347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

duygu canım defteri al ve yaz sonra içini döktüğünde rahatlıcaksın belki daha sonra görmek istemezsin kendini feraha erdirmek senin elinde şu anda askerin destek olmaz uzakta telefon yok malesef eskilerin yaşadıkları gibi yazarak belli etcez belkide

benimki ailesinide benide 3 ay görmezdi ama sabah öğle akşam benimleydi ben yalvarırdım git ailene benle vakit geçirme yanlış düşünürler benim göndermediğimi düşünürler onlarla vakit geçir derdim hiç değişmedi bu huyu sanki onun çocuğuyum bebeğiyim ona muhtacım gibi peşimde bense tam tersiyim

hakkaten benziyoruz ama tam tersi o benden 2 yaş büyük olmasına reğmen ben hep evlenelim artık kısmındayım o kaçar gibiydi bi ara ayrıldık bile çok kötü olduk iki hafta görüşmedik ömrümden ömür gitti sonra bi daha açmadım evlilik lafını ama şimdi bi gör askerlik bitsin ne gerekiyosa yaplım hemen modunda o açıyor hep konuyu bana hep atamanı bekleyelim şimdi derdi beklemeye gerek yok ben bakarım sana olana kadar diyor gerçi genede bakardı ama hep atanayım diye şart koymaydı belkide yaptığı bilmiyorum ama kopya olayları falan olunca oda sadece çalışmak değil senin çalıştığını biliyorum ama devlet kendi adamını sokuyor hep diyor. bakalım inşallah evlilikle sonuçlanır ilişkilerimiz canım bi gelsinlerde kollarımıza hayırlısıyla.

Evet canım çok üzgünüm bu durumdan dolayı boş yere günahını aldım.. Keşke o iletişimi doğru zamanda kursaydık. Ama olmadı, dmeek bunda da bi hayır varmış. Bak şu an dönüm noktam oldu diyorum o 45 dk lık konuşma dmek aklım böyle başıma gelcekmiş

canım o napar eder sana derdini anlatacak zamanı bulurdu eminim

ee yanii bulurdu. En son çare komutanla konuşcaktım eğer vakit bulamasydım diyo. Bu konuyu bu geece bitirmemiz gerekiyordu aksi taktirde bi gece daha uykusuz kalmana dayanamazdım diyo. Komutana gidip izin alcaktım diyo yaaa

nezaman yazmaya başlarım bilmiyorum,, şuan öyle kızgınım ki ama eminim burda olsa geçerdi bu.

2011 ağustos evlenme fikrinde dönüm noktam benim çeyizim başladı o günden beri azar azar ama hep çeyiz kendimden fedakarlık ettim birikim ve çeyiz sebep evlilik için yeni dank ettti yuvamız için beraberce seçip almak kadar güzeli yokmuş benimle günlerce dolaşıyor koltuk buzdolabı ne varsa bakıp not alıyor bazı erkekler sıkılır ya benimki sıkılmıyor

gerçekten tam tersiyiz canım ben evlilik fikrine yeni ısındığım gibi her aradığında beraber evlenceğimiz günü bekliyorum tek istediğim yuvamız diyorum şimdide ben açıyorum konuyu söz pahalı bişi istemicem bosch siemens beğeniyordum oda çok beğeniyor ama arçelik isticem diyorum çok gülüyor neden elektirklerden kısıyormuşuz diyor ben uygun ve kaliteli ne varsa beğenirim artık diyorum araştırıyrum diyorum çok şaşırıyor

kıymetini anladım ben onun ahh ahhh askerde anlamayaydım iyidi başımdan az atmadım onu o beni hayat merkezi yaptı ben onu daha yeni merkeze aldım

belkide böyle en iyisini yaptın canım... çok üstüne düşüp sevdiğini belli edince ne oluyorda.. konuşmak istiyorsun sıkıntını anlatcan lafı ağzına tıkıyordu insanın

bak o da yanlış anlaşıldığının farkına varmış demekki
bundan sonra hep mutlu olun inşallah canım

canım senin askerin uzun dönem miydiii???

