lovelym deidğini yaptım vee değiştirmedim ücrette ödemedim bide dönüşü şimdi yapamam dimi
valla seçmek istediğim koltuğu vermiş diğer tarafın çıkışına yakın ben o koltukları seçicektim zaten
biniş kartımı arkadşıma mail attım akşam getgirecek
hüm bende çarşamba hazırladım ufak çaplı eksikler var güneş gözlüğü birkaç ilaç koymayı unuttum yarın eve geçip onlarıda yanımda götürcem
etstur bir liste vermişti o listeye baka baka yaptım
lovelym deidğini yaptım vee değiştirmedim ücrette ödemedim bide dönüşü şimdi yapamam dimi
valla seçmek istediğim koltuğu vermiş diğer tarafın çıkışına yakın ben o koltukları seçicektim zaten
biniş kartımı arkadşıma mail attım akşam getgirecek
hüm bende çarşamba hazırladım ufak çaplı eksikler var güneş gözlüğü birkaç ilaç koymayı unuttum yarın eve geçip onlarıda yanımda götürcem
etstur bir liste vermişti o listeye baka baka yaptım
bol iç çamaşırı koydun demi.. en önemli şey mesela ben diş macunu almayı unutmuşumterliklerimi unutmuşum komedi gibi uğur a terlik koymuşum kendiminkini unuttum sabah 5te tekrar bakmıştım o yorgunlukla farketmemişim... uçağınız ne zaman
bol iç çamaşırı koydun demi.. en önemli şey mesela ben diş macunu almayı unutmuşumterliklerimi unutmuşum komedi gibi uğur a terlik koymuşum kendiminkini unuttum sabah 5te tekrar bakmıştım o yorgunlukla farketmemişim... uçağınız ne zaman
Herşeyi fazla koydum canım 3 telrik sandler babetler bit dünya şey günlük ped şampuan saç kremi aldım herşeyi koydum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ah giz ne yaptın zaten hepsi otelde var.
mutfak dolapları ve eger perdelern tozluysa mutlaka yıkat hepsnı evı degstren ve en ıyı kokutan sey perdeler,yapabılırse koltuklarını ve halılarnıda sılsın hırpalamadan halılarn tozu gtsn snra baska zamn ıstersen yıaktrsn canm onun dısında bır sey yok gunluk temzlık ıste yerler masa konsol temzlıgı vs...Bu arada ben yarın temizlikçi alıyorum evime, tanıdıkta biri. Bizim ofise de geliyor arada bizim devamlı olan hizmetlimiz izne çıktığında yerine geliyor. Beli rahatsızdı ama konuşmuşlar bizim hizmetlimizle onun akrabası oluyor iyiyim gidebilirim demiş. Bende aradım konuştum yarın 08:00 gibi evde temizlik var. Telefonda söyledim dolaplarım çok önemli dedim. Başka neler önemli? Şunları kesin yaptır geri kalanı sende yaparsın diyebileceğiniz?
İlaç aldım yanıma biz ücret ödemiyoruz şirketin doktoru yazdı sağolsun
Vallla aseton oje almıcaktım ama soft uçuk pembe bir oje koydum bide ped aseton aldım yanıma
Arkadşım benim otele giden herkes dedi alma die ben iki adet plaj havlusu bile aldım
Bu arada adet geciktirici içiyorum ayın 10 dan beri ama ne olur ne olmaz die hergüne iki çamaşır koydum veeee benden belki ilk kez duycanoz müthiş seksi gecelikler koydum
mutfak dolapları ve eger perdelern tozluysa mutlaka yıkat hepsnı evı degstren ve en ıyı kokutan sey perdeler,yapabılırse koltuklarını ve halılarnıda sılsın hırpalamadan halılarn tozu gtsn snra baska zamn ıstersen yıaktrsn canm onun dısında bır sey yok gunluk temzlık ıste yerler masa konsol temzlıgı vs...
