347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlar ben de bazen giriş yapmadan okuyorum, ilk üye olacaklar da ziyaretçi oluyor. mesela geçen senelerden bu başlıkları bilirim benimki askere gidince 347 kadınlar klübü diye aratmıştım:) yani ziyaretçi meselesine takılmayın fazla. he ama tabi ki bazı bilgileri ne olursa olsun paylaşmamak da fayda vardır ne burada ne başka yerde.

nikita chelzy triplii daha iyi misiniz? korku ve endişe dolu sesinizi askerlere pek yansıtmamaya çalışın. hatta o korkuyorsa bi şey olmayacak gidip döneceksin aksini düşünme diyin ve başka şeyler anlatın. o nolmuş bu nolmuş o araca nolmuş vs faslını uzatmayın ki en azından sizi aradıklarında başka şeyler düşünüp kafa dağıtsınlar. ahkam kesmiş olmak istemem tabi kusura bakmayın da ne bileyim işte güç vermeye çalışıyorum..

yalnız yine de biraz saçma tabi 2 üye 5 ziyaretçi yani 2 bilemedin 3 olur bu saatte? okuyanlar çok ufak bir üyelik işlemiyle aramıza katılsalar güzel olmaz mı?

off bugünde aramadı niye böyle oldu ki ilk defa :44:

merhabalarrr kızlar sonunda sessiz kalmamaya karar verdim ki ziyaretçilerden çekinilmemesi gerektiği adına en azından kendi adıma güzel bir örnek olayım... ben de sevdiğimi gönderdim askere ve bu zor yalnız günlerimde beni anlayacak tabiiri caizse (lütfen kimse alınmasın) eşekten düşmüş halden anlayan birilerini arıyorken keşfettim başlığı...kk'yı uzun zamandır bilirm ve arada girip maske tarifleri vs. almışlığm vardır. ama aktif olma gereği hiç hissetmedim. ama agustostan beri başlığı arasıra da olsa takip ediyorum o kadar ki burdaki kızlarla bağ kurmuş olduğumu özellikle bugun haberi duyar duymaz chelzy ve tripliiinin aklıma gelmesi ve askerlerinden haber almış olmaları ümidiyle buraya koştuğum an anladım... tanımadığım ve dahi yüzünü bile görmediğim arkadaşlarım dua ediyorum hepimizin askerleri için rabbim sabırlar versin korusun onları nolur siz de kalbinizi ferah tıutup dualarınızı esirgemeyin... ben de gelebilir miyim artık aranıza???

bende numarası yok ki bi kere karşıdan aramalı telefondan çağrı atmıştı aramıştım o kadar
hep o arıyordu. bugün 2. gün oldu ses yok :85:

o numaradan yine ara isminisöyle çağırırlar çok kalabalık bi yer değile bi de telin yakınındaysa gelir telefona
bazen banada öyle oluyor bazen günde 3-4 kere konuşabiliryoruz bazen 3 gün konuşmadığımız oluyor
yoğundur ondan arayamamıştır

bakalım artık yarın aramazsa mecbur öyle yapıcam

hoşgeldin tatlım :)

kızlar bence artık dikkat edelim fazla bilgi paylaşmayalım nolur nolmaz kime güveneceğimizi şaşırdık ya böyle birşey olamaz ya ne hallere düştük. türkiyenin her yerinde asker bekleyen herkese allah sabır versin bütün askerlerimizin allah yanında olsun. çok dua edelim ve bizde dikkat edelim yazmayalım nasıl olduklarını konusuruz yasanılan sorunları veya mutlulukları konusurz ama kucuk ayrıntılar, bizim onemsemedıgımız, hıc aklımıza gelmeyecek seyler bıle cok buyuk bı ıpucu olabılır bu kansızlar ıcın! dikkat edelim nolur

internette gördğm haberleri ve ilk sen geldin aklıma ( allaha şükür ki askerin yok içlerinde...dua etmekten ve 120 günü sabırla beklemekten başka hiçbirşey gelmiyor elden..allah sabır versin..hepimize...

Gel tabii.. Uzaktan okuyan herkes gelsin. Birbirimize güç vermekten başka yapacak bişeyimiz yok.
Gelecekler donecekler sag salim inanıyorum. Olumlu düşünüyorum hepimiz icin de olumlu olacak. Guzel olacak.
Başka diyecek bişeyim yok.
Uykum da yok.
Askerlerimizi beklemekten bahsedicez iyilerimis deyip gecicez artık napalim...
Olağan günlük hayatlarımızı anlatarak geçecek bu gunler.
Zamannn ak geç bit artık.

geçmişi okuyunca tüylerim diken diken oldu nikita- tripli- chelzy askerlerinizin iyi olmasına çok çok sevindim şuan ağlıyorum ama öyle bir hissizimki hiç bişey düşünemiyorum. askerlerimzle gurur duyuyorum hepsiyle! Allahım yanlarında olsun

evet uyku yok huzur yok maalesef öyle günler öyle olaylar yaşıyoruz ki sevdiklerimizin sağ olmasına dahi sevinemiyoruz haber izlemekten internette haber sitelerine bakmaktan korkar olduk evet bizim yakınlarımız değil belki şehitlerimiz ama kimlerin yari annesi kardeşi ve hatta belki babasıydı onlar... içimiz yanıyor gözyaşı döküyoruz ama sabırlı olmalı birbirimize destek olmalıyız... allah sağ salim kavuşmayı nasib etsin hepiimize

çok şükür askerlerimizden birini hayata döndürmüşler erzuruma giden askerimizin kalbi tekrar çalışmış haber doğruysa eger inşallah doğrudur

kızlar atv yi izlemeyin! böyle bi terbiyesizlik olamaz ya! onlarca şehit onlarca yaralı var atv vur patlasın çal oynasın! vicdan yerine ne taşıyor bu insanlar ne?!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ben sıkıntıdan uyuyamıyorum, yemek yemeyi bile unuttum, şehit yakınları şuan ne halde düşünemiyorum bile ve atv yi gördüm biraz önce sinirden elim ayağım titriyor!!!!! ya bayram yapıılıyor resmen! bu nasıl birşey ya!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…