sen bizden bahsediyorsun 19 yaşından beri beraberiz yaş 24 5 yılı deviricez ve aynı duyguları hissediyorum seninle
bugün geri aranan ankesörlüyü buldu kocaman tugayda 1 adet var hepsini denedi garibim üzülüyorum kıyamıyorum ona duygusal konuşamıyordum ama konuşuyorum artık sürekli seni seviyorum diyor ben askere gidince demez sanıyordum geçen gün çok bağırdı yüksek sesle konuşuyor bende canım canım canım diyorum şarkı gibi sölüyorum güldürüyorum onu
bazen yüzüklerin efendisindeki gollum gibi efendimis bay fredoooo diyorum aşkımssss diyorum komik oluyor
abuk subuk ne varsa alıyorum ağzıma yeterki gülsün
günlük haberleri sölüyorum gerekirse maç yorumlarını okuyorum ki severim
geldiğinde maça gidicez fenerli kendisi gerekirse fener maçından başlarız siz yenebilirsini diyorum seviniyor
geçen gün kamera nerede el sallıyayım hala cadılık yapmadın dedi bende cadılık ve çirkefliğe geçice süre ara verdim inşallah ilerde bolca yapcam dedim
ben yalnızım dediğimde her fırsatta kendi bulunduğu durumu anlatıyor üzülüyorum
kıskançlık beni kıskanıyor ama bulunduğum şartları kıskanacağı aklıma gelmemişti hiç o açıdan bakmamıştım acaba onun yerinde olmamı istermiydi ya normalde aşırı arar hep bağlıdır arkadaşları arkadan bağırır çağırır öyle tel kapar ama şimdi sanki daha çok üstümde
kısıtlarda normalde söyler ama askerde hiç kısıtlamadı özgürlüğüme müdahale etmedi ama kıskanmış olabilir şartları bilmiyorum bu açıdan bakmadım
yalnızım dediğimde deme üzülüyorum ben napayım hastayım yanımda kimsem yok diyor oda bende hastaydık haklı sanırsam nazını çekicek kimsesi yok
Sayfaları okudum ve iletişim sorunu gördüm.. sanırım olayın özeti bu.
kızlar ne kendinizi ezdirin ne de ezilin.
tamam askerlik psikolojisi vs... sivil hayattaki gibi olmuyor herşey.
bi kere telefon problemi oluyor. sorun olduğunda konuşup halletme imkanı kısıtlı halbuki yüz yüze olsan 5 dakika sürmez tartıştığınız konu..
2. problem ve bence en büüyk problem Kıskançlık !
kıskançlıktan kastım hür olmamızı kıskanıyorlar. akşam olunca ailelerimizle yada arkadaşlarımızla oturup sohbet edebiliyoruz. çekirdek çitleyip tv izleyebiliyoruz hem de istediğimiz kanalı yada nette takılıyoruz vs. bi sosyal ortam oluyor.
ama onlar belirli saatlerde yatıp belirli saatlerde kalkıyorlar sürekli bi emir alma durumu. her hafta sonu çarşı izni olmuyor. kafa dağıtacak bişi yok tam aksine daha çok can sıkıcı durumlar oluyor. hal böyle olunca kıskanıyorlar bizi.
sevgilim geldiğinde ne güzel sen özgürsün ben 2 gün sonra yine sivil hayattan kopacağım dedi. bu benim içime çok işledi.
sabır işte tek yol sabır... anlayışımız en üst seviyede olmak zorunda. moralimizi yüksek tutmalıyız ki onlarda huzurlu olsun. telefonda mümkün olduğunca can sıkıcı şeylerden konuşmamak gerek. biz burda 10 kat üzülüyorsak onlar 1000 kat üzülür..
