çok güldüm yaaa sıradakilerde bizim konuşmamızı duyuyor hatta ben şarkı sölüyorum bazen benimki aşkım azcık sesizz hadi canım sesiz ama diyor sürekli çocuk oyalıyor resmen
ne güzel işte asker arkadaşıda olunmalı yeri gelince ben diyorum sen benim arkadaşımsın yol arkadaşımsın diye buda güzel duygu
ben aşkım kelimesini sevmiyordum senin gibi, ki kayıtsız şartsız bir aşk olmasına rağmen el ele leyla gibi dolaşırken canım sana bişi sölemem lazım ben evlenceğim kişiye aşkım demek istiyorum 19 yaşındayız sen benim ilk sevdiğim insansın hayat napar ne eder bilmiyorum ama ben evlenceğim kişininde sorumluluğunu taşıyorum annem bana yaşadığın şelerde evlenceğin kişiye karşı sorumluklarını unutmayarak yaşa dedi demiştim, ve evlenceğim kişi inşallah sen olursun bu eli inşallah bırakmam diede eklemiştim ne safmışım o yaştayım ve annemin fikirlerini umursayarak davranıp aşkıma dizi engelelr koymuştum öpmeye yeltenemiyordu bilenapsın yani asi bir insanla beraberdi ne komikti elimi tutmak bile kale fethetmek gibiydi onun için çok utanıyordum hala yüzüm kızarıyor
evlilik kavramı herşeyden kaçıyordum geçen yıl ısındım o fikre ben sanırsam geç oldu ki ilk günler yurda gelirdim bu çocuk kafayı yemiş okulu mühendis değilde tekniker bitirip benle evlencekmiş ne evlenmesi ben daha büyümeliyim diye ağlıyordum yurtta
el ele dolaşıyorduk hamile birini grünce bizimde bebeğimiz olucak hattaha evlendiğimizde hemen olsun dediğinde hep terkedesim geliyordu ikimizde aynı yaştayız o evlilik fikrine sıcak bakarken ben neden kaçıyorum diyordum benimki çok komikti
Evet canım çok üzgünüm bu durumdan dolayı boş yere günahını aldım.. Keşke o iletişimi doğru zamanda kursaydık. Ama olmadı, dmeek bunda da bi hayır varmış. Bak şu an dönüm noktam oldu diyorum o 45 dk lık konuşma dmek aklım böyle başıma gelcekmişayşegül sende yanlış düşünüp cocuğun günahını aldın.. ama zamanında öyle bir cümle kurmayıp yahut cümleyi kurduğunda sonunu getirmiş olsaydı bu şekilde düşünmeyecektin. tamamen iletişim eksikliğinden kaynaklandı.. ama allahtan sonuca ulaştı..
canım o napar eder sana derdini anlatacak zamanı bulurdu eminim
duygu canım defteri al ve yaz sonra içini döktüğünde rahatlıcaksın belki daha sonra görmek istemezsin kendini feraha erdirmek senin elinde şu anda askerin destek olmaz uzakta telefon yok malesef eskilerin yaşadıkları gibi yazarak belli etcez belkide
benimki ailesinide benide 3 ay görmezdi ama sabah öğle akşam benimleydi ben yalvarırdım git ailene benle vakit geçirme yanlış düşünürler benim göndermediğimi düşünürler onlarla vakit geçir derdim hiç değişmedi bu huyu sanki onun çocuğuyum bebeğiyim ona muhtacım gibi peşimde bense tam tersiyim
hakkaten benziyoruz ama tam tersi o benden 2 yaş büyük olmasına reğmen ben hep evlenelim artık kısmındayım o kaçar gibiydi bi ara ayrıldık bile çok kötü olduk iki hafta görüşmedik ömrümden ömür gitti sonra bi daha açmadım evlilik lafını ama şimdi bi gör askerlik bitsin ne gerekiyosa yaplım hemen modunda o açıyor hep konuyu bana hep atamanı bekleyelim şimdi derdi beklemeye gerek yok ben bakarım sana olana kadar diyor gerçi genede bakardı ama hep atanayım diye şart koymaydı belkide yaptığı bilmiyorum ama kopya olayları falan olunca oda sadece çalışmak değil senin çalıştığını biliyorum ama devlet kendi adamını sokuyor hep diyor. bakalım inşallah evlilikle sonuçlanır ilişkilerimiz canım bi gelsinlerde kollarımıza hayırlısıyla.
