- 25 Nisan 2014
- 3.204
- 1.618
- 178
kız sen geldın mı nerelerdesn aldecık
aynen ama benm kocıs hala manken formunda ben yusyuvarlak panda oldumki
ohh masallah gt yemegnı yap erken uyu barı anca kendıne gelrsnseker sey
sana kılo demeyelmde ne dıyelm bız yandık sen yanma tombıs hamıle kaldık barı sen ver de ılerde hamıle kaldgnda bnm gbı olma
hum bı doguralm sıkı bı rejm baslıcak ıkımz ıcın yapcaz mecburrrrr
Ardayla birbirimizi tanıma sürecimiz devam ediyor. ilk 5 günümüz çok zor geçti. Yarın doktor kontrolümüz var. Kilosunu çok merak ediyorum, doyup doymadığını anlamak için.
gunaydn şişkodaşşş nbr
göbek zor gder cnm ya bnm gobek nolcakselamlarr
benim kocacık 10 kilo falan aldı heralde. göbüklendi paşa. hergün sporda yapıyor yemekleri de azar azar yiyor ama göbeği gitmiyor bi türlü
iyilik canım senden :13::13::13::13::13:
iyilik iş güç nolsun vallla
bebişle uğraşırken gider hepiciği merak etme canım dikkat edersin o zamangöbek zor gder cnm ya bnm gobek nolcakdogumdan snrada cogu kalcak dıe odum kopuo
İltihapım azalmışdikkat edecem su içecem bol bol ay sonunda kontrol
moda bana baya uzak aslnda gelıneblr mesafe ama daha cok vakıt gecırmek acısından yolun uzak olmaması taraftarym... caddebostan olablr ıs yernden cıkıp gelıcem yıne uzak kalıo ama gelırım... mercı ve gız ne taraftaydı htrlayamıyrm ortak bır nokta olsun eger stankıyede gtceksek caddebostan olmaz kacta bulusucaz kacta gıdıcez cok ters stankı bana yakın oturuo ... giz de bana yakndı dıe htrlıorm ama emın deılım mercı nerdeydı bılmıorm herkes ıcın ortak bır yr olursa daha cok vakıt gecırme ımkanmz olur
moda bana baya uzak aslnda gelıneblr mesafe ama daha cok vakıt gecırmek acısından yolun uzak olmaması taraftarym... caddebostan olablr ıs yernden cıkıp gelıcem yıne uzak kalıo ama gelırım... mercı ve gız ne taraftaydı htrlayamıyrm ortak bır nokta olsun eger stankıyede gtceksek caddebostan olmaz kacta bulusucaz kacta gıdıcez cok ters stankı bana yakın oturuo ... giz de bana yakndı dıe htrlıorm ama emın deılım mercı nerdeydı bılmıorm herkes ıcın ortak bır yr olursa daha cok vakıt gecırme ımkanmz olur
İltihapım azalmışdikkat edecem su içecem bol bol ay sonunda kontrol
Nenacım çok çok özür diliyorum herkesten öncelikle. Kaç gündür eve çok geç geliyoruz. Hep bu saatlerde. Bugün şarjım bitti kapandı zaten akşam en son bebekte check-in yaptım ve bitti. Deli gibi geziyoruz. Ben kozyatağındayım ve caddebostan bana çok yakın. Yarın akşam 20:30'da uçağım. İşten kimler kaçta çıkıyor bilmiyorum ama 1 saat bile görüşebilsek mükemmel olur benim için. 19:00'da yanınızdan ayrılacak şekilde plan yapmam lazım ama uçağa yetişicem. Dün büyükadadaydık, bugün ise karşıdaydık. Bir yarın bu taraftayız yine.
iPhone'dan Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.
ohh masallah canım benım bol su ıc bnd eıcıyorum dıkkat et tuvaletını tutma cok fazla az da olsa geldkce yap
bebişle uğraşırken gider hepiciği merak etme canım dikkat edersin o zaman
hadi gözün aydın canım sevindim.. su içmeyi ihmal etme dikkat et aman
Gunaydin kuzular
Aksama gene misafirim var erkenden kalktim hazirlik yapiyorum tatlimi hallettim. Evin toparlanmasi lazim tuzlu biseyler yapmak lazim ama hic yapasim yok..
sağolun kızlar sizde dikkat edin emi
herkese Günaydınnnnn
hepinizn kandili mübarek olsun kuzularımBol bol dua edin
sennde mısafrın eksık olmuo evın cokbereketlıdr bnm gelenm gıdenm hıc yok anca ben arkdsları davet edersem e davette etmyrm haftada 1gun ıznm var zor oluo halbukı cok severm mıafırı ben gens aılede buyudum evın gelenı gıdenı eksk olmazdı babanem sayesnde halada ole aılemı cok sever ve sayar es dost akraba saolsunlar....kv leede aksıne kmse gelmz pek sevılmıolar heraldezaten bnde sevmıorm aman nerden nereye atladm sen yap hazrlıgını gecen cok guzel bı tarf buldm paylasm sennle caya mı gelcekelr yemegemı
sanada gunaydn hamişko
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?