347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Bu arada kızlar bir şey söyleyeyim mi
Yani belki saçma gelecek ama ben bu ziyaretçilerden ciddi anlamda çekiniyorum artık
Aklıma gelmiyor değil

Bu arada kızlar bir şey söyleyeyim mi
Yani belki saçma gelecek ama ben bu ziyaretçilerden ciddi anlamda çekiniyorum artık
Aklıma gelmiyor değil

canım haberlerde var ekşide bi kız yazmış onun sevgilisi haber vermiş sabah gideceklerini yani böyle bi bilgi geceden beri dolanıyorsa ortalıkta içlerinden biri de gayet rahat haber verebilir teröristlere...
aslında çok gizli tutulması gereken bilgiler bunlar

amin canım amin amin rabbim her zaman yanlarında olsun ve bu zamanı onlarada bize de kolay kılsın

O öndeki otobüslerden birinde bizimkisi vardı işte. Duramamışlar çünkü ateş açılmış, o yüzden yardıma koşamamışlar. Kullananlar basmış gaza. Konuştuk bugün. Herşeyi yazmayacağım ama yine birliklerine teslim edilemediler. Maç yaptıklarından bahsetmiştim zamanında, işte maç yaptıkları arkadaşları ölmüş. Burası çok karışık dedi. Sesinde korku, tedirginlik herşey vardı. Çok kötüyüm. Allahım dayanma gücü versin, o aileleri düşünemiyorum bile. Halime şükretmem gerekirken edemiyorum, sevinemiyorum. Boş boş bakıyorum.

Telefonlarda bile konuşmayalım artık kızlar bu bilgileri
Paranoyaklıksa paranoyaklık artık

Haberi okurken senin öndeki arabada da askerin olduğunu söylediğin aklıma geldi
Tüylerim diken diken oldu
Bu askerlerin psikolojileri ne olacak peki?
Rabbim sana da dayanma gücü versin canım benim
Ne desem boş

Evet hepimizin akşamdan haberi olmuştu, askerlere bile ne zaman gidileceği söylenmezmiş ama bizimkilerin haberi vardı. Ktm denen yerde yollar güvenli olana kadar tutulmaları gerkiyordu. Sadece 1 gece kaldılar. Ne arada yollar kontrol edildi de bizimkiler sabah 07:30'ta yola çıktı!!!

tatlım herşeyi detaylıca yazmamakla iyi edersin. net ortamı ve konu herkese açık ufacık bi araştırma yapılsa bizim yazdıklarımız rahatlıkla bulunabilir.
çok kötü bi durum tam kıl payı kurtulmuşlar ve ateş açan 2 asker sayesinde...
Sabır diliyorum bol bol Allah şehit olanların ailelerine, eşlerine dayanma gücü versin. Ve sen yine de haline şükret, şükret ki olumlu şeyler olsun canım

evet canım normalde ktm lerde askerlere bile bilgi verilmez. birden hadi gidiyoruz derler. hiç belli olmaz yani saati günü falan. zaten burda çok büyük bi hata var..
içlerinde mutlaka olur yardım eden teröristlere bu kadar detay bilmeleri imkansız.

Allah korumuş ,şükret canımm.Nişanlının psikolojisi de darmadağın olmuştur,orada her şeyi gördü yaşadı. Allahımm koru onları. Sen de ona moral vermeye çalış canım, çok zor bir durum of :2: İnşallah askerin, Chelzynin,nikitanın askeri, orada o olaylara şahit olan tüm askerler kısa zamanda toparlanır.

nikita canım çok şükür çok şükürki eşin iyi alllahım onları korusun kızlar ne olurunuz karamsar olmayalım iyi düşünelim biliyorum birşeyler kıl payı oldu ama çok şükür askerlermize bişiy olmadı olan askerlere oldu alllahım elimizden bişeyde gelmiyor

kızlar o pislikle resmen bizi okuyormu allahım paranoyaklaştım ktm den bahsettik gidicekleri günden bahsettikmi hatırlamıyorum allah bellalarını versin birilermizin canı yanıyor ya yüreğimiz acıyor dayanamıyorum yaaaaaaa

tripli çok şükürki öndeki otobüsteymiş düşünemiyorum kafamda senaryolar yankılanıyor başka başka yapailcekleri psilikler geliyorda işte allah cezalarını versinler yaa gaza basamasalardı panikle yaaaaa ortada bişi yapsalardı böyle salakça düşünceler geliyor yine az hasarla atlatıldı orda yapabilecekleri çok büyük pisliklerde olabilirdi allah bellarını versin

o sandıkta oy veren %50 kesim bunları görüyormu bunlarrr hayatın gerçekleri nerede taş taş üstünde bırakmayan ordum iki çabulcuylamı uğraşamıyor kundaktaki ana karnındaki bebek öksüz kalıyor, güle oynaya evlenenler şehit karısı ünvanını alıyor bu neeeeeee bu pisliği bu lekeyi nasıl temizlicekler o küçücük eli silah görmemiş askerler nerde doğuya iki günlük askermi göndereceksin nerede eğittiğin adamlar masa başı derdindemi neden kafalarını çıkarmıyolar

