- 25 Nisan 2014
- 3.204
- 1.618
- 178
gelemezsn ıste keske gelebılsen.... ama baksana bulscaz mercı gız seslerı cıkmıo mercı sız program yapın dedı bu seferde lovelylı yok ortada sanırımbızım bulusma hayal olcak gbıme gelıo
ya bebegn kısın dogucak olması her yonden ıyı ama yazında hamılelık cekmek zor hayatm zaten sıcak rahat gezemıcez karnm agzmda ne kadr hareket edeblrmkı pazar gunu gezdm zannedersnkı yuk tasıdım cok yoruldm kılom da var o yuzden daha ck zorlanyrm gycek bsy bulamıyrm uyumsz uyumsz gynmeye basladm 1 haftadr ıcımden suslenmek gelmıo hatta ıstekıler nena bu hal ne dıyıp duruo ama napım gycek bsy bulamyrmkı
Bende aynı durumdayım zaten kilo aldığım zamanda hamile kaldım
ben burdayımmmherkes nerede bende kusucem smdı gelmıcem topıge
iyi yalnız değilim...
Ben anca ciktim dersaneden eve gidiyorum. Nasil bi sicak var yakiyo valla. Dun gece misafirlerim gec gitti ortaligi topla derken gec yattim ayakta uyuyorum herzamanki gibi
Kilo demeyin 66 kilo olmusum popo bacaklar aldi basini gidiyo. 4 kilo almisim evlndigmden beri ama acayip yumusamisim spor baya ise yaramsti dugunden once
ben burdayımmm
aynen ama benm kocıs hala manken formunda ben yusyuvarlak panda oldumkisorma ya yedik kocalarla yedik aldık aldık durduk
Ben anca ciktim dersaneden eve gidiyorum. Nasil bi sicak var yakiyo valla. Dun gece misafirlerim gec gitti ortaligi topla derken gec yattim ayakta uyuyorum herzamanki gibi
Kilo demeyin 66 kilo olmusum popo bacaklar aldi basini gidiyo. 4 kilo almisim evlndigmden beri ama acayip yumusamisim spor baya ise yaramsti dugunden once
sen 4 ben 12 kilo aldım 1 yıldane yapayım artık bebeğimin sağlığı için hamilelik sonuna kadar dayanacaz sonra veririm inşallah
sen 4 ben 12 kilo aldım 1 yıldane yapayım artık bebeğimin sağlığı için hamilelik sonuna kadar dayanacaz sonra veririm inşallah
Kızlar perşembe günü modaya geleceğim uygun bir yerde buluşalım lütfen akşam geçte olsa girip okuyacağım ve buluşmayı ayarlayalım. Cebim bir kaç kişi de var alıp nena bana yaz istersen ya da bana cebini mesaj at haberleşelim. Stankinin de bebişi görmek isterdim plan yapıp akşam stankiyede geçebiliriz eğer müsaitse şöyle yarım saatliğine.
iPhone'dan Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.
Kızlar perşembe günü modaya geleceğim uygun bir yerde buluşalım lütfen akşam geçte olsa girip okuyacağım ve buluşmayı ayarlayalım. Cebim bir kaç kişi de var alıp nena bana yaz istersen ya da bana cebini mesaj at haberleşelim. Stankinin de bebişi görmek isterdim plan yapıp akşam stankiyede geçebiliriz eğer müsaitse şöyle yarım saatliğine.
Bu arada caddebostan da bana çok uygun. Uygun bir yer ayarlayalım.
Gunaydin kizlar.
Stanki nasil gidiyor Ardayla hayat? Alistiniz iyicebirbiribize artikk
Lovely umarim tatilin cok guzel geciyordur.İyice dinlen gez toz arkadasinla canim.
Merci,hic takma kuzenini.Daha dugununne zaman onu bile bilmiyor.Kalsin sana yardimi.Boyle dusuncesizce nasil konusuyorlar?Gecen sene hatirlarsinizkuzrnimin dugunu icin 4 gun sonra donecek plmama ragmen izmire gelip donmustum.Sabret birazcikdaha.
Anne adaylari nasillar? Nena? Hum?
Benim okulbu hafta bitiyor.2 haftada seminer var.Vize isleriyle ugrasmayA basladim.Temmuzda kucuk bir Sakiz Adasi turumuz olacak vize lazim onada.Simdilik bu kadar.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ardayla birbirimizi tanıma sürecimiz devam ediyor. ilk 5 günümüz çok zor geçti. Yarın doktor kontrolümüz var. Kilosunu çok merak ediyorum, doyup doymadığını anlamak için.
Canim kilosunda yaklasik 300-400 grlik bir kayip olacak dogumdan sonra bu normal.Simdiden moralini bozma diyeyim.Alsma sureci de guzeldir diye tahmin rdiyorum.Daha once hic yasamadigin bir deneyim ve senin parcan.Muthis bir duygudur.Sarilik falan olmadi degil mi?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çok şükür sarılık olmadı canımTarifsiz bir duygu, ona bakarken kendi nazarım değecek diye kendimden korkuyorum. Doğumdan 4 gün sonraki kontrolde 250gram vermişti. Dün göbeği düştü, düştükten sonra göbek deliğinde kanama oldu yarın doktora onuda soracağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?