347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

içini söylersen temizliyorlaar ben söyledm normalde temızlemıolarmıs solemeden anneme solettm yanı bnm fırınımı temızlememıs onemlı olan da oydu ya atladı ya yoruldu ya ısıne gelemdı bılemıyorum fırınım cok kokuo hamıleym ya kokulara hassasıyetm var buzdolabı ve fırını acamıyorum kokudan anneme dedm ısın olmadgı bır gun temızlermsn dıe onada dıkkat et temzlesnler cıf ın grı spreyli temzleyıcı var fıyatı 16 tl cıvarı cok pahalı ama sadece fırın ve ocakta kullanrsan baya gder butun yagları sokuomus fırınıcındekı bn aldm da kadın temzlemedgı ıcın test edemedm duruo evde bıde makrofıber bez ıster eldıven ısteyeblr habern olsn kadın evdeyken kosma marketlere aksam bı kac bsyını al da oyle gt bıde cıf ın yesıl jelı var mutfak ıcın bı cok yerde kullanılıo 5 tl cıvarı onuda alablrsn habern olssn dusa kabını vefayanslarnı atlama ısıl ısıl oluo dur senn fayanslar sarardysa bakım netten ne ıyı gelır dıe onuda solım sana koltukları sılsın tabı vaktı olursa ama genelde mutfak dolaplarna grıstıklernde vakıtlerı olmuo ahbern olsun zaman alıo dolaplar

Hangisini aldın? D.k haplarını gün içinde değilde yatmadan önce içmen daha iyi canım.

Kuzum o yeşil cifin mutfağı bende var hatta banyosuda mavi o da var bende birlikte satılıyorlar ve çok memnunum. Amway'in yağları söken bir temizleyicisi varmış 17 liraymış önümüzdeki ay ben ondan alıcam herkes çok memnunmuş. Temizlikçimde ondan getirecekmiş bana birazcık. Mutfak dolaplarını da ben boşaltıcam o temizleyecek ben yerleştireceğim iki elden kolay biter diye düşünüyorum canım. Yani inşallah.

amwayin ürünlerini halam kullanıo o da memnundu hiç aklıma gelmedi bnm olablr alablrsn tabi cifle aynıymıs fiyatı bn şimdlk cif almış bulundm denicem ondanda herkes memnun bide amway her yerde satılmıo int almak gerekır değil mi?

Hangisini aldın? D.k haplarını gün içinde değilde yatmadan önce içmen daha iyi canım.

Yok icmedim canim eczaneden aldim :) regl in 4. Gunu baslicam icmeye aksam yatarken. Myralon aldim , eczaci en cok yasmin satiyoruz dedi ama ben istemem onu dedim. Eger kotu bi etki yaparsa onumuzdeki ay da farkli markayi denersin her bunyede farki etki yapiyolar dedi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben cifin paslanmaz yuzey temizliyicisinden aldım gri olandan ama pek ise yaramadi benim evyemde

Amway satılmıyor öyle evet bizim ofisteki hizmetlimiz satıyor biz ondan alıyoruz hep. Hele bir tane koltuk altı rolonu var mükemmel.

Duymadım onu hiç. Hep söylüyorum hep söylücem biraz reklam yapıyor gibi olacak ama en güzeli yazz.

Ben cifin paslanmaz yuzey temizliyicisinden aldım gri olandan ama pek ise yaramadi benim evyemde

Canım cifin bu birlikte satılanını dene nenanın paylaştığı ben çok memnunum ve daha evlendiğimden beri yeni bitti banyo olanı çok bereketliymiş diyorum hemen hemen 2 güne birde lavoba ovarım sabah işe gitmeden önce yine de 8 ay dayandı.

Amway satılmıyor öyle evet bizim ofisteki hizmetlimiz satıyor biz ondan alıyoruz hep. Hele bir tane koltuk altı rolonu var mükemmel.

bide deosu var şişlide bir amerıkan pazarıvar pazar dedgm esasen dukkan adı amerıkan pazarı bnm halamlar 20 yıldr ordan alırlar bı cok seylerını her seylerı mukemmel ama ben gdemem orası uzak bı deterjan ıcın ınt belkı bulursam alrm bıde amwayın leke cıakrıcısı var bulablrsen al her lekeyı cıkarıo yagı bılee gomlegne yag dokulu dıyelım korkma temzle onla halamda var bnm bsylerm yaglannca verıorm yıkıo utuluo gerı getrıo saolsun

bende hep evlenme meraklsydm o nıe ole dedı bılmıyorm tuhaf hıssıyatlar ıcersne grdı bıdde teyzemlern durumu cok cok ıyı kızın gezmedgı ulke yok burda desen lord evlenıcegı cocukta aılesyle gorusmuo evlencekler dıe cok kredı cektı borc odıcekler sanırım kızın ısıne o gelmedı gercı teyzemler yardm ederde cocuk ıstemez bakalım kırayada cıktılar arabalrı yok kızın bekarken vardı smdı kardesıne bırakıcak o heralde bıraz pısman evlencgı ıcın bılemıyorum kı

yaa bzmde gzueldı hadı bız donelım o gunlere valla nasıl bır heyecandı kafamdakı tokalarla ugrasmadm ben dusa grdm sac kremı surdum patır patır dokulduler zaten kuafor oyle yap demstı

ya kırısıklık hepımızı rahatsz eder ama oyle burus burus olmuokı lovelylı hafıf bazı yerlernde oluo bnm kalınlar dısında hıc bırı olmadı gercı kalınlarıda utulemıyorum zaten gorunmuo utu yaparsan hayatn boyunca utulersn aksamdan aksama goruosn perdelernı nolcak bakmayıver aman sankı kusmu kondurcaz

Merabalar canlarr

Bizimde bu aksam kinamiz var kuafordeyim simdi :)) yazamadim hic ama takipteyim ) 2 gundur cok kotuydum mide bagirsak ne varsa usutmusum. Dun yolda afyona gelene kadar kirk kere durduk. Bugun biraz daha iyiyim ama karnim sisti cok fena elbiselerden portlucek

Ayrica resimlerini gordugum ciflerden cok cok memnunum lovelyninde dedigi gibi bereketlide bol bol kullaniyorum daha yeni bitti...

Gizim cok mutlu ol emi kinsn dugunun balayin harika gececek insallah...

beni en zorlayan şey halı

benimki bişey demiyor ayıcıkları giyip yatıyorum valla

ben kadına yardım ederim evet zaten annemin apartman görevlisinin eşi çok severim ablam gibi sık almıyorum ama bazen ayda 1 bazen 2 ayda bir

perdeleri 400 de sıkıyorum ben hemen biter bitmez asıyorum

amway e hiç boşuna para verme
amway in sadece fırın temizleyicisi ve çamaşırlar için beyazlatıcısını beğendim kalanı bi işe yaramaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…