- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
Gunaydinlar
Aksam yemekten sonra misafirim gelicek. Bebis gezmesi yapacaklar. Tavuk gogsu yaptim simdi. Bide tuzlu patates keki yapayim yeter iki cesit diye dusundum. Ayrica meyve ve cerezde koyarim. Yemekten sonra pek bisey yenmiyor sizce yeterli olur mu?
Mercim uzulme canim kuzeninin biraz alttan almasi lazimdi. Son donemlerde boyle gergin hissetmen cok normal. Bende onume gelen herkese bagiriyordum.
Lovelym gule gule git gel insallah canim. Bol bol gez eglen.
Stanki alistimi emmeye kucuk bey. Nasil gidiyor annelik
günaydın millet yorucu bir hafta sonundan sonra bugun iş başı yaptım her zamn oldgu gibi p.tesiye pozitif başladım...
lovelylı hayrlı yolculuklar sag salım gel canım evet gün belirleyelim giz ne zamndr yok topıkte diğer kızların da sesı cıkmıo mersı canım gelıcekmısın programı yapalım,stanki geleblcekmsn acaba ardayı bırakamıosndr gercı sen smdı bılemedm
bnm ıcın ay'ın 11i akşamı uygundur yarın da olablr ama 11 i musaıtım yere sız karar verınsahıl kenarn da bir yer olursa memnun olurum kapalı yerlerde mıdem bulanıyor
Gunaydinlar
Aksam yemekten sonra misafirim gelicek. Bebis gezmesi yapacaklar. Tavuk gogsu yaptim simdi. Bide tuzlu patates keki yapayim yeter iki cesit diye dusundum. Ayrica meyve ve cerezde koyarim. Yemekten sonra pek bisey yenmiyor sizce yeterli olur mu?
Mercim uzulme canim kuzeninin biraz alttan almasi lazimdi. Son donemlerde boyle gergin hissetmen cok normal. Bende onume gelen herkese bagiriyordum.
Lovelym gule gule git gel insallah canim. Bol bol gez eglen.
Stanki alistimi emmeye kucuk bey. Nasil gidiyor annelik
Yazin benim mutfakta sabah birsey pismeyecek heralde. Eridim ocagin karsisinda resmen ne sicak oluyo oyle..
canim arda cok kucuk. surekli sut sagiyorum. gelebilmem mumkun degil. toplasin siz gelin :)
Kızlar günaydın daha doğrusu iyi günler
Dün çocukluk arkadaşımın düğünü vardı oraya gittik ailecek
pazar günü konyaya gitcezAnnem ve k.validem de gelecek sizde gelin değişiklik olur dedik 2 anneyi alıp gitcez
Haftaya da yine 2 düğün varDüğünden düğüne gezecez ramazana kadar
Gunaydin kizlar.
Stanki nasil gidiyor Ardayla hayat? Alistiniz iyicebirbiribize artikk
Lovely umarim tatilin cok guzel geciyordur.İyice dinlen gez toz arkadasinla canim.
Merci,hic takma kuzenini.Daha dugununne zaman onu bile bilmiyor.Kalsin sana yardimi.Boyle dusuncesizce nasil konusuyorlar?Gecen sene hatirlarsinizkuzrnimin dugunu icin 4 gun sonra donecek plmama ragmen izmire gelip donmustum.Sabret birazcikdaha.
Anne adaylari nasillar? Nena? Hum?
Benim okulbu hafta bitiyor.2 haftada seminer var.Vize isleriyle ugrasmayA basladim.Temmuzda kucuk bir Sakiz Adasi turumuz olacak vize lazim onada.Simdilik bu kadar.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Senin tedavin nasıl gidiyor canım? Ne zaman tekrar gideceksin.
Buluşun buluşun
hum kıskıandı kıyamam kı sana yaaaasende gel seker
kızlar ben artık ne gycegmı bılemıyorum gardrobum agzına kadr dolu ama ben kac gundr aynı seylerı gyıorum esnek cok bsyım yok kotlar kumas pantolonlar gomlekler bluzlar bodyler hıc bsy olmuo artk bana gycek bsyım kalmadıhafta sonu alısvers yapıcam bı kac parca penye elbıse alayım dıyorum yazı elbıselerle gecrmek ıstyrm ne dersnz aradgm gbı bsy bulrsam bıkac renk alcm artk her sabah ne gycem dıe dusunmekten sıkıldm esımde rahatsz olmaya basladı bnm uzuldgmu gorunce .... pazar gunu bsyler baktm ama bulamadm bugun tekrar bakıcam offf dolabmdakı her seyı kaldrcam bu yaz gymek hayal oldu
istanbula nasıl geleyim kuzuş
ne etcen kuzum bu sene böyleyizaslında kışın doğuracağımız iyi oldu çocuk kundakta duracak zaten hava serin olacak kundaktan çıkınca da güzel güzel 4 5 aylık olacaklar isilik falan olmayacaklar :13::13::13::13::13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?