2011 ağustos evlenme fikrinde dönüm noktam benim çeyizim başladı o günden beri azar azar ama hep çeyiz kendimden fedakarlık ettim birikim ve çeyiz sebep evlilik için yeni dank ettti yuvamız için beraberce seçip almak kadar güzeli yokmuş benimle günlerce dolaşıyor koltuk buzdolabı ne varsa bakıp not alıyor bazı erkekler sıkılır ya benimki sıkılmıyor
gerçekten tam tersiyiz canım ben evlilik fikrine yeni ısındığım gibi her aradığında beraber evlenceğimiz günü bekliyorum tek istediğim yuvamız diyorum şimdide ben açıyorum konuyu söz pahalı bişi istemicem bosch siemens beğeniyordum oda çok beğeniyor ama arçelik isticem diyorum çok gülüyor neden elektirklerden kısıyormuşuz diyorben uygun ve kaliteli ne varsa beğenirim artık diyorum araştırıyrum diyorum çok şaşırıyor
kıymetini anladım ben onun ahh ahhh askerde anlamayaydım iyidi başımdan az atmadım onu o beni hayat merkezi yaptı ben onu daha yeni merkeze aldım
Evet canım çok üzgünüm bu durumdan dolayı boş yere günahını aldım.. Keşke o iletişimi doğru zamanda kursaydık. Ama olmadı, dmeek bunda da bi hayır varmış. Bak şu an dönüm noktam oldu diyorum o 45 dk lık konuşma dmek aklım böyle başıma gelcekmiş
ee yanii bulurdu. En son çare komutanla konuşcaktım eğer vakit bulamasydım diyo. Bu konuyu bu geece bitirmemiz gerekiyordu aksi taktirde bi gece daha uykusuz kalmana dayanamazdım diyo. Komutana gidip izin alcaktım diyo yaaa
2011 ağustos evlenme fikrinde dönüm noktam benim çeyizim başladı o günden beri azar azar ama hep çeyiz kendimden fedakarlık ettim birikim ve çeyiz sebep evlilik için yeni dank ettti yuvamız için beraberce seçip almak kadar güzeli yokmuş benimle günlerce dolaşıyor koltuk buzdolabı ne varsa bakıp not alıyor bazı erkekler sıkılır ya benimki sıkılmıyor
gerçekten tam tersiyiz canım ben evlilik fikrine yeni ısındığım gibi her aradığında beraber evlenceğimiz günü bekliyorum tek istediğim yuvamız diyorum şimdide ben açıyorum konuyu söz pahalı bişi istemicem bosch siemens beğeniyordum oda çok beğeniyor ama arçelik isticem diyorum çok gülüyor neden elektirklerden kısıyormuşuz diyorben uygun ve kaliteli ne varsa beğenirim artık diyorum araştırıyrum diyorum çok şaşırıyor
kıymetini anladım ben onun ahh ahhh askerde anlamayaydım iyidi başımdan az atmadım onu o beni hayat merkezi yaptı ben onu daha yeni merkeze aldım
belkide böyle en iyisini yaptın canım... çok üstüne düşüp sevdiğini belli edince ne oluyorda.. konuşmak istiyorsun sıkıntını anlatcan lafı ağzına tıkıyordu insanın
canım senin askerin uzun dönem miydiii???
bak o da yanlış anlaşıldığının farkına varmış demekki
bundan sonra hep mutlu olun inşallah canım
kısa dönem canım
evet vardı tabi ki bana çok alındın kızdın biliyorum diye başladı direkt cümleye. VE fakındaydı herşeyi çünkü nizamiyeden içeri morali bozuk girdi ben soğuk davrandım die hatta bidaha beni bu şekilde sokma bile dedi...
canım muhtemelen bende 2013 gelini olcam allahın izniyle ve hiç çeyizim yok almadım hiç benim okulum yeni bitti hiç para kazanamadım çok lazım gibi master falan uğraştım geldiğim nokta işsizim fedakarlık yapıyorsun ama bence iyi bişeyde yapıyorsun güzel bi duygudur eminim evinin bir eşyasını almak, ailemin durum iyi allahtan hiç bişeyimi eksik etmezler biliyorum annem zamanı gelince hepsini gider alırız diyor bende pek anlamam zaten çeyiz işinden hiç.ama isterdim kendim alayım herşeyimi.bu arda bende herşeyimi bosch dan alcam deyip dururum hayırlıs allah ikimizede almayı nasip etsin inşallah gönşümüze göre. asıl sorun onun kendini ayralması kredi çekmemiz gerkçek ailesi pek destek olcak durumda değil emekliyle geçinen insanlar ben her şeyi kendim yapcam diyor bende yaparız askım dıyorum yeterki allah sağlık versin. gelsinde bi anda olcak sanırım çeyiz düğünfalan sen iyi yapmışsın cok sıkışmazsın ne güzel.
evet vardı tabi ki bana çok alındın kızdın biliyorum diye başladı direkt cümleye. VE fakındaydı herşeyi çünkü nizamiyeden içeri morali bozuk girdi ben soğuk davrandım die hatta bidaha beni bu şekilde sokma bile dedi...
şu yüzden sordum şafak cetelen var bende yapmak istiyorum ondan nasıl oluyorr acabaa???
canım evlilik ile ilgili olanı seçtim ben kavuşmayıda 17 ocak girdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?