347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

selamlar güzel hatunlar

napıyosunuz? bugün denemem vardı ama canım hiç gitmek istemedi erken kalktım evde deneme yaptım bende. bu gün ayrıca 300 soru çözmek hedefim

stankim sınav şafağımı oyyyy ne sen sor ne ben söyleyeyim çok azcık kaldı. heyecan korku her şey var. geceleri de sınavla ilgili rüya görmeye başladım fenalardayım. ardacık napıyo nasıl gidiyor bebişle hayat?

lovelym hoş geldin hayatım. bol bol gezdin güzel geçti fotolardan anladığım kadarıyla İstanbul gezin. hadi bakalım hayırlı haberler inşallah

Hoşbulduk canım evet harikaydı ama dinlenemedim hiç. Bir dahakine eşimle ya da evde dinlenmeyi planlıyorum. Eşimi ve evimi çok özlemişim.

Hoşbulduk canım evet harikaydı ama dinlenemedim hiç. Bir dahakine eşimle ya da evde dinlenmeyi planlıyorum. Eşimi ve evimi çok özlemişim.

özlenmez mi hiç ikisi de ayrı özlenir. bu seferlik böyle oldu bi dahakine eşinle bebişinle gezemeklere gidersiniz inşallah

Lovely senin ve ets deki bayanin tavsiyesi üzerine Rubi Platinumdan balayimizi aldik, cok guzel geçecek inanıyoruz sevgilimde cok beğendi :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Lovely senin ve ets deki bayanin tavsiyesi üzerine Rubi Platinumdan balayimizi aldik, cok guzel geçecek inanıyoruz sevgilimde cok beğendi :)

Kuzum çok sevindim. O oteli bende çok istemiştim ama kısmet olmadı bu sene bize. Dönünce ayrıntılı görüşlerini bekliyorum o halde. İnşallah çok güzel bir balayı geçirirsiniz.

Kuzum çok sevindim. O oteli bende çok istemiştim ama kısmet olmadı bu sene bize. Dönünce ayrıntılı görüşlerini bekliyorum o halde. İnşallah çok güzel bir balayı geçirirsiniz.

Canim yorumlarimi iletecegim mutlaka. Etsdeki bayanda cok yardimci oldu kendisi de ağustosta balayina oraya gidiyormuş, cok memnun kalicaksiniz dedi sen söyleyince incelemistik zaten düşünmeden kafamiz fazla karismadan aldık bizde. Bide gelinligide hallettik ilk provam 18 agustosta. Su an istanbuldan evimize dönüyoruz acayip yagmur yagio Bolu civarında.

Son düzenleme:

Canım hadi hayırlısı olsun. Çok güzel heyecanlar. Mercimle seni de evlendirip bu seneyi kapatıyoruz sanırım.

Kuzum bakıcam hemen Arda paşaya.

Ben geldimmmmm :))
Kina gecem süper geçti bu kadar eglenecegimi ben bile tahmin etmiyodum hic de aglamadim :) darısı dugunumuzun başına

Kina gecem süper geçti bu kadar eglenecegimi ben bile tahmin etmiyodum hic de aglamadim :) darısı dugunumuzun başına

Kuzum niye ağlayasın ki zaten eskidenmiş o salya sümük kına geceleri evet annelerimiz bizleri öyle görünce duygulanıyor biraz ama ben çok mutluydum fotolarımdan da gördünüz ağzım kulaklarımdaydı. İnsanın sevdiğine kavuşması kadar güzel bir duygu yok. Güzel geçmesine çok sevindim dediğin gibi darısı düğünün başına çok az kaldı mercimmm 6 gün sonra sende evli mutlu huzurlu kervanına katılacaksın.

Bu arada giz'i kesicem. İnsan ara sıra uğramaz mıııııı????

Valla benimde agzim kulaklarimdaydi herkes baskı yaptı agla agla diye oblar oyle diyince benim icimden daha cok gulmek geldi. Son 6 gün cidden ta içim içime sıgmıyo hic stresim yok sadece acayip heyecanlıyım

Merci ne guzel ya.. Canim herseyin saglikla, mutlulukla, huzurla agzinin tadiyla olur insallah. Stres yapma tabiki ama heyecan olmasi cok normal.

maşallah canım tebrik ederim inşallah düğünün de çok güzel geçer

ayyy bende gördüm ardacığıııı nası bakıyo boncuk boncuk ben geldim der gibi
Lovelym haberlerini bekliyoruz önümüzdeki ay

günaydın kızlar uğrayamıyorum malesef affedin işler güçler hayat çok yoğun ig den ekleme yapıyorum ama yaşadığımı biliyorsunuz şükür ki iyi herşey

bu arada mercide benim gibi gülerek gelin oluyor bende hep güldüm ağzım kulaklarımda idi dilerim sende hep gülersin

lovely ada fotoların çok güzel adada yaşadığım zamana denk gelseydin izin kullanır yanında olurdum o gün ben bile uzun zamandır adada öyle gezip foto çekilemiyorum düğün bittiğine göre ilerleyen zamanlarda benimde ada fotolarım gelir

dibime kadar gelmişsin caddebostan sahili herşey bana çok yakın küçükyalıda oturuyorum ama işte sonradan gördüm hep fotoları

şimdilik hamişlerin durumları iyidir inşalllah herkesi öpüyorum en kocamanından unutmadım sizi

inciceciğim seninde sınava az kaldı hadi başarılar

Mercii çok sevindimm eğlenceyi zirvede yaşamanızaa yüzün hep gülsün kınandakü gbi 😊
Lovely sürprizz demekk güzell olurr seviniriizz 😊😊
Ardayı ben bilemedim soyadını bilmediğimden açıp bütün bebekleri sevdim amaa 😀

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…