içini ferah tut söylentidir o. bugüne kadar yemin töreninde böyle bişey olduğunu hatırlamıyorum hem bu kadar biliniyosa önlemi de muhakkak alınmıştır
benim dün gece uyuyamamanın iç sıkıntısının nedeni belli oldu.. sen söyleyince açtım gazeteyi bakmamıştım görmemiştim şehit haberlerini.. Allah ım herkesi evine sağ salim ulaştırsın bitirsinler askerliklerini..
çok moralim bozuluyor bunları okuyunca.. aileleri nasıl hevesle heyecanla bekliyordur terhislerini..
yazmıcam yazdıkça daha da sinirim bozuluyor, herkesin de canıını sıkmak istemiyorum...
adak ben adadım , yapıcam inş bi dönsün de...
canını sıkmamaya çalış bianco cum , inş bi aksilik olmaz inşallah hiç bi sorun çıkmaz.. inşallah Allah ım bu pisliklere gün yüzü göstermesin ya.. sevindirmesin onları, ailelerin bizlerin canı yanmasın Allah ım.. tüm askerlerimizi koru..
canım benim içini ferah tut, eğer bu derece yayıldıysa bu önlem alınmıştır olmaz bişey sen duanı et sürekli allah korusun hepsini.
canım bozma moralini haftaya sağ salim döncekler inşallah.. Allahın izniyle de çok iyi geçicek yemin törenleri bende orda olcam. iyi şeyler düşünmeye çalış herşey iyi olsun...
Askerim aradı biraz önce usta birlikleri rahatmış acemiye göre daha temiz daha güzelmiş şuan iyi olucak gibi görünüyor dedi mutlu oldum:) telefonda yakalanmadığın sürece sorun yokmuş eğer yakalanırsa alırlarmış ama almasınlar en azından msjlaşmayı çok özlüyodum:)
merhaba bayanlar bir haftadır forumu takip ediyorum kendimi çok yakın hissettim size meğer yalnız değilmişim.. benim de sevgilim kastamonuda acemi birliğinde ama biz fazla görüşemiyoruz bugün dışarı çıktılar bikaç kez mesajlaştık sabah da aradı okadar merak ediyorum siz de mi aynı durumdasınız yoksa biz mi sadece böyleyiz
Canım aramıza hoşgeldin Kastamonu'lular bayağı kalabalıklaştık. Nereye gidecek usta birliğine?
iskenderun da durumlar karışık dün konuşurken sevgilim herkesi içeri topluyorlar ben kaçtım da telefon ettim dedi.
bugün aradığında bahsetti dün akşam 6 da herkesi koğuşlarına almışlar. dışarı çıkartmamışlar.
sanırım 2 terörist içeriye sızmaya çalışmış uzaktan da ateş etmişler. dün o yüzden bütün askerleri bir arada tutmuşlar.
ama alayın içine giremez teröristler içini ferah tut dedi..
kötü oldum bende bi an önce çık git o şehirden dedim. yemin töreninden sonra fazladan 1 dk bile durmasını istemiyorum.
zaten daha iskenderuna gitmeden önce de söylemişti orda denizci birliği dikkat çekiyormuş hiç baskın olmamış oraya dedi..
offf Allahım sen sabır ver sağ salim dönmeyi nasip et....
Ülke olarak başımız sağolsun... onlardan 20 kişi öldürücez diye bizden 10 kişi şehit oldu
sevdiğim bugün ankaradaki esas birliğine teslim olucak teslim olana kadar sesini duydum ama yeni bir düzen olcak o yüzden akşam sesimi duyamazsın dedi yine bir süpriz bekliyorum yine belki çok geçte olsa ara aşkım :)))))
kızlar herşey yolundadır askerinize ulaştınızmı
selamlar kızlar
Allah ailelerine sabırlar versin rabbim tüm askerlerimizi korusun
bugün hep msjlaştık nişanlımla telefonları hala almamışlar komutanları ortalık yerde kullanmayın demiş:))
gemlikte rahatı çok iyiydi burda yemekler çok kötüymüş. silahlarını ve çantalarını vermişler çok ağırmış. bütün gün sırtlarında yürüceklermiş. komutanları hepinizi zayıflatıcaz demiş. kıyamam eğirdirin çok zor olduğunu duymuştum ama inşallah fazla zorlamazlar. bu arada hafta sonu izinleri varmış cuma 12 den sonra serbestlermiş evine gidebilicek yani 2 gün buna çok sevindim.
bugün sadece evrak işi yapmışlar bu 2 hafta zorlucak bizimkini biraz bakalım neler yapıcak.
iskenderun da durumlar karışık dün konuşurken sevgilim herkesi içeri topluyorlar ben kaçtım da telefon ettim dedi.
bugün aradığında bahsetti dün akşam 6 da herkesi koğuşlarına almışlar. dışarı çıkartmamışlar.
sanırım 2 terörist içeriye sızmaya çalışmış uzaktan da ateş etmişler. dün o yüzden bütün askerleri bir arada tutmuşlar.
ama alayın içine giremez teröristler içini ferah tut dedi..
kötü oldum bende bi an önce çık git o şehirden dedim. yemin töreninden sonra fazladan 1 dk bile durmasını istemiyorum.
zaten daha iskenderuna gitmeden önce de söylemişti orda denizci birliği dikkat çekiyormuş hiç baskın olmamış oraya dedi..
offf Allahım sen sabır ver sağ salim dönmeyi nasip et....
Ülke olarak başımız sağolsun... onlardan 20 kişi öldürücez diye bizden 10 kişi şehit oldu
canım bana da söyledi karışık olduğunu sabahtan beri içim içimi yiyor. denizciler iskenderunda rahat derken şu olanlara bak!! son 4günleri oralarda törenden sonra sağsalim gelsinler şu marmara taraflarına offff Allahım sen bize sabır ver. Şu pisliklerin soyunu tüketsinler artık utanmadan nerelere kadar sızdı Allahın cezaları.
Sıkma canını muhakkak ki önem alınmıştır olası birşey için. Ama sen içini ferah tut güçlü ol ki ona bunu yansıtma. Sabret sanırım az kaldı bu hafta son birde öyle düşün ve dua et. Biz yanıdayız dualarımz da tüm askerlerimizle canım =(
ben zaten yansıtmıyorum hiç ona telaşımı.. içimi hep ferah tutuyorum. sabretmekten başka bişi yok.. son 4 günü artık orada
Bitmiş artık merak etme... Bi avuç şerefsizin adı bile yetiyor işte =(((
saol cnm baya kalabalıkmışız buna çok sevindim..usta birliği ığdır..sen konuşmuşsun az önce ben en son öğlen konuştum atış eğitimleri varmış çok yoğunmuş halı saha maçından falan bahsetmedi acaba çok mu üstüne gidiyorum da aramak istemiyo mu benisanırım yine sarıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?