Bende konsola ahsap kasiklik gibi bisey alip ona yerlestiriyim ozaman misafir takimimi. Gizcim kina sepetini eminonunden mi aldin? Bende bu cmt yada haftaya cmt cikiyorum kına alisverisine herseyin harika olmus canım benim banyona da bayıldım güzel günlerde gule gule oturun inşallah..
Beni de bi heyecan basıyo zaman yaklaştıkça 👰
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Nena sen gitmeye başladın mı, Doğan Cüceloğlu'na? Kontrollere cumartesi günleri gidiyorsan belki birbirimizi görürüz. Gerçi biz hep ilk sırayı aldığımız için biz gittiğimizde kimseler olmuyor.
Canım inşallah ardamız acele etmez sağlıcakla zamanın da gelsin
Doktorunuz hangi hastahane de
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merci kına sepetimi yaptırdım canım faceden bir bayana yaptırdım güzel olsun die kastım vallla
Gün bir dAha düşündürme beni
Kızlar ev çok duygusal garip haldeyiz
Duygusal olunmaz mı :2: 4 yıl önce evlendiğimde erkek kardeşimin söyledikleri geldi aklıma. Akşam sen uyurken ışığı kapat diye bağıran yok, bilisayarda benim sıram geldi diyen yok. Uyu artık diye karışan yok ama evde hiç birşeyin tadı yok. ışıkları kapatıp erkenden uyuyorum bilgisayarı bile açasım yok demişti
canım henuz gtmedım onumuzdekı hafta randevum var gıdıcem dogan beyı bır kısı daha ovdu bakalım sızlern referansıyla ınsallah ona devam etmeyı dusuneblrm baktm cv de dolu dolu masallahNena sen gitmeye başladın mı, Doğan Cüceloğlu'na? Kontrollere cumartesi günleri gidiyorsan belki birbirimizi görürüz. Gerçi biz hep ilk sırayı aldığımız için biz gittiğimizde kimseler olmuyor.
Merci kına sepetimi yaptırdım canım faceden bir bayana yaptırdım güzel olsun die kastım vallla
Gün bir dAha düşündürme beni
Kızlar ev çok duygusal garip haldeyiz
Gözlerim Yaşar'a Yaşar'a okudum yazdığını dün kardeşimle müzik bakıyoruz çok güzel müzik bulcam sana dedi muhteşem yüzyılda şevval samın sölediği kına ağıtını buldu çok üzüldüm kapatırrdım dans şarkımızı dinlemek istedi gözleri doldu daha sonra bak birde bu var dans şarkkısı die Ferhat göçer kızımı buldu çok üzüldüm bunları neden yaptı diyorm ama oda çok üzgün geçsin bu günler
canım henuz gtmedım onumuzdekı hafta randevum var gıdıcem dogan beyı bır kısı daha ovdu bakalım sızlern referansıyla ınsallah ona devam etmeyı dusuneblrm baktm cv de dolu dolu masallah
gizzz yasadıklarınız okadar dogal ki beni 8 ay onceye götrüdün son 1 hafta bızım evde kımse bırbırıyle bıle konusmuyordu herkes erken yatıyordu evde bır gergınlık vardı ama kına gunu herkes acıldı bızde masallah tek gergn olan bendmnıkah gunude bn dahıl herkesn keyfı yerndeydı sonra aksam kv bahcesndekı eglencede her sey yoluna grmstı bu asamalar szdede olcak sen hangi ilçede oturcaksn kartaldamıydı ogle kalmıs aklımda
Gerginiz birbirimize kısıyoruz anlamıyorum yani bana iş yaptırmadılar hiç ama annem kalk
Birşeyler yap diyor inan şaşırıyorum evde mutlu Mesut yaşadım ama gideceğim zaman bunu yapıyorlar şaşırdım bende üzülüyorum bugün kınam var gergin değilim dik durmaya çalışıyorum kendimi üzecek şelerden geri tutuyorum
Gerginiz birbirimize kısıyoruz anlamıyorum yani bana iş yaptırmadılar hiç ama annem kalk
Birşeyler yap diyor inan şaşırıyorum evde mutlu Mesut yaşadım ama gideceğim zaman bunu yapıyorlar şaşırdım bende üzülüyorum bugün kınam var gergin değilim dik durmaya çalışıyorum kendimi üzecek şelerden geri tutuyorum
kızlar çok teşekkürler desteiniz için
lovelym birşey sorcam pegasus online chekin sayfası açıldı ama diyor ki
koltuk numaranız otomatik verildi diyor koltuk verdiği numaralar güzel 14a ve 14 b ama ben bunları değiştirirsem ek ücretmi öderim dilerim bu koltukları sildim başka koltuk ekledim o eklediğim başka koltuğu silip bu pegasusnkini seçsem ücret yermiyim
nena pasifloram vardı ama bulamıyorum yaaqa bulsam içicem zaten ama ortada yok
,Canım koltuklarını hiç değiştirme çünkü cam kenarı ve yanı vermiş zaten sana otomatik olarak sistem. Kendin seçmek istersen ücret ödersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?