canım aynı duyguları bende yaşadım
bizimde ustalık sonradan açıklandı hep güzel yerler duydum nişanlım van deyince dünyam başıma yıkıldı sanki neden herkes güzel yerler de benimki oralara gidiyo die o kadar ağladım ki ama kısmetimizde oralar varmış
inşallah çok rahat olacaklar
nişanlımda korkma orda rahat olucaz diyo. bende netten okuduğum kadarıyla doğu daha rahat oluyormuş askerleri fazla sıkmıyorlarmış ama insan gene de endişeleniyor
Okuma bunları(
Canım tabi ki doğuya gitmesine üzülüyorum ama en çok ktm olayı koyuyor bana. Çok korkuyorum.
Canım tabi ki doğuya gitmesine üzülüyorum ama en çok ktm olayı koyuyor bana. Çok korkuyorum.
valla benm ktm den haberi yok direk uçakla vana gidicem ordan askerler alıcakmış falan dedi ama bilmiyorum ki nasıl gidicek
bişeyde anlatmıyo doğru düzgün
Okumama gerek yoktu aslında çünkü zaten herkesten duymuştum ktm'ye sakın uğrama diye arkadaşları bile söyledi. Git direkt ustabirliğine teslim ol ktm'nin önünden bile geçme dediler.
valla benm ktm den haberim yok direk uçakla vana gidicem ordan askerler alıcakmış falan dedi ama bilmiyorum ki nasıl gidicek
bişeyde anlatmıyo doğru düzgün
İnş. seninkisi girmez oraya ama geneli giriyormuş kaçmazsa. Çünkü onlar yolları kontrol ediyorlar güvenli olduğu an gece bile olsa hiç haberleri yokken kalkın gidiyoruz diyorlarmış. Ktm'de sıkıntı çekmesi de önemli değil yolun güvenliği önemli benim için. Ah bir bitsede şu acemilik sağsalim ustabirliğine teslim olsa.
Benim eşimde öyle yapacak uçakla geçecek ama onu karşılayanlar direkt birliğe mı götürür yoksa oncesinde bir yerde kalırlar mı onu kimse bilmiyor.. Allah yollarını açık etsin..
kızar usta birliği için biletlerini alırlarsa otobüs ve ya uçak bileti olabilir ktm ye katılmayabiliyolar sanırım.çünkü biz urfada da ktm var sanıyoduk bizimkinin komutanı biletini alırsan kendin gidersin demişti ama sonradan öğrendik ki urfa ktm kalkmış diyarbakırda varmış ucundan yırttık çok şükür askerim yanıma geldi sonra gitti birliğine.bi araştırın belki bileti falan önceden alınırsa ktm ye katılmayabilirler. ama doğuda çok karışık ktm ye katılmak doğru olanıda olabilir.
Canım bizimkide uçakla gidiyor zaten. Komutan elazığ ktm'ye teslim olun ve durumu iyi olanlar lütfen uçakla gidin demiş. İyi ki de demiş bizimki arkadaşlarıyla otobüsle gidecekti yoksa. O söz onları anladığım kadarıyla tedirgin etmiş biraz o yüzden 2 hafta önce hepsi uçak biletlerine saldırdı. Ktm evet kötü ama şunu da düşünüyorum eline mayın arama dedektörü verilip sağa sola boşa sallayan uzun dönem askerlerde var, adam bıkmış artık. Güvenli çıkın diyecek ya değilse güvenemiyorum tüm korkum bundan. Ben kalabalık gitmeleri taraftarı değilim en başından beri. Çünkü hepsi asker traşlı, ellerinde koca çantaları belli yani asker oldukları o yüzden çok endişeliyim. Sanki uçakla gittikten sonrada tek tek teslim olsalar daha iyi gibi geliyor. Bingöl'e en yakın Muş ordan kendi geçseydi keşke diyorum ama nasıl iyi olacaksa öyle olsun tabiki.
kızar usta birliği için biletlerini alırlarsa otobüs ve ya uçak bileti olabilir ktm ye katılmayabiliyolar sanırım.çünkü biz urfada da ktm var sanıyoduk bizimkinin komutanı biletini alırsan kendin gidersin demişti ama sonradan öğrendik ki urfa ktm kalkmış diyarbakırda varmış ucundan yırttık çok şükür askerim yanıma geldi sonra gitti birliğine.bi araştırın belki bileti falan önceden alınırsa ktm ye katılmayabilirler. ama doğuda çok karışık ktm ye katılmak doğru olanıda olabilir.
Canım her bölük ayrı eğitim görüyor bizimkisi 8. bölük seninki başka bölükteydi zannediyorum okudum yazdıklarını.
Bizimkinin komutan kendi demiş uçakla Elazığ'a gidin diye. Orda toplucaklarmış bunları. O yüzden biletini Elazığ'a aldık. Allahım sen koru.
Kızlar aklınıza kötü şeyler felaket seneryoları getirmeyin yoksa bu zaman hiç geçmez. Lanet olsun ki heran heryerde bu riskler var artık sadece askere de değil. Bi de kısa dönemleri özellikle doğuda ilçe karakollara göndermiyolarmış. Anca sorunlu bi tip olursa belki :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?