Bu arada kızlar bir şey söyleyeyim mi
Yani belki saçma gelecek ama ben bu ziyaretçilerden ciddi anlamda çekiniyorum artık
Aklıma gelmiyor değil
Allah razı olsun.Allah dualarını kabul etsin inşallah.Çok teşekkür ederim çok.
Allahım koru.Ağzımdan başka sözcükler çıkamıyor.Sürekli tekrarlıyorum Allahım koru...Allahım koru...Allahım koru...Allahım koru...Allahım koru .Allahım koru..Allahım koru..
PKK'lıların roket ve uzun namlulu silahlarla ateş açmaları sırasında otobüsten inen 2 asker, anında ateş açıp PKK'lılara karşılık verdi. Askerlerin PKK'lılara ateş açması üzerine önde giden 2 otobüs hedef olmaktan kurtulup, hızla olay yerinden uzaklaştı. Arkadan gelen otobüs ise roketin isabet etmesi nedeniyle hareket edemediği belirtildi.
Aman Allahım ya
canım haberlerde var ekşide bi kız yazmış onun sevgilisi haber vermiş sabah gideceklerini yani böyle bi bilgi geceden beri dolanıyorsa ortalıkta içlerinden biri de gayet rahat haber verebilir teröristlere...
aslında çok gizli tutulması gereken bilgiler bunlar
O öndeki otobüslerden birinde bizimkisi vardı işte. Duramamışlar çünkü ateş açılmış, o yüzden yardıma koşamamışlar. Kullananlar basmış gaza. Konuştuk bugün. Herşeyi yazmayacağım ama yine birliklerine teslim edilemediler. Maç yaptıklarından bahsetmiştim zamanında, işte maç yaptıkları arkadaşları ölmüş. Burası çok karışık dedi. Sesinde korku, tedirginlik herşey vardı. Çok kötüyüm. Allahım dayanma gücü versin, o aileleri düşünemiyorum bile. Halime şükretmem gerekirken edemiyorum, sevinemiyorum. Boş boş bakıyorum.
O öndeki otobüslerden birinde bizimkisi vardı işte. Duramamışlar çünkü ateş açılmış, o yüzden yardıma koşamamışlar. Kullananlar basmış gaza. Konuştuk bugün. Herşeyi yazmayacağım ama yine birliklerine teslim edilemediler. Maç yaptıklarından bahsetmiştim zamanında, işte maç yaptıkları arkadaşları ölmüş. Burası çok karışık dedi. Sesinde korku, tedirginlik herşey vardı. Çok kötüyüm. Allahım dayanma gücü versin, o aileleri düşünemiyorum bile. Halime şükretmem gerekirken edemiyorum, sevinemiyorum. Boş boş bakıyorum.
Evet hepimizin akşamdan haberi olmuştu, askerlere bile ne zaman gidileceği söylenmezmiş ama bizimkilerin haberi vardı. Ktm denen yerde yollar güvenli olana kadar tutulmaları gerkiyordu. Sadece 1 gece kaldılar. Ne arada yollar kontrol edildi de bizimkiler sabah 07:30'ta yola çıktı!!!
kızlar herşeyi açıkca yazmamakta tabiki fayda var ama bu kadar da kötü düşünmeyin ben mesela eve gelince açmıştım bilgisayar uyku moduna girince hesaptan çıkmış ziyaretçi olmuşum. Buraya gelene kadar öğrenecekleri çok daha kolay yöntemler olduğunu düşünüyorum. Kalbinizi ferah tutun...
Canım benim her gün burada aktif olan üye sayımız gün ortalarında en fazla 5-6 oluyor hadi diyelim ki herkes öyle oluyor
Ben 12 ziyaretçi gördüğümü hatırlıyorum
Yani tabi senin durumuna bir şey demiyorum da işte ihtiyatlı olmakta fayda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?