off bugünde aramadı niye böyle oldu ki ilk defa :44:
sen arayamıyormusun sedulu
bende numarası yok ki bi kere karşıdan aramalı telefondan çağrı atmıştı aramıştım o kadar
hep o arıyordu. bugün 2. gün oldu ses yok :85:
o numaradan yine ara isminisöyle çağırırlar çok kalabalık bi yer değile bi de telin yakınındaysa gelir telefona
bazen banada öyle oluyor bazen günde 3-4 kere konuşabiliryoruz bazen 3 gün konuşmadığımız oluyor
yoğundur ondan arayamamıştır
merhabalarrr kızlar sonunda sessiz kalmamaya karar verdim ki ziyaretçilerden çekinilmemesi gerektiği adına en azından kendi adıma güzel bir örnek olayım... ben de sevdiğimi gönderdim askere ve bu zor yalnız günlerimde beni anlayacak tabiiri caizse (lütfen kimse alınmasın) eşekten düşmüş halden anlayan birilerini arıyorken keşfettim başlığı...kk'yı uzun zamandır bilirm ve arada girip maske tarifleri vs. almışlığm vardır. ama aktif olma gereği hiç hissetmedim. ama agustostan beri başlığı arasıra da olsa takip ediyorum o kadar ki burdaki kızlarla bağ kurmuş olduğumu özellikle bugun haberi duyar duymaz chelzy ve tripliiinin aklıma gelmesi ve askerlerinden haber almış olmaları ümidiyle buraya koştuğum an anladım... tanımadığım ve dahi yüzünü bile görmediğim arkadaşlarım dua ediyorum hepimizin askerleri için rabbim sabırlar versin korusun onları nolur siz de kalbinizi ferah tıutup dualarınızı esirgemeyin... ben de gelebilir miyim artık aranıza???
hoşgeldin tatlım :)
Kaç gündür içime doğmuştu resmen, burdan bir şey yazmak bile istememiştim. Hislerim çok kuvvetlidir. Kendimi suçluyorum resmen çektim, ben çektim bu durumu üstümüze diye. Şuan yaralı sayısı 48'e çıkmış. Şehit sayısı bir ama artacakmış söylenilene göre. Devlet bizi korumuyor demesi aklımdan çıkmıyor. Kastamonu'da bize hep yalan söylemişler diyor. Ben demiştim ona siz korkmayasınız diye öyle söylemişlerdir demiştim. Söylediklerimin çıkmasından nefret ediyorum artık, hiç bir şey bilmek istemiyorum, tahmin yürütmek istemiyorum. Arkadaşları yaralı şuanda, kan vermeye gitmiş bazıları negatif kana ihtiyaç varmış. Kastamonu'dan 5. yada 6. koğuşa denk gelmiş. Nikita'yı merak ettim. Umarım onunkisi de iyidir. Şeymaaanın abisi vardı bir de. Allahım inş. onlarda iyidir.
merhabalarrr kızlar sonunda sessiz kalmamaya karar verdim ki ziyaretçilerden çekinilmemesi gerektiği adına en azından kendi adıma güzel bir örnek olayım... ben de sevdiğimi gönderdim askere ve bu zor yalnız günlerimde beni anlayacak tabiiri caizse (lütfen kimse alınmasın) eşekten düşmüş halden anlayan birilerini arıyorken keşfettim başlığı...kk'yı uzun zamandır bilirm ve arada girip maske tarifleri vs. almışlığm vardır. ama aktif olma gereği hiç hissetmedim. ama agustostan beri başlığı arasıra da olsa takip ediyorum o kadar ki burdaki kızlarla bağ kurmuş olduğumu özellikle bugun haberi duyar duymaz chelzy ve tripliiinin aklıma gelmesi ve askerlerinden haber almış olmaları ümidiyle buraya koştuğum an anladım... tanımadığım ve dahi yüzünü bile görmediğim arkadaşlarım dua ediyorum hepimizin askerleri için rabbim sabırlar versin korusun onları nolur siz de kalbinizi ferah tıutup dualarınızı esirgemeyin... ben de gelebilir miyim artık aranıza???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?