347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

stanki o kadar duygulandım ki Allah'ım sizi hiç ayırmasın.ne kadar güzel bir doğum yaşamışsın sıkıntısız çok sevindim.maşallah size

evet ama sancı çok olursa mecbur gideceğiz benim ağrı eşiğim yüksek ya şeye bile zor alıştım ya doğum nasıl yapacam ben

evet ama sancı çok olursa mecbur gideceğiz benim ağrı eşiğim yüksek ya şeye bile zor alıştım ya doğum nasıl yapacam ben

Ayrıca bebüşüm evde birşeylerle oyalanırken anlaşılmıyor kaç kişide okudum. Herkes temizlik yapmış, ılık duşa girmiş ama 1 cm açılmayla hastaneye gidenleri nstye bağlıyorlar bu ne demek yatarak sancı çekmek demek o da haliyle hissedilir birşey ve yatarak açılma daha uzun süren birşey. Ben allah nasip ederse panik olmadan evde geçirmek istiyorum.

Son düzenleme:
Stankim ne guzel fazla agri cekmrdrn ardacik grlmis uzmemis annecigini. Bizede boylesi nasip olur insallah. Arkadaslarimdan duydugum kadariyla ilk birkac gun boyle seyler oluyormus. Birbirinize alisacaksiniz kisa surede insallah. Sutunde fos fos gelsin de bebisimiz kocaman olsun hemencik.

Gobekadimiz temizlik mi vallahi lovelym cukk diye oturmus bu soz cok guldum. Evlenmeden once amannnn anne yapariz anne tamam tamam deyip yerimden kalkmiodum simdide yerime oturamiorum resmen. Is yaparken kendimi kaybediyorum sanki biri beni kovaliyo hizli hizli isleniyoum. Bugunde bilegimi incittim heralde agriyo esime soylesem kizar bugun temizlik yaptigimi soylemedim aramizda sir )

Ogleden sonra full tarih calistim oyykkkk icim sisti. Yemegi bile anca koydum ocaga :))

Canım bende öyle annem bir şey ister 10 kere söyler sonunda ben yerimden kalkana kadar kendi yapardı. Şimdi 5 dk. oturmuyorum yanında .Lovely başım döndü kızım biraz yavaş diyor. Evim pırıl pırıl ve çok düzenli nasıl övünüyor hem annem hem kayınvalidem. Gelen kadın bile parayı bölüşmemiz lazım dedi düşün artık.

Bu arada bende bileğimi incittim sanırım twister yüzünden ya da elektrik süpürgesini kaldırıyorum o yüzden. Dün akşam bileğimi sarıp yattım artık. Hani o eczanelerde satılan bilek bantlarından var ya cırt cırtlı onu takınca iyi geliyor. Sağ el yine iptal. Bu sabah diş fırçamı tutamadım. Sol elimle fırçaladım. Çok ağrıyor bileğim.

Masallah canim. Temizlik guzeldir. Sanada gecmis olsun. Dikkat etmek lazim.

Biz bide salonda oturdugumuz icin surekli derli toplu olmasi gerekiyor. Ben bu ara biraz salmistim. Bugun baya zorladim sanirim kendimi. Bilegimde supurgeyi kaldirirken oldu galiba. Bazanin altini supureyim diye kaldirmistim sigmadi aynayla yatak arasina :))

Son düzenleme:
Kizlar kendimizi cok yoruyoruz yaaaa valla hiçbirşey yapmayanlar daha cok kiymeti biliniyor
Esim sürekli. Kendini bosuna yoruyorsun dese de o.halilar yerden kalkmadan benim.icim.rshat etmiyor.ne yapayim
Bizdr 15.inde konyaya gidiyoruzz :) eşimin. Üniveristden arkadaşının düğünü var :) günü birlik güzel bi degisiklik olacak bize

Günaydın kızlarrrr :)
Dün evlilik kosusturmacasina küçük bi mola verdim tum zamani kendime ayirdim. Okul cikisi yegenimin okuma bayramina gittim ordan da cilt bakimina gittim. Aynadaki kizarikliklari gormedigim sürece mukemmel hissediyorum kendimi :) onlari da pudrayla biraz kapattım 2 haftaya bişey kalmaz dedi zaten uzman. Hepinizi cok öpüyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım bende elektrik süpürgemi açmadan rahat edemiyorum.Bu hafta rekor kırdım 5 gündür elime almadım. Alt katımdakilerde rahat etmişlerdir bayağı.

Ohhh ne güzel yapmışsın canım. Az kaldı valla.

Gunaydinn

Bugun bime renkli masa ve koltuk takimi geliyormus bornovadaki bimleri dolastik esimle bizim haberim yok buraya gelmiyor dediler. Annisim sagolsun bergamadan almis sabah erkenden gidip. Biz onlari minnak arabamiza sigdirip taa bergamadan nasil getirecez acep merak ettim:))

Megersem burdada karsiyaka ve cigli subelerine geliyormus annem sormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…