Kızlar şimdi kapadık telefonu tam 45 dk konuştuk çok üzgündü ağlamklıydı birazda. Anlattık sorunlarmızı aslında o bu dayanamadığı özlemi hasreti benimle aylaşmamanın derdnde değilmiş tek korkusu aynı şeyleri bende yaşıyorum onun orda çektiklerini öğrenip 2 katı üzülmemmiş. Yani destek olma demesinde ki sebep beni daha fazla üzüp bunun altından kalkamıyacağımı düşünmesindenmiş. Ben 6 ay önce ameliyat oldum kızlar. Guatır ameliyatı nodül vardı kanserli bi parçaydı aldırdım sağ taraf troid bezini. Gçen ay sol tarafımda yine nodül başlamıştı doktorum üzüntüden stersten uzak kal demişti. Bunalrı anlattı bana ben eğer burda yaşadığımı anlatıp senden destek bekliyecek duurmda olursam üzülüp hastalığın ilerliyecek ve ben buna dayanamam dedi. Kıyamam tek düşüncesi buymuş Aklının ücundan yanlıuş bişe geçirirsen beni ölmüş say dedi. Özür diledi bunları anltamak istemedim sana ama seni üzgün bırakınca içime sinmedi ne olusa olsun paylaşmalıyım diye düşündüm dedi. Birdaha bu konuyu açmamak üzere kapadık. en son bir daha beni nizamiye kapısından üzgün içeri sokma dedi ki bende kayış koptu hala ağlıyorummm =(
Kızlar şimdi kapadık telefonu tam 45 dk konuştuk çok üzgündü ağlamklıydı birazda. Anlattık sorunlarmızı aslında o bu dayanamadığı özlemi hasreti benimle aylaşmamanın derdnde değilmiş tek korkusu aynı şeyleri bende yaşıyorum onun orda çektiklerini öğrenip 2 katı üzülmemmiş. Yani destek olma demesinde ki sebep beni daha fazla üzüp bunun altından kalkamıyacağımı düşünmesindenmiş. Ben 6 ay önce ameliyat oldum kızlar. Guatır ameliyatı nodül vardı kanserli bi parçaydı aldırdım sağ taraf troid bezini. Gçen ay sol tarafımda yine nodül başlamıştı doktorum üzüntüden stersten uzak kal demişti. Bunalrı anlattı bana ben eğer burda yaşadığımı anlatıp senden destek bekliyecek duurmda olursam üzülüp hastalığın ilerliyecek ve ben buna dayanamam dedi. Kıyamam tek düşüncesi buymuş Aklının ücundan yanlıuş bişe geçirirsen beni ölmüş say dedi. Özür diledi bunları anltamak istemedim sana ama seni üzgün bırakınca içime sinmedi ne olusa olsun paylaşmalıyım diye düşündüm dedi. Birdaha bu konuyu açmamak üzere kapadık. en son bir daha beni nizamiye kapısından üzgün içeri sokma dedi ki bende kayış koptu hala ağlıyorummm =(
Kesinlikle katılıyorummm.....Kizlarrrrr..
Hepinizin yazdıklarını okudum. Su kadarını söylemek istiyorum. 28 yaşındayım . 14 senedir tanışıyorum esim ile. 8 senedir sevgilim. 1.5 senelik de esim.
Hepinizin kaygılarını sıkıntılarını az cok anlıyorum. Hepimiz onları düşünüyoruz özlüyoruz . Onlardan da en doğal hakkımız olarak karşılığını bekliyoruz sevildiğimizi ozledndigimizi duymak istiyoruz.
Benim esim kişilik olarak sevgisini cok belli eden biridir. Prenses gibiyimisim gibi. Sivil hayatında da askerlikte de bu artti, seni seviyorum demeden teli kapamaz.
Ama.. 2 gündür çarşı iznindeydi. Ameliyat oldum. Dün 2 kere bgn1 kere konuştuk.
Bu beni sevmediği anlamına mı geliyor? Hayır. Beni merak etmiyor mu? Bence cok ediyor. Benim ona çarşıda tüm gun boş boş dolaştı beni aramadı diye kızmam mı gerekir ? Hayır. Belki kırılırsın sen hasretle tel beklerken o gezerken acaba ben 2.plana mı atıldım diye dusunebilirsin. Ama bu bana cok da doğru gelmiyor. Sürekli saçma sapan hiç alışık olmadan yaşadıkları seyleri geçtim. O kdr cok kaygıları vardır ki su an onların. Bunu anlayabileceğimizi pek sanmıyorum . Aksam aradığında sesi cok üzgün geliyordu. Nedenini soramadim.tek derdim benle konuşurken canı sıkılman her neyse onu unutturmakti. Biraz sonra düzeldi zaten sesi.
Bunları hiç birinizin canını sıkmak icin söylemiyorum. lütfen bana kiZmayin.
1. Su an islerini ailelerini sevdiklerini geride bıraktılar. Döndüklerinde neyi kimi nasıl bulacaklarını bilmiyorlar.
Evlilik ile ilgili plan yapamamaları bundan olabilir. Bakalım döndüklerinde is bulabilecekler mı. Vs.
2. Maalesef en acısı bu. Bizim icimiz parçalanıyor haberleri izlerken, hiç onların nasıl duygularla o haberleri izlediklerimi düşündünüz mü? Donememe kaygısı taşıyor olamazlar mı? Bunu belli etmeye söyle,eye cesaret edemiyor olamazlar mı?
Varsın aramasınlar, varsın seni seviyorum özledim diyemesinler. İyi olsunlar. Donsünler. Ondan sonra hepsi düzene girer. Dönünce tartışırsınız aklınıza takılan her şeyi konuşursunuz. Su an sadece dönmelerine odaklanın. Kendinize hayatı eziyet etmeyin. Onlar icin de bu donemin kolayca geçmesini sağlayın..
