- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
selamlar güzel hatunlar
napıyosunuz? bugün denemem vardı ama canım hiç gitmek istemedi erken kalktım evde deneme yaptım bende. bu gün ayrıca 300 soru çözmek hedefim
stankim sınav şafağımı oyyyy ne sen sor ne ben söyleyeyim çok azcık kaldı. heyecan korku her şey var. geceleri de sınavla ilgili rüya görmeye başladım fenalardayım. ardacık napıyo nasıl gidiyor bebişle hayat?
lovelym hoş geldin hayatım. bol bol gezdin güzel geçti fotolardan anladığım kadarıyla İstanbul gezin. hadi bakalım hayırlı haberler inşallah
Hoşbulduk canım evet harikaydı ama dinlenemedim hiç. Bir dahakine eşimle ya da evde dinlenmeyi planlıyorum. Eşimi ve evimi çok özlemişim.
Lovely senin ve ets deki bayanin tavsiyesi üzerine Rubi Platinumdan balayimizi aldik, cok guzel geçecek inanıyoruz sevgilimde cok beğendi :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kuzum çok sevindim. O oteli bende çok istemiştim ama kısmet olmadı bu sene bize. Dönünce ayrıntılı görüşlerini bekliyorum o halde. İnşallah çok güzel bir balayı geçirirsiniz.
Ben geldim herkesler nerdeee? Stankii Arda'nın fotosunu bekliyorum ben.
Canim yorumlarimi iletecegim mutlaka. Etsdeki bayanda cok yardimci oldu kendisi de ağustosta balayina oraya gidiyormuş, cok memnun kalicaksiniz dedi sen söyleyince incelemistik zaten düşünmeden kafamiz fazla karismadan aldık bizde. Bide gelinligide hallettik ilk provam 18 agustosta. Su an istanbuldan evimize dönüyoruz acayip yagmur yagio Bolu civarında.
Canım hastanede ilk doğduğunda resimlerini çekip hastanenin sayfasına koyuyorlar. Aşağıdaki linkte " bebek, soyadım" ordan bakabilirsiniz. Şu an o resime baktığımızda bize çok değişmiş geldi.
http://www.bolgehastanesi.com/?part=shop&cat=141
Ben geldimmmmm :))
Kina gecem süper geçti bu kadar eglenecegimi ben bile tahmin etmiyodum hic de aglamadim :) darısı dugunumuzun başına
Sağol kuzucum bakalım kısmet. Hiç düşünmeden oldu. Spontane gelişen birşeydi olursa seviniriz, olmazsa üzülmeyiz. Ben hayırlısı ise olsun dedim benim planladığım ay değil ya bu ay ondan.
Canım hastanede ilk doğduğunda resimlerini çekip hastanenin sayfasına koyuyorlar. Aşağıdaki linkte " bebek, soyadım" ordan bakabilirsiniz. Şu an o resime baktığımızda bize çok değişmiş geldi.
http://www.bolgehastanesi.com/?part=shop&cat=141
Ben geldimmmmm :))
Kina gecem süper geçti bu kadar eglenecegimi ben bile tahmin etmiyodum hic de aglamadim :) darısı dugunumuzun başına
kız benim gibi olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?