Canım toparladım valla sayende. Benim mutfak dolaplarının içi dışı çok önemli. Sonra pencerelerim muhakkak silinmeli yağmurda çamur oldu. Kapılarımın silinmesi lazım. Banyoyu komple boşaltıcam zaten yıkansın orası olduğu gibi. Duşakabin içinde kalan duvarlar sarıya döndü rengi ben naptıysam olmadı. Duşakabin içindeki evyelerde hep kireç. Halılarımı ve koltuklarımı sildirmemde lazım. Sabah 08:00'de gelecekmiş yetişir herhalde.
Yok ben hala evlenme meraklisiyim bi degisiklik yok o konuda :) arada bir nisanlimin rahatligi yüzünden tartisiyoruz o kadar. Kirk kere soylemeden yapmiyo hicbiseyi, bu aralar cok da yoğun islerden o yuzden de cok bisey soyleyemiyorum icimde kaliyo. Az once hayatimin ilk d.k. hapini almış bulunuyorum uzerinde gunler yaziyo hangi taraftan basladigimizin bi onemi yok sanirim 😞
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
içini söylersen temizliyorlaar ben söyledm normalde temızlemıolarmıs solemeden anneme solettm yanı bnm fırınımı temızlememıs onemlı olan da oydu ya atladı ya yoruldu ya ısıne gelemdı bılemıyorum fırınım cok kokuo hamıleym ya kokulara hassasıyetm var buzdolabı ve fırını acamıyorum kokudan anneme dedm ısın olmadgı bır gun temızlermsn dıe onada dıkkat et temzlesnler cıf ın grı spreyli temzleyıcı var fıyatı 16 tl cıvarı cok pahalı ama sadece fırın ve ocakta kullanrsan baya gder butun yagları sokuomus fırınıcındekı bn aldm da kadın temzlemedgı ıcın test edemedm duruo evde bıde makrofıber bez ıster eldıven ısteyeblr habern olsn kadın evdeyken kosma marketlere aksam bı kac bsyını al da oyle gt bıde cıf ın yesıl jelı var mutfak ıcın bı cok yerde kullanılıo 5 tl cıvarı onuda alablrsn habern olssn dusa kabını vefayanslarnı atlama ısıl ısıl oluo dur senn fayanslar sarardysa bakım netten ne ıyı gelır dıe onuda solım sana koltukları sılsın tabı vaktı olursa ama genelde mutfak dolaplarna grıstıklernde vakıtlerı olmuo ahbern olsun zaman alıo dolaplar
Kuzum o yeşil cifin mutfağı bende var hatta banyosuda mavi o da var bende birlikte satılıyorlar ve çok memnunum. Amway'in yağları söken bir temizleyicisi varmış 17 liraymış önümüzdeki ay ben ondan alıcam herkes çok memnunmuş. Temizlikçimde ondan getirecekmiş bana birazcık. Mutfak dolaplarını da ben boşaltıcam o temizleyecek ben yerleştireceğim iki elden kolay biter diye düşünüyorum canım. Yani inşallah.
Hangisini aldın? D.k haplarını gün içinde değilde yatmadan önce içmen daha iyi canım.
bak cnm fırın için bahsettgm bu
http://www.garantiofis.com/U10268,6...izleyici-sprey-500-ml-mutfak-ve-banyo-cif.htm
mutfak jeli ve banyo jeli dediğim bunlar egerbunları ıstemezsen tek basına cıf kremde yeter aslnda
amwayin ürünlerini halam kullanıo o da memnundu hiç aklıma gelmedi bnm olablr alablrsn tabi cifle aynıymıs fiyatı bn şimdlk cif almış bulundm denicem ondanda herkes memnun bide amway her yerde satılmıo int almak gerekır değil mi?