ülkemin iki günlük eli silah tutan gençliğinemi heryeri emanet edicez ülkede ohal yokki ne bu gençleri öldürme politikasıııı

ama varya bugünden itibaren ohal vermeyen hükümete askere şaşarım ben bugünden itibaren bir sıkıyönetim olmalı yeter yaaa yeter belli illerde yasak verin kardeşim olan askerime olan garibanınn çocuğuna oluyorrrr

kızlar herşeyi açıkca yazmamakta tabiki fayda var ama bu kadar da kötü düşünmeyin ben mesela eve gelince açmıştım bilgisayar uyku moduna girince hesaptan çıkmış ziyaretçi olmuşum. Buraya gelene kadar öğrenecekleri çok daha kolay yöntemler olduğunu düşünüyorum. Kalbinizi ferah tutun...

Canım benim her gün burada aktif olan üye sayımız gün ortalarında en fazla 5-6 oluyor hadi diyelim ki herkes öyle oluyor
Ben 12 ziyaretçi gördüğümü hatırlıyorum
Yani tabi senin durumuna bir şey demiyorum da işte ihtiyatlı olmakta fayda var

tabi haklısın ben de aynı şeyi düşünüyorum. Bu zamana kadar da dikkat ediyorum. Herkesin de dikkat ettiğini görüyorum...

ben erkek arkadşaıma sölemicektim ama dayanamadım söledim kötü haberi ve farkediyorum dış dünyadan haberi olsun istemiyor

o dediki ben kontroldeyim bizede bomba atabilirler kapıdayız dedi herşeyi geçsinler çarşı günlerinde bile pislikler kapıda durabilir gözetleyebilir dedi

çok senaryo söledi hiç bu şelere aklı ermeyen insan pislikler yüzünden paranoyak olduk

vee şunu farkettim dışardan ona kötü haberi hep ben sölüyorum ve o duymak istemiyor ayrıntıya girince lütfen anlatma diyor kıyamam üzülüyor öncede bakardı okurdu şimdi duymak istemiyor haberleri sormuyor bile

alllahım güç ver bizede atlatalım seslerini duymayalım gerekirse ama sağlıcaklı olduklarını bilellim yarabbim

kızlar şimdi duydum bütün haberleri neler olmuş bugün böyle.. Allah tüm şehitlerimizin ailelerine sabır versin, sevdiklerimizi de korusun.. yazdıklarınızı okurken ağlamaya başladım, lütfen sabredin kızlar, kendinizi harab etmeyin, hepsi gittikleri gibi sağsalim döncek inşallah.. elimizden dua etmekten başka hiçbirşey gelmiyor maalesef bol bol dua edelim ozaman.
herkese iyi geceler

Cok kötü cok. Şükrediyorum tabii ki. Cok da dua ediyorum herkes icin. Cok da korkuyorum.
Neler anlattı telefonda .. 4 adet roket atılmış. Sadece 1 o patlamış. Yani düşününce bile deliricek gibi oluyorum. Ya hepsi patlasaydi.200 askerimiz 200 tane can.
Burada yazılanları okuyorlar mı bilmiyorum ama okuyan varsa ... Neyse beddua etmycem. Allah burda ya da öbür dünyada onlara ne yapacagını bilir.
Torpilim chelzym haber verin .iyiler deyin yeter.
Gecsin bu kötü gunler Allah im.
Bu arada içlerinde de varmış. Esim bahsetmişti. Açık açık da soyluyorlarmis. Herkesin komutanlar dahil tek yaptıkları onlarla muhatap olmamak diyor. Ne kadar doğru bu . Ne kadar doğru bir yöntem. Bir cep telefonu ile haber veremez mı onceden belli olmasa bile ? Herkeste var telefon herkesin içeri sokmasına izin veriliyor nerdeyse. Gizli aniden hadi kalkin gidiyoruz dedikleri ân tek bir SMS e bakar.
Gerildim gerginm.
Olumlu düşünmeye çalışıyorum. Allah im kararlastirmistir diyorum. Ama icim dayanamıyor kendi kendimi yalandan avutuyorum iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…