buble durumuz aynı napcaz nasıl geçircez ben ankara yorumları okuyorum kışın yemekhane 2 kilometre gidiş geliş 4 günde 3 kez gitseler onalrca kilometre gidicek karda yağmurda off sinirlerim bozuluyor acımasız biryermiş
ve ankesörlüler bozuk devrecilik aşırı derecede varmış okuduğm kadarıyla
napcağmı bilemiyorum üzüldüm :18::18::18::18:geçermi günler
buble durumuz aynı napcaz nasıl geçircez ben ankara yorumları okuyorum kışın yemekhane 2 kilometre gidiş geliş 4 günde 3 kez gitseler onalrca kilometre gidicek karda yağmurda off sinirlerim bozuluyor acımasız biryermiş
ve ankesörlüler bozuk devrecilik aşırı derecede varmış okuduğm kadarıyla
napcağmı bilemiyorum üzüldüm :18::18::18::18:geçermi günler
ordada öyle devrecilik çok fazlaymış.
içim öyle bi sıkıldıki şuan bana 134 gün kabustan daha beter geliyo.
Özlemek biyere kadar acı veriyo ama böyle sesini sürekli kötü ve mutsuz duyunca dayanamıyorum rahatı yerinde olsun başka bişey istemiyorumm ooff
tripli canım forum donanım haberden okudum ben türkiyenin en büyük kışlasından birinde güvenlik hat safhada ve boş olunca sürekli ağaç diktiriyorlar böyle garip şeler varmış koşturuyorlar ankara çok soğuk ve ben gördüm ustası acemiliğiyle karşı karşıya tepede soğuk olcak malesef yemekleri askerler yapıyormuş sevgilim hiçbişi demedi hep araştırdım
ama ankesörlüler bozuk malesef ulaşamıcağım günler olabilir endişelenme dedi ben annesini ablasını arıyımda söliyim hattaha, banyo tuvalet yeniden yapılıyor şu anda bir belirsizlik var ne olcağmız belli değil dedi
bir yandan iyi yerde die sevinirken bir yandanda böyle şeler üzüyor benii
buble canım içini ferah tut üzme kendini bende üzüyorum ama yapcak bişi yok
.Bubble. inşalah geçici bir durumdur, tam düzen oturttular alıştılar derken yeni bir yere gittiler normal tabi böyle olması. Alışacaklar inş. bunada. Sende sıkma kendini bol bol moral ver ona, hep güzel şeylerden bahset. Doğuya gidenlerde ktm denen yerlerde kalacaklar bakalım bizi ne sıkıntılar bekliyor olacak, ktm'nin nasıl bir yer olduğunu bilmeyen yok. Hepsine allah sabır, güç, kuvvet versin. Sağsalim gelsinlerde gerekiyorsa içerde en angarya işleri yapsınlar yeter ki dışarıya gitmesinler benim tek dileğim bu.
Canım herşeyden önce dua edin sizinkiler doğuda yapmıyor. Büyükşehirlerde yapmanında bir bedeli oluyor haliyle. Şükredin gerçekten. Bizimkiler Elazığ'a ktm'ye teslim olacak yollar ne zaman güvenli olursa o zaman topluca götürecekler askerlerimizi. Ben o günler ölüp ölüp dirileceğim kesin. En azından sizinkinde bir tehlike yok. Sizin şuan ustalıkta çektiği sıkıntıları bizimkiler acemilikte en başından beri çekiyordu mesela. Susuzluktan dudaklar çatlamış, kanıyordu ben gördüğümde, ağızları yaraydı hep, dudaklarının kenarları yırtılmıştı, yüzü kabuk kabuktu. Yemek yememekten bizimkinde göbek diye bir şey kalmamış. Ankesörlere gelince bizim hep bozuktu. Hatırlıyorum biz 3-4 dakika konuşurken sizler yarım saat konuşuyordunuz. İnşallah tüm sıkıntıları giderilir ama gerçekten bozmayın moralinizi, allah daha büyük dert vermesin. Allahın gücüne gider. Askerlik bu kolay olacağını kimse söylemedi. İnş. herşey daha iyi olur. Pozitif enerji gönderin doğaya, dönüşümü de öyle olsun.
tripili canım inan inan çok ama çok haklısın seni düşünnce hayıflanmama gerektiğini düşünüyorum diğer bütün sevdikleri doğuya gidicek kişiler için hem üzülüyorum hem hergün kötü bişi olmasın die dua ediyorum doğu resmen krutkapanı ordakiler insan değilmi bu yakıyor canımı
daha güçlü olucam inşallah böyle olmamam gerekiyor bunuda atlatcaz kazasız belasız inşallah
gerçekten bizi birbirimizden başka anlayan yokmuş şuan bi kez daha anladım.
