347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

sorma canım ya filinta gibi benimki de ben dobik

selamlarr

benim kocacık 10 kilo falan aldı heralde. göbüklendi paşa. hergün sporda yapıyor yemekleri de azar azar yiyor ama göbeği gitmiyor bi türlü

Nenacım çok çok özür diliyorum herkesten öncelikle. Kaç gündür eve çok geç geliyoruz. Hep bu saatlerde. Bugün şarjım bitti kapandı zaten akşam en son bebekte check-in yaptım ve bitti. Deli gibi geziyoruz. Ben kozyatağındayım ve caddebostan bana çok yakın. Yarın akşam 20:30'da uçağım. İşten kimler kaçta çıkıyor bilmiyorum ama 1 saat bile görüşebilsek mükemmel olur benim için. 19:00'da yanınızdan ayrılacak şekilde plan yapmam lazım ama uçağa yetişicem. Dün büyükadadaydık, bugün ise karşıdaydık. Bir yarın bu taraftayız yine.

iPhone'dan Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.

önemli değil dmeeyi cok isterdm ama üzüldm,hem heyecan vardı hem merak bnm ıcın farklı bır aksam olur dıe umıd edıyordum olmadı sende haklısınn gelmısken bır cok seyı aynı anda yapmak ıstedn ama burası ıstanbul o sekılde pek mumkun olmuo iyi yaptn gezdn eglendın bu aksam benm yanına gelmem anca 19.15 o da trafık yoksa bu durumda gorusmek pek mumkun olmuo ben bugun gdecgnıde bılmıodum 19.30 gibi bulusur bıkac saat oturdktan snra evlere dagılrız dıe kendı kendıme hayal etmıstım ama naplım kısmet deılmıs lovelylı baska sefere ınsallah ıstanbulda bırevın daha var gelmek ıstedgn her vakıt tlfna bakar kendı ızınlernı ayarlayabldgn surece sorun yok.... sana ıyı yolculuklar canım

Gunaydin kuzular

Aksama gene misafirim var erkenden kalktim hazirlik yapiyorum tatlimi hallettim. Evin toparlanmasi lazim tuzlu biseyler yapmak lazim ama hic yapasim yok..

ohh masallah canım benım bol su ıc bnd eıcıyorum dıkkat et tuvaletını tutma cok fazla az da olsa geldkce yap

bebişle uğraşırken gider hepiciği merak etme canım dikkat edersin o zaman

hadi gözün aydın canım sevindim.. su içmeyi ihmal etme dikkat et aman

sağolun kızlar sizde dikkat edin emi

herkese Günaydınnnnn

Gunaydin kuzular

Aksama gene misafirim var erkenden kalktim hazirlik yapiyorum tatlimi hallettim. Evin toparlanmasi lazim tuzlu biseyler yapmak lazim ama hic yapasim yok..

sennde mısafrın eksık olmuo evın cokbereketlıdr bnm gelenm gıdenm hıc yok anca ben arkdsları davet edersem e davette etmyrm haftada 1gun ıznm var zor oluo halbukı cok severm mıafırı ben gens aılede buyudum evın gelenı gıdenı eksk olmazdı babanem sayesnde halada ole aılemı cok sever ve sayar es dost akraba saolsunlar....kv leede aksıne kmse gelmz pek sevılmıolar heraldezaten bnde sevmıorm aman nerden nereye atladm sen yap hazrlıgını gecen cok guzel bı tarf buldm paylasm sennle caya mı gelcekelr yemegemı
sağolun kızlar sizde dikkat edin emi

herkese Günaydınnnnn

sanada gunaydn hamişko

Haklisin nenacim butun lojman geldi hemen hemen. Bende severim misafiri. Annemin evide hic bos kalmazdi. Misafir sevilen yere gelirmis buyursunlar gelsinler. Yemekten sonra caya gelicekler canim tarifi paylasirsan sevinirim. Cakma tiramusu yaptim birde tuzlu yapicam aksama dogru.
Evi sildim supurdum simdi esime oglen yemegi hazirliycam . Balkon yikama tuvalet banyo ovma ve toz alma kaldi ama oldum sicakta temizlik zor butun camlari da actim ama nafile..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…