarn aksam bol bol keyflı bır gece dılıyorum bu arada annecıgıne gecmısler olsun cok normal bırıcık kızını gelın edıyormaşallah sana tatılınde keyfnı cıkar tatlıkuşşş
Teşekkürler kuzular
Banyoyu da ekliyorum Eki Görüntüle 1115303 Eki Görüntüle 1115304 Eki Görüntüle 1115305
Teşekkürler kuzular
Banyoyu da ekliyorum Eki Görüntüle 1115303 Eki Görüntüle 1115304 Eki Görüntüle 1115305
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/Q
gizom evin pırıl pırıl zevkine görede yerleştirmişsin ne diyelim huzurla saglıkla oturun bir yastıkta yaşlanın boy boy cocuklarnz olsunagızınızın tadı hiç bozulmasın inşallah
Teşekkürler kuzular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?