Az önce en yakın arkadaşlarımdan biri neyin var niye moraln bozuk diye sordu anlattım amaan seninkide amma nazlıymış be dedi cinlerim tepeme fırladı kavga ettik.
Tmm belki çok daha zor şartlarda olanlar var ama napıyım şimdi böyle diye sevgilimin 4 gündür aç olmasına gülüp geçiyimmi?
Öyle olsa bile böyle bi tepki vermenin anlamı ne nası sinir oldum
Kıyamam.. Kuzu sıkma canını moralini yüksek tutmaya çalış.. Sevgiline iyi konus ki orada bı delilik yapmasın,askerliği uzamasın.. Allah korusun.. Ben de çevredekilere anlatmaktan vazgeçtim gittiği ilk hafta itibariyle.. Basına gelmeyen anlamıyor.. Kocası 2 günlüğüme is icin sehir dışına yurt dısına gidenler o dönemlerde ah vah yaptıklarını unutup, benim anlattıklarıma amaaaan deyince sınır oldum bisy de anlatmıyorum artık...
Ben de tripliciime katılıyorum. Gerekirse hiç konusmym,ama gittiği yerde rahat olsun ustalığı iyi gecsin.. Ne kadar iyi bir yer olursa olsun, terör bölgesi olarak nitelendiriyorlar doğuya gidenleri.. Şimdi bizimkilerin merkezde mı kalacağı yoksa karakollara mı gönderileceği bile belli değil... Gidip sag salim teslim olsun birliğine diye dua ediyorum. Birliğin icinde kalsın gerekirse trplinin dediği gibi tuvalet bile temizlesin hiç düşünmüyorum onu... Aramasın da,, alıştım zaten artık aramamasina, telefon da goturtmyrm yanında, yakalanır bisy olur konuşmamaya raziyim.. Yeter ki iyi olsun .. Dogu ya gidenler icin rahat diyorlar risk altında oldugundan .. Bazen keske rahat olmasaydı eziyet çekseydi de, Kastamonu da kalsaydı bile diyorum. Yemekleri berbat, egitimden kulakları duymuyor, susuzluktan sıcaktan yüzü göğsü yara bere icinde olmasına rağmen.. Gelsinler hepsi sag salim .. İcim sıkılıyor.. Ama düşünmemeye çalışıyorum kendimi avutmaya çalışıyorum ağlamamaya çalışıyorum. Benim de en yakın arkadasım ağlama,ağlamak ağlamayı getirir demişti. O andan itibaren doldum. En fazla ağladığım 2-3 damla yas.. Allah in gücüne gider diye korkuyorum. Uf ya karışık yazdım biraz ama anladınız di mı ne demek istediğimi.. Çalışırken karışıyor hersey
Nikita hisler aynı işte başka türlü anlatılmaz canım karışık duygular içindeyiz zaten. Sağsalim usta birliğine bir teslim olsa tek korkum yol şuan sürekli yolu düşünüyorum. İnşallah sağsalim ustabirliklerine sonra da evlerinde olduğu günleri görelim. Hep onu düşünüyorum beynimin loblarının hepsi ona çalışıyor.
Bakın içerde isterlerse tuvalet temizlesinler, bundan gocunsunlar dert yansınlar umrumda değil yeterki doğudakiler dışarıya gitmesin, telefonda gerekiyorsa hiç konuşmayım ama o sağsalim gelsin. O kadar üzülüyorum ki ben niye herkese güzel yerler çıktı da bizimki doğu diye ama allahın yazdığının önüne geçilmiyor maalesef. Herkesten fazla eğitim görüyorlar, atış yapıyorlar, kulakları artık duymayacak duruma geliyormuş bazen düşünsenize 300 kişinin aynı anda ateş ettiğini, komutanlar kulaklık takıyormuş ama bizimkiler verilen komutları duymak için kulaklarına bir şey tıkamaları yasakmış ki komutu bile bir süre sonra duymakta güçlük çekiyorlarmış. Duydukça üzülüyorum bende ama yapcak bir şey yok bizim şansımız böyleymiş. Burda cıcıklarını çıkartıyorlar ama bizde inş. ustalıkta rahat ederler diye bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?