347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

sıkkın tabi iskenderunda olan olaylardan sonra
şu haftayı atlattık mı tamamdır

Tabi benimkide laf
Bi arkadaşımınki de Şırnaktaydı
2 gündür haber alamıyor delirmek üzere kız
Bu sıra etrafımda tehlikeli yerlerde askeri olan o kadar çok kişi var ki çok karıştırıyorum kusuruma bakma :26:

yok canım ne kusuru..
zor gerçekten çok zor aslında işin doğusu batısı da kalmadı söz konusu askerlikse her an tedirginlik yaşanıyor malum ülkenin durumu beterin de beteri..

yok canım ne kusuru..
zor gerçekten çok zor aslında işin doğusu batısı da kalmadı söz konusu askerlikse her an tedirginlik yaşanıyor malum ülkenin durumu beterin de beteri..

Hakikaten şehit haberlerine alıştırılmaya çalışılıyor gibi bi halimiz var çok üzülüyorum çokkk

Hahah sağol canım benim görmüşssündür mutlaka, evet bizim sıradakilerle konuşuyordum, önümde az kişi vardı 3-4 kişi kadar masanın dibindeydim hemen.

Hakikaten şehit haberlerine alıştırılmaya çalışılıyor gibi bi halimiz var çok üzülüyorum çokkk

üzüntü yıllardır oluyor
somut adım hiç yok
devlet büyükleri sağ olsun sadece bıçağı kemiğe dayandırıp sonra da kemikten çekiveriyorlar

günaydın kızlar umarım herkes iyidir ben pek giremicem işler yoğun dün usta birliğine gitti sevgilim ama 5 ten beri arayamadı çok yoğun olabilir aramazsam üzülme ilk fırsatta arıcam dedi ilk kez sesini duymadan uyudum kötü oldu inşalllah iyilerdir

acemilikte rahattık ustada sıkıntı çekmeyiz inşallah

günaydın kızlarr,,
dün gece ilginç ilginç rüyalar gördüm , bi baykuş giriyordu eve ben sokuyodum bi de yanlışlıkla, sonra babam çıkarmaya çalışıyodu çok seviyorlardı baykuşu bizde kalsın fln diyolardı, snra baykuş erkek çocuğuna dönüşüyodu fln,, değişik bi rüyaydı, anlamına bakym dedim pek inanmam ama baykşun manasını sevmedimm..
bu rüyanın saflığı üzerimdeyken de sen cep telini evde unut gel şimdi aşkım beni ararsa ya ? gerçi gündüz aramadı hç bugüne kadar.. sizden ricam kastamonu grubuuu, birliğin no sunu bana atarmısınız özelden, bana bi numara vermişti kaydetmiştim ondan arayıp adını fln söyleyince koğuşunu, çağırıyolardı. . sizde de varsa ıoyle bi numero yollarsanız çok sevinirim.
hadi bitsin bgn akşam 7 olsun eve gideyimm... bugünü de yiyip bitirip hamm yapalımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…