Yok icmedim canim eczaneden aldim :) regl in 4. Gunu baslicam icmeye aksam yatarken. Myralon aldim , eczaci en cok yasmin satiyoruz dedi ama ben istemem onu dedim. Eger kotu bi etki yaparsa onumuzdeki ay da farkli markayi denersin her bunyede farki etki yapiyolar dedi
Ben bunları kullanıyorum işte canım. Özellikle mavi banyo lavobasında süper. Yeşili de mutfak lavobama döküyorum.[/QUOTEevet guzel oluyor bende memnunum baya cif zaten bence en iyi marka deterjanları cok basarılı ben bıde bazen sey kullanıyorum camaşır deterjanı var ya omomatık vs marka onemlı deılde onlarlada ovuyorum tanecıklerı oldguıcın lavabom ve tuvaletım sankı daha beyaz oluo ve o da cok guzel kokuo mavı cıfım olmadan once bı kac defa yapmstm aklnda bulunsun kabının bazasnı bıle temzledm bı defa super oluo
Ben cifin paslanmaz yuzey temizliyicisinden aldım gri olandan ama pek ise yaramadi benim evyemde
Amway satılmıyor öyle evet bizim ofisteki hizmetlimiz satıyor biz ondan alıyoruz hep. Hele bir tane koltuk altı rolonu var mükemmel.
Yok ben hala evlenme meraklisiyim bi degisiklik yok o konuda :) arada bir nisanlimin rahatligi yüzünden tartisiyoruz o kadar. Kirk kere soylemeden yapmiyo hicbiseyi, bu aralar cok da yoğun islerden o yuzden de cok bisey soyleyemiyorum icimde kaliyo. Az once hayatimin ilk d.k. hapini almış bulunuyorum uzerinde gunler yaziyo hangi taraftan basladigimizin bi onemi yok sanirim 😞
Mercim geçen sene benim ağzımdan çok duymuşsunuzdur bu lafı bitsede kurtulsam bitsede rahatlasam çok yoruldum artık bunları çok söyledim ama evlenincede bitmiyor ki yorgunluk tam gaz devam.
Canım bende evlendiğimiz güne dönmek istiyorum ama akşamına. İçeri girdik yeni bir koku. Nasıl yorgunuz ama ölüyoruz ben kafamdaki tel tokalarla uğraştım sırayla duşumuza girdik ve o yatak nasıl güzel geldi bize. 4 saat uyuyup kalktık ben bavul hazırladım sabahın bir köründede Bodrum'a gttik. O günlerde olmayı çok isterdim acayip güzel günlerdi.
Bu arada benimde perdelerim sözde ütü istemiyordu ona göre seçtim ama gel görki beni ufacık bir kırışılık rahatsız ediyor. Adamda bir kere ütülerseniz hep ister dedi. Sıktırmadan yıkayıp asmak lazım herhalde.
Bu arada ben yarın temizlikçi alıyorum evime, tanıdıkta biri. Bizim ofise de geliyor arada bizim devamlı olan hizmetlimiz izne çıktığında yerine geliyor. Beli rahatsızdı ama konuşmuşlar bizim hizmetlimizle onun akrabası oluyor iyiyim gidebilirim demiş. Bende aradım konuştum yarın 08:00 gibi evde temizlik var. Telefonda söyledim dolaplarım çok önemli dedim. Başka neler önemli? Şunları kesin yaptır geri kalanı sende yaparsın diyebileceğiniz?
Ahahah birde giyilse o gecelikler, iç çamaşırları. Eşim diyor bir sürü var giydiğini görmüyoruz.
Canım evet perdeleri bende istiyorum yıkatmak fakat ütü isteyecek diye korkuyorum şimdi ben ilk neler yaptırayım bir günde de yetişsin istiyorum çünkü. Bu arada siz yardım ediyormusunuz kadına?
Bu arada benimde perdelerim sözde ütü istemiyordu ona göre seçtim ama gel görki beni ufacık bir kırışılık rahatsız ediyor. Adamda bir kere ütülerseniz hep ister dedi. Sıktırmadan yıkayıp asmak lazım herhalde.
amwayin ürünlerini halam kullanıo o da memnundu hiç aklıma gelmedi bnm olablr alablrsn tabi cifle aynıymıs fiyatı bn şimdlk cif almış bulundm denicem ondanda herkes memnun bide amway her yerde satılmıo int almak gerekır değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?