gizzz cok abartma bncede hammallıktan baska bsy dıl ben mayolarmı aldm gymedm ama bıkınılermıde aldm 4 tane gecelık almstm ıc camasrı 2 terlık bıde aksamları lobıde anımasynlarda gyeblcegn kılık ona uygun ayakkabı sandaletlernı alrsn kac gun kalcgnı bılemdgm ıcın her gune 1 ayakkabı alma yanı kıyafetlerne uygun 2-3 cıft yeterlı havluya falan hıc gerek yoktu ama almak ıstıosan al diş macunu unutma kesınlıkle otelde cok pahalı oluyor ben unutmustm dış macununu bu kadr
Ahahah birde giyilse o gecelikler, iç çamaşırları. Eşim diyor bir sürü var giydiğini görmüyoruz.
ya ben aslında hepsnı bırer defada olsa gydm snra kıs geldızaten gecen cıakrdm yıne gymeye tam basladım totom donunca ayıcıklı pıjamalaa dondum cok şişmeden 1-2 defa daha gyerm snra zaten dar gelcek bana gyemem kaldrırım seneye artık.... bnm esımde bı kac ay once dedı noldu o cici gecelıklerını gymıosn dıe kısın ortası he sordgu soruya bak olur dedm gyım ertesı sabah zature olımkafa nasıl calısıosa
Canım evet perdeleri bende istiyorum yıkatmak fakat ütü isteyecek diye korkuyorum şimdi ben ilk neler yaptırayım bir günde de yetişsin istiyorum çünkü. Bu arada siz yardım ediyormusunuz kadına?
Gizimizin kına gecesi bugin vur patlasın çal oynasın hic uzgun falan olma keyfini cıkar her saniyenin cunku bidaha hicbirinin geri dönüşü yok. nenanın pasiflora fikri cok süper sınav zamanı baya kurtarıcı olmustu benim icin. Bende alayim bi kutu kenarda dursun once ben icerim sonra streslilere iciririm :) amann bende de bi rahatlik var bu aralar bitsede kurtulsam modundayım.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım bnm fonlarım ve tullerm utu ıstemıo ben 2 defa yıkadm evlendgmden berı ama kalınlara utu gerekıoda utulemıyorum onlar da 1 haftaya baya bı duzelıo bıde hıc kapatmıyrm ben salonun kalın perdelern fonun arkasnda oldgu ıcın rahatsz etmıo ayrıca rahatsz edıcı bı kırısıklıkta deıl ama annem takıntılı ben olsam utulerm dıyıp duruo gorunmeyen seyın utusu olmasada olur.... sende bır dene bakalım utu ıstıomu ıstemıomu ılla yıkatıcan hazır camlar temzlenıcek onlarıda yıkat,halılarını sıldır mutlaka o tuyu gtsn ustunden hafıfce sılmesı yeter haldır huldur yıkar gıbı yapmıcak sadece tuyuz gtsn bıde saclar oluo ıllakı onlar cıkıo super... koltuklarn acelesı yok vaktıde olmayablr zaten onun dısında rutın temzlıgını yapıcak banyo fayanslarnı mutlaka sıldır onlar cok lekelenıo zamnla gormuosn ama oluo cnm
Gizimizin kına gecesi bugin vur patlasın çal oynasın hic uzgun falan olma keyfini cıkar her saniyenin cunku bidaha hicbirinin geri dönüşü yok. nenanın pasiflora fikri cok süper sınav zamanı baya kurtarıcı olmustu benim icin. Bende alayim bi kutu kenarda dursun once ben icerim sonra streslilere iciririm :) amann bende de bi rahatlik var bu aralar bitsede kurtulsam modundayım.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
lovelyyyylı ben evlılıge yakın soon gunlermı ozledm sankı cooook yıllar gecmıs gıbı gelıo bana yaaaa sanada oyle mı gelıo
merci biticek kurtulucaksın hıc merak etmede bu heyecanlar bır daha olmıcak o yuzden keyfnı sur ben kınamın olcgı gune kadr gune kadr gayet sakındım her sey guzel gecıyor hıc merak etme kuzenımın var 20 gun snra o da cok sakınmıs hatta kendnı salak gbı hıssedıomus hatta ne gerek var evlenıorm falan demeye basladı o kadr yani bnde anlamadm nıe bole dusunuo ama evlılıge yaklasan gelınler bıraz farklı ruh hallerıne burune bılıolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?