belkide böyle en iyisini yaptın canım... çok üstüne düşüp sevdiğini belli edince ne oluyorda.. konuşmak istiyorsun sıkıntını anlatcan lafı ağzına tıkıyordu insanın

canım bilerek yapmadım belkide benimki beni kovalamayı seviyordur hala der 5 yıl bitti hala naz hala kapris hala utangaçlık yüz kızarması sende diye elimden kayıcakmışsın gibi tutamıyorum seni der

yapım bu ama ben sevgimi sürekli sarılarak belli etmem hatta der ben sarılmasam yapmıyorsun ben diyince skaın sarılma diede azarlar bir güzel o yüzden şimdi ahhh ahhh diyorum inan pişmanım sürünüyorum

her fırsatta diyorum bilerek bişi yapmaddım ama yanındayken kıymetini bilemedim beni azarlamanı bile özledim ki sevgi için azarlıyordun olsanda azarlasan dedim

canım muhtemelen bende 2013 gelini olcam allahın izniyle ve hiç çeyizim yok almadım hiç benim okulum yeni bitti hiç para kazanamadım çok lazım gibi master falan uğraştım geldiğim nokta işsizim fedakarlık yapıyorsun ama bence iyi bişeyde yapıyorsun güzel bi duygudur eminim evinin bir eşyasını almak, ailemin durum iyi allahtan hiç bişeyimi eksik etmezler biliyorum annem zamanı gelince hepsini gider alırız diyor bende pek anlamam zaten çeyiz işinden hiç.ama isterdim kendim alayım herşeyimi.bu arda bende herşeyimi bosch dan alcam deyip dururum hayırlıs allah ikimizede almayı nasip etsin inşallah gönşümüze göre. asıl sorun onun kendini ayralması kredi çekmemiz gerkçek ailesi pek destek olcak durumda değil emekliyle geçinen insanlar ben her şeyi kendim yapcam diyor bende yaparız askım dıyorum yeterki allah sağlık versin. gelsinde bi anda olcak sanırım çeyiz düğünfalan sen iyi yapmışsın cok sıkışmazsın ne güzel.

bak o da yanlış anlaşıldığının farkına varmış demekki
bundan sonra hep mutlu olun inşallah canım

evet vardı tabi ki bana çok alındın kızdın biliyorum diye başladı direkt cümleye. VE fakındaydı herşeyi çünkü nizamiyeden içeri morali bozuk girdi ben soğuk davrandım die hatta bidaha beni bu şekilde sokma bile dedi...

bunun farkında olması bile çok güzel... sevgilim bunun farkına bile varamaz... ertesin olur hiç bişe yokmuş gibi her şeye devamdı.. herşey normalmiş gibi.

canım ailem çeyizimdeki her eşyayı bir günde alır ama ben herşeyin en kalitelisini ve en uygununu aldım o kadar ucuza aldım ki bir çay kaşığı bile kalpli kalpli aldım herşeyde bir detay yakalamaya çalıştım hafif ingiliz hafif iskandinav istiyorum evim country olsun die uğraşıyorum yoksa aldıkalrım birgünde yapılırdı ama ben pasta servisliğimi bile tutacağı pastalı alıyorum dondurma kaşıklarımın arkası külah nerde garip değişik var ben topluyorum çeyiz topikime bakabilirsin yarı modern yarı country hakim

ailemin durumu iyi bana ev yaptılar güzel bir muhitte kardeşim ve benim evimiz var bu devirde bulunmaz nimet belki orda oturucaz ama kendim çeyizimi alıyorum ya çok güzel duygu tek tek indirimleri kampanyaları takipteyim indirim çekleriyle ne varsa aldım canım 300 tl lik nevresimi 100 tl ye 200 lük pamuk sateni 70 tl ye aldım

diğer ihtiyacım için büyük parçalar için annem kenara para koydu son anda alcaz şimdi ocak ayı gibi beyaz eşyalarımı alcak ailem onlar depoda durur evlenirken en üst modeli çıkarsa değiştirir alırız diyorlar

ben çeyizimi bitirmek istiyorum çünkü sevgilim asker dönüşü işe girince oturma gurubu alıcaz ve yarı yarıya ödeme derdindeyim bende ona çeyizi bitirip destek olcam yoksa son zamana bırakıcaktım canım ama elimde para varken o zor duruma düşmesin die ona yardım ederim dedim

zaten bugün aradı çeyizini halletmiştin alcağın büyük parçalarıda annen alıcak canım azcık kendi ihtiyacını al ben gelince çeyize devam edelim dedi

ahhh ahhh ben şarkılarla yaşadıklarımızı düşünürken sevgilim çoktan derin uykuya dalmıştır

ayy aşağıda 9 u gördüm ne mutlu oldum ama yanndaki 4 ü görmüyorum o çabucak geçicek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…