günaydın kızlar uğrayamıyorum malesef affedin işler güçler hayat çok yoğun ig den ekleme yapıyorum ama yaşadığımı biliyorsunuz şükür ki iyi herşey
bu arada mercide benim gibi gülerek gelin oluyor bende hep güldüm ağzım kulaklarımda idi dilerim sende hep gülersin
lovely ada fotoların çok güzel adada yaşadığım zamana denk gelseydin izin kullanır yanında olurdum o gün ben bile uzun zamandır adada öyle gezip foto çekilemiyorum düğün bittiğine göre ilerleyen zamanlarda benimde ada fotolarım gelir
dibime kadar gelmişsin caddebostan sahili herşey bana çok yakın küçükyalıda oturuyorum ama işte sonradan gördüm hep fotoları
şimdilik hamişlerin durumları iyidir inşalllah herkesi öpüyorum en kocamanından unutmadım sizi
inciceciğim seninde sınava az kaldı hadi başarılar
Mercii çok sevindimm eğlenceyi zirvede yaşamanızaa yüzün hep gülsün kınandakü gbi ��
Lovely sürprizz demekk güzell olurr seviniriizz ����
Ardayı ben bilemedim soyadını bilmediğimden açıp bütün bebekleri sevdim amaa ��
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kuzum ne güzel olurdu valla ama bir türlü organize olup buluşamadık. Çok üzüldüm inş. başka sefere. Siz de sıra artık İzmir'e gelince ben bekliyorum.
Giz bebiş yok mu daha? Biz senden çok umutluyduk.
Canım soyadı özel mesaj ile yollayım ben sana.
canım inşallah o taraflara geldiğimizde görüşürz isterim gelmek gezmek evlilliğe alıştım şükür çok güzel işten eve gelince biraz işler zor olsada eşimle el ele verip halllediyoruz
pazar gelinliğimi giydim tekrar foto çekildim
lovelym bebek kısmet işi bakalım ne zaman olacak bilmiyorum ne desem yalan olur bir sürü gezi planı yaptık şu sıra inşallah ramazandan sonra bodruma felan geçicez
mercim çok sevindim ne güzel güzel geçmiş her şey,düğünün daha da güzel olur inşallah her şey istediğin gibi olur heyecan dorukta hadi bakalım
satnkim arda'yı bulamadım soyadınızı bilmediğim için:44: ama hepsi birbirinden tatlı
lovelym sürpriz olabilir demekhayırlısı olsun inşallah canım
inciçiçeğim bende de aynı stres var çok az zaman kaldı ve ne çok çalışıyorum ne de netlerim yeterli artık Allah'tan hayırlısı diyorum kısmet bakalım
Napicaz bilmem canim ya. Benimde netlerim oyle ic acici deil. Dersane sinavlarinda 75 i gecemedim daha. Evde deneme yapiyorum sonuclarin masallahi var 80 lerde hatta 90 larda oluyo bazen puan. Hakkimizda hayirlisi artik. O anki psikolojide cok onemli
2 dkyla otobusu kacirdim ya boyle bisey olur mu. Eriyorum durakta suan bayilacaammmm...
mercim çok sevindim ne güzel güzel geçmiş her şey,düğünün daha da güzel olur inşallah her şey istediğin gibi olur heyecan dorukta hadi bakalım
satnkim arda'yı bulamadım soyadınızı bilmediğim için:44: ama hepsi birbirinden tatlı
lovelym sürpriz olabilir demekhayırlısı olsun inşallah canım
inciçiçeğim bende de aynı stres var çok az zaman kaldı ve ne çok çalışıyorum ne de netlerim yeterli artık Allah'tan hayırlısı diyorum kısmet bakalım
Napicaz bilmem canim ya. Benimde netlerim oyle ic acici deil. Dersane sinavlarinda 75 i gecemedim daha. Evde deneme yapiyorum sonuclarin masallahi var 80 lerde hatta 90 larda oluyo bazen puan. Hakkimizda hayirlisi artik. O anki psikolojide cok onemli
2 dkyla otobusu kacirdim ya boyle bisey olur mu. Eriyorum durakta suan bayilacaammmm...
Kuzum valla bebek için yapılmış birşey değildi, aklımın ucundan geçmedi ama zaten böyle şeyler stresle kafaya takarak olmuyormuş olursa olur olmazsa olmaz canı ne zaman isterse o zaman gelsin bebişimiz artık hayırlısı.
Çocuk büyütmek bulmaca çözmek gibi çözüyorsun diğeri geliyor. Önce süt gelmedi sonra o sorun çözüldü, sonra göbeği düştü ama kanama oldu çok şükür götürdüğümüz 3. çocuk doktoru çözüm buldu. Sonra sürekli kusmadan dolayı götürdük bebek reflusu çıktı. Şimdide 4 gündür kakasını yapmıyor. Allah'ım başka dert vermesin.
İyi bir çocuk doktoru bulmak o kadar zorki önce doğum yaptığım yerdeki çocuk doktoruna götürdük. Adamın işini sevmeden yaptığı bariz belliydi, sorularımıza verdiği yanıtlar yeterli değildi. Muayneyi bile üstün körü yaptı. Hemen ordan çıktık evimizin yakınındaki başka hastaneye götürdük kadını ilk muaynede beğendik 2. kontrol rezillikti içeri girdik kilamayı açmış buz gibi bana üşüme geldi, çocuğu soyun dedi soyduk tam tartıya koyucaz tartı bozuldu, tartıya bakılana kadar çocuk dondu. Sonra baktım boyle olmayacak yeni bebeği olan arkadaşlardan doktor ismi aldım. İnternette araştırdım güzel yorumlar vardı, bu cumartesi o doktara götürdük diğer doktorların hiç bakmadığı şeylere bile önem verdi. Birde oraya gidince öğrendik annem ben eşim gitmiştik 9 yıl önce annem bu doktora kız kardeşimi götürüyormuş ve memnunmuş bakalım bu cumartesi kontrolümüz var umarım herşey yolunda gider ve artık bu doktorda kalırız.
Kızlar selam nasılsınız stanki canım geçmiş olsun hayırlı olsun bebeğin mutlu sağlıklı güle güke büyütün her türkü sıkıntında bana yazabilirsin hatta telefon numaramı da verebilirim emmeme kusma gaz kabızlık tüm sorunları dibine kadar yaşadık malesef
böyle şeyler belli olmuyor işte canım hayırlısı olsun doğru zamansa gelir inşallah değilse zaten gelmez diyelim.
Kızlar selam nasılsınız stanki canım geçmiş olsun hayırlı olsun bebeğin mutlu sağlıklı güle güke büyütün her türkü sıkıntında bana yazabilirsin hatta telefon numaramı da verebilirim emmeme kusma gaz kabızlık tüm sorunları dibine kadar yaşadık malesef
merhaba canım nasılsın bebiş nasıl? Ben Hüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?