aman canımm... sevgilimi bildim bileli aynı tas aynı hamamdı.. bazen sevgisine bile inanmıyorum.. bir insan 2 yılda sadece 1 ay kadar görüşünce ne doğru ne yanlış ne yalan bilmiyor .... içimi okadar daralttıkii... verem etti benii
gelecege dair plan yapmama olayı bizdede var ve nikitaya sonuna kadar hak veriyorum önümüzü göremiyoruz şu anda ve plan yapmanın hiç sırası degil zamanı gelince konusulur sorun etmeyelim bunlarıçççç
offf yapma yaa 2 yılda bir ay... Canım benim için çok dolu tahmin ettiğim kadrıyla güven problemi de yaşıyosun. Sen kendini yapratma ne olursa olsun askerlik süresince içinden gelmese de anlayışla yaklaş ama bi noktada tavrının farkında olsun. geldiğinde ilişkinizi konuşun sıkıntılarını anlat anlat ki oda nasıldavranacağını bilsin. Belki o bu düşüncelerinden ya da bu kadr dolu olduğundan habersizdir
plancı bir insanım her günüm planlı ama ben bile ara verdim plan içine plansın derdi bana ama oda gülüyor ya gördünmü elin kolun bağlandı yap bakalım 1 haftanın planını yapamıyorsun diyor
ayşegül canım üzülme şimdi bak seni üzmemek için olmuş bunlar lütfen dahada kötüye yorma sevdiğini neden sıkılsın soğusun kaç yıldır birliktesiniz aklına böyle şeyler gelmemliydi oturmuş bir ilişkide böyle olmamlıydı canım zaten
Kızlar şimdi kapadık telefonu tam 45 dk konuştuk çok üzgündü ağlamklıydı birazda. Anlattık sorunlarmızı aslında o bu dayanamadığı özlemi hasreti benimle aylaşmamanın derdnde değilmiş tek korkusu aynı şeyleri bende yaşıyorum onun orda çektiklerini öğrenip 2 katı üzülmemmiş. Yani destek olma demesinde ki sebep beni daha fazla üzüp bunun altından kalkamıyacağımı düşünmesindenmiş. Ben 6 ay önce ameliyat oldum kızlar. Guatır ameliyatı nodül vardı kanserli bi parçaydı aldırdım sağ taraf troid bezini. Gçen ay sol tarafımda yine nodül başlamıştı doktorum üzüntüden stersten uzak kal demişti. Bunalrı anlattı bana ben eğer burda yaşadığımı anlatıp senden destek bekliyecek duurmda olursam üzülüp hastalığın ilerliyecek ve ben buna dayanamam dedi. Kıyamam tek düşüncesi buymuş Aklının ücundan yanlıuş bişe geçirirsen beni ölmüş say dedi. Özür diledi bunları anltamak istemedim sana ama seni üzgün bırakınca içime sinmedi ne olusa olsun paylaşmalıyım diye düşündüm dedi. Birdaha bu konuyu açmamak üzere kapadık. en son bir daha beni nizamiye kapısından üzgün içeri sokma dedi ki bende kayış koptu hala ağlıyorummm =(
Kizlarrrrr..
Hepinizin yazdıklarını okudum. Su kadarını söylemek istiyorum. 28 yaşındayım . 14 senedir tanışıyorum esim ile. 8 senedir sevgilim. 1.5 senelik de esim.
Hepinizin kaygılarını sıkıntılarını az cok anlıyorum. Hepimiz onları düşünüyoruz özlüyoruz . Onlardan da en doğal hakkımız olarak karşılığını bekliyoruz sevildiğimizi ozledndigimizi duymak istiyoruz.
Benim esim kişilik olarak sevgisini cok belli eden biridir. Prenses gibiyimisim gibi. Sivil hayatında da askerlikte de bu artti, seni seviyorum demeden teli kapamaz.
Ama.. 2 gündür çarşı iznindeydi. Ameliyat oldum. Dün 2 kere bgn1 kere konuştuk.
Bu beni sevmediği anlamına mı geliyor? Hayır. Beni merak etmiyor mu? Bence cok ediyor. Benim ona çarşıda tüm gun boş boş dolaştı beni aramadı diye kızmam mı gerekir ? Hayır. Belki kırılırsın sen hasretle tel beklerken o gezerken acaba ben 2.plana mı atıldım diye dusunebilirsin. Ama bu bana cok da doğru gelmiyor. Sürekli saçma sapan hiç alışık olmadan yaşadıkları seyleri geçtim. O kdr cok kaygıları vardır ki su an onların. Bunu anlayabileceğimizi pek sanmıyorum . Aksam aradığında sesi cok üzgün geliyordu. Nedenini soramadim.tek derdim benle konuşurken canı sıkılman her neyse onu unutturmakti. Biraz sonra düzeldi zaten sesi.
Bunları hiç birinizin canını sıkmak icin söylemiyorum. lütfen bana kiZmayin.
1. Su an islerini ailelerini sevdiklerini geride bıraktılar. Döndüklerinde neyi kimi nasıl bulacaklarını bilmiyorlar.
Evlilik ile ilgili plan yapamamaları bundan olabilir. Bakalım döndüklerinde is bulabilecekler mı. Vs.
2. Maalesef en acısı bu. Bizim icimiz parçalanıyor haberleri izlerken, hiç onların nasıl duygularla o haberleri izlediklerimi düşündünüz mü? Donememe kaygısı taşıyor olamazlar mı? Bunu belli etmeye söyle,eye cesaret edemiyor olamazlar mı?