Bence...
Dye bitirmek istiyorum. Bunu az cok tecrübelerime dayanarak anlattım. Herkesin durumu farklı tabii.. İstemeyen okumadan gecsin..
Zaten hepimiz özlüyoruz. Hasretiz. Aklımız hep onlarda. Kolaylaştırın bu donemi kendiniz icin. Sınavlarımıza çalışın. Kitap okuyun. Arkadaslarınıza özellikle ailenize zaman ayırın. Döndüklerinde ailenizi görme fırsatı bile bulamayacaksinz:)
sana çok güzel bir şekilde açıklamasını yapmış.. insan bunu bekliyor işte karşısındakinden..
onun yerinde olmanı tabiki istemez çünkü çektikleri sıkıntı çok büyük. ama kıskanırlar işte hür irademizi...
ben hiç nazlanmıyorum sevgilime hep aklıma geliyor askerde yalnız olduğu.
şimdi hasta boğazı acıyor bakamıyorum ona.. ilaç veremiyorum bi adaçayı yapamıyorum ki o da bulamıyor orda kendini iyileştirecek şeyler..
sadece moralli konuşuyorum ona bugün gönderirken bile ağlamadım o görmesin dedim...
tamam bizde sıkıntı çekiyoruz çekmiyoruz değil fakat onların sıkıntısını tahmin edince bizimki dert değil diyorum.
şöyle düşünün biz bi tek askerlerimizi özlüyoruz oysa onlar ; anne, baba, kardeş, eş, sevgili...
Kizlarrrrr..
Hepinizin yazdıklarını okudum. Su kadarını söylemek istiyorum. 28 yaşındayım . 14 senedir tanışıyorum esim ile. 8 senedir sevgilim. 1.5 senelik de esim.
Hepinizin kaygılarını sıkıntılarını az cok anlıyorum. Hepimiz onları düşünüyoruz özlüyoruz . Onlardan da en doğal hakkımız olarak karşılığını bekliyoruz sevildiğimizi ozledndigimizi duymak istiyoruz.
Benim esim kişilik olarak sevgisini cok belli eden biridir. Prenses gibiyimisim gibi. Sivil hayatında da askerlikte de bu artti, seni seviyorum demeden teli kapamaz.
Ama.. 2 gündür çarşı iznindeydi. Ameliyat oldum. Dün 2 kere bgn1 kere konuştuk.
Bu beni sevmediği anlamına mı geliyor? Hayır. Beni merak etmiyor mu? Bence cok ediyor. Benim ona çarşıda tüm gun boş boş dolaştı beni aramadı diye kızmam mı gerekir ? Hayır. Belki kırılırsın sen hasretle tel beklerken o gezerken acaba ben 2.plana mı atıldım diye dusunebilirsin. Ama bu bana cok da doğru gelmiyor. Sürekli saçma sapan hiç alışık olmadan yaşadıkları seyleri geçtim. O kdr cok kaygıları vardır ki su an onların. Bunu anlayabileceğimizi pek sanmıyorum . Aksam aradığında sesi cok üzgün geliyordu. Nedenini soramadim.tek derdim benle konuşurken canı sıkılman her neyse onu unutturmakti. Biraz sonra düzeldi zaten sesi.
Bunları hiç birinizin canını sıkmak icin söylemiyorum. lütfen bana kiZmayin.
1. Su an islerini ailelerini sevdiklerini geride bıraktılar. Döndüklerinde neyi kimi nasıl bulacaklarını bilmiyorlar.
Evlilik ile ilgili plan yapamamaları bundan olabilir. Bakalım döndüklerinde is bulabilecekler mı. Vs.
2. Maalesef en acısı bu. Bizim icimiz parçalanıyor haberleri izlerken, hiç onların nasıl duygularla o haberleri izlediklerimi düşündünüz mü? Donememe kaygısı taşıyor olamazlar mı? Bunu belli etmeye söyle,eye cesaret edemiyor olamazlar mı?
Varsın aramasınlar, varsın seni seviyorum özledim diyemesinler. İyi olsunlar. Donsünler. Ondan sonra hepsi düzene girer. Dönünce tartışırsınız aklınıza takılan her şeyi konuşursunuz. Su an sadece dönmelerine odaklanın. Kendinize hayatı eziyet etmeyin. Onlar icin de bu donemin kolayca geçmesini sağlayın..
Bence...
Dye bitirmek istiyorum. Bunu az cok tecrübelerime dayanarak anlattım. Herkesin durumu farklı tabii.. İstemeyen okumadan gecsin..
