347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Gunaydinlar

Aksam yemekten sonra misafirim gelicek. Bebis gezmesi yapacaklar. Tavuk gogsu yaptim simdi. Bide tuzlu patates keki yapayim yeter iki cesit diye dusundum. Ayrica meyve ve cerezde koyarim. Yemekten sonra pek bisey yenmiyor sizce yeterli olur mu?

Mercim uzulme canim kuzeninin biraz alttan almasi lazimdi. Son donemlerde boyle gergin hissetmen cok normal. Bende onume gelen herkese bagiriyordum.

Lovelym gule gule git gel insallah canim. Bol bol gez eglen.

Stanki alistimi emmeye kucuk bey. Nasil gidiyor annelik

günaydın millet yorucu bir hafta sonundan sonra bugun iş başı yaptım her zamn oldgu gibi p.tesiye pozitif başladım...

lovelylı hayrlı yolculuklar sag salım gel canım evet gün belirleyelim giz ne zamndr yok topıkte diğer kızların da sesı cıkmıo mersı canım gelıcekmısın programı yapalım,stanki geleblcekmsn acaba ardayı bırakamıosndr gercı sen smdı bılemedm

bnm ıcın ay'ın 11i akşamı uygundur yarın da olablr ama 11 i musaıtım yere sız karar verınsahıl kenarn da bir yer olursa memnun olurum kapalı yerlerde mıdem bulanıyor

incicicegim canm yemekten snra tuzlu kek ile tavuk göğsü yeterli e zaten yemekler de yapıcaksn... allah bereket versn yemekten snra cayın yanına ole cok bsy gtmıyor zaten

Yazin benim mutfakta sabah birsey pismeyecek heralde. Eridim ocagin karsisinda resmen ne sicak oluyo oyle..

canim arda cok kucuk. surekli sut sagiyorum. gelebilmem mumkun degil. toplasin siz gelin :)

canim gogus uclarim paramparca oldugu icin surekli kaniyor. kanadigi icin direk emziremiyorum sagiyorum. annelik cok guzel tarifsiz. ama hic kolay degil :)

Yazin benim mutfakta sabah birsey pismeyecek heralde. Eridim ocagin karsisinda resmen ne sicak oluyo oyle..

bnm mutfakta oyle guney cephe evım komple buutn gunesı ıcerı alıyor

canim arda cok kucuk. surekli sut sagiyorum. gelebilmem mumkun degil. toplasin siz gelin :)

haklısın sorayım dedım gelememen normal tabı canım....biz mi gelelım ya bnm programda anca kasam musaıtım aksam goruseblcem lovelyle çalıstgmdan oturu dier kızlarnda sesi cıkmadı kendı kendıme program yapamıyorum ki.....

Kızlar günaydın daha doğrusu iyi günler

Dün çocukluk arkadaşımın düğünü vardı oraya gittik ailecek

pazar günü konyaya gitcez Annem ve k.validem de gelecek sizde gelin değişiklik olur dedik 2 anneyi alıp gitcez

Haftaya da yine 2 düğün var Düğünden düğüne gezecez ramazana kadar

Senin tedavin nasıl gidiyor canım? Ne zaman tekrar gideceksin.

Hayatımın en yogun gunlerinden birini yasadim bugun. Okuldan çıkıp kadikoye gittim alyansimi bakima vermistim onu aldim ordan gidip ic camasiri aldim. Gelinlikciye gittim son provami yaptim bikaç rotus yapildi gelinligimi de teslim aldim attim arabaya. Annemin elbisesinin dekoltesi acilicakti onu da terziye goturduk. Ordan eve gidip gelinligi astim biraz esya goturmustum onlari yerlestirdim. Tuhafiyeye gidip kına gecesi icin sandalyelere kirmizi tul kestirdim. Hazir gitmisken de gelin konvoyunun araba camlari için fusya tul aldim havlu yerine. O sirada oleg cassiniden aradilar denemek istediginiz model geldi diye. Hemen bagdat caddesine gittim kina elbisemi de aldım bugun boylece bitti ama bende bittim. Kızlar bulusucaginiz zamani soylerseniz ben zaman yaratmaya çalışıcam umarim hicbiseyle cakismaz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

gunaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hadi program yapmıyormuyuz herkes nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gunaydin kizlar.
Stanki nasil gidiyor Ardayla hayat? Alistiniz iyicebirbiribize artikk

Lovely umarim tatilin cok guzel geciyordur.İyice dinlen gez toz arkadasinla canim.

Merci,hic takma kuzenini.Daha dugununne zaman onu bile bilmiyor.Kalsin sana yardimi.Boyle dusuncesizce nasil konusuyorlar?Gecen sene hatirlarsinizkuzrnimin dugunu icin 4 gun sonra donecek plmama ragmen izmire gelip donmustum.Sabret birazcikdaha.

Anne adaylari nasillar? Nena? Hum?

Benim okulbu hafta bitiyor.2 haftada seminer var.Vize isleriyle ugrasmayA basladim.Temmuzda kucuk bir Sakiz Adasi turumuz olacak vize lazim onada.Simdilik bu kadar.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben ıyıym canımsen nasılsın hadı gozun aydın okul bıtıyor tatıl baslıyor bol bol dınlen zaten hayatnn tatılıını yapıcaksn bu yıl bzm yermızede gez ayrıca sakız adası fotolarnı beklıyorum cok merak edıyordm orayı

kızlar ben artık ne gycegmı bılemıyorum gardrobum agzına kadr dolu ama ben kac gundr aynı seylerı gyıorum esnek cok bsyım yok kotlar kumas pantolonlar gomlekler bluzlar bodyler hıc bsy olmuo artk bana gycek bsyım kalmadı hafta sonu alısvers yapıcam bı kac parca penye elbıse alayım dıyorum yazı elbıselerle gecrmek ıstyrm ne dersnz aradgm gbı bsy bulrsam bıkac renk alcm artk her sabah ne gycem dıe dusunmekten sıkıldm esımde rahatsz olmaya basladı bnm uzuldgmu gorunce .... pazar gunu bsyler baktm ama bulamadm bugun tekrar bakıcam offf dolabmdakı her seyı kaldrcam bu yaz gymek hayal oldu

ne etcen kuzum bu sene böyleyiz aslında kışın doğuracağımız iyi oldu çocuk kundakta duracak zaten hava serin olacak kundaktan çıkınca da güzel güzel 4 5 aylık olacaklar isilik falan olmayacaklar :13::13::13::13::13:

istanbula nasıl geleyim kuzuş

gelemezsn ıste keske gelebılsen.... ama baksana bulscaz mercı gız seslerı cıkmıo mercı sız program yapın dedı bu seferde lovelylı yok ortada sanırımbızım bulusma hayal olcak gbıme gelıo

ya bebegn kısın dogucak olması her yonden ıyı ama yazında hamılelık cekmek zor hayatm zaten sıcak rahat gezemıcez karnm agzmda ne kadr hareket edeblrmkı pazar gunu gezdm zannedersnkı yuk tasıdım cok yoruldm kılom da var o yuzden daha ck zorlanyrm gycek bsy bulamıyrm uyumsz uyumsz gynmeye basladm 1 haftadr ıcımden suslenmek gelmıo hatta ıstekıler nena bu hal ne dıyıp duruo ama napım gycek bsy bulamyrmkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…