Varsın aramasınlar, varsın seni seviyorum özledim diyemesinler. İyi olsunlar. Donsünler. Ondan sonra hepsi düzene girer. Dönünce tartışırsınız aklınıza takılan her şeyi konuşursunuz. Su an sadece dönmelerine odaklanın. Kendinize hayatı eziyet etmeyin. Onlar icin de bu donemin kolayca geçmesini sağlayın..
Bence...
Dye bitirmek istiyorum. Bunu az cok tecrübelerime dayanarak anlattım. Herkesin durumu farklı tabii.. İstemeyen okumadan gecsin..
Zaten hepimiz özlüyoruz. Hasretiz. Aklımız hep onlarda. Kolaylaştırın bu donemi kendiniz icin. Sınavlarımıza çalışın. Kitap okuyun. Arkadaslarınıza özellikle ailenize zaman ayırın. Döndüklerinde ailenizi görme fırsatı bile bulamayacaksinz:)
ben ona anlatmaya çalışıyorum ama anlamıyor.. çok isyankar oluyorum ben... diyorum hepp uzaktan uzağa insanın ne üzüldüğünü anlarsın nede sevdiğini.. ne hal hareketlerini ne akıttığın yaşları görürsün..
Kızlar benim ağrılar azitti yine ilaçlarımı alıp uyucam..
İçinizi ferhlatin canınızı sıkmayın.
Herkese tatlı rüyalar iyi uykular mckkkk
ilişkilerimiz çok benziyor tabi 5 sene 6 sene olunca bu tertip lafını bizde çok kullanıyoruz ya ben alo tertip naber ya falan diye açıyorum bazen teli çok gülüyor hatta bişey anlatım geçen gün gene benle iyyim tertip sen napıyosun falan diye konuşmuş arkada da bi arkadaşı sırda bekliyormuş konuşmanın başı tertiple başlayıp sonuda seni çok seviyorum aşkımla bitince çocuk demiş noluyor hocam o nasıl konuşma tertibine seni seviyorum dedin demiş anlatmış sonra bizimki ama rezil olduk yani bi. ama geçen törenden sonra geldiğinde bana sen benim her şeyim oldun asker arkadaşım tertibim bile oldun sen olmasan napardım dedi ağla ağla öldüm normalde duydusal değilimdir çok şaşrıdı bu hallerimi görünce ah ah çok seviyorum ya iki sene iyi dayanmışsım aşkım demek için benimde ilk sevgilimdir kendisi bende önce baya bir süründürdüm hatta aşkım kelimesinden nefret ederdim ben sevgilim olunca kullanmıcam o kelimeyi derdim ama bir süre sonra baktım ki istemsizce çıkıyor ağzımdan koyverdim gitti sonra ben değil dilim söylüyoo çünkü. inşallah ölene dek söyleriz sevdiklerimize bu kelimeyi arkadaşım,
canım öncelikle çok çok geçmiş olsun
sorunu çabucak halletiğinize sevindim
bak gördün mü sorun edicek üzülecek bi durum yokmuş güzelce anlatmış ne demek istedğini
ama kısa kısa konştğmuzdan söylenenleri yanış anlıyoruz bazen neyse uzamadan halletmişsinz
kesinlikle... ya uzakta olunca belli bi zaman sonra sesinden bile bişe anlamamaya başlıyorsun kendimden biliyrum 4 yılayrı şehirlerdeydik 2-3 ay geçtikten sonra görüşememişsek 2mizde de etkisini göstermeye başlyordu bu durum. Ne oluyordu ben gidiyordum yada o geliyordu bihafta on gün neyse vakit geçirip tekrar döndüğünde ilişki sirkelenip kendine gelmiş oluyordu. Sizde de görüşeememenin etkisi sürüyor. Tüm bu isyankarlığın aslında bundan.
şuan şurda anlatamadığım okadar çok şey var ki....
Çokteşekkür ederm canımm. Evet tahmin ettiğimden çabuk hallettik. Ama herşey onun sayesinde oldu eğer yine vakti olmayıp 2-3 dklık konuşmaya bunları sığdırsa bu kadr çabuk atlatamazdım. Çok şükür ki bugun pazaar ve çok sıkı bi durum yoktu
canım seni o kadar iyi anlıyorum ki aynı zaman sorunu bizdede vardı aynı şehirde olmamıza ragmen hemde dediğin gibi haftasonları koşa koşa annesine babasına gidiyordu sanki cok uzak gibi... şimdi telefonu acıp bana sızlanıyor aglıyor özledim seviyorum diye üzülüyor... bu askerlik benim kıymetimi anlamsını sagladı.. seninki de öyle olur bence gelince koşa koşa sana gelecektir emin ol kimseyi görmez ozaman gözü akıllanıyorlar su anda.. bende senin gibi diyordum bi haftasonu da birlikte bişeyler yapalım bana zaman ayırr yok hep bi bahanesi vardı ama şimdiiiii.....:))) devran dönüyorrrr
karşındaki insan seni anlamayınca yapacak hiç bir şeyin olmuyor... belki bir defter tutarım şuan yüzüne diyemediklerimi yazıp vakti zamanı geldiğinde vermek için.
biliyorum penaltıları oynuyoruz.. benim ne onu beklemeye gücüm kaldı ne de sabrım kaldı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?