347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

bunun farkında olması bile çok güzel... sevgilim bunun farkına bile varamaz... ertesin olur hiç bişe yokmuş gibi her şeye devamdı.. herşey normalmiş gibi.

ANlıyourum canım anlıyorum. ne diyeyim düzelir inşallah herkes gibi aynı şeyi söylemekten sinir oluyorum ama adapte sorunu yaşıyodur ondan böyledir belki diycem ama askeren öncede sanırım sıkıntılarınız varmış...
Hakkınızda hayırlısı olsun ne diyeym. Ama şunu asla unutma hiç kimse vazgeçilmez değildir. Sakın kendini ezdirme hele haklı olduğun konuda asla taviz verme. Tabi askerdeyken bu dediğim zor yada imkansız gibi ama askerliğin inşallah dönüşü de olcak böyle düşün...

ayy aşağıda 9 u gördüm ne mutlu oldum ama yanndaki 4 ü görmüyorum o çabucak geçicek inşallah

İnşallah canım inşallah
Bugün bişe daha öğrendim ben kasımda dağıtımı olcak ya benim subayımın =)
15 gün izin kullanabiliyormuş süresni uzatmadan(Ücretli izin gibi düşün)
Ya bu düşünce bile dayanmak için o kadr büyük etken kiii o sonda ki 4 ü aldı götürdü benden perde indi 9 dan sonrasına

cnm yaptığın çok güzel keşke şu an sürekli bir gelirim olsa yapsam ufak tefek şeyler ama yapamıyorum sen bitirmişsin ne güzel.allah güle güle kullanmanızı nasib etsin inşallah. Biz ikimizde çok eşya almayalım derdindeyiz çünkü ailemizden uzak ve yabancı bir şehirde yaşıcaz ilerde kendi evimizi alınca inşallah çok güzle döşemeyi düşünüyoruz bir oturma gurubu bir yatak odası bide mutfak tabak canak işte çünkü tayin olaylarımız var ordan oraya esya taşıması falan bide ben salon takımı ayrı oturma odası ayrı falan sevmiyorum bi koltuk takımı görür işmizi onada cok masraf olsun istemiyorum maksat gönüller bir olsun. kıbrısta okuduğum için 12 kişilik bir yemek takımı almıştım ordan napcaksam artık mardinde 12 kişilik yemek takımını:) bitek o var mutfak çeyizi olarak gerçi herkes en büyüğünü almışssın zaten diyor ama daha bir sürü şey lazımdır eminim:)

Ayy nerden seçiyoruz onu canımm ben bilmiyorumm daa..:))

canım bu siteden weddingi tıklıyorsun

Daisypath - Free Wedding, Anniversary and Vacation tickers

daha sonra sahne seçiyorsun tema gibi sonrada gelin damat figürlerinden birtane ve en sonrada tarih seçip burdaki profline yapıştırıyorsun

bu linklerde açıklamalar var canım

http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/326993-takip-cizelgeleri-hakkinda.html
http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...-cetvel-nasil-yapilir-resimli-aciklamali.html

mardine mi gidiceksin evlenince

canım çeyiz uçsuz bucaksız bir deniz valla al al bitmiyor ayrıntılar benim beğendiğim yemek takımı çok pahalı annem çok şaşırıyor hangi ara çılgın gibi araştırıp milyarlık şeyler beğenir oldun diye ama olsun birkere alınıyor belkide uygun alıcam bilmiyorum şu anda o modeli beğeniyorum

alınıcaklar listem bile hazır canım elektirikli eşyaları araştırıp arşivledim düşün halimi

bide ben deli gibi kıyafet alışverişi yapardım hiç acımazdım giyinim derdim ama 1 senedir deli gibi indirim takip eder oldum mecburum biryerden sıkmam lazımdı markadan ödün vermedim sezondan verdim

senin mesleğin ne canım ikinizde aynı yeremi çıktınız tayinde

evet canım 15 gün izin süper olucak
benmkide önümüzdeki cuma çıkıcak inşallah. ama korkuyorum son anda izin falan yok direk vana gidiliyor falan dicekler de
çünkü ısparta ya gitme işide yoktu yemin töreninden 2 gün önce belli oldu oraya gideceği
9 10 dan daha bi hoş göründü gözüme şuan

artık hayırlısı diyorum.. elimden gelenin fazlasını yaptım onun içinnn.. karşındaki insan değer bilmezse onun sorunudur bu satten sonraa diyorum..

Haklısın ama yinedde gemileri yakma derim ben hemen. Askerlik bitiminde konuş diycem ama beklediğin gibi çıkmazsa askerde beklediğin günler için kendini suçlayacaksın. Askerlik süresi içnde konuş desem mantıklı açıklamaları illaki olacaktır. Karar senin unutma hayatta senin..!

Dua edelim çıkmasın canım... İlaç gibi gelcektir valla. Ayyyyy tatlım ne dersin geçiyo mu bizim zaman da sanki yaaa

yok canım biz ikimizde öğretmeniz ben atanamdım henüz ama inşallah oda olur o mardine atandı evlenincede orası olcak mecbur bizim çeyiz işi nekadar olursa olcak artık zaten herkes elin memleketinde eşyayla ne işiniz var lazım olanları alırız deyip duruyor haklılarda aslında nolcağımız belli değil ben atanırsam ayrı bile düşcez belki türkiyenin şartları malum. benim yemek takımı öle marka falan değil kıbrısta ucuzdur tabak çanak annemle denk gelmişti almıştık klasik bir model gerçi kırılsa eksilse tamamlayamam o yüzden marka bişe almakta fayda var ama tabak nihayetinde takılmıyorum. asıl gerisini düşünüyorum nasıl olcak diye aaah ah bizim çok işimiz var senin bişe kalmamış arkadaşım ne güzel :)

kızlar çok uykum geldi 12 yi bekleyemicem bugünüde yedik şafak 128

aşağıda bir tripli gördüm ve geçmişi okuyup geliyor sanırsam

öpüyorum herkesi kocaman iyi uykular herkese

sende mardine atanırsın inş... bir aksilik olmaz allah nasip ederse bizde mardinde yaşıycaz

sende mardine atanırsın inş... bir aksilik olmaz allah nasip ederse bizde mardinde yaşıycaz

kızlar çok uykum geldi 12 yi bekleyemicem bugünüde yedik şafak 128

aşağıda bir tripli gördüm ve geçmişi okuyup geliyor sanırsam

öpüyorum herkesi kocaman iyi uykular herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…