347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Canım tabi ki doğuya gitmesine üzülüyorum ama en çok ktm olayı koyuyor bana. Çok korkuyorum.

Canım tabi ki doğuya gitmesine üzülüyorum ama en çok ktm olayı koyuyor bana. Çok korkuyorum.

canım sen içini ferah tut. bak sen böyle yaparsan askerin orda nasıl dayansın onun da temennisi senin için ferah tutman...

valla benm ktm den haberim yok direk uçakla vana gidicem ordan askerler alıcakmış falan dedi ama bilmiyorum ki nasıl gidicek
bişeyde anlatmıyo doğru düzgün

Son düzenleme:
valla benm ktm den haberi yok direk uçakla vana gidicem ordan askerler alıcakmış falan dedi ama bilmiyorum ki nasıl gidicek

İnş. seninkisi girmez oraya ama geneli giriyormuş kaçmazsa. Çünkü onlar yolları kontrol ediyorlar güvenli olduğu an gece bile olsa hiç haberleri yokken kalkın gidiyoruz diyorlarmış. Ktm'de sıkıntı çekmesi de önemli değil yolun güvenliği önemli benim için. Ah bir bitsede şu acemilik sağsalim ustabirliğine teslim olsa.

Okumama gerek yoktu aslında çünkü zaten herkesten duymuştum ktm'ye sakın uğrama diye arkadaşları bile söyledi. Git direkt ustabirliğine teslim ol ktm'nin önünden bile geçme dediler.

Olsun ktm ile güvenli olacaksa onunla gitsin.. Kendi basına giderse kötü.. Biliyorsun ne oldukları belirsiz insanlarca otobüsleri durdurulup kimlik kontrolleri yapilan bı ülkede yasıyoruz... Sag salim varsın birliğine bitirsin askerliğini de donsun sana.. Ktm de cok beter biliyorum kardesimden, ama diyorum ya güvenlik icinde olsunlar da gerisi önemli değil..

Son düzenleme:
valla benm ktm den haberim yok direk uçakla vana gidicem ordan askerler alıcakmış falan dedi ama bilmiyorum ki nasıl gidicek

Benim eşimde öyle yapacak uçakla geçecek ama onu karşılayanlar direkt birliğe mı götürür yoksa oncesinde bir yerde kalırlar mı onu kimse bilmiyor.. Allah yollarını açık etsin..

hmm bi sorayım bakayı konuşunca ne zaman gideceğide tam belli değil ekim başı dedi ama bilmiyorum

kızar usta birliği için biletlerini alırlarsa otobüs ve ya uçak bileti olabilir ktm ye katılmayabiliyolar sanırım.çünkü biz urfada da ktm var sanıyoduk bizimkinin komutanı biletini alırsan kendin gidersin demişti ama sonradan öğrendik ki urfa ktm kalkmış diyarbakırda varmış ucundan yırttık çok şükür askerim yanıma geldi sonra gitti birliğine.bi araştırın belki bileti falan önceden alınırsa ktm ye katılmayabilirler. ama doğuda çok karışık ktm ye katılmak doğru olanıda olabilir.

Benim eşimde öyle yapacak uçakla geçecek ama onu karşılayanlar direkt birliğe mı götürür yoksa oncesinde bir yerde kalırlar mı onu kimse bilmiyor.. Allah yollarını açık etsin..

Canım bizimkide uçakla gidiyor zaten. Komutan elazığ ktm'ye teslim olun ve durumu iyi olanlar lütfen uçakla gidin demiş. İyi ki de demiş bizimki arkadaşlarıyla otobüsle gidecekti yoksa. O söz onları anladığım kadarıyla tedirgin etmiş biraz o yüzden 2 hafta önce hepsi uçak biletlerine saldırdı. Ktm evet kötü ama şunu da düşünüyorum eline mayın arama dedektörü verilip sağa sola boşa sallayan uzun dönem askerlerde var, adam bıkmış artık. Güvenli çıkın diyecek ya değilse güvenemiyorum tüm korkum bundan. Ben kalabalık gitmeleri taraftarı değilim en başından beri. Çünkü hepsi asker traşlı, ellerinde koca çantaları belli yani asker oldukları o yüzden çok endişeliyim. Sanki uçakla gittikten sonrada tek tek teslim olsalar daha iyi gibi geliyor. Bingöl'e en yakın Muş ordan kendi geçseydi keşke diyorum ama nasıl iyi olacaksa öyle olsun tabiki.