Zaten hepimiz özlüyoruz. Hasretiz. Aklımız hep onlarda. Kolaylaştırın bu donemi kendiniz icin. Sınavlarımıza çalışın. Kitap okuyun. Arkadaslarınıza özellikle ailenize zaman ayırın. Döndüklerinde ailenizi görme fırsatı bile bulamayacaksinz:)
Çok haklısın gerçekten kendime kızıp duruyorum...Bak görüyor musun. Sen ne düşünüyordum cocuğun derdi neymiş. 3-5 dk lik konuşmalarda yanlış anlaşılan sözler ile ne kendinize ne onlara eziyet etmeyin.
Eminim herkes en az özlediği kadar özleniyor da. Lütfen pozitif olun,zmn cok daha Guzel geçecek ben eminim.
Cok cok cok gecmis olsun sana da cnm bnm. Allah bir daha hastalık yaşatmasın ..
onun yerinde olmanı tabiki istemez çünkü çektikleri sıkıntı çok büyük. ama kıskanırlar işte hür irademizi...
ben hiç nazlanmıyorum sevgilime hep aklıma geliyor askerde yalnız olduğu.
şimdi hasta boğazı acıyor bakamıyorum ona.. ilaç veremiyorum bi adaçayı yapamıyorum ki o da bulamıyor orda kendini iyileştirecek şeyler..
sadece moralli konuşuyorum ona bugün gönderirken bile ağlamadım o görmesin dedim...
tamam bizde sıkıntı çekiyoruz çekmiyoruz değil fakat onların sıkıntısını tahmin edince bizimki dert değil diyorum.
şöyle düşünün biz bi tek askerlerimizi özlüyoruz oysa onlar ; anne, baba, kardeş, eş, sevgili...
Ne yalan söylm ben bunalrı düşünmemiştim aklıma hemen kötüsünü getirdm acaba soğudumu vs diye. Sana söyliyeceğim benim yaptığımı yapma canım karamsar düşünme
milyon kez beğenmek isticeğim bir yorum çok çok beğendim her harfi ayrı doğru canım gerçekten düşüncelerine katılıyorum
belirsizlik var erkek arkadşaım belirsizlik sevmez malesef önünü göremiyor
nikita canım afyondakileri sölediğimden beri benimki farklı askeriyede şüpheleniyor garip şeyler oluyor diyor girmemeiz gereken araziye soktular inşaat yapcaz diyor kötü şeler düşünmek istemiyorum ama benimkininde sesi bozuktu
kızlar bu tür belirsizlikler varken bazen gelecek göremeyebilirler
ayşegül canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm bak şimdi askerinede üzüldüm hem seni hem kendisini düşünmüş yazık yaaa
aman canımm... sevgilimi bildim bileli aynı tas aynı hamamdı.. bazen sevgisine bile inanmıyorum.. bir insan 2 yılda sadece 1 ay kadar görüşünce ne doğru ne yanlış ne yalan bilmiyor .... içimi okadar daralttıkii... verem etti benii
gelecege dair plan yapmama olayı bizdede var ve nikitaya sonuna kadar hak veriyorum önümüzü göremiyoruz şu anda ve plan yapmanın hiç sırası degil zamanı gelince konusulur sorun etmeyelim bunlarıçççç
gelecege dair plan yapmama olayı bizdede var ve nikitaya sonuna kadar hak veriyorum önümüzü göremiyoruz şu anda ve plan yapmanın hiç sırası degil zamanı gelince konusulur sorun etmeyelim bunlarıçççç
çok dolmussun canım sen yaa ama anlatıyorsun bu iyi gelir sana duygularını bastırıp içine atmaman güzel birsey
canım aynı ya saçma sapan gevezelikler ediyorum ben ona anlattırcağım yerde neler yaptığını o bana napıp edip gevezelik ettiryor benimki bana adımla hitap edemez hiç anca kavga edersek falan ismimi söyler çok uyuz olurum askerde ilk günlerde ismimle hitap etti telefonda ama ses etmedim çekiniyo kalabalıktır falan diye ama dayanamadı bu ne ya yabancı birilemi konuşuyomuşum gibi dedi saldı artık şimdi iki cümlemizden biri seni seviyorum aşkım, gerçi askerden önce bukadar söylemzdi aslında çok söylersem anlamını yitirir derdi ama bence şimdi daha çok anlam kazanıyor bu cümle bazen çocuk diliyle konuştuğu bile oluyo bebek gibi ilgileniym diye.gerçekten ihtiyaçları var bize. bende benimkine anlatıyorum gündemi haberleri izliyodum hep onun için ama geçen şehit haberinden sonra izleme haberleri dedi ben çok ağlayınca haberi verirken ama genede izliyorum napim tv izleyemiyor pek orda tüm işlerini ben hallediyorum artık özel kalem müdürünüm ben senin diyorum çok gülüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?