347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

şimdi aradı ama bölük tam anlamıyla yeniden yapılanıyor ne yapacağı belli değil bilinmezlik şimdi revirden aradı revir bölüğe 20 dakka uzaklıkta herşeyi geçtim ankesörlüler bozuk tuvslet banyo da inşaat halindeymiş yeniden yapılanıyormuşş

evet kızlar ustadan canı sıkılan birisiym artık arayamadığım günler olabilir dedi ailemi arada haber ver dedi

nikita canım rüyan hayra yoralım bende garip rüyalar gördüm offf bugün bitsin istiyorum bennn canım dua et lütfen içini ferah tut rüyanın etkisinde kalıp gününü kötü geçirme sakın

hepsininde işlerinde kolaylık sağlasın rabbım ya ustalıkları zor gececek galıba

evet hayır olsun deyip unutalım rüyaları napalım,,
başka türlü geçmek bilmez zaman...
kendimize yeni uğraşlar bulalım bunlar askerdeyken kafayı yememek adına :)
ne zmndır izlemek isteyip izleyemediğim dizilere başlıyım diyorum bi de böyle el-akıl oyalıcak bişi olsa süper olur
puzzle a başladım ama çok sıktı, belim filn ağrıyo onu yapmaya çalışırken sıkılıyorum :) örgü ye mi adasam kendimi napsamm
hiç de beceremem ,, etamin fln seviyorum aslında, eskiden ortaokulda yaptırmıştı elişi öğretmeni, o zaman çok zevk almıştım yine zevk alırım heralde :) neye saracağımı şaşırdım, aramadı benim kocam dün

Nikita bende yok öyle bir numara olsa hemen yazardım canım, bende ankesör numaraları var ilk gittiği günden beri tek bir numarayı bile silmedim. Onlar olursa vereyim.

nikita canım ben sürekli dizi izliyorum o yüzden akşamları ya dışarda arkadaşlarımla geziyorum şu sıra supernaturale taktım onu izliyorum

dizi izlemek en iyisi vakit geçiyor

çok mutsuzum çok yaaaa ne olcağı belli değil barış gücü yurt dışına yollayabilirler bide

günaydınn kızlarr
nikitacım hayra yor sen o rüyayı, telefon numarasını da bulursun inşallah da bugün konuşursunuz.
ayy ben rüyamda eski iş yerimdeydim müdürümü gördüm ıyyy hiç özlememişim

Canım bizimki aradı dün akşam merak etme bir şey yapmamışlar hatta bundan sonra daha rahat geçermiş. Bir tek perşembe atış yapacaklarmış yine. Dün halısahada maç yapacaktı 8. bölük. Bizimkinin yemekler ve içme suyu dışında bir sıkıntısı yok. Pazar günü tıka basa doyurduk karnını öyle girdi içeri o gün akşam yemeği yememiş, bayağı da su aldık öyle gönderdik. Şimdilik keyfi yerinde çok şükür ben ararsa bugün yazarım yine.

nerde askerlik yapıyor ki..

Nikita bende yok öyle bir numara olsa hemen yazardım canım, bende ankesör numaraları var ilk gittiği günden beri tek bir numarayı bile silmedim. Onlar olursa vereyim.

saol tatlım, öğlen eve gidip almaya karar verdim, içim içimi yedi telefonsuzluktan. ya aradıysa diye kafayı yemektense gidip alıcam.. çok tşkler

:) inşallah hayırdır diyelim hayırlı rya olsun

seninki de gıcıkmış, :))))))

çok saol canım benimm
sizden bu haberleri alınca rahatlıyorum

Bugün neden herkes gari rüyalar görmüş... ?
bende çok korkunç rüya gördüm hatta kabus diyebilirim. Rabbim askerlerimizi korusun.
Etkisinden pek çıkamadım sabah kalktığımdan beri başım çatlıyor.

Sıkma canını tatlım inşallah böyle dewam etmezde bi an önce düzelir..

off kızlar çok çok kötüyüm.
Sevgilim aradı az önce zaten doğru düzgün konuşamıyoruz bile çok az arayabiliyo.
Çok kötüydü sesi ağlamak üzereydi zaten yemek bile yememiş bu saat olmuş yokmuş doğru düzgün yemek bile
hiç serbest bırakmıyolarmış telefon kartı bile alamadı kantinden 4 gündür.
Ben duramicam dayanamicam buraya diyo sürekli
Keşke acemilik hiç bitmeseydi

sıkma canını tatlım hemen hemen tüm usta biriliğine gidenler aynısını söylüyorlar. Sen ona destek olmaya çalış sabret geçecek bunada alışcaksın bi süre sonra gibi yapıcı konuş ve sadce 4 ay kaldığını hatırlat.. Bak benmki daha 11 ay çekecek bunları örnekle ki biraz olsun çekilir kılsın olduğu ortamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…