Bizimkinin komutan kendi demiş uçakla Elazığ'a gidin diye. Orda toplucaklarmış bunları. O yüzden biletini Elazığ'a aldık. Allahım sen koru.

Bingöl e direkt uçuş yok ama bildigim kadarıyla. O yüzden ktm ye gidin demislerdir.. Van a direkt uçuş var o yüzden uçak biletini aldırdı bana da gittiği ilk hafta,, ktm olayı bizimki icin ondan belirsiz..
Tek tk teslim olma olay sanırım biraz karışık bilerek bekleniyor hava limanında diye biliyorum. Tolga da öyle olmuştu yani,, uçakla Elazığ a gitti. Orada uçakta ve diğer ucaklardaki tüm askerleri beklemiş gun sonuda toplu gitmislerdi ktm ye.. Haftada 1 konuşuyorduk uzun donem yapmıştı.. O yüzden cok cok da anlatmadığından bilgilerim tam değil..

Bizimkinin komutan kendi demiş uçakla Elazığ'a gidin diye. Orda toplucaklarmış bunları. O yüzden biletini Elazığ'a aldık. Allahım sen koru.

Kızlar aklınıza kötü şeyler felaket seneryoları getirmeyin yoksa bu zaman hiç geçmez. Lanet olsun ki heran heryerde bu riskler var artık sadece askere de değil. Bi de kısa dönemleri özellikle doğuda ilçe karakollara göndermiyolarmış. Anca sorunlu bi tip olursa belki :S

bu herkes için mi geçerli? bizimkinin ığdırda ve şimdiden uçak biletini aldı ığdırda havalimanı olduğu için direkt oraya inecek

Benim esimin de dövmesi var diye onu sorunlu askerler sınıfına koymuşlar :)
Amanın şimdi bu dövme karakola yol acmasinnnnn .. Tövbeler olsun..

Evet ya iyi düşünelim iyi olsun silkelenip kendimize gelelim moralimiz yüksek olsun,,
Sevgili olanlar asker sonrası Nisan hayallerine
Nişanlı olanlar düğün hayallerine
Evli olanlar bebek hayallerine dalabilirler:)
BAkiniz yemin töreninde ne giyeceğim mevzuu bizi bayaa bı oyalamıştı,, yine öyle konular bulalım.. Zaman gecsin gitsin biz mutlu hayaller kurarkenn

Valla ben kafama taktıkça bizimki bak ben iyiyim,hergün arıyorum,askerlik bu herşey 4*4lük olmayacak,rahata gelmedik tabiki sıkıntı çekicez merak etme diye diye bende de bi rahatlık oluştu.Zaten sıkıntı stres yapmamı yasakladı benim bünye tepkimeye başlayınca vücuttan bende ister istemez şartladım kendimi birazcık olsun şu anda rahatım.Henüz düşünmüyorum ktm ve bingölü...Ama konusu bile açıldığında napalım gidicez kaç günse en azından güvenli bi şekilde yerde de yatıcaz açta kalıcaz.Güvendeyiz en aazından olsun diyor.5 ay çarşı yok.Varsın olmasın zaten çok büyükmüş içeride herşey varmış.Canımız sıkılmaz Bingölde yapılacak ne var zaten diyor..Çok güçlü benim paşa.Dirayetli.Dayanıklı.Ben üzüldükçe,kafama taktıkça onun rahatlığıyla bende sakinleşiyorum.Heh gönül istedi Kastamonuda kalsın.Daha önce burası kutahyadaymıs.Kastamonuya yeni yapılmış bina.Herşey yepyeniYmiş.Koğuşlar,banyolar vs.Hatta dün evde sıcak su daha geç geliyor duşa dedi.İstersen kal 2 saat banyoda karışan,eden ,cıkartan yok diyor.İçtimaya kadar git koğuşuna uyu istersen sanki yurt gibi diyor.Tek duam inşallah Bingölde de böyle rahat etsin yarabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…