Dün Arda'yı kontrole götürmüştük, miğde ult. , göz muaynesi, idrar testi yapıldı. Kilosuna bakıldı, verdiği kiloları almaya başlamış. Bebek reflusu var dedi doktor. İlk baş aç kaldı diye sütü fazla yükledik galiba : )
Bizim oğlan bizi parmağında oynatıyor, güneş enerjisiyle uyuyor resmen. Yatağına akşam güneşi geliyor, sadece o saatlerde uzun uyuyor. Bugün sabah ezanından sonra hiç uyumadı, sonra başını omzuma koydum mutfağın penceresinden güneş vuruyordu 10 dk camın önünde güneşe doğru tuttum anca öyle uyudu.
Bu lohusalık ne garip ruh halidir ya. Sabah ağlama krizine girdim hıçkıra hıçkıra ağlıyorum, annem geldi ne oldu kızım birşeye mi üzüldün diyor yok diyorum bende bilmiyorumki neye ağladığımı ağlamaktan gözlerim şişti ama ağlama nedeni yok.
Az once birsuru sey yazdim ama gonderirken hepsi silindi yaa. Kisaca ozet geciyim ozaman cok fena hastayım ilaclarla ayakta duruyorum dudaklarimda da iki tane ucuk cikti. Yarin aksam kina gecem var insallah kendimi birazcık daha iyi hissederim. Hepinizi cok opuyorum bana şans dileyin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Az once birsuru sey yazdim ama gonderirken hepsi silindi yaa. Kisaca ozet geciyim ozaman cok fena hastayım ilaclarla ayakta duruyorum dudaklarimda da iki tane ucuk cikti. Yarin aksam kina gecem var insallah kendimi birazcık daha iyi hissederim. Hepinizi cok opuyorum bana şans dileyin
Kızlar belki size önümüzdeki ay bir sürpriz yapabilirim ama olursa bana ve eşimede sürpriz olacak.
iyi geceler fıstıklar
mercim geçmiş olsun. facede gördüm resimlerini süper görünüyodun canım. inşallah harika geçmiştir gecen. çok çok mutlu olun inşallah
hadi bakalim canim hayirlisi olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?