şimdi aradı ama bölük tam anlamıyla yeniden yapılanıyor ne yapacağı belli değil bilinmezlik şimdi revirden aradı revir bölüğe 20 dakka uzaklıkta herşeyi geçtim ankesörlüler bozuk tuvslet banyo da inşaat halindeymiş yeniden yapılanıyormuşş
evet kızlar ustadan canı sıkılan birisiym artık arayamadığım günler olabilir dedi ailemi arada haber ver dedi
nikita canım rüyan hayra yoralım bende garip rüyalar gördüm offf bugün bitsin istiyorum bennn canım dua et lütfen içini ferah tut rüyanın etkisinde kalıp gününü kötü geçirme sakın
şimdi aradı ama bölük tam anlamıyla yeniden yapılanıyor ne yapacağı belli değil bilinmezlik şimdi revirden aradı revir bölüğe 20 dakka uzaklıkta herşeyi geçtim ankesörlüler bozuk tuvslet banyo da inşaat halindeymiş yeniden yapılanıyormuşş
evet kızlar ustadan canı sıkılan birisiym artık arayamadığım günler olabilir dedi ailemi arada haber ver dedi
nikita canım rüyan hayra yoralım bende garip rüyalar gördüm offf bugün bitsin istiyorum bennn canım dua et lütfen içini ferah tut rüyanın etkisinde kalıp gününü kötü geçirme sakın
günaydın kızlarr,,
dün gece ilginç ilginç rüyalar gördüm , bi baykuş giriyordu eve ben sokuyodum bi de yanlışlıkla, sonra babam çıkarmaya çalışıyodu çok seviyorlardı baykuşu bizde kalsın fln diyolardı, snra baykuş erkek çocuğuna dönüşüyodu fln,, değişik bi rüyaydı, anlamına bakym dedim pek inanmam ama baykşun manasını sevmedimm..
bu rüyanın saflığı üzerimdeyken de sen cep telini evde unut gelşimdi aşkım beni ararsa ya ? gerçi gündüz aramadı hç bugüne kadar.. sizden ricam kastamonu grubuuu, birliğin no sunu bana atarmısınız özelden, bana bi numara vermişti kaydetmiştim ondan arayıp adını fln söyleyince koğuşunu, çağırıyolardı. . sizde de varsa ıoyle bi numero yollarsanız çok sevinirim.
hadi bitsin bgn akşam 7 olsun eve gideyimm... bugünü de yiyip bitirip hamm yapalımm
Şfk: 132
Geçsin şu bir ay hadi 2'li rakamlara düşelim.
evet hayır olsun deyip unutalım rüyaları napalım,,
başka türlü geçmek bilmez zaman...
kendimize yeni uğraşlar bulalım bunlar askerdeyken kafayı yememek adına :)
ne zmndır izlemek isteyip izleyemediğim dizilere başlıyım diyorum bi de böyle el-akıl oyalıcak bişi olsa süper olur
puzzle a başladım ama çok sıktı, belim filn ağrıyo onu yapmaya çalışırken sıkılıyorum :) örgü ye mi adasam kendimi napsamm
hiç de beceremem ,, etamin fln seviyorum aslında, eskiden ortaokulda yaptırmıştı elişi öğretmeni, o zaman çok zevk almıştım yine zevk alırım heralde :) neye saracağımı şaşırdım, aramadı benim kocam dün
ankara mamakta yapıyor senin askerin nerede
Nikita bende yok öyle bir numara olsa hemen yazardım canım, bende ankesör numaraları var ilk gittiği günden beri tek bir numarayı bile silmedim. Onlar olursa vereyim.
günaydınn kızlarr
nikitacım hayra yor sen o rüyayı, telefon numarasını da bulursun inşallah da bugün konuşursunuz.
ayy ben rüyamda eski iş yerimdeydim müdürümü gördüm ıyyy hiç özlememişim
Canım bizimki aradı dün akşam merak etme bir şey yapmamışlar hatta bundan sonra daha rahat geçermiş. Bir tek perşembe atış yapacaklarmış yine. Dün halısahada maç yapacaktı 8. bölük. Bizimkinin yemekler ve içme suyu dışında bir sıkıntısı yok. Pazar günü tıka basa doyurduk karnını öyle girdi içeri o gün akşam yemeği yememiş, bayağı da su aldık öyle gönderdik. Şimdilik keyfi yerinde çok şükür ben ararsa bugün yazarım yine.
off kızlar çok çok kötüyüm.
Sevgilim aradı az önce zaten doğru düzgün konuşamıyoruz bile çok az arayabiliyo.
Çok kötüydü sesi ağlamak üzereydi zaten yemek bile yememiş bu saat olmuş yokmuş doğru düzgün yemek bile
hiç serbest bırakmıyolarmış telefon kartı bile alamadı kantinden 4 gündür.
Ben duramicam dayanamicam buraya diyo sürekli
Keşke acemilik hiç